Horoscop săptămânal 22-28 martie 2021. Gemenii încheie o relație sentimentală care nu-i mai satisfăcea, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 22-28 martie 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul asociat relațiilor și mariajului. Prin urmare, se pot întâmpla evenimente importante în aceste domenii, culegerea roadelor unui demers relațional, apariția unei crize în cuplu sau încheierea unei etape.

Bani – Posibil marți și miercuri să identifici mai ușor de unde poți face rost de resursele de care ai nevoie.

Muncă – Traversezi o perioadă cu o mare deschidere și te poți concentra pe îmbunătățirea competențelor tale. Ești foarte creativă și acest lucru îl poți fructifica în proiectele tale. Ziua de vineri este aglomerată la locul de muncă, cu provocări și termene limită, însă te mobilizezi exemplar și rezolvi totul la timp.

 

Horoscop Taur săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Dacă miercuri și joi te ocupi mai mult de activitățile gospodărești sau ai de lucru acasă, începând de vineri se activează sectorul sentimental, ești deschisă flirtului și dai curs unor invitații.

Bani –Săptămâna aceasta nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani, așa că astrele îți recomandă să nu depăsești bugetul și să eviți cumpărăturile sau ofertele tentante.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul asociat muncii și activităților curente de la serviciu. Așadar, dacă ești în cautarea unui loc de muncă, poți avea noroc să fii recomandată de cineva din grupul de prieteni, iar dacă îți dai demisia, pentru că primești o ofertă de job mai bună, vei încheia o etapă profesională. Posibil să existe și unele situații, care să se amplifice în preajma fenomenului astral și să nu reacționezi prea bine în relațiile cu colegii sau cu șefii.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul asociat iubirii, romantismului, aventurii, flirtului și cuceririlor. Așadar, dacă nu te mai regăsești într-o relație de iubire, este posibil să spui stop și să închei. Dacă ești singură, prietenii sau o persoana din anturajul tău să te prezinte unei persoane de care vei fi atrasă din prima clipă. Totodată, este posibil ca unul dintre prieteni să-ți devină mai apropiat și să vă dați seama că de fapt prietenia duce spre o poveste de dragoste. 

Bani – Luni vei încasa niște sume de bani și faci niște artificii financiare. Poți să cumperi ceva în rate sau reeșalonezi o datorie.

Muncă– În prima parte a săptămânii ai putea să te concentrezi pe activitățile de rutină. Este un moment bun pentru a face planuri, proiecte și strategii, mai ales la finalul perioadei analizate. Poți primi sprijin de la persoane cu mai multă experiență ca tine, iar proiectele pe termen lung au o mai mare susținere.

 

Horoscop Rac săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul asociat vieții de familiei și spațiului de locuit. Posibil să fii nevoită să găsești un echilibru între activitățile profesionale și timpul petrecut în familie, să fii preocupată să rezolvi niște chestiuni care țin de spațiul de locuit sau de achiziționarea unei case.

Bani – Miercuri și joi sunt două zile favorabile negocierilor, artificiilor financiare, organizării unui buget. Posibil să primești și o veste care să te bucure, privind un bonus pe care îl vei încasa la finalul lunii.

Muncă– Sectorul profesional este dinamizat de planete, așa că acum este momentul să demonstrezi ce poți, să-ți consolidezi poziția și să obții o avansare. În consecință, ar trebui să depui eforturi suplimentare la locul de muncă pentru a te face remarcată.

 

Horoscop Leu săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Preocupări pentru relația de cuplu ai marți și miercuri, când Luna îți traversează semnul zodiacal și se dinamizează axa relațiilor. Vei fi surprinsă de unele decizii ale partenerului de cuplu, însă nu comentezi nimic, pentru că-ți dorești armonie în cuplu.

Bani – La finalul săptămânii, faci eforturi să recuperezi o sumă de bani. Pe de altă parte, ești înștiințată că ți se aprobă un demers financiar și vei primi în scurt timp un credit sau o sumă de bani.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor și deplasărilor. Posibil să primești vești despre o bursă, despre un proiect pe care trebuie să îl începi curând sau o lucrare, care îți poate deschide o nouă etapă profesională.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Sfera sentimentală se poate activa joi și vineri, când te preocupă relațiile cu cei din jur, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, te preocupă relația cu partenerul. Dacă ești singură, te poți îndrăgosti de cineva pe care îl cunoști în mediul online sau prin intemediul serviciului.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă sau din activități extraprofesionale. Vei încasa o sumă importantă de bani, returnezi o datorie sau negociezi un contract în favoarea ta. Există și posibilitatea să apară niște cheltuieli neprevăzute.

Muncă – Miercuri și joi sunt două zile aglomerate la locul de muncă, însă vin cu satisfacții profesionale și cu vești bune de la superiori.

 

Horoscop Balanță săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în semnul nașterii tale. Se va dinamiza, totodată, și axa relațiilor, ceea ce înseamnă că te va preocupa mult relația de cuplu și cum ai putea să îmbunătățești lucrurile. Posibil să intervină și o criză în cuplu, în urma căreia să vă dați seama, tu și partenerul, despre ceea ce vă doriți de la viață. Nu sunt excluse schimbări în modul în care abordați relația. Dacă ești singură, nu vei trece neobservată.

Bani – În ceea ce privesc banii, nu stai prea bine la acest capitol, săptămâna aceasta, pentru că poți întampina tot felul de blocaje și amânări în încasarea unor sume de bani.

Muncă– Te faci remarcată la serviciu prin reorganizarea sarcinilor și ajutorul pe care îl dai șefilor în anumite situații. Ai un randament intelectual ridicat, energie pozitivă și optimism. Aceste lucruri te ajută în a comunica mai bine cu cei cu care desfășori activități la serviciu, cu colegii și cu colaboratorii.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, trecutului, vindecării și universului interior. Posibil să nu fii în toane prea bune, pentru că îți vei aduce aminte de trecut, despre o poveste de iubire care, simți că nu s-a încheiat, însă, în urma unui proces de introspecție, vei elimina din viața ta ce te ține în loc să mergi mai departe. 

Bani- Traversezi o perioadă în care nu știi ce să faci din punct de vedere financiar: să renunți la jobul pe care îl ai sau să-ți deschizi afacerea ta. Ceva te ține să nu ai acțiuni pripite și bine faci, pentru că este posibil să ai pierderi și să-ți pară rău că ai lăsat ce aveai.

Muncă – Contextul astral îți aduce o săptămână destul de aglomerată la locul de muncă. Vei munci mai mult, însă vei înregistra și succese. Posibil, spre finalul săptămânii, să-ți iei câteva zile libere, pentru a te odihni, pentru că Luna Plină din Balanță, de duminică, are loc într-o casă a sănătății și simți că ai nevoie de reechilibrare.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Posibil, în weekend, să nu fii în cea mai bună formă psihică sau fizică și acest lucru poate afecta relația cu partenerul de viață. Ar trebui să discuți deschis cu perechea despre chestiunile profesionale, care momentan, te depășesc ca volum, să înțeleagă că este doar o perioadă, în care timpul vostru împreună se înjumătățește.

Bani – Spre finalul săptămânii este posibil să primești banii dintr-o colaborare, așa că, dacă ai de făcut plăți, amână-le pentru vineri.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi și planurilor de viitor. Poți culege roadele unui proiect sau poți pune bazele unui parteneriat nou cu cineva apropiat. Posibil, evenimentele și situațiile, care au loc în preajma fenomenului astrologic, în sfera profesională, să ducă și la o poveste de iubire, pe care să o începi cu un coleg sau un prieten.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Traversezi o perioadă în care ți-ai dori să stai mai mult acasă, să te ocupi de familie, de gospodărie. Ești obosită și poate stresată, din cauza sarcinilor profesionale, dar cauți metode de a petrece cât mai mult timp cu cei dragi.

Bani – Dacă alegi să urmezi un curs de dezvoltare profesională, astrele indică că îți vei putea mări veniturile, mai ales dacă schimbi domeniul de activitate.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale, semn că este posibil să culegi roadele unor demersuri profesionale, se poate încheia o etapă sau ți se recunosc meritele. Totodată, poți fi numită într-o funcție sau preiei conducerea unui departament sau a unui proiect de amploare.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Comunicarea este punctul forte din această perioadă, așa că ești invitată de către astre, să deschizi subiecte sensibile în cuplu, care trebuiau rezolvate de mai mult timp.

Bani – În partea a doua a săptămânii, îți faci tot felul de socoteli financiare. Posibil să apelezi la conturile de economii pentru a face niște cumpărături online.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc, duminică, în sectorul asociat străinătății, călătoriilor, cunoașterii, lărgirii orizonturilor, studiilor și sistemului de valori personal. Poți avea succes într-un proiect, finalizezi un curs de dezvoltare profesională și încerci să închei niște contracte cu persoane/instituții din străinătate/instituții publice.

 

Horoscop Pești săptămâna 22 - 28 martie 2021


Dragoste– Energia Lunii Pline de duminică, care se formează în zodia Balanței, în sectorul intimității, ar putea să-ți aducă trăiri mult mai intense decât de obicei. Îți dorești să faci niște schimbări în relația de cuplu și să fie o transformare la un nivel profund.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care are loc duminică, în sectorul asociat resurselor comune pe care le deții cu partenerul sau cu alte persoane, a datoriilor, creditelor, taxelor și impozitelor. Posibil să recuperezi și o datorie sau să reeșalonezi niște rate.

Muncă- Contextul astral al perioadei analizate îți aduce oportunități de a-ți valorifica un talent. Muncești mult și ești determinată să-ți urmezi obiectivele, mai ales dacă ai și beneficii financiare însemnate.

Olimpiada Mămicilor: Medicul anestezist și sala de nașteri

related posts

Modifică setările cookies