Horoscop săptămânal 20-26 ianuarie 2020. Racii cunosc o persoană fermecătoare, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și carieră și citește horoscopul săptămânii 20 -26 ianuarie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– De la începutul săptămânii se activează axa sentimentală și sectorul prietenilor, prin intrarea Soarelui în semnul Vărsător. Așa că, dacă nu ești încă într-o relație, ai toate șansele ca unul dintre prieteni să-ți prezinte pe cineva.

Bani – Recuperezi la finalul săptămânii o sumă de bani împrumutată și o depui în conturile de economii.

Muncă - Luna Nouă din 24 ianuarie din Vărsător marchează o nouă etapă în cadrul proiectelor din sfera profesională. Ești invitată de către astre să-ți lărgești cercul de cunoștințe, pentru că urmează o perioadă excelentă pentru colaborari, proiecte de grup și muncă în echipă, unde poți ieși în evidență.

Horoscop Taur săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– Sectorul care indică dragostea nu are nicio planetă în această perioadă, iar tu îți concentrezi atenția doar pe carieră, pentru că succesele înregistrate te fac să te simți realizată profesional. Totuși, n-ar strica să te mai relaxezi puțin și să dai curs invitațiilor prietenilor sau partenerului de cuplu de a ieși în oraș.

Bani – Banii sunt importanți pentru tine și pentru confortul tău, așa că săptămâna aceasta încerci noi metode de suplimentare a veniturilor.

Muncă– Cu Soarele din 20 ianuarie în zodia Vărsător și cu Luna Nouă din 24 ianuarie, care se formează în sectorul ambițiilor profesionale și a carierei, ți se deschide o perioadă în care te poți aștepta la surprize plăcute, mai ales dacă ai muncit din greu în ultimele luni.

Horoscop Gemeni săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– Relația cu persoana iubită se poate îmbunătăți în această spătămână poate și datorită rudelor, părinților lui, care au intervenit să vă ajute într-o problemă invită în familie. Apreciezi foarte multi intențiile acestora și decizi pe viitor să le întorci gestul.

Bani – Ești foarte preocupată să închei o tranzacție financiară, mai ales dacă vrei să achiziționezi un bun de valoarea mai mare. Săptămâna aceasta este momentul prielnic negocierilor.

Muncă– Cu Soarele din 20 ianuarie intrat în Vărsător și cu Luna Nouă din 24 ianuarie, care se formează în sectorul care indică studiile și cursurile de perfecționare, sistemul de principii și valori, ți se deschide o nouă etapă în viață în care ești invitată la călătorii, poate la o recalificare și vei simți că vrei să înveți din nou. 

Horoscop Rac săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste–Dacă pleci într-o călătorie sau participi la niște cursuri sau seminarii, ai toate șansele să-ți iasă în cale o persoană cu care să rezonezi din toate punctele de vedere. Dacă ai deja partener, vă pregătiți de un weekend prelungit, în afara țării.

Bani – Evenimentele astrale importante ale săptămânii sunt intrarea Soarelui din 20 ianuarie în zodia Vărsător și Luna Nouă din 24 ianuarie, care se formează tot în Vărsător, pe o casă financiară, a avantajelor materiale, a banilor deținuți în comun cu partenerul sau a creditelor și împrumuturilor. Ești invitată să iei niște hotărâri financiare pe termen lung.

Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă se anunță luni și marți, când faci cu greu față la sarcini, ședințe, ai parte de multe întâlniri cu șefii cu care stabilești strategii. Lucrezi într-o echipă de colegi cu care te simți bine, vă ajutați reciproc și învățați unul de la celălalt.

Horoscop Leu săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– Evenimentele importante ale săptămânii sunt intrarea Soarelui în Vărsător în 20 ianuarie și Luna Nouă din 24 ianuarie, care marchează un nou început în relația de cuplu. Reușești împreună cu partenerul să ajungeți la un echilibru și să vă învățați lecțiile de viață.

Bani – Poți lua în considerare schimbarea locului de muncă sau chiar a domeniului de activitate, pentru că vrei să câștigi mai mulți bani. Deja ți s-a îmbunătățit situația financiară, cu sume mici, dar care contează.

Muncă– Din a doua parte a săptămânii se activează sarcinile de la locul de muncă. O bună organizare și o eficientizare a timpului, te-ar putea ajuta să termini totul în timp util.

Horoscop Fecioara săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– Sfera sentimentală este activată joi și vineri, unde pot să apară tot felul de dialoguri cu persoana iubită sau dacă ești singură, te frămânți în legătură cu teama de a iniția legături cu o persoană de care te-ai îndrăgostit. 

Bani – În ceea ce privește situația financiară, îți dorești să închei o colaborare, care să-ți aducă mai mulți bani, însă întâmpini tot felul de blocaje. Ai răbdare, pentru că lucrurile se vor aranja cum nu te aștepți!

Muncă– Evenimentele importante ale săptămânii sunt intrarea Soarelui din 20 ianuarie în zodia Vărsător și Luna Nouă din 24 ianuarie, în același semn și marchează o nouă etapă la locul de muncă, în ceea ce privesc sarcinile, relațiile cu colegii și munca în echipă.

Horoscop Balanță săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– În dragoste ești confuză și nu știi dacă ce simți vis-à-vis de un coleg este dragoste sau doar prietenie. Vei afla curând, mai ales că din 20 ianuarie Soarele intră în Vărsător, în sectorul iubirii. Tot aici, pe 24 ianuarie are loc Luna Nouă, care marchează un nou început în iubire.

