Horoscop săptămânal 25 - 31 mai 2020. Vărsătorii sunt părăsiți de persoana iubită, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce își rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 25 - 31 mai 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– Începând din 28 mai se îmbunătățește comunicarea cu membrii familiei și în special cu partenerul de viață. Poți să abordezi subiecte sensibile pentru că veți fi pe aceeași lungime de undă. Dacă aveți în plan o mutare sau să achiziționați o locuință, este momentul să începeți căutările, vizionările și negocierile.

Bani – Joi faci o deplasare pentru a rezolva niște chestiuni administrative și te întâlnești cu un fost coleg, care îți propune o afacere sau o colaborare.

Muncă – Miercuri și joi se anunță două zile în care vei fi foarte activă în sedințele de la serviciu, posibil să participi și la un curs, iar vineri și sămbătă sunt două zile cu provocări la locul de muncă.

Posibil ca într-o discuție cu unul dintre colegi să îți vină o idee, care să placă șefilor și să fie de acord să o implementați imediat.

Horoscop Taur săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– Săptămâna aceasta, mai exact în weekend, Luna va dinamiza axa sentimentală și vei putea aborda un subiect sensibil în viața de cuplu. Posibil să fii surprinsă că partenerul va reacționa foarte bine la propunerile tale și astfel ți se ia o piatră de pe inimă.  

Bani – Miercuri și joi faci niște cumpărături pentru casă sau grădină și vei depăși bugetul stabilit, așa că ai grijă că pot exista conflicte cu partenerul de viață!

Muncă– Începând cu 28 mai, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în zodia Rac și va dinamiza sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe și al deplasărilor. Așadar, urmează o perioadă destul de aglomerată în care vei învăța lucruri noi, iar fișa postului se poate modifica sau vei face multe deplasări în afara sediului.

Horoscop Gemeni săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– Sectorul sentimental rămâne pe locul secund în această săptămână destul de agitată pentru tine, care ești preocupată în principal de carieră și de suplimentarea veniturilor.

Bani –Sectorul banilor se activează în prima parte a săptămânii, când vei fi îngrijorată de direcția în carieră, de schimbările care se întâmplă la locul de muncă. Pe 28 