Horoscop săptămânal 23 - 29 noiembrie 2020. Vărsătorii au parte de o criză surprinzătoare în iubire, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020.


În săptămâna 23-29 noiembrie sunt recomandate evitarea acțiunilor pripite și luarea deciziilor în urma unor situații conflictuale. Spre finalul săptămânii pot să apară evenimente surpriză și situații neașteptate, răsturnări de situație în planul sentimental (Taur, Scorpion, Capricorn, Vărsător) profesional (Leu, Săgetător), financiar (Berbec, Rac, Balanță) și o destabilizare și o revizuire a unor atașamente și principii de viață, a sistemului de valori personal (Gemeni, Fecioară, Pești).

 

Horoscop Berbec săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Dacă ești singură, cauți să intri în contact cu persoane care au principii comune cu tine și ar fi bine să eviți să intri în dispute, miercuri sau joi, cu persoane care se ghidează după alt sistem de valori ca al tău. Dacă faci parte dintr-un cuplu, vineri ai parte de o surpriză de la partener.

Bani – Spre finalul săptămânii intervin chestiunile financiare și ar fi recomandat să profiți de contextul astral pentru a găsi soluții la unele probleme apărute în regimul salarizării. Deoarece din configurația astrală face parte și imprevizibilul Uranus, nu sunt excluse surprize în regimul banilor, din acest motiv ar fi bine să fii pregătită, dacă apar modificări, să te mobilizezi repede, să găsești soluții.

Muncă – Miercuri și joi cu Luna în semnul nașterii tale, vei avea multă energie și initiative la locul de muncă. Totodată, poți deveni destul de iritată și poate impulsivă în relațiile cu ceilalți, din cauza presiunilor exercitate de către șefi. 

 

Horoscop Taur săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Dispoziția ta depinde de cum se va comporta partenerul, în cuplu, în această săptămână și dacă-ți va acorda atenția de care ai nevoie. Joi și vineri sunt zile în care ești mai interesată de relațiile personale, fie cele profesionale și nu vei duce lipsă de situații împrevizibile. Dacă ești singură, este o perioadă bună să stabilești noi relații.

Bani – Și în această săptămână se menține contextul astral favorabil negocierilor de contracte și de semnarea unor parteneriate, care să-ți suplimenteze veniturile. Totuși, în weekend nu sunt excluse surprize de natură financiară, iar planurile tale să fie date peste cap cu totul.

Muncă– Dacă în prima parte a săptămânii vei face cu greu față unor sarcini și provocări la locul de muncă, nu se poate spune același lucru despre a doua jumătate a săptămânii, când vei fi foarte activă în sectorul profesional. Atenție mare la faptul că poate exista la un moment dat o situație, într-un dialog cu șefii, care să te nemulțumească și să nu reușești să fii destul de convingătoare, atunci când îți susții opiniile și să reacționezi agresiv!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Planul sentimental începe să se activeze de marți după-amiază, când este posibil să ai parte de surprize prin intermediul prietenilor. Posibil să fii nevoită să faci un drum la prieteni și prin intermediul lor să cunoști o persoană care să-ți atragă atenția. Cum finalul de săptămână îți dinamizează axa relațională și nu sunt excluse surprize în sectorul relațiilor, fii deschisă provocărilor!

Bani – Faci mari eforturi să gestionezi resursele financiare pe care le deții și deși nu apar surprize financiare și reusești să-ți rezolvi unele chestiuni urgente, tot este o perioadă în care te suprasoliciți.

Muncă– Începi săptămâna în formă la locul de muncă și nu vei fi surprinsă atunci când ți se vor răsplăti eforturile, pentru că ai muncit din greu și era normal să ți se recunoască meritele. Partea a doua a săptămânii este mai aglomerată din punct de vedere profesional, poate și cu surprize care apar vineri de la un fost coleg, care îți propune o colaborare. 

 

Horoscop Rac săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Și în săptămâna aceasta se menține contextul astral favorabil iubirii, flirtului, aventurilor și petrecerii timpului cu persoana iubită. În weekend ești receptivă la emoțiile partenerului și petreceți clipe romantice în cuplu.

Bani – În preajma zilei de vineri este posibil să ai parte de o surpriză de ordin financiar. Poți să primești informații legate de condițiile de acordare a unui credit sau primești o sumă de bani, care vine neașteptat.

Muncă– Odată cu intrarea Soarelui în sectorul muncii și cu Marte, planeta acțiunii, în sectorul profesional, ai impresia că poți muta munții din loc la serviciu, te mobilizezi exemplar și nu există sarcină pe care să nu o poți duce la bun sfârșit. Prin urmare, de marți până joi, pregătește-te să faci față provocărilor!

 

Horoscop Leu săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Posibil vineri să fii deranjată de atitudinea sau acțiunile partenerului de cuplu față de planurile voastre care vizează viața de familie. Evită să intri în dispute, pentru că nu veți face decât să vă răniți unul pe celalalt! Dacă ești singură, contextul astral îți aduce entuziasm și tentația de a  începe o nouă relație, care pe parcurs, se va dovedi că nu este potrivită.

Bani – Posibil în prima parte a săptămânii să afli că ai făcut o investiție mai puțin bună în ceva ce ține de casă, de aparatura din locuință.

Muncă– De miercuri și până vineri ești foarte activă în sectoarele de viață asociate sferei profesionale, schimburilor de experiență, relației cu diferite instituții (unde ai de obținut acte sau documente importante), principiie și convingerile, după care te ghidezi în viață și peste care nu vrei să treci, atunci când ți se propun afaceri/colaborări, care nu intră în acord cu aceste lucruri.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– După ce vei reflecta, în primele zile din săptămână, la o discuție pe care ai avut-o cu cineva apropiat și vei reuși să-ți limpezești gândurile, spre finalul săptămânii, dacă ești singură, vei știi de ai de făcut în relația cu sexul opus. Prin urmare, vei lua inițiativa și vei căuta o persoana, posibil un fost coleg/prieten, cu care ai flirtat cândva și acum crezi că ești pregătită să continui ce ai început.

Bani – Oportunități de natură financiară ar putea să apară miercuri și joi, dar și cheltuieli neprevăzute sau vei fi nevoită să depășești bugetul stabilit. Chiar dacă pe o parte trebuie să cheltui, pe de alta îți vei suplimenta veniturile și astfel va fi un echilibru în această săptămână.

Muncă – Deși contextul actual nu recomandă, pentru tine se intesifică deplasările pe distanțe scurte, datorită oportunităților profesionale care apar. Posibil, vineri, să ai parte de o surpriză la locul de muncă sau care privește regulamentul sau procedurile, care trebuie urmate într-o anumită situație.

 

Horoscop Balanță săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– De marți până joi, când Luna îți activează sectorul relațiilor și face aspecte cu Marte, planeta acțiunii, ar fi bine să ai grijă cum interacționezi cu partenerul de cuplu, pentru că vei fi tentată să proiectezi toate nemulțumirile apărute în sfera profesională pe acesta și nu are niciun rost să-ți strici viața de cuplu.

Bani – Toată săptămâna stă sub semnul surprizelor de ordin financiar, fie că este vorba de a face o investiție, fie că pot să apară surprize de a-ți suplimenta veniturilor, cert este că trebuie să fii atentă cum gestionezi finanțele pe care le deții. Gândește-te bine dacă poți susține unele proiecte, oricât de mult ai fi tentată să-ți mărești conturile!

Muncă– Dacă ai chestiuni importante de rezolvat la serviciu, ar fi bine să le rezolvi în prima parte a săptămânii, când ești activă și în formă. Te preocupă un proiect care începe în ianuarie și ca totul să iasă conform planului, ai nevoie de aprobarea șefilor și de sfatul unui coleg cu experiență.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Venus, micul benefic și guvernatorul sectorului asociat relațiilor, îți traversează zodia, așa că îți aduce protecție și sanșe să-ți recucerești partenerul, dacă au axistat furturni în cuplu. Prin urmare, profită de contextul astral de la finalul săptămânii, pentru a-I face o surpriză partenerului și a-I acorda atenția de care are nevoie. Dacă dai curs impulsurilor astrale, veți trăi clipe intense.

Bani- Spre finalul săptămânii se activează axa financiară, unde pot să apară surprize semnificative în situația financiară, însă totul depinde de tine și alegerile tale ca sume importante să-ți suplimenteze veniturile.

Muncă- Deși spre finalul săptămânii poți să ai surprize din partea celor cu care interacționezi și cu care desfășori activități de natură profesională, profită de tranzitul lui Mercur și a lui Venus prin semnul nașterii tale, care îți aduc oportunități și sanșe de relansare profesională, mai ales în acțiuni îndrăznețe la locul de muncă. Miercuri și joi se anunță zile foarte active la locul de muncă.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Contextul astral din această săptămână îți activează sectorul asociat planului afectiv în perioada marți-joi, așa că te va preocupa, în principal, relația cu partenerul de cuplu, unde ai vrea să schimbi ceva. Deși Soarele poziționat în zodia ta, îți aduce optimism în relație, este ceva ce te oprește să te bucuri deplin de planul sentimental. Posibil să afli motivul spre finalul săptămânii, când poți avea parte de o informație surpriză.

Bani – Deși în conturile tale intră sume destul de mari, cheltuielile pe care le-ai avut în ultima perioadă îți aduc multe griji și ai impresia că schimbările care au loc la serviciu sau în general pe piața muncii, ar putea să-ți diminueze veniturile.

Muncă– Pregătește-te în această săptămână de propuneri noi de colaborare sau de încheierea unor contracte sau parteneriate mai vechi! Sarcinile de la locul de muncă, relațiile cu colegii, schimbările care au loc în firmă, stau sub semnul imprevizibilului. Dacă se vor încheia unele parteneriate, fii sigură că vor lăsa locul altora noi.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Spre finalul săptămânii ai parte de surprize în sfera sentimentală. Unele demersuri ale vieții de cuplu sau în planul relațiilor, se materializează poate și pentru că Jupiter, marele benefic, îți aduce șanse să o iei de la capăt cu partenerul actual sau dacă ești singură, să cunoști o persoană deosebită.

Bani – Începi să fii mai optimistă în ce privește situația financiară, pentru că începe să ți se aprecieze munca și vei obține venituri mai mari începând de anul viitor.

Muncă– Deși la locul de muncă este o perioadă aglomerată, lucrurile se îndreaptă în direcția dorită de tine. Există și un mic inconvenient: șefii îți vor testa rezistența la stres, însă vei fi răsplătită la finalul lunii cu un bonus. Joi și vineri sunt două zile dinamice în sfera profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Planul sentimental se activează în weekend, deci până atunci este posibil să nu fii interesată decât de sfera profesională, însă o criză apărută în mod surprinzător în planul afectiv, te va trezi cumva la realitate, că trebuie să-ți dedici timpul și partenerului de cuplu.

Bani –Posibil să încasezi niște bani, sub formă de împrumut, în prima parte a săptămânii, pe care îi vei folosi pe niște investigații medicale. 

Muncă– Ai susținerea lui Venus și a lui Mercur în casa carierei, așa că sanșa și negocierile vor fi de partea ta! Este recomandat să-ți faci planuri pe termen lung, strategii și să ai întâlniri cu persoane cu putere de decizie, pentru a le prezenta propunerile și ideile tale. Profită și se Soarele, guvernatorul casei parteneriatelor, poziționat în casa planurilor pe termen lung și a prietenilor, pentru a-ți lărgi cercul de cunoștințe și a pune bazele unor noi proiecte! 

 

Horoscop Pești săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020


Dragoste– Vineri fii pregătită să afli informații, care te vor surprinde, legate de partenerul de viață! Sau poate dialogurile cu acesta vor duce într-o direcție la care nu te așteptai până acum. Totodată, poți afla că și-a schimbat unele principii și convingeri de viață și că nu mai rezonați pe unele domenii.

Bani – Dacă te gândești cum să faci să-ți suplimentezi venituri, află că ai șansa în perioada marți-joi, când Luna îți traversează sectorul financiar și se ivesc oportunități financiare.

Muncă– Sectorul comunicării este susținut în ultima parte de săptămânii și stă sub semnul surprizelor, mai ales dacă ai de făcut deplasări în interes de serviciu sau întâlniri, interviuri și susținere de proiecte. 

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzu: „Crush-ul meu e Antonia!”

related posts

Modifică setările cookies