Bani – Stai bine la capitolul bani și ești mulțumită de cât câștigi, așa că îți programezi zilele de concediu pe tot anul și începi să achiziționezi bilete de avion către destinațiile unde vrei să mergi.

Muncă– La locul de muncă ești nemulțumită din cauza unor situații apărute în primele doua zile ale săptămânii. Posibil să discuți cu șefii despre semnarea unui act aditional la contractul pe care îl ai în present.

Horoscop Scorpion săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– Soarele își face intrarea în zodia Vărsător, în domeniul care indică viața de familie, semn că urmează o perioadă mai activă în familie, iar preocuparea ta principală poate fi relația cu partenerul sau regimul unei locuințe. Tot aici se formează și Luna Nouă din 24 ianuarie, care deschide o nouă etapă în familie.

Bani – Luni sau marți se întrevede intrarea unor sume de bani în conturi, dar și cheltuieli. Ai grijă că poți cheltui mai mult decât îți permiți!

Muncă– Săptămâna se anunță agitată la serviciu, în special zilele de joi și vineri. Șefii îți pot testa rezistența, pentru că vei primi sarcini de serviciu pe care o să ai impresia că nu le poți rezolva, însă până la final totul iese bine. 

Horoscop Săgetător săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii te ocupi de partener, pe care l-ai tot neglijat. Probabil în urma unor dialoguri avute în weekend, să-ți revizuiești atitudinea și munca să o lași pe locul doi sau cel puțin să nu mai duci acasă problemele de la serviciu.

Bani – Posibil la începutul săptămânii să te pripești și să iei decizii într-o speculație financiară, mai ales că, deși banii îți intră în conturi, cheltuielile de la o lună la alta sunt din ce în ce mai mari.

Muncă– Soarele începe din 20 ianuarie să-ți traverseze sectorul comunicării și al schimbului de idei și opinii și va ajuta în negocieri, susținere de proiecte sau interviuri. Folosește energia astrului zilei pentru a aduce lucrurile/situațiile în folosul tău! Tot aici are loc și Luna Nouă din 24 ianuarie, care marchează un nou început în domeniile care indică cunoașterea, acumularea de cunoștințe și poate felul de a vorbi și prezenta lucrurile la locul de muncă sau în relația cu partenerul.

Horoscop Capricorn săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– În planul sentimental nu se întrevăd modificări în această săptămână, poate și pentru faptul că ești interesată mai mult de carieră.

Bani – Odată cu intrarea Soarelui în 20 ianuarie în sectorul care indică finanțele, vei fi determinată să câștigi mai mult. Astfel, pe 24 ianuarie, când are loc Luna Nouă din Vărsător, formată pe același domeniu, al banilor, vei lua niște decizii financiare, de suplimentare a veniturilor, de economisire și de echilibrarea sumelor câstigate cu cele cheltuite.

Muncă– Primele două zile din săptămână lupți să rezolvi o serie de sarcini. Chiar dacă te blochezi în unele etape din cauza unor colegi care nu își fac treaba cum trebuie, nu ai niciun motiv de îngrijorare, că nu ai putea să termini ce ți-ai propus. Miercuri și joi sunt cele mai active zile, în care vei face față tuturor provocărilor, grație și ajutorului lui Jupiter, marele benefic, care te însoțește tot anul.

Horoscop Vărsător săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– Te poți considera norocoasa zodiacului din această săptămână pentru că Soarele începe să-ți traverseze zodia din 20 ianuarie și-ți aduce energia de care ai nevoie să lămurești o situație în cuplu. Totodată, pe 24 ianuarie are loc Luna Nouă în Vărsător, care marchează începutul unui ciclu pentru următorul an, în care îți poți seta obiective în relație sau în orice al domeniu în care simți că trebuie să faci o schimbare.

Bani – Chiar dacă din punct de vedere financiar per ansamblu nu stai prea bine, totuși vei primi mici sume, de la părinți, rude, cu care îți vei mai rezolva din probleme.

Muncă– Și în sfera profesională Luna Nouă din 24 ianuarie din Vărsător ar putea să-ți deschidă niște uși pe care le credeai închise. Te poți aștepta la surprize și răsturnări de situație în convingerile tale, poți lua hotărâri, care să te surprindă și pe tine, nu numai pe ceilalți.

Horoscop Pești săptămâna 20 - 26 ianuarie 2020

Dragoste– Intrarea Soarelui în 20 ianuarie într-un domeniu al izolării ar putea să-ți aducă o stare mai puțin bună, cel puțin psihică, însă rolul lui este să te vindeci, să faci pace cu trecutul și să începi o altă etapă în viața ta, mai ales că pe 24 ianuarie se formează Luna Nouă și te invite la o reînnoire sufletească.

Bani – Nu se întrevede intrarea vreunei sume de bani în această săptămână, însă discuții pe teme financiare vor fi zilnic.

Muncă– În această săptămână vei putea vedea dacă obiectivele tale pot fi puse în practică și dacă ți-ai valorificat bine abilitățile și te-ai îndreptat în domenii în care tu te pricepi cel mai bine. Posibil să ai parte de o surpriză și să vrei să schimbi domeniul profesional și să faci ceva cu totul diferit de până acum. Pentru acest lucru te va ajuta și Luna Nouă din 24 ianuarie, care aduce o surpriză în viața ta.

related posts

Modifică setările cookies