Horoscop săptămânal 23-29 martie 2020. Balanțele iau decizii greșite în dragoste, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în perioada 23 - 29 martie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– Luna Nouă de marți care se formează în zodia ta natală reprezintă debutul unei noi etape în viața personală. Ești favorizată să faci schimbări, care implică un plan de viață alături de partenerul de cuplu.

Bani – Ai parte de o surpriză financiară la finalul săptămânii. Posibil să găsești modalități originale de a face bani. Dacă ai o afacere personală, schimbi domeniul de activitate.

Muncă – Luna Nouă care se perfectează marți în casa personalității îți deschide noi oportunități în sfera socio-profesională. Te poți afirma și face un plan pe termen lung sau seta obiective pentru următorul an.

 

Horoscop Taur săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– Ești tentată să iei legătura cu un fost iubit, cu care ai trait clipe pasionale în trecut. Luna Nouă de marți din zodia Berbec ar putea să-ți aducă niște revelații legate de relațiile tale. Vei realiza unde ai greșit și ceea ce trebuie să faci să fii fericită în cuplu.

Bani – Dacă ai demarat o acțiune de succesiune sau pentru un credit imobiliar, ești nevoită să le amâni pentru o perioadă, din motive independente de tine.

Muncă– Cea mai activă zi din săptămână este ziua de vineri, când apar tot felul de evenimente neprevăzute la locul de muncă și vei fi implicată să rezolvi o parte dintre situațiile apărute.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste–Luna Nouă de marți din zodia Berbec îți dinamizează axa sentimentală, a planurilor de viitor alături de partener. Dacă ești singură, cineva din trecutul tău apare și totul se poate da peste cap în cateva minute. 

Bani – Sectorul financiar nu suferă modificări în această săptămână, cu excepția că ai decis sa mai reduci cheltuielile.

Muncă– Posibil oboseala să-ți spună cuvântul și spre finalul săptămânii să te odihnești mai mult și să lași sarcinile de serviciu în seama altor colegi. De săptămâna viitoare urmează o perioadă în care lucrul în echipa îți va aduce multe satisfacții.

 

Horoscop Rac săptămâna 23 -29 martie 2020

Dragoste– Odată cu părăsirea lui Saturn a casei mariajului și a relațiilor, poți răsufla ușurată pentru că tensiunile dintre tine și partener au dispărut. Acum vă faceți planuri pentru întemeierea unei familii sau achiziționarea unui imobil.

Bani – Posibil în următoarea perioadă să încasezi mai puțini bani decât în lunile anterioare. Va trebui să te descurci cu ce ai și să începi să faci economii.

Muncă– Te faci remarcată la serviciu prin reorganizarea sarcinilor și ajutorul pe care îl dai șefilor în anumite situații. Luna Nouă din 24 martie din semnul Berbec îți deschide o nouă etapă în viața profesională, dar și în relațiile cu partenerii de afaceri sau cu colaboratorii.

 

Horoscop Leu săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– În relația cu partenerul de viață o să apară tot mai multe tensiuni, lecții de viață, pe care va trebui să le învățați amândoi. Cele mai multe motive de dispute vor fi din cauza treburilor casnice, dar și a mentalităților diferite pe care le aveți.

Bani – În prima parte a săptămânii te preocupă situația financiară, în special recuperarea unor bani de la prieteni sau de la rudele pe care le-ai împrumutat.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 24 martie din zodia Berbec, care se formează în casa pregătirii profesionale. Posibil să-ți schimbi domeniul de activitate și să fii nevoită să începi niște cursuri care să te ajute pe viitor în noua activitate.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– Sfera sentimentală și cea intima se poate amplifica în perioada următoare și datorită Lunii Noi din 24 martie, care îți deschide o nouă etapă în acest domeniu. Astfel, decizi împreună cu partenerul să reaprindeți flacăra pasiunii.

Bani – Luna Nouă din 24 martie din zodia Berbec se formează în casa avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau alte rude. Posibil să fii tentată să faci niște speculații financiare, niște investiții în bunuri de valoare mare.

Muncă– Spre finalul săptămânii ar fi indicat să nu-ți faci planuri dacă ai niște zile libere, pentru că există posibilitatea să ți se dea totul peste cap și să fii nevoită să lucrezi. Totodată, un eveniment neprevăzut apare la locul de muncă sau în regimul sarcinilor de lucru.

