Horoscop săptămânal 23 - 29 august 2021. Gemenii au toate șansele să-și găsească un partener, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 23 - 29 august 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– Axa relațională se dinamizează începând de marți până joi, când Luna îți traversează zodia nașterii, așa că vei lua inițiative în planul personal/relațional. S-ar putea la un moment dat, în acest interval de timp, să existe o problemă de natură relațională, însă reușești să rezolvi totul fără prea multe bătăi de cap.

Bani – Sectorul financiar te preocupă de vineri, când este posibil să ai parte de unele surprize sau cheltuieli neașteptate. Din contextul astral face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, așa că așteaptă-te la surprize plăcute sau mai puțin plăcute, unele dintre ele venind de la prieteni. 

Muncă – În weekend au loc niște discuții legate de activitatea ta profesională. Deși sunt zile libere, parcipici la o întâlnire cu niște prieteni, care îți propun o colaborare, îți fac o ofertă pe termen lung.

 

Horoscop Taur săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– În prima parte a săptămânii s-ar putea să te preocupe organizarea unei petreceri surpriză unuia dintre prietenii tăi. Dacă ești singură, contextul astral îți rezervă niște surprize în planul relațional spre finalul săptămânii.

Bani – Miercuri este posibil să discuți termenii unui contract sau chiar să semnezi, însă nu vei obține suma pe care o ceri. 

Muncă– Deși te ajută Venus, guvernatorul tău, poziționat în sectorul muncii și al activităților profesionale, în primele zile ale săptămânii întâmpini unele blocaje în rezolvarea sarcinilor. Posibil să pleci și într-o deplasare sau te pregătești să începi un curs de perfecționare profesională.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– Profită în continuare de tranzitul planetei Venus, micul benefic, prin sectorul iubirii și fericirii, pentru că face un aspect bun, pe termen lung, cu Saturn poziționat în sectorul asociat străinătății, călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale și filosofiei de viață! Ai toate șansele să-ți găsești perechea într-o călătorie sau să cunoști pe cineva care locuiește în străinătate. 

Bani – Posibil să ai musafiri și să fii nevoită să mergi la cumpărături, dar ai grijă să te încadrezi într-un buget pe care îl stabilești! S-ar putea să primești o sumă de bani sub formă de cadou de la un prieten care acum ajunge să te vizite.

Muncă– Prima parte a săptămânii te preocupă sfera profesională și cum să te încadrezi în niște termene limită, pentru că spre finalul săptămânii vrei să-ți iei câteva zile libere. Posibil, din această săptămână, să primești niște propuneri de a lucra de acasă, colaborări pe termen scurt, care-ți vor suplimenta veniturile în conturile tale.

 

Horoscop Rac săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– S-ar putea să fie nevoie, săptămâna aceasta, să-ți neglijezi partenerul, iar timpul petrecut cu acesta să fie mai puțin ca de obicei, pentru că ești concentrară pe carieră și pe rezolvarea unor termene limită la serviciu. Stai peste programul de lucru și acasă ești mereu conectată la email și cu ochii pe telefon să mai rezolvi câte ceva. Norocul tău este că partenerul este înțelegător și nu se iscă conflicte.

Bani– Posibil spre finalul săptămânii să apară unele surprize de natură financiară într-un proiect sau un plan care vizează casa, locuința, spațiul de locuit, un credit sau o finanțare.

Muncă– S-ar putea în această săptămână să fii numai pe drumuri, deplasări în scop administrativ sau să rezolvi o serie de chestiuni ale firmei la care lucrezi. Relația cu șefii poate deveni conflictuală, așa că trebuie să ai grijă cum îți prezinți opiniile sau nemulțumirile.

 

Horoscop Leu săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– Sectorul comunicării și al deplasărilor este traversat de către Venus, micul benefic și planeta iubirii, așa că este posibil să te îndrăgostești la un drum scurt, într-o călătorie sau să legi o prietenie care se poate transforma într-o poveste de iubire.

Bani – Traversezi o perioadă în care resursele tale financiare se pot mări dacă ai știut să te pui în valoare. Încerci să strângi o sumă de bani și nu mai cheltui pe lucruri scumpe sau de lux, ci încerci să cheltui doar pe ce ai nevoie.

Muncă – În partea a doua a săptămânii, pot să apară surprize sau evenimente neașteptate în conducerea firmei în care lucrezi. Se pot rupe niște contracte brusc și fără un motiv anume din partea partenerilor de afaceri, care decid să-și restrângă activitatea. Nu trebuie să-ți faci probleme legate de partea financiară, pentru că planetele care traversează sectorul banilor munciți aduc vești bune, iar vechile contracte vor fi înlocuite cu altele mult mai profitabile.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări de natură relațională și vrei să petreci câteva zile alături de partener sau de membrii familiei. Dacă ești singură, ai ocazia să legi o prietenie care se poate transforma într-o relație de durată. Relațiile cu persoane din străinătate ar putea să-ți aducă beneficii. 

Bani – Preocupări pentru bani și cum îți poți suplimenta veniturile ai miercuri și joi. Poți primi și cadouri surpriză. Totodată, ai gânduri să începi o afacere proprie și cauți soluții de finanțare.

