Horoscop săptămânal 22 – 28 iunie 2020. Vărsătorii se îndrăgostesc iremediabil, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 22 – 28 iunie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Venus, micul benefic, dar și guvernatorul casei relațiilor, revine la mersul direct, semn că tot ce ai avut pe suflet ai reușit să îi spui partenerului de cuplu și acum te simți ușurată. Dacă ești singură sau într-o relație în care nu ai reușit să vă rezolvați problemele, din 22 iunie, de când Neptun își începe retrogradarea, vei deveni mai retrasă, te izolezi de tot ce te agită, vei fi mai predispusă introspecției și-ți vor veni în minte tot mai multe evenimente și situații pe care le-ai trait în trecut cu o persoană pe care nu ai uitat-o.

Bani – În sectorul astrologic asociat banilor nu se întâmplă niciun eveniment marcant în această săptămână. Te descurci cu cei ai, pentru că interesul tău se îndreaptă spre alte domenii.

Muncă – Vestea bună a acestei săptămâni este revenirea în mers direct a lui Venus, micul benefic, din 25 iunie, prin zodia Gemeni, prin casa asociată comunicării, negocierii și a deplasărilor. Așasar, dacă ai avut probleme de comunicare cu partenerii de afaceri, acum este posibil să reluați negocierile și să fiți pe aceeași lungime de undă. În ultima zi a săptămânii, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia natală, respectiv în Berbec, și-ți va aduce energia de care ai nevoie, încredere în forțele proprii, determinare și combativitate.

Horoscop Taur săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Joi și vineri sunt două zile în care se activează sectorul astrologic asociat iubirii, flirtului și aventurii. Ești deschisă unor noi experiențe.

Bani – Venus, guvernatorul tău își reia mersul direct, din 25 iunie, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa banilor obținuți de la locul de muncă, semn că încep să vină și bani, recuperezi niște sume sau ți-ai schimbat atitudinea privind cheltuielile.

Muncă– Începând de luni, Neptun intră în retrogradare, prin casa proiectelor și planurilor de viitor, așa că vei observa, în următoarea perioadă, amânări și blocaje în aceste domenii. În ultima zi a săptămânii, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec, dinamizând axa muncii și a sarcinilor de serviciu. Sfatul astrelor este să folosești constructiv energia lui Marte și să faci un plan, pe care să îl lansezi când planeta acțiunii va ajunge în zodia ta.

Horoscop Gemeni săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Venus, micul benefic și planeta iubirii, revine pe 25 iunie la mișcare directă prin zodia ta și vei simți din nou razele sale benefice, îți recapeți încrederea în tine și dispar ca prin minune probleme de natură sentimentală.

Bani – Încă din prima a zi a săptămânii ești interesată să negociezi un contract sau poate doar primești o ofertă și o analizezi, dar nu dai raspunsul până nu te consulți cu apropiații.

Muncă– Începând de luni, Neptun își începe retrogradarea prin zodia Pești, prin sectorul asociat carierei și a ambițiilor profesionale. Urmează o perioadă în care trebuie să fii atentă la schimbările pe care le vei lua în aceste domenii, pentru că riști să fii înșelată și ce ți se propune în primă fază, să nu mai fie valabil atunci când trebuie să semnezi contractul. Miercuri și joi sunt cele mai active zile la locul de muncă, când este susținută comunicarea, negocierile, prezentarea de proiecte sau strategii. 

Horoscop Rac săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Ai fost foarte răvășită în planul sentimental cât timp Venus, planeta iubirii, a fost retrogradă pe casa asociată subconștientului și a trecutului. Din 25 iunie, când Venus își revine la mișcarea directă, scapi de toate amintirile trecutului și nu-ți mai revin în minte vechile povești de iubire.

Bani – Joi sunt șanse să încasezi o sumă de bani dintr-o activitate intelectuală sau dintr-un proiect la care ai lucrat. Ești foarte mulțumită de situația financiară, mai ales pentru că ai reușit să faci niște economii. 

