Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2020. Scorpionii au parte de un eveniment șocant în dragoste, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, dragoste și carieră în săptămâna 20 - 26 aprilie  


Horoscop Berbec săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– În sectorul personal, nu ai parte de prea multă acțiune, pentru că prioritățile tale sunt de natură profesională sau vrei să reiei legătura cu prietenii cu care nu ai mai socializat de mult. Astfel, persoana iubită va trece pe locul doi.

Bani – Luna Nouă din zodia Taur îți dinamizează axa financiară, respectiv sectorul banilor pe care îi obții prin muncă. Dacă intenționezi să le supui șefilor problema salarizării, află că Uranus, planeta imprevizibilului, îți poate aduce niște surprize sau răsturnări de situație în planul financiar. Dacă știi cum să negociezi, ai șansa să primești un bonus.

Muncă – Săptămâna aceasta nu-ți lipsesc randamentul, priceperea și determinarea cu care ești înzestrată, pentru a rezolva toate sarcinile și activitățile profesionale. Te implici tot mai mult și în acțiuni umanitare și-ți oferi ajutorul prietenilor sau apropiaților, care au nevoie de susținere morală sau un sprijin, de orice fel ar fi el.

Horoscop Taur săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Luna Nouă care se formează pe 23 aprilie în zodia ta, îți deschide o nouă etapă în viața personală. Cum Uranus se află și el în această combinație astrală, vei avea parte de schimbări majore. Folosește energia primită pentru a-ți seta obiective pentru următorul an!

Bani – La capitolul bani stai bine, în sensul că micul benefic Venus, planeta ta guvernatoare, îți aduce sume de bani cu care îți vei rezolva o serie de chestiuni financiare. Posibil în weekend să primești o sumă de bani sau partenerul de cuplu face un comision și astfel vă suplimentați veniturile.

Muncă– La locul de muncă vei fi într-o formă bună și de bucuri de timpul liber pe care îl ai, să-ți recuperezi organismul, care a fost foarte solicitat în ultimele luni. Profită de programul lejer pentru că urmează multă acțiune în perioada următoare!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Luna Nouă din 23 aprilie ar putea să-ți deschidă o nouă etapă de viață, iar meditația și introspecția te-ar putea ajuta să vezi drumul pe care să mergi. Uranus, planeta imprevizibilului și a surprizelor, dar și guvernatorul principiilor și sistemului de valori după care te ghidezi în viață, ar putea să-ți schimbe viziunea asupra lumii, și în special a relației cu partenerul de viață.

Bani – Capitolul bani este instabil în această săptămână pentru că nu vei știi pe ce sume să te bazezi. Așadar, dacă nu ai nimic urgent de achiziționat, ar fi bine să te descurci cu ce ai.

Muncă– Luna Nouă din 23 aprilie dinamizează și axa muncii, așa că te poți aștepta la decizii ale șefilor în regimul programului de lucru sau al sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinești. Nu uita că Jupiter, marele benefic, se află lângă stăpânul casei muncii și-ți aduce protecție și șanse să avansezi!

 

Horoscop Rac săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Traversezi o perioadă bună din punct de vedere relațional, iar frustrările pe care le-ai adunat în ultima perioadă au dispărut. Ai devenit mult mai înțelegătoare și cauți armonia în cuplu, iar Pluton, planeta marilor schimbări, te-a convins să-ți schimbi atitudinea și să pui alte baze, mai trainice, în mariaj sau relație.

Bani – Stai bine la capitolul financiar și vei primi bani sub formă de cadou. O singură nemulțumire vei avea: cadoul de Paști pentru partenerul de cuplu îl va primi săptămâna aceasta, din cauza unor încurcături ivite.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 23 aprilie, care îți deschide o nouă etapă în planurile și proiectele pe termen lung din sfera profesională. Așteaptă-te și la o răsturnare de situație, la situații imprevizibile în relațiile cu colegii sau cu șefii. Posibil să beneficiezi de un bonus, în urma muncii depuse.

 

Horoscop Leu săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Sectorul relațiilor rămâne în continuare tensionat din cauza prezenței lui Marte, care aduce dispute și conflicte din cauza mentalităților diferite.

Bani – Posibil partenerul să susțină săptămâna aceasta cheltuielile, deoarece sumele pe care le aștepți întârzie să intre în conturi.

Muncă– Cariera este importantă în această săptămână, mai ales că pe 23 aprilie are loc Luna Nouă care-ți deschide un drum nou în sfera profesională. Așadar vei primi vești bune în această săptămână și toate vor avea legătură cu cariera. Surprize și răsturnări de situație o să apară la tot pasul și asigură-te că ești pregătită să le primești! Uranus, planeta imprevizibilului, va avea grijă să nu te ocolească!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Dacă ești singură, vei avea o surpriză în această săptămână, pentru că te caută un partener din trecut, care pare să vrea să reluați legătura.

Bani – Deși pare că nu ai avea de unde să primești o sumă de bani la finalul săptămânii, acest lucru se întâmplă, pentru că cineva care are o datorie la tine, îți returnează banii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, care deschide o nouă etapă în sectorul care indică studiile, relația cu persoane aflate în străinătate, cursurile de perfecționare, dar și filosofia și sistemul de valori și principii personale. Cum Uranus, planeta surprizelor, face parte din configurația astrală, nu sunt excluse schimbări și răsturnări de situație în ceea ce privește filosofia de viață pe care trebuie să o abordezi atunci când intră în discuție cariera.