Muncă – Intrarea Soarelui în semnul nașterii tale te va ajuta începând din această săptămână. Vei vedea cum randamentul crește, te poți concentra mult mai bine și ești eficientă în tot ce ai de făcut. Spre finalul săptămânii au loc niște schimbări neașteptate la locul de muncă, însă acestea nu-ți influențează sarcinile și programul tău.

 

Horoscop Balanță săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– În partea a doua a săptămânii se întrevăd aspecte favorabile relațiilor de iubire cu o persoană din trecutul tău. Fii atentă și la mesajele pe care le primești în vis și apelează la intuiție atunci când iei o decizie de natură relațională!

Bani – Finalul săptămânii, perioada vineri-duminică, îți aduce preocupări de natură financiară, încasarea unor sume de bani. Vei face cadouri sau gesturi frumoase unei persoane dragi.

Muncă– Se anunță o săptămână cu întâlniri, discuții despre contracte, parteneriate, asocieri în care te va ajuta Venus, guvernatorul tău, pentru că te face plăcută și vei știi exact cum să abordezi chestiunile discutate pentru a a avea câștig de cauză.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– Contextul astrologic din această săptămână îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, unde se pare, că ai niște nemulțumiri. Recomandarea astrelor este să te bucuri de plăcerile vieții și mai ales de timpul petrecut cu partenerul de cuplu, să lași în urmă frământările.

Bani- Viața socială este dinamică în această săptămână și ieșirile și întâlnirile cu prietenii sau cu un grup mai mare de persoane ar putea să-ți aducă oferte de muncă sau colaborări.

Muncă – Traversezi o perioadă bună pentru a face planuri profesionale pe termen lung. Finalul de săptămână se anunță activ la locul de muncă sau privind relațiile de colaborare din sfera profesională. Nu sunt excluse surprize privind încheierea unui parteneriat.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– S-ar putea ca planurile tale privind o escapadă romantică să fie date peste cap în weekend, pentru că a doua parte a săptămânii îți aduce un volum mai mare de muncă la serviciu și consideri că prioritatea ta este sfera profesională.

Bani – Se întrevede o săptămână cu multe cheltuieli pe distracție, relaxare sau activitățile copiilor dacă ești părinte.

Muncă – Cu Soare, Marte și Mercur în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale vei avea un interes sporit pentru afirmare și pentru a-ți da seama care este direcția profesională pe care vrei să o urmezi. Faci planuri pe termen lung, analizezi, iar toate demersurile tale au scop stabilitatea profesională. 

 

Horoscop Capricorn săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– Spre finalul săptămânii ai parte de surprize în planul sentimental sau o situație neprevăzută îți aduce în cale o persoană, care poate deveni, în scurt timp, partenerul tău. Totodată poți cunoaște persoane deosebite într-un context profesional.

Bani – Din punct de vedere financiar nu se întrevede intrarea unor sume de bani în această săptămână, dar pe termen lung poți încheia niște contracte sau colaborări profitabile. Momentan îți faci doar liste de cumpărături și vânezi oferte.

Muncă– Săptămâna aceasta au loc schimbări importante în relațiile tale profesionale, mai ales că vei cunoaste multe persoane, legi noi prietenii și ești deschisă tuturor activităților intelectuale de pe urma cărora ai ce învăța. Planetele din zodia Fecioarei, Marte, Mercur și Soare vor opera în favoarea ta în sectorul asociat cunoașterii, dezvoltării personale, perfecționării profesionale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– În weekend îți vin idei pentru reamenajarea spațiului de locuit și te consulți cu partenerul legat de achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare. Posibil o parte din banii câștigați din administrarea unui imobil sau dintr-o moștenire să îi folosiți pentru aceste schimbări.

Bani – În planul financiar sunt favorizate demersurile și acțiunile orientate către rezultate concrete. Beneficiezi de o perioadă bună din punct de vedere financiar, pentru că cele trei planete Soare, Mercur și Marte lucrează în favoarea ta și aduc șanse noi de câștig.

Muncă – La serviciu nu se întrevăd evenimente deosebite, așa că poți să-ți iei câteva zile libere să pleci cu un grup de prieteni. 

 

Horoscop Pești săptămâna 23 - 29 august 2021


Dragoste– Cu trei planete în tranzit prin sectorul asociat relațiilor și căsătoriei urmează o perioadă bună pentru a-ți consolida relația de cuplu, mai ales că Mercur, planeta guvernatoare a Fecioarei, face un aspect benefic cu Pluton din sectorul planurilor de viitor. Acesta anunță o transformare și planuri pe termen lung pe care le faci împreună cu partenerul de cuplu. Și dacă ești singură, contextul astral este favorabil începerii unei noi povești de iubire.

Bani- De marți până miercuri îți concentrezi atenția pe chestiunile financiare curente: încasezi salariul, banii dintr-o colaborare, faci plăți și mergi la cumpărături.

Muncă – Cu trei planete în zodia Fecioarei, Soare, Mercuri și Marte, în sectorul relațiilor și parteneriatelor vei deveni mai obiectivă și pragmatică atunci când negociezi și închei un contract profesional. Spre finalul săptămânii se activează sectorul comunicării, dezbaterilor, schimburilor de opinii, deplasărilor și vei fi determinată să duci negocierile în avantajul tău. Totodată, apar și informații surpriză, așa că așteaptă-te ca unii dintre termenii contractelor să se schimbe.

related posts

Modifică setările cookies