Muncă – La locul de muncă se anunță o săptămână liniștită. Poate doar miercuri și joi vor fi zile mai dificile, în care vei avea un volum mare de muncă, însă reușești să le treci cu bine și să rezolvi tot ce ți-ai propus. Posibil să apară niște neînțelegeri cu unii colegi, dar încerci să nu pui la suflet. În 28 iunie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și va dinamiza următoarea lună casa asociată carierei și a ambițiilor profesionale, așa că urmează o perioadă în care vei dori să te afirmi la locul de muncă. Atenție la acțiuni pripite sau la dialoguri mai agresive pe care le vei avea cu șefii!

Horoscop Leu săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Dacă ești singură, miercuri și joi, când Luna îți traversează semnul zodiacal, vei fi deschisă flirtului. Dacă faci parte dintr-un cuplu, vei coopera cu partenerul în toate acțiunile în comun, fără să ai nimic de obiectat, pentru că ai o dispoziție bună.

Bani – Vineri și sâmbătă sunt zile când ai putea să încasezi niște bani, dintr-un proiect extrajob sau dintr-o colaborare. Vrei să mergi la shopping, însă te răzgândești în ultimul moment și depui suma în conturile de economii.

Muncă– Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă din 25 iunie, în zodia Gemeni, prin casa proiectelor și planurilor pe termen lung, a prietenilor și a vieții sociale, așa că, după ce ai evaluat relațiile de prietenie și ai testat oamenii din jurul tău, acum știi pe cine te poți baza în proiectele viitoare.

Horoscop Fecioara săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Din 28 iunie, Marte, planeta acțiunii, dinamizează sfera intimă, așa că pasiunea va fi la cote înalte pentru tine.

Bani – Marte, planeta acțiunii, ajunge în sectorul astrologic asociat avantajelor materiale, a moștenirilor, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul de cuplu sau cu alți membrii ai familiei, așa că, urmează o perioadă dinamică în ceea ce privește partea financiară. Vei încerca să-ți obții niște drepturi, să intri în posesia unor sume de bani sau bunuri de valoare sau să demarezi un dosar de credit pentru achiziționarea unui imobil.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână sunt marți, miercuri și vineri. Restul zilelor nu vei fi în apele tale, posibil niște disfuncții organice să-ți dea bătăi de cap, să te simți fără energie și cu o dispoziție mai putin bună. Nu e nimic grav, trebuie doar să te odihnești mai mult. Câteva zile de concediu ar fi binevenite. Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea în mișcare directă a planetei Venus, prin sectorul asociat carierei și a ambițiilor profesionale. Prin urmare micul benefic își face simțită prezența și vei vedea lucrurile mult mai clare în ceea ce privește direcția pe care să o urmezi.

Horoscop Balanță săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Începând din 28 iunie, Marte, planeta acțiunii, va dinamiza sectorul astrologic asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor, așa că, următoarea perioadă vei avea acțiune în viața de cuplu. Atenție, însă, să nu devii prea agresivă cu partenerul, deoarece vei fi tentată să proiectezi problemele tale în relație!

Bani – Sectorul asociat banilor obținuți de la locul de muncă nu se activează în această săptămână, așa că partenerul este cel care va susține cheltuielile.

Muncă– Ecoul Eclipsei de Soare din weekend va fi și la începutul săptămânii și vei avea un dialog serios cu superiorii, cărora nu le vei mai accepta sarcinile în plus care ți le dau. Marți și miercuri vei face un raport al activității tale și le pui în vedere: îți măresc salariul sau îți cauți alt loc de muncă. Neptun va intra în mișcare retrogradă din 22 iunie prin zodia Pești, prin casa muncii, așa că va încurca și mai mult lucrurile. Tranzitul lui Neptun este bun pentru că vei afla tot felul de lucruri ascunse de către șefi și așa vei lua decizii radicale mai ușor.

Horoscop Scorpion săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Neptun își începe mișcarea retrogradă din 22 iunie, prin sectorul iubirii, aventurii, flirtului, așa că, în loc să ți se lămurească unele aspecte ale relației sentimentale, vei deveni mai confuză. Totodată, poți să afli și niște secrete ascunse de către partener.

Bani – Venus, micul benefic, revine la mersul direct din 25 iunie, prin zodia Gemeni, prin casa astrologică asociată moștenirilor, avantajelor materiale, așa că sumele restante vor începe să intre în conturi.

Muncă– Cel mai activ sectorul pentru tine va fi sectorul muncii, care se va dinamiza odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 28 iunie. Urmează o perioadă activă din punct de vedere profesional. Devii combativă, determinată, vei avea mult mai multă încredere în tine și îți dorești să ți se aprecieze munca.

Horoscop Săgetător săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Din 25 iunie, Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă prin zodia Gemeni, prin sectorul astrologic al relațiilor și al căsătoriei, așa că, vei începe să simți razele benefice ale planetei armoniei în sectorul relațiilor. Sectorul sentimental se va dinamiza din 28 iunie, prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii. Prin urmare, cele două planete personale: Venus și Marte îți dau posibilitatea să îndrepți unele lucruri în relație si să ai parte de momente importante alături de partener.

Bani – În prima zi a săptămânii încasezi o sumă de bani și achiți utilități, datorii și mergi la cumpărături.

Muncă– Dacă luni faci planul pe întreaga săptămână, vei observa că toate activitățile de la locul de muncă se aglomerează în prima parte a săptămânii, iar volumul de muncă va fi destul de mare. Organizează-te, gestionează corect resursele și eficientizează timpul. Dacă șefii ți-au încredințat multe sarcini, fă în așa fel încât să nu îi dezamăgești!

Horoscop Capricorn săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste–Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec din 28 iunie, în sectorul asociat familiei, așa că urmează o perioadă în care te interesează să rezolvi unele probleme apărute între membrii familiei sau să rezolvi regimul unei locuințe. Totodată, vei dori să se facă totul cum îți dorești și de aici să  apară unele conflicte cu persoanele mai în vârstă. 

Bani – Marți sau miercuri trebuie să iei niște decizii financiare, deoarece dorești să achiziționezi niște bunuri de valoare. Nu găsești ceva să-ți convină și acest lucru te mâhnește foarte mult.

Muncă– Posibil în weekend să ai o întâlnire cu un fost șef care își deschide o afacere și dorește să te ia în echipa lui. Venus, micul benefic, revine la mersul direct din 25 iunie și deblochează proiectele în sfera profesională.

Horoscop Vărsător săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Ai parte de un început de săptămână bun în ceea ce privește relația cu partenerul de cuplu. Stabiliți împreună obiectivele pe termen lung și chiar dacă mai apar dificultăți și blocaje, nu vă descurajează acest lucru și priviți înainte cu încredere. Venus, micul benefic, revine la mișcarea directă din 25 iunie, prin sectorul asociat sferei sentimentale, așa că vei avea parte de momente romantice în compania partenerului, iar dacă ești singură, te poți îndrăgosti.

Bani – La finalul acestei săptămâni, Marte, planeta acțiunii, îți părășește sectorul banilor, așa că profită de ultimele zile pentru a putea negocia un contract. Din 28 iunie, Marte ajunge în casa comunicării și vei deveni agresivă și riști să strici un parteneriat.

Muncă– Marte, planeta acțiunii, ajunge în 28 iunie în zodia Berbec, în sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, deplasărilor și acumulării de cunoștințe. Este un aspect destul de bun pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative și financiare, însă toți interlocutorii cu care vei intra în contact vor avea impresia că ești pusă pe ceartă și acest lucru va deranja, chiar dacă ești bine intenționată și vrei să rezolvi cât mai repede problemele.

Horoscop Pești săptămâna 22 – 28 iunie 2020

Dragoste– Venus, micul benefic, revine la mersul direct, din 25 iunie, prin zodia Gemeni, pe casa familiei, așa că vei simți o îmbunătățire a relațiilor de familie, dar și cu partenerul de  cuplu cu care vei fi pe aceeași lungime de undă privind o reamenajare a spațiului de locuit.

Bani – Joi și vineri te preocupă chestiunile financiare. Încasezi bani, faci plăți și realizezi că ai nevoie să câștigi mai mult. Duminica, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Berbec și va dinamiza sectorul banilor obținuți de la locul de muncă. Urmează o perioadă în care vei fi preocupată de suplimentarea veniturilor.

Muncă– Ai făcut multe progrese în ultima perioadă la locul de muncă, iar șefii îți apreciază munca, dar nu este de ajuns pentru a primi o mărire salarială. Prin urmare, decizi să continui în același ritm pentru că îți place ceea ce faci.

 

ShARE ÎN BUCATE - Cum gătești cea mai simplă supă-cremă de ciuperci

related posts

Modifică setările cookies