Horoscop săptămânal 24 - 30 august 2020. Capricornii intră într-un triunghi amoros, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți rezervă astrele în materie de bani, dragoste și sănătate pentru săptămâna 24 - 30 august 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 24 - 30 august 2020

Dragoste– Sfera sentimentală rămâne pe planul doi în această săptămână, în care preocupările tale te deturnează de la petrecerea timpului cu partenerul de cuplu. Duminică este posibil să dați curs unei invitații la o petrecere a unui prieten, care sărbătorește un eveniment fericit.

Bani – Preocupări de natură financiară ai luni și este vorba de banii pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu. Dacă plecați într-o vacanță, este necesar să stiți clar de ce sume dispuneți. În ce priveste sfera profesională, este posibil să primești un buget și să îl administrezi în așa fel încât să te încadrezi în direcția trasată de către șefi.

Muncă – Cele mai solicitante zile la locul de muncă sunt joi și vineri, când Luna îți traversează sectorul socio-profesional și ai foarte multe de făcut la serviciu. Posibil să devii agresivă verbal în relația cu superiorii atunci când îți încarcă programul și sarcinile. Ai mare grijă să nu strici relațiile! Dacă acum ți se trece cu vederea, din septembrie, de când Marte trece în mișcare retrogadă, nu vei mai avea înțelegere din partea acestora.

 

Horoscop Taur săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Deoarece te-ai simțit bine, ai avut parte de relaxarea pe care ți-o doreai, este posibil să-ți prelungești cu câteva zile vacanța. Bucură-te de momentele petrecute alături de partener și încarcă-ți bateriile, pentru că perioada următoare se anunță destul de agitată!

Bani – Luni și marți sunt aspecte astrale care activează sectorul financiar, așa că pregătește-te să faci față unor dispute cu partenerul pe tema banilor.

Muncă– Deși ai parte de o serie de propuneri de colaborare, oportunități de a-ți schimba jobul și de a încheia contracte, nu ești mulțumită de partea financiară ce ți se oferă, așa că decizi să mai aștepti o perioadă, să nu te grăbești până nu ești convinsă că faci bine ce faci.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Configurația astrală a zilelor de marți și de miercuri îți aduce preocupări pentru relația de cuplu, pe termen lung, în ce privește viața de familie, dar și planurile de viitor pe care le aveți în comun tu și partenerul de viață. Așadar, vei iniția niște dialoguri deschise, pentru că nu vrei să mai pierzi timpul și vrei să știi cum să acționezi.

Bani – De joi până sâmbătă se activează sectorul financiar, al banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau cu alți terți, dar și bunurile de valoare și banii pe care îi poți obține dintr-o moștenire, un credit sau un împrumut. Se pare că duminică vei găsi o soluție de finanțare la o problemă apărută în casă.

Muncă– Luni primești o veste de la superiori, legată de sarcinile sau de contractul de muncă pe care îl ai în momentul de față. Deși ai tot mai multe nemulțumiri legate de program și de încărcarea cu sarcini și ai spus în nenumărate rânduri aceste lucruri, situația a rămas nerezolvată, iar acum pare să se rezolve partial.

 

Horoscop Rac săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Posibil în prima zi a săptămânii ca universul tău afectiv să fie puțin tulburat de unele decizii și acțiuni ale partenerului de cuplu. Pe moment nu știi cum să acționezi și stai retrasă pentru a analiza. De joi până sâmbătă, când Luna, guvernatoarea ta, ajunge în casa relațiilor, vei dori să te lămurești încotro se îndreaptă relația voastră.

Bani – Duminică încasezi o sumă de bani de la cineva din familie, care îți returnează o datorie.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână în sfera profesională sau cel puțin așa le percepi tu, sunt marți și miercuri. Posibil să ai nevoie să lipșești de la locul de muncă o parte din zi pentru a-ți face niște investigații medicale sau să fii nevoită să-ți ajuți unul dintre membrii familiei, care are o problemă medicală.

 

Horoscop Leu săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Dacă în prima zi a săptămânii familia te solicită, marți și miercuri vei avea dispoziție de petrecere, distracție, aventură și activități care să-ți facă plăcere, să te simți bine și să simți că trăiești. Dacă ești singură, cele două zile sunt favorabile cuceririlor.

Bani – La capitolul bani stai bine, însă se poate ivi o situație neașteptată, care să te oblige să cheltui o sumă de bani.

Muncă– Dacă ai în plan să faci o schimbare profesională, poți începe din această săptămână să-ți trimiți CV-uri și să iei legătura cu prieteni sau cu cunoștințe, care ar putea să te recomande pentru un post. De data aceasta ar fi recomandat să-ți găsești un job mai puțin solicitant să nu mai ajungi în situația în care să te simți epuizată.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Sfera sentimentală se activează de joi până sâmbătă, așa că ești invitată de către astre să-ți dedici timpul persoanei iubite sau persoanelor dragi din viața ta. Posibil să existe și unele situații care vă devină conflictuale din cauza unor neînțelegeri. Cert este că trebuie să dai dovadă de calm și diplomație și să lași la o parte atitudinea critică.

Bani – Chiar dacă cu partea financiară nu stai tocmai bine, nu dispera, pentru că se vor ivi ocazii să faci niște artificii financiare și faci rost de bani pentru planurile tale.

Muncă – Sectorul comunicării este activat în prima zi a săptămânii și vei fi tentată să vorbești mai mult decât să faci lucruri. Totodată, veștile care vin spre tine, legate de sfera profesională, nu fac decât să-ți aducă nemulțumiri, iar soluțiile care ți se propun la solicitările tale, nu-ți prea plac. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Viața de familie se dinamizează în perioada joi-sâmbătă, când Luna va tranzita sectorul familiei, locuinței și părinților. Nu sunt excluse probleme în comunicarea cu persoane mai în vârstă din familie, care nu au aceleași valori și principii cu ale tale. Decizi cu partenerul de cuplu să le dați dreptate, dar să faceți ca voi.

Bani – Luni ai preocupări de natură fianciară și este posibil să-ți dorești să-ți renegociezi salariul, chiar dacă știi care este raspunsul șefilor. Faci tot ce-ți stă în putere să schimbi ceva. În caz de refuz, vei accepta o ofertă mai bună, care apăre neașteptat.

Muncă– Marți și miercuri se activează casa comunicării și a deplasărilor, așa că vei fi mai mult pe drumuri, în ședințe și în întâlniri. Poți afla niște secrete de la unii colegi despre ce pun la cale superiorii.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Luna îți traversează semnul zodiacal în prima zi a săptămânii și-ți imprimă mai multă sensibilitate, intuiție mai ascuțită și inspirată atunci când ai dialoguri cu partenerul de viață, care privesc subiecte sensibile.

Bani – Marți și miercuri sunt zile în care vei face mici comisioane unor rude din familie și vei primi o sumă de bani pentru efortul depus. Posibil să faci și niște deplasări, să faci niște plăți, să obții niște acte/documente de la instituții publice Vei fi surprinsă când vei afla că trebuie să plătești niște taxe sau sumele pe care le știai tu s-au duplat.

Muncă– În această săptămână activitatea profesională este mai dinamică în perioada joi-sâmbâtă. Ar trebui să fii pregătită pentru că pot să aibă loc blocaje, amânări în deplasări, întâlniri, ședințe, se poate da peste cap tot programul, iar șefii pot cere refacerea unui plan de acțiune, care vizează activitatea următoarei perioade. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Cu Luna în zodia ta, marți și miercuri, vei deborda de energie, voie bună și optimism și vei știi să fii alături de partenerul tău, care are nevoie de susținere morală. La finalul celor două zile te vei simți mulțumită că ai reușit să-l faci să vadă viața cu mai mult optimism.

Bani – Cea mai activă perioadă din săptămână va fi joi-sâmbătă, când Luna va traversa sectorul financiar. Toate evenimentele importante din această săptămână au ca subiect banii, așa că fii atentă cum gestionezi finanțele. Nu cheltui peste buget și chiar dacă sumele pe care le aștepți întârzie să apară în conturi, nu dispera, pentru că e doar un blocaj pe termen scurt!

Muncă– Cu cele două planete în sfera profesională: Soare și Mercur, vei dori să-ți consolidezi poziția în carieră și te ajută să iei cele mai bune decizii. Mercur va avea grijă să aducă claritate, analiză și comunicare/negociere bună. Profită de aceste tranzite astrale să impresionezi prin experiență sau abilități, pentru că nu vor înceta să apară oportunități!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– În prima zi a săptămânii ai parte de o dezamăgire de la un prieten, care s-a amestecat în relația ta și din acest motiv ai avut mai multe neînțelegeri cu partenerul de viață. Răsufli ușurată că lucrurile merg spre bine acum în relație și decizi, împreună cu partenerul, să țineți privată de acum viața voastră.

Bani – Duminică ți se ivește o oportunitate financiară și ești surprinsă de faptul că cineva la care nu te așteptai te-a recomandat pentru un proiect.

Muncă– Cele mai active zile în sfera profesională se anunță joi-sâmbătă, când Luna îți va traversa semnul nașterii. Se activează relațiile parteneriale și nu sunt excluse confruntări cu partenerii/colaboratorii cu care lucrezi, din cauza principiilor diferite. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Marți și miercuri se activează axa sentimentală, a aventurii, a petrecerii timpului în mod plăcut, relaxant, așa că este o perioadă bună pentru a petrece timpul în compania partenerului. Dacă ești singură și ești interesată de un coleg de serviciu sau de cineva cu care ai legături profesionale, vei afla mai multe detalii de la una dintre prietenele tale, care face parte din grupul lui.

Bani – Aplici pentru un card de credit la mai multe instituții financiare, deoarece ai nevoie să achiziționezi un bun de valoarea mai mare pentru casă.

Muncă– Luni este o zi importantă la serviciu, pentru poți avea un dialog cu șefii legat de activitatea pe care o desfășori. Ai unele idei cu care vrei să îmbunătățești lucrurile și să eficientizezi timpul. Superiorii vor fi încântați de inițiativele tale și ți se dă undă verde pentru implementare. Perioada joi-sâmbătă se anunță mai solicitantă la serviciu și poți să ai parte de unele disfucții organice de la suprasolicitare, așa că ia lucrurile mai ușor!

 

Horoscop Pești săptămâna 24 - 30 august 2020


Dragoste– Dacă te pregătești de o minivacanță în perioada joi-duminică, află că va exista și multă distracție, dar și evenimente care să strice relațiile cu unele persoane din grupul cu care vei pleca.  

Bani – La mijlocul săptămânii este un context astral favorabil pentru a obține o sumă de bani. Poate fi o negociere salarială, primești răspuns de la o instituție bancară pentru un credit sau ți se aprobă mărirea unui buget pentru proiectul pe care îl ai în derulare.

Muncă– Marți și miercuri, când Luna traversează sfera carierei și a aspirațiilor profesionale, ai șansa să te faci remarcată de către șefi. Profită de acest context astral pentru a ți se da un proiect amplu! Speri ca la finalul acestuia, să obții o funcție.

 

Întrebarea Mesei Rotunde - Jorge: „Asta este cea mai mare frica a mea, la The Masked Singer”

related posts