Horoscop săptămânal 22 - 28 februarie 2021. Scorpionii singuri se îndrăgostesc, Gemenii au parte de șansa vieții lor


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 22-28 februarie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Venus, micul benefic și planeta care-ți guvernează relațiile, ajunge în 25 februarie în zodia Pești, pe sectorul subconștientului, al izolării, trecutului, meditației și până pe 21 martie, vei fi ajutată să-ți revii dacă ai avut probleme în cuplu. Totodată, ai putea fi tentată să începi o relație cu cineva din trecut, care apare brusc în viața ta.

Bani –Contextul astral al săptămânii îți aduce oportunități pentru a iniția acțiuni financiare, care te ajută să-ți suplimentezi veniturile. Șefii îți vor aprecia eforturile și poți primi o mărire salarială.

Muncă – Configurația astrală a zilei de 27 februarie aduce Luna Plină din zodia Fecioarei, care-ți activează sectorul muncii și al activităților profesionale. La serviciu poți încheia o etapă, un proiect, să primești laude din partea șefilor pentru un proiect care se încheia acum. Mai există și varianta în care să nu mai vrei să faci parte din echipa cu care lucrezi și accepți o ofertă venită de curând.

 

Horoscop Taur săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Luna Plină din 27 februarie, din zodia Fecioarei, îți activează sectorul sentimental și poate aduce evenimente intense și răsturnări de situație în planul amoros, așa că fii pregătită pentru un weekend provocator!

Bani –Deși toate discuțiile se învârt în jurul banilor, săptămâna aceasta nu vei încasa nicio sumă de bani, așa că ai grijă cum administrezi bugetul!

Muncă– În prima parte a săptămânii, deși Luna traversează sectorul comunicării și al schimbului de opinii, vei fi destul de reținută în a-ți împărtăși părerile celorlalți. Pe 25 februarie, Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Pești, în sectorul prietenilor și planurilor de viitor și-ți va îmbunătăți relațiile cu cei cu care interacționezi.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează sâmbătă în sectorul care indică viața de familie, căminul și relațiile cu ceilalți membri. Este posibil să primești o propunere din partea partenerului de cuplu să vă mutați împreună, să vă întemeiați o familie, să cumpărați o casă.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară. Încasezi bani, faci plăți și mergi la cumpărături. Posibil în partea a doua a săptămânii să primești și o ofertă de colaborare.

Muncă– Începând din 25 februarie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, în sectorul care reprezintă în harta astrală cariera și aspirațiile profesionale, semn că vor veni spre tine oportunități, pe care ar trebui să nu le ratezi. Ți se apreciază meritele, te faci remarcată și te implici mult mai ușor în proiecte.

 

Horoscop Rac săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Axa relațională se activează în primele două zile din săptămână și vei discuta cu partenerul de viață despre planurile voastre de viitor. Vor mai exista tensiuni, dar reușiți să treceți repede, fără să vă ambalați prea tare.

Bani – În partea a doua a săptămânii, când Luna ajunge în zodia Leu și activează sectorul financiar, te va preocupa situația financiară, mai ales dacă intenționezi să faci niște achiziții mai mari, să accesezi un credit sau un împrumut de nevoi personale.

Muncă– Axa cunoașterii și a informațiilor va fi puternic dinamizată săptămâna aceasta de două evenimente astrale. Primul este intrarea lui Venus, micul benefic, în 25 februarie, în zodia Pești, în sectorul care reprezintă studiile și cursurile de perfecționare profesională. Astfel, șefii te pot trimite la niște cursuri și vei avea un randament bun pentru acumularea de informații noi. Al doilea eveniment este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează sâmbătă în sectorul comunicării, al gândirii, schimburilor de opinie și dezbaterilor. Posibil să te faci remarcată, să prezinți un proiect/ un studiu, să susții un interviu, să ai succes într-o negociere sau privind termenii unui parteneriat.

 

Horoscop Leu săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– A doua parte a săptămânii se anunță dinamică în sfera relațională, mai ales că Luna ajunge în semnul nașterii tale. Pot să apară surprize în evoluția unui conflict, contract, asociere, așa că ar trebui să fii pregătită să faci față provocărilor.

