Horoscop săptămânal 20 – 26 decembrie 2021. Leii au parte de tensiuni în relația cu partenerul, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 20 – 26 decembrie 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

Dragoste– În primele două zile din săptămână ești interesată de relația de cuplu, de pregătirea pentru sărbători. Dacă ești singură, îți faci tot felul de scenarii să cunoști pe cineva, prin intermediul prietenilor. Ai relații bune cu toată lumea, iar elementul surpriză nu este lipsit în această săptămână. Conjuncția lui Venus, guvernatoarea casei relațiilor, cu Pluton, îți aduce pasiune și dorințe profunde, puternice.

Bani –Evenimentul astral important din această săptămână este mutarea Nodurilor Lunare pe axa Taur-Scorpion, pe axa financiară, a banilor pe  care îi câștigi din muncă, dar și a banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind moștenirile, creditele și banii pe care îi deții în comun cu partenerul sau alte persoane. Așadar, până în iulie 2023 vei fi interesată să-ți faci ordine în situația financiară.

Muncă – Începând din 21 decembrie, Soarele ajunge în zodia Capricorn, în sectorul asociat intereselor profesionale, a carierei, semn că urmează o lună de zile în care ai putea să te afirmi sau să faci niște schimbări. Aspectul tensionat dintre Saturn din Vărsător și Uranus din Taur, format pentru a treia oară anul acesta, atrage atenția asupra faptului că e nevoie de o schimbare în planul profesional și din punct de vedere financiar.

 

Horoscop Taur săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Conjuncția lui Venus, guvernatoarea ta, cu Pluton, guvernatorul casei relațiilor îți aduce niște reflecții privind evenimente sau decizii luate în trecut. Evenimentul astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare în 23 decembrie pe axa Taur-Scorpion, pe axa relațiilor. Cu Nodul Nord (destinul) în Taur, până în iulie 2023, va trebui să te concentrezi pe tine. În următorul an și jumătate vor avea loc evenimente importante în viața ta.

Bani – Posibil în această săptămână să apară mici tensiuni cu membrii familiei din cauze financiare.

Muncă– Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, pe 21 decembrie, în sectorul studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională, îți va aduce, pentru următoarea lună, energie să susții un examen, să finalizezi niște cursuri, care te vor ajuta în carieră. Vei avea o dispoziție mai mare spre învățare, lărgirea orizonturilor cunoașterii. Spre finalul săptămânii are loc un aspect tensionat între Uranus din Taur și Saturn din Vărsător, al treilea din acest an, semn că este nevoie de o schimbare în planurile tale de natură profesională.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Conjuncția lui Venus, guvernatoarea sectorului afectiv, cu Pluton, guvernatorul casei muncii, anunță frământări interioare legate de relația cu un fost coleg de serviciu. S-ar putea să revină în viața ta sau tu îl vei căuta. Aspectul tensionat dintre Uranus plasat în sectorul subconștientului și trecutului și Saturn din casa principiilor și convingerilor de viață te va ajuta să elimini acele mentalități care nu-ți mai folosesc în relațiile cu ceilalți.

Bani – Începi săptămâna cu încasarea unor sume de bani care vin din mai multe părți și ești bucuroasă că-ți poți rezolva toate treburile. Intrarea Soarelui, din 21 decembrie, în zodia Capricorn îți aduce, timp de o lună, preocupări pentru interesele financiare, returnarea unor datorii și recuperarea unor sume de bani.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare în 23 decembrie pe axa Taur-Scorpion, respectiv pe axa muncii și sănătății. Așadar, până în iulie 2023 ai ocazia să faci niște schimbări importante în viața ta profesională, dar și din punct de vedere al sănătății. În partea a doua a săptămânii sunt două zile mai dificile la locul de muncă, dar te aștepți să ai mai mult de muncă, pentru că urmează niște zile libere.

 

Horoscop Rac săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Începi săptămâna cu dialoguri cu partenerul de cuplu legate de treburile gospodărești, despre cum să vă organizați mai bine pentru a nu scăpa ceva din vedere. Conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Pluton, guvernatorul casei sentimentale, poate anunța o perioadă mai activă în planul vieții afective. Evenimentul astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare în 23 decembrie pe axa Taur-Scorpion, a relațiilor afective, a copiilor, dar și a relațiilor de prietenie. Așadar, până în iulie 2023, te vei concentra pe aceste domenii de viață, unde vor avea loc cele evenimente importante.

Bani– Aspectul tensionat dintre Uranus plansat în casa planurilor de viitor cu Saturn din casa intereselor financiare, care se formează pentru a treia oară anul acesta, poate anunța o schimbare pe termen lung în chestiunile financiare, privind accesarea unui credit sau returnarea unei datorii.

Muncă– Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, din 21 decembrie, în sectorul parteneriatelor și asocierilor profesionale, va aduce energie și preocupare pentru semnarea sau încheierea unor contracte în următoarea lună. Dacă lucrurile nu au mers tocmai bine până acum, dacă dai dovadă de diplomație, va ieși așa cum îți dorești.