 

Horoscop Balanță săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă care se formează marți în zodia Berbec, în sectorul care indică mariajul și relațiile personale sau cu unii membrii ai familiei. Posibil să iei niște decizii greșite care privesc relația cu soțul, iubitul sau cineva din familie.

Bani –Dacă alegi să urmezi un curs de dezvoltare profesională, astrele indică că îți vei putea mări veniturile dacă schimbi domeniul de activitate.

Muncă– Ești dezamăgită și confuză în același timp, de o persoană de la locul de muncă pe care o credeai profesionistă, care nu a procedat corect într-o situație. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– În weekend, partenerul îți face o surpriză la care nu te aștepți. Ești surprinsă de gestul lui și pentru că petreceți mai mult timp împreună, vă redescoperiți pasiunile și ceea ce v-a legat.

Bani – Contrar obiceiurilor tale, nu te interesează banii în această săptămână și nici planuri pe termen scurt sau lung nu faci.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă care se formează marți în zodia Berbec, în sectorul care indică locul de muncă și sănătatea. Astfel, se deschide o nouă etapă în relațiile cu colegii de serviciu, în relațiile cu șefii și în ce privește organizarea sarcinilor. Se cere adoptarea unui stil de viață sănătos, fără suprasolicitare și mai multă odihnă.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 24 martie, care se formează în zodia Berbec și care îți deschide o nouă etapă în sfera sentimentală, dar și în relația cu copiii, dacă ești părinte.

Bani – Posibil să investești o sumă de bani pentru a-I achita niște cursuri online copilului sau îi faci o surpriză partenerului căruia îi achiziționezi un lucru pe care și-l dorea de mai mult timp.

Muncă– Dacă îți dorești o schimbare în planul profesional, aceasta o să apară la finalul săptămânii. Astrele te sfătuiesc să fii atentă la oportunitățile pe care ți le aduce Venus, micul noroc, dar și Uranus, planeta surprizelor, așezată pentru următorii ani în sfera muncii.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– Luna Nouă din 24 martie din zodia Berbec este evenimentul astral important al săptămânii și-ți deschide o nouă etapă în viața de familie. Posibil să decizi împreună cu partenerul să treceți la un alt nivel al relației, să vă căsătoriți sau să achiziționați o casă.

Bani – În prima parte a săptămânii primești o sumă de bani de la cineva din familie. Decizi să reduci cheltuielile și îți deschizi un cont de economii.

Muncă– Primele două zile sunt cele mai active din săptămână, când stai mai mult în videoconferințe sau pe mijloacele moderne de comunicații pentru a rezolva unele sarcini de lucru. În rest, săptămâna se anunță liniștită în sfera profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– Profită de timpul liber pe care îl ai să-l petreci cu persoana iubită și cu copiii, dacă ești părinte! Este o perioadă bună pentru a-ți reinventa relația. Venus, planeta iubirii, se află încă în casa dragostei și aduce numai lucruri bune, armonie în relație și petrecerea timpului într-un mod plăcut alături de partener.

Bani – În prima parte a săptămânii faci niște tranzacții financiare, plăți și cumpărături online. Ai grijă, că ești tentată să cheltui mai mult decât îți permiți!

Muncă– Ești foarte activă în sfera comunicării și al schimbului de idei, mai ales că ai găsit câteva persoane cu care vrei să începi un proiect nou umanitar sau care are legătură cu persoanele din medii defavorizate sau copiii.

 

Horoscop Pești săptămâna 23 - 29 martie 2020

Dragoste– Dacă ești singură, poți cunoaște prin intermediul site-urilor de socializare, o persoană care să corespundă profilului pe care îl cauți la un partener. Mercur, poziționat pe casa personalității îți va scoate în evidență cunoștințele cu care îți poți impresiona posibilii pretendenți.

Bani –Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din 24 martie din zodia Berbec, care se perfectează în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. Posibil să aibă loc niște dialoguri cu șefii legate de salarizare. Dacă ești deschisă să preiei un proiect nou, vei primi și o mărire salarială.

Muncă– La locul de muncă, săptămâna aceasta, poți intra mai des în conflicte cu colegii sau cu cei cu care derulezi proiecte în comun. Chiar dacă ai dreptate, ar fi bine să dai dovadă de diplomație și calm pentru a nu strica relațiile!

Ce piese ascultă obsesiv românii în plină pandemie

related posts