Bani – Axa financiară este cea mai activată în această săptămână pentru că cele două evenimente astrologice vor avea legătură cu banii. Așadar, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești în 25 februarie, în sectorul asociat avantajelor materiale, a moștenirilor, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane, ai banilor pe care îi poți obține dintr-un credit sau o moștenire. Nu vor intra sume spectaculoase de bani, însă acestea îți vor rezolva o serie de probleme. Al doilea eveniment este Luna Plină din zodia Fecioarei, de sâmbătă, care îți va aduce o oportunitate de a încheia un contract profitabil, o mărire salarială sau accepți o ofertă de job, cu o salarizare mult mai bună.

Muncă – Zile favorabile și dinamice în sectorul profesional sunt joi și vineri, când este posibil să înregistrezi un succes privind termenii unui contract pe care îl negociezi de mai mult timp. Pot să apară și surprize neașteptate din partea celor cu care lucrezi sau din partea șefilor, care fac niște schimbări.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Cele două evenimente astrologice din această săptămână îți vor activa axa relațională. Primul este intrarea lui Venus, micul benefic, în 25 februarie, în zodia Pești, în sectorul mariajului și a relațiilor. Dacă ești singură, ai toate șansele să atragi oameni noi în viața ta. Al doilea eveniment astral este Luna Plină de sâmbătă, care se formează în zodia ta și care-ți poate aduce culegerea roadelor unor demersuri în sfera relațională. Totodată, poți să ai parte și de surprize, iar evenimentele neașteptate la care vei lua parte, să te trimită în centrul atenției.

Bani – În primele două zile din săptămână încasezi niște sume de bani, negociezi un contract de colaborare și returnezi o datorie unei prietene.

Muncă – Joi și vineri se anunță două zile dificile la locul de muncă, cu multe provocări, așa că ar trebui să ai grijă și să nu te suprasoliciți, pentru că este activată axa cardio-vasculară. Intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatorul casei financiare, în zodia Pești, în sectorul relațiilor va exercita o influență pozitivă dacă vrei să închei contracte sau parteneriate.

 

 

Horoscop Balanță săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Luna Plină din 27 februarie, care se formează în zodia Fecioarei, îți poate răscoli trecutul, mai ales dacă revin în viața ta vechi iubiri sau îți aduci aminte de unele evenimente care te-au marcat sentimental. Ar trebui să te detașezi, să încerci să nu te încarci prea mult, pentru că  vei avea un nivel emotional destul de ridicat.

Bani –În funcție de cum te vei pune în valoare în fața șefilor, în primele două zile din săptămână, vei obține un proiect nou de pe urma căruia să obții și niște beneficii financiare.

Muncă– Două dintre cele două evenimente astrologice ale săptămânii au loc pe axa muncii și a sănătății. Primul este intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în zodia Pești, în 25 februarie, în sectorul muncii, semn că îți vei îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile, vei rezona mai bine cu colegii de echipă și s-ar putea să vină spre tine oportunități de job. Al doilea eveniment este Luna Plină, care se formează sâmbătă, în zodia Fecioarei, pe sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare și a trecutului. Posibil să iasă la iveală unele situații din trecut, care să te afecteze emoțional. Din punct de vedere al stării de sănătate ar trebui să ai grijă, pentru că unele afecțiuni se pot acutiza și să nu vei avea un randament prea ridicat la serviciu. Recomandarea ar fi să-ți iei două zile libere.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Cele două evenimente astrologice ale săptămânii vor activa axa sentimentală. Așadar, primul eveniment este intrarea lui Venus, micul benefic, în 25 februarie în zodia Pești, în planul iubirii. Așadar, apar oportunități de a îndrepta o situație în planul amoros, iar dacă ești singură este posibil să te îndrăgostești. Al doilea eveniment astral al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează în sectorul prietenilor și al grupurilor pe care le frecventezi, prin intermediul cărora poți cunoaște persoane noi, cu care să rezonezi.

Bani- Abilitățile tale și experiența acumulată îți vor aduce niște bonusuri la serviciu.

Muncă- Începi săptămâna cu planuri mari în sfera profesională pentru că vrei să obții niște rezultate bune și să avansezi în carieră. În partea a doua a săptămânii ți se dă ocazia să-ți prezinți niște idei, pe care șefii le vor aproba și vei avea mână liberă să demarezi un proiect nou.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Unul dintre aspectele astrologice ale săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul vieții de familie, așa că-ți va crește interesul pentru spațiul de locuit, relațiile cu membrii familiei. Dacă ești singură, se anunță o perioadă în care vrei să experimentezi mai mult în planul amoros.