 

Horoscop Balanță săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Luna Nouă din 23 aprilie ar putea să-ți deschidă o nouă etapă în relația intimă cu partenerul. Așadar, ți se dă ocazia să reînvii flacăra pasiunii în cuplu. Nu rămâne decât să cooperezi cu aspectele astrale.

Bani – Luna Nouă din 23 aprilie, care are loc în casa avantajelor materiale, a moștenirilor, taxelor, impozitelor și banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, te invită să deschizi o nouă etapă în sectorul financiar și să îți reorganizezi mai rațional resursele de care dispui. Uranus, planeta imprevizibilului, poate aduce tot felul de surprize și răsturnări de situație, așa că ar fi bine să fii pregătită pentru orice schimbare ar apărea.

Muncă– Muncești mult la începutul săptămânii, iar rezultatele nu vor înceta să apară în câteva zile. Poți negocia și chiar semna niște contracte. Totul se poate desfășura foarte rapid, așa că ar fi bine să fii atentă la toți termenii contractului.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Ești una dintre fericitele zodiacului în planul sentimental, pentru că pe 23 aprilie are loc Luna Nouă în zodia Taur, în sectorul care-ți guvernează mariajului și relațiile și îți dă șansa să schimbi ceva, să începi o nouă etapă. Surprizele și răsturnările de situație sunt și ele prezente, datorită lui Uranus, planeta imprevizibilului, care face parte din configurația astrală.

Bani – La capitolul bani stai bine și chiar faci niște cumpărături online pentru a-ți reînprospăta garderoba.

Muncă– Marți și miercuri sunt două zile cu multe provocări la locul de muncă. Dacă marți vei comunica bine cu colegii și veți fi pe aceeași lungime de undă, nu se poate spune același lucru despre relația cu șefii, cu care este posibil să intri în niște dispute atunci când îți spui spui punctul de vedere.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Sfera sentimentală se anima miercuri și joi, când se dinamizează axa iubirii. Bucură-te de compania persoanei iubite și profită de timpul petrecut împreună!

Bani – Chiar dacă Saturn și Marte au eliberat casa financiară și nu mai aduc blocaje și întârzieri în încasarea sumelor de bani, ai mare grijă cum gestionezi resursele, pentru că este posibil să mai apară probleme. Cheltuie cu măsură!

Muncă– Luna Nouă din 23 aprilie anunță noi începuturi în sectorul care indică munca, sarcinile și activitățile de la serviciu. Posibil să intervină niște schimbări în sfera profesională. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou, poți să primești o ofertă. Cum din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilă, te poți aștepta la tot felul de surprize și răsturnări de situație. Poate chiar și la schimbarea domeniului de activitate.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Evenimentul astrologic important din această săptămână este Luna Nouă din zodia Taur din 23 aprilie, care îți deschide o nouă etapă în planul iubirii. Îți poți exprima deschis sentimentele și poți trece la un nivel superior al relației. Cum din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilă, poți avea parte și de surprize sau răsturnări de situație în planul sentimental.

Bani – Ești nevoită săptămâna aceasta să cheltui o sumă de bani pentru casă. Posibil să vrei să schimbi un electrocasnic sau să redecorezi casa.

Muncă– Urmează o săptămână destul de liniștită la locul de muncă și pentru acest lucru este responsabilă Venus, planeta armoniei și a micilor noroace. Folosește-te de energia ei pentru a-ți rezolva ușor o serie de activități curente!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Luna Nouă din 23 aprilie care se formează în zodia Taur, dinamizează sectorul vieții de familie. Așadar, este momentul unui nou început, în care pot decide împreună cu partenerul lucruri importante în viața voastră.

Bani – Primești niște bani la începutul săptămânii de la cineva din familie, o sumă cu care îți achiți niște datorii.

Muncă– Dacă ai de negociat un contract sau de stabilit termenii unui proiect, cele mai favorabile zile sunt la începutul săptămânii, când se activează sectorul comunicării și al schimbului de opinii. Nu ar strica să asculți și părerea unui coleg mai apropiat și nu te pripii să sari etape, pentru că este posibil să gresești!

 

Horoscop Pești săptămâna 20 - 26 aprilie 2020

Dragoste– Posibil în această săptămână să afli secrete despre partenerrul de viață sau dacă ești singură, cauți să afli mai multe despre o persoană care te interesează.

Bani – Atenție ce cheltuieli faci marți și miercuri și ce tentații apar, pentru că este posibil să ai niște pierderi de bani, dacă nu ești atentă. Verifică înainte și nu-ți asuma riscuri, care îți pot aduce pagube! Speculațiile financiare nu sunt recomandate!

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, care se perfectează în data de 23 aprilie în sectorul astrologic care guvernează comunicarea, schimbul de opinii, acumularea de cunoștințe și deschiderea către a învăța lucruri noi. Poți avea parte și de surprize la serviciu, pentru că din contextual astral face parte și Uranus, planeta imprevizibilului. O idee originală, pe care o propui șefilor, ar putea să-ți aducă un proiect interesant.

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 4: Alvarez, criza de identitate

related posts