 

Horoscop Leu săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– S-ar putea ca unele tensiuni care au loc între tine și partener săptămâna aceasta să fie din cauza activității profesionale a ta sau a partenerului. Nu mai aveți timp de voi deloc și dacă nu s-ar fi format aspectul tensionat dintre Uranus din Taur și Saturn din Vărsător, al treilea de pe anul acesta, să vă tragă de mânecă, este posibil să fi uitat că faceți parte dintr-un cuplu și partenerul are nevoile lui.

Bani – Posibil în weekend să primești niște sume de bani sub formă de cadou.

Muncă – Din cauza unor sarcini mai grele și a unor termen limită, începutul de săptămână este mai dificil, dar reușești să te remontezi pe parcurs. Intrarea Soarelui, din 21 decembrie, în zodia Capricorn, în casa muncii, vine cu energie și determinare. Astfel, ai susținere astrală să rezolvi mult mai ușor ce ai de rezolvat. Al doilea eveniment astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare în 23 decembrie pe axa Taur-Scorpion, în sectoarele familie-carieră. Așadar, până în iulie 2023 vor avea loc evenimente importante în ce privesc familia și cariera și va fi necesar să găsești un echilibru între cele două.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Dacă ești singură, te caută cineva din trecut, care ar vrea să aveți o discuție deschisă, pentru a lămuri unele aspecte care v-au îndepărtat. S-ar putea să nu vrei sa cooperezi, pentru că nu-ți face bine să deschizi niște răni mai vechi. Intrarea Soarelui, în 21 decembrie, în zodia Capricorn, în sectorul sentimental, îți aduce, pentru o lună de zile, preocupări pentru sfera sentimentală. Îți dorești o relație serioasă, stabilă și nu vrei să reiei nimic din ce te-a făcut să suferi.

Bani – Conjuncția lui Venus, guvernatoarea casei financiare, cu Pluton, guvernatorul casei comunicării, ar putea să te ajute să negociezi în favoarea ta un contract.

Muncă – Aspectul tensionat dintre Saturn din casa muncii și Uranus din casa principiilor de viață, al treilea pe anul acesta, anunță că este nevoie să-ți schimbi mentalitatea privind unele chestiuni de serviciu. În altă ordine de idei, pe 23 decembrie are loc mutarea axei Nodurilor Lunare pe axa Taur-Scorpion, respectiv pe axa cunoașterii, învățării, schimburilor de experiență profesională. Așadar, până în iulie 2023 urmează o perioadă în care vei avea multe de învățat, să te dezvolți profesional, prin înscrierea la cursuri sau participarea la seminarii și ateliere, pentru a te specializa într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Horoscop Balanță săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Spre finalul săptămânii, aspectul astral tensionat dintre Uranus din sectorul intim și Saturn din sectorul vieții afective, al treilea de anul acesta, va scoate la suprafață, din nou, niște probleme în cuplu, care necesită rezolvare. Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, în 21 decembrie, în sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, te va ajuta, în următoarea lună, să te concentrezi pe chestiunile familiale.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare în 23 decembrie, pe axa Taur-Scorpion, respectiv pe axa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă, dar și a banilor care provin din alte surse decât salariile. Așadar, până în iulie 2023 chestiunile financiare vor fi prioritatea ta.

Muncă– Contextul astral de la începutul săptămânii îți aduce niște discuții neoficiale cu șefii, legate de viitoarele proiecte și de implicarea ta. Ți se fac niște propuneri și rămâne să te gândești, să dai răspunsul la începutul anului viitor. Conjuncția dintre Venus, guvernatoarea ta, și Pluton, guvernatorul casei financiare, ar putea opera în favoarea ta să obții o mărire salarială sau alte beneficii.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare în 23 decembrie pe axa Taur-Scorpion, respectiv pe axa personalității și relațiilor. Așadar, până în iulie 2023, urmează o perioadă, în care vei fi interesată să-ți rezolvi niște chestiuni relaționale, iar dacă ești singură este posibil să-ți găsești jumătatea. Conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Pluton, guvernatorul tău, aduce șanse în sfera sentimentală, pasiuni și relații intense.

Bani – Posibil în această săptămână să nu încasezi nicio sumă de bani, însă cadouri vei avea din belșug. Și tu la rândul tău vei face multe cadouri și vei fi fericită să faci câte o bucurie fiecărui membru al familiei.

Muncă – Intrarea Soarelui, din 21 decembrie, în zodia Capricorn, în sectorul comunicării și gândirii îți va aduce, în următoarea lună, idei și preocupări pentru a face planuri și strategii. Intrarea Nodului Lunar Nord în zodia Taur, în 23 decembrie, în sectorul parteneriatelor și asocierilor profesionale îți atrage atenția că, în următorul an și jumătate, vor fi importante parteneriatele, contractele, negocierilor și relaționarea cu cei cu care desfășori activități.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Conjuncția lui Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, cu Pluton, guvernatorul casei subconștientului, frământărilor interioare și trecutului, îți va răscoli trecutul sentimental.

Bani – Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, din 21 decembrie, în sectorul financiar, aduce o preocupare mai accentuată, în următoarea lună, pentru veniturile pe care le încasezi din muncă. Îți dorești să câștigi mai mulți bani și vei face eforturi în acest sens. În primele două zile din săptămână încasezi bani și faci niște plăți, să scapi de o grijă.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare în 23 decembrie pe axa Taur-Scorpion, pe sectorul muncii și al activităților profesionale, sănătății, introspecției și trecutului. Așadar, până în iulie 2023, urmează o perioadă de un an și jumătate, în care vor avea loc evenimente importante în planul profesional, în regimul muncii, în relațiile cu colegii sau cu colaboratorii. Aspectul tensionat dintre Uranus din casa muncii și Saturn din casa comunicării, gândirii, negocierilor, al treilea pe anul acesta, te obligă să înveți să comunici și atunci când promiți ceva, să te ții de cuvânt, să fii responsabilă și să lucrezi după un plan bine stabilit.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare pe axa Taur-Scorpion în 23 decembrie, pe axa vieții afective, a relațiilor de prietenie și planurilor de viitor. Așadar, până în iulie 2023, Nodul Nord în Taur, pe sectorul iubirii, te invită să-ți faci ordine în viața sentimentală. Următorul an și jumătatea evenimente importante vor avea loc în planul afectiv, așa că fii pe fază să faci față provocărilor!

Bani – Aspectul tensionat dintre Uranus din sectorul speculațiilor financiare și Saturn plasat în casa banilor, atrage atenția, pentru a treia oară anul acesta, să fii atentă cu banii, cum îi cheltui și să nu riști să faci niște investiții păguboase!

Muncă– Te simți foarte obosită și ai nevoie de concediu, de câteva zile de relaxare. Încerci să-ți faci treaba în primele zile ale săptămânii și apoi soliciti șefului să-ți aprobe câteva zile libere. Intrarea Soarelui în casa personalității, din 21 decembrie, ar putea să-ți aducă mai multă energie pentru următoarea lună, determinare și atingerea obiectivelor profesionale.

 

 Horoscop Vărsător săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, în 21 decembrie, pe sectorul subconștientului și izolării, îți aduce o lună de zile, în care ești invitată să-ți faci un bilanț personal. Evenimentul astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare pe axa Taur-Scorpion pe 23 decembrie,  pe sectoarele familie-carieră.  Așadar, până în iulie 2023, va fi nevoie să-ți concentrezi atenția pe familie și să găsești un echilibru între familie și carieră. Spre finalul săptămânii, aspectul tensionat dintre Uranus din casa familiei și Saturn plasat în casa personalității tale, al treilea pe anul acesta, va întări faptul că este nevoie de o schimbare la nivel personal în raport cu familia, părinții, căminul și spațiul de locuit.

Bani – Bani este posibil să primești în weekend sau să ai niște dialoguri cu persoane apropiate despre cum să administrezi un buget. În rest, faci numai cheltuieli în această săptămână, așa că ai grijă și încadrează-te în buget!

Muncă – În partea a doua a săptămânii poți avea întâlniri sau dialoguri cu șefii, cu persoane cu putere de decizie, cu autoritate, despre cum să rezolvați o problemă ivită la serviciu. 

 

Horoscop Pești săptămâna 20 - 26 decembrie 2021

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Capricorn, în 21 decembrie, îți aduce, timp de o lună, o viață socială activă, întâlniri cu prietenii sau ieșiri la evenimente și petreceri. Dacă ești singură, ai ocazia să cunoști persoane interesante. Conjuncția lui Venus, planeta dragostei, cu Pluton, plasată în casa prietenilor, îți aduce ajutor de la prieteni într-o chestiune personală, dar și șansă să-ți cunoști viitorul partener prin intermediul prietenilor.

Bani- În legătura cu partea financiară este posibil să vezi lucrurile mai clar, după ce ai o discuție cu partenerul de cuplu, legat de necesitatea schimbării atitudinii privind cheltuielile. 

Muncă – Dacă în primele două zile din săptămână ajung la tine niște informații neoficiale legate de activitatea în departamentul în care lucrezi, acestea se confirmă în partea a doua a săptămânii. Aspectul tensionat dintre Uranus din casa comunicării și Saturn plasat în casa subconștientului și izolării, al treilea pe anul acesta, scoate la suprafață faptul că trebuie să faci o schimbare în felul cum îți abordezi interlocutorii, și în special cei cu care desfășori activități. Evenimentul astral important al săptămânii este mutarea axei Nodurilor Lunare pe axa Taur-Scorpion, pe 23 decembrie pe axa cunoașterii, informațiilor, cunoștințelor, schimburilor de experiență profesională, deplasărilor și principiilor. Așadar, până în iulie 2023 se activează sectoarele învățăturii și vei fi interesată să te dezvolți profesional.

 

related posts

Modifică setările cookies