Bani – În primele două zile din săptămână cât Luna îți activează sectorul financiar, este posibil să ai dialoguri pe teme financiare, să negociezi niște contracte. Poate chiar să închei niște contracte care nu mai sunt profitabile.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei, de sâmbătă, care îți va activa sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Posibil să se încheie un capitol la locul de muncă sau să primești mai multe responsabilități. Îți dorești să-ți îndeplinești obiectivele profesionale și vei depune toate eforturile în acest sens.

 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei sentimentale, ajunge în zodia Pești, în 25 februarie, pe sectorul comunicării, gândirii, exprimării ideilor, dezbaterilor, așa că te poate ajuta să socializezi mai mult, chiar să flirtezi. Ești deschisă oportunităților în iubire.

Bani – În partea a doua a săptămânii se activează axa financiară și apar bani, oferte și propuneri tentante. Posibil să ai intenția de a-ți schimba jobul, să lucrezi într-un alt domeniu care te pasionează de ceva timp, dar realizezi că îți trebuie o recalificare, așa că te gândești serios să începi niște cursuri universitare.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Fecioarei care se formează sâmbătă în sectorul prietenilor și al proiectelor pe termen lung. Așadar, poți culege roadele unui proiect la care ai lucrat cu un prieten sau un coleg cu care ai legat o prietenie apropiată, poți încheia cu succes un proiect, șefii să te felicite. De aici ți se vor deschide alte uși și-ți vei vedea dorințele pe cale a se împlini.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Ești interesată în această săptămână să-ți îmbunătățești starea psihică și dacă ești singură, apelezi la orice îți face plăcere. Socializarea te ajută și poate ar fi bine să iei legătura cu prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult, să programezi niște întâlniri. Nu se știe niciodată, cine-ți poate ieși în cale, așa că onoreză invitațiile sau inițiază tu întâlniri!

Bani – Cele două evenimente astrologice importante ale săptămânii vor dinamiza axa finanaciară. Astfel, după intrarea Soarelui în zodia Pești, în 25 februarie, vine și rândul lui Venus, micul benefic, care vine cu oportunități de suplimentare a veniturilor. Al doilea eveniment este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează, sâmbătă, în sectorul asociat creditelor, împrumuturilor, banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau alte persoane, investițiilor, taxelor și impozitelor. Posibil în ajunul fenomenului astral să realizezi că trebuie să faci niște schimbări în administrarea banilor, astfel încheindu-se o etapă în care ai cheltuit mai mult decât ai câștigat.

Muncă– Chiar dacă o parte dintre planete au plecat din semnul nașterii tale, preocuparile tale rămân în continuare să-ți găsești o motivație să faci ceva ce-ți place, să-ți schimbi viața, în special pe cea profesională, care simți că nu te mai reprezintă în momentul de față. Ești într-o formă intelectuală foarte bună și ar fi păcat să nu faci ceva cu această energie.

 

Horoscop Pești săptămâna 22 - 28 februarie 2021


Dragoste– Cele două evenimente astrale importante ale săptămânii vor activa axa relațională. Astfel, pe 25 februarie, Venus, micul benefic, ajunge în semnul nașterii tale și până pe 21 martie ar trebui să te bucuri de energia benefică a acestuia. Dacă ești singură, atragi mai ușor sexul opus, pentru că ai farmec, dispoziție de flirt și ești deschisă cuceririlor. Al doilea eveniment este Luna Plină din zodia Fecioarei, care se formează, sâmbătă, în sectorul relațiilor și mariajului. Se anunță evenimente intense, surprize sau răsturnări de situație, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în sfera relațională.

Bani – Sectorul financiar este dinamizat pe întreaga perioadă a săptămânii și ai potential să câștigi sume importante de bani.

Muncă- Luna Plină din zodia Fecioarei de sâmbătă poate avea efecte și în sfera profesională, unde poți încheia  contracte, colaborări, negocieri privind un proiect mai amplu. Totodată, se pot încheia unele asocieri și elimini tot ce ține în loc să evoluezi.

 

Vezi și: Cum faci o rețetă inspirată de Afrodita, zeița dragostei, la Share în bucate

related posts

Modifică setările cookies