Horoscop săptămânal 22-28 noiembrie 2021. Leii seduc un bărbat abia cunoscut, Gemenii recuperează niște bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Sfera sentimentală se activează la mijlocul săptămânii, odată cu intrarea Lunii în zodia Leu. Ai planuri de plecare într-o excursie și îi faci o surpriză partenerului de cuplu achiziționând un minisejur.

Bani – La finalul săptămânii ești preocupată să-ți faci niște socoteli legate de banii pe care îi câștigi de la locul de muncă. Totodată, începi niște negocieri salariale.

Muncă – Cu Soarele din 22 noiembrie și Mercur, astrul comunicării, din 24 noiembrie în zodia Săgetător, prin sectorul schimburilor de experiență profesională și a recalificării, vei fi interasată să înveți lucruri noi. Te înscrii la cursuri, seminarii, workshopuri și-ți achiziționezi materiale de studiu. Relația cu persoane sau instituții din străinătate se intensifică.

 

Horoscop Taur săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Atenție, vineri, la relația de cuplu, care poate fi destabilizată din cauza unor prieteni sau rude, care se amestecă în treburile tale și ale partenerului și de aici să se iște un coflict major! Dacă vei știi să gestionezi criza apărută, în weekend vei avea liniște. Cum Luna traversează casa iubirii și romantismului, ai ocazia să îndrepți lucrurile.

Bani – Sectorul intereselor financiare devine important din această săptămână, odată cu intrarea Soarelui, în 22 noiembrie și a lui Mercur, în 24 noiembrie, în zodia Săgetător. Așadar, poți începe negocieri, consultări, depunere de dosare pentru acordarea unui credit, deschiderea unor proceduri notariale sau intrarea în posesia unor sume care provin de la/prin intermediul altor persoane sau instituții.

Muncă– La serviciu, prima parte din săptămână este mai  activă, cu multe telefoane, schimburi de email-uri, deplasări, negocieri și întâlniri. Lucrurile merg în direcția dorită de tine și ești mulțumită de rezultate.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Săgetător, în 22 noiembrie, urmat de către Mercur, guvernatorul tău, din 24 noiembrie, în sectorul relațiilor și parteneriatelor, aduce o preocupare pentru relația de cuplu. În următoarea perioadă este importantă comunicarea cu partenerul.

Bani – În primele două zile din săptămână se activează axa financiară: încasezi bani și faci plăți. S-ar putea să recuperezi și o sumă de bani pe care ai împrumutat-o.

Muncă– În partea a doua a săptămânii, activitatea la locul de muncă este mai aglomerată, apar provocări, mai ales în ce privește  comunicarea și transmiterea mesajelor. În cazul unor confruntări, vei reuși să demonstrezi că ai dreptate. Totodată, te faci remarcată în sedințe și întâlniri. Posibil să-i sesizezi șefului unele probleme apărute în echipa în care lucrezi, pentru a putea îndrepta lucrurile.

 

Horoscop Rac săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– S-ar putea, în weekend, să pleci într-un minisejur cu partenerul și un grup de prieteni. Ai nevoie de câteva zile de relaxare, așa că nu mai stai pe gânduri și-ți iei o minivacanță.

Bani– În partea a doua a săptămânii, te preocupă situația financiară. Luna traversează sectorul banilor și ai nevoie să rezolvi unele chestiuni care țin de bani, poate o negociere sau încheierea unui contract nou, cu o remunerație mai mare.

Muncă– Intrarea Soarelui în zodia Săgetător, în 22 noiembrie, urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 24 noiembrie, în sectorul muncii și activităților profesionale va susține activitatea la serviciu și va aduce multă energie și determinare în îndeplinirea sarcinilor. Mercur poate aduce și oferte de muncă, de colaborare, înțelegere cu colegii și o mai bună organizare.

 

Horoscop Leu săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Segmentul asociat iubirii, fericirii și romantismului primește tranzitul Soarelui, din 22 noiembrie și a lui Mercur, din 24 noiembrie, în zodia Săgetător. Ambele planete vor influența relațiile afective. Așadar, urmează o perioadă în care îți dedici mai mult timp partenerului de cuplu sau dacă ești singură, iei inițiativă să cucerești o persoană cunoscută de curând.

Bani – În weekend s-ar putea să cheltui mai mult decât ți-ai propus, mai ales dacă pleci cu un grup de prieteni într-o minivacanță.

Muncă –Este nevoie, în această săptămână, să fii mai flexibilă și să cooperezi cu echipa. Dacă trebuie să susții un interviu de angajare, ai grijă cum te pui în valoare. Nu exagera cu prezentarea abilităților, ci așteaptă să poți demonstra ce poți! 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Săgetător, în 22 noiembrie, urmat de către Mercur, guvernatorul tău, din 24 noiembrie, în sectorul vieții de familie și locuinței, îți va aduce preocupări pentru casă, familie și spațiul de locuit. Îți dorești să te simți bine acasă, așa că, în următoarea lună, îți rezervi timp pentru a face unele schimbări în casă. Partenerul te susține.

Bani – Doar în primele două zile ale săptămânii sunt șanse să încasezi niște sume de bani. S-ar putea să returnezi un produs pe care l-ai achiziționat, care nu corespunde standardelor tale, iar banii să îi folosești în altă parte.

Muncă – Dacă ai niște nemulțumiri la locul de muncă, nu te grăbi să faci o schimbare, să-ți dai demisia sau să intri în conflicte cu șefii! Încearcă să te liniștești și caută soluții, iar o eventuală demisie ai putea să o iei în calcul numai după ce ai un plan de rezervă. Apelează la recomandari de la  prieteni, depune CV-uri, mergi la interviuri și când ai totul stabilit, abia apoi poți face o schimbare!

 

Horoscop Balanță săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Partenerul tău traversează o perioadă mai grea din punct de vedere profesional și încerci pe cât posibil să-i fii alături, să-l susții. Dacă ați trecut de curând printr-o criză de cuplu, acum lucrurile au reintrat în normal și ați reușit să vă relansați relația.

Bani – Ai putea lua în calcul o schimbare de domeniu sau de job, în următoarea perioadă, pentru că ai nevoie ca veniturile tale să crească, iar la actualul loc de muncă nu ți se fă posibilitatea să avansezi.

Muncă– Intrarea Soarelui în zodia Săgetător, în 22 noiembrie, urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 24 noiembrie, în sectorul comunicării, gândirii, opiniilor și dezbaterilor, te va ajuta, în următoarea perioadă, în dialogurile pe care le vei purta, în negocieri și acumulare de cunoștințe. Se anunță o săptămână activă în planul profesional, mai ales că Luna îți traversează casa carierei și a proiectelor profesionale.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Contextul astral din această săptămână ar putea să-ți aducă unele provocări în planul profesional și s-ar putea să lași planul sentimental pe locul doi. Totuși, dacă situațiile sau evenimentele care apar îți aduc o stare de iritare și de preocupare pentru propriile interese, nu neglija totuși relația de cuplu și ține cont și de dorințele și nevoile perechii de viață.

Bani – Intrarea Soarelui în zodia Săgetător, în 22 noiembrie, urmat de către Mercur, planeta comunicării, din 24 noiembrie, în sectorul financiar, îți va aduce mai mulți bani în conturi. Vei știi să negociezi un contract sau să ceri să fii plătită pentru orele lucrate peste program. Totodată, îți poți suplimenta veniturile și din activități extraprofesionale, la recomandarea unor prieteni.

Muncă – Folosește-te de energia lui Venus, micul benefic, în tranzit prin casa comunicării, pentru că vei obține lucruri mult mai ușor dacă știi să comunici! Nu ezita și cere ajutorul colegilor, dacă ai nevoie!

 

Horoscop Săgetător săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Dacă ești singură, urmează o săptămână în care ai o dorință mai mare de flirt, cuceriri sau reaprinderea pasiunii în cuplu. Soarele, din 22 noiembrie, și Mercur, din 24 noiembrie, ambii traversându-ți zodia, te vor ajuta în comunicarea cu partenerul de cuplu și să ajungi la un punct comun cu acesta.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară. Posibil să primești niște sume de bani sau cadouri. Totodată, este posibil să apelezi la cardurile de credit sau la conturile de economii pentru a-ți achiziționa un lucru pe care îl urmărești de mai mult timp.

Muncă – Intrarea Soarelui în zodia Săgetător, în 22 noiembrie, urmat de către Mercur, din 24 noiembrie, în semnul nașterii tale, are efect și-n planul profesional pentru că Soarele vine cu energie, optimism și determinare, iar Mercur vine cu comunicare eficientă în planurile și proiectele pe termen mediu și lung. Încă se menține contextul astral în care surprizele pot să apară neașteptat la locul de muncă în regimul, programul sau activitatea profesională.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Intrarea Soarelui, în 22 noiembrie, și a lui Mercur, în 24 noiembrie, în zodia Săgetător, într-o casă asociată subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului, te invită la un bilanț personal. Totodată, ai putea să te vindeci după o poveste de dragoste, care te-a făcut să suferi și încă îți trezește amintiri dureroase. Venus, micul benefic, se află în casa personalității și îți aduce șanse de a intra într-o nouă relație.

Bani – În partea a doua a săptămânii, Luna îți traversează casa avantajelor financiare și ai inspirație într-un demers financiar, negociezi profitabil un contract sau primești o sumă de bani de la familie.

Muncă– Intrarea Soarelui și a lui Mercur în zodia Săgetător, în 22 noiembrie, respectiv 24 noiembrie, pe sectorul lucrurilor ascunse și a secretelor, ar putea să te ajute să afli unele informații despre echipa cu care lucrezi. Totodată, ai grijă cui te destăinui, pentru că nu toți cei pe care îi consideri apropiați sunt bine intenționați. Stai departe de bârfe și nu te asocia cu persoane care-ți pot strica imaginea!

 

Horoscop Vărsător săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Se anunță o săptămână cu dese tensiuni în relația de cuplu. Dacă au existat confruntări serioase, este posibil să-i dai partenerului un ultimatum pentru a îndrepta unele lucruri în viața de cuplu. 

Bani – Posibil să descoperi niște greșeli în administrarea banilor pe care îi deții în comun cu partenerul. Poate acesta a cheltuit o sumă de bani din fondurile comune și acum afli, lucru care poate declanșa tensiuni între voi.

Muncă – Intrarea Soarelui și a lui Mercur în zodia Săgetător, în 22 noiembrie, respectiv 24 noiembrie, pe sectorul asociat prietenilor, grupurilor sociale pe care le frecventezi și a planurilor și proiectelor pe termen lung, te va ajuta să socializezi mai mult cu echipa cu care lucrezi, dar și-n proiectele pe care le ai în derulare.

 

Horoscop Pești săptămâna 22 - 28 noiembrie 2021


Dragoste– Contextul astral al începutului de săptămână îți aduce o stare de visare și o nevoie de siguranță afectivă. Creativitatea este la cote înalte, așa că s-ar putea să îi faci partenerului mici surprize.

Bani- În primele două zile din săptămână este posibil să te afli față în față cu o situație de natură financiară. Găsești o ofertă și încerci să-l convingi pe partener că este ceea ce aveți nevoie, însă te vei confrunta cu opinii diferite.

Muncă – Intrarea Soarelui în zodia Săgetător, în 22 noiembrie și a lui Mercur, în 24 noiembrie, în sectorul asociat carierei și ambițiilor profesionale, îți aduce oportunități și șanse de avansare în carieră, îți poți face cunoscute ideile, opiniile vis-à-vis de un subiect, te poți face remarcată și superiorii îți vor aprecia activitatea profesională. Toată săptămâna este activată casa muncii și vei avea de lucru peste program, însă ai satisfacții profesionale.

 
 

related posts

Modifică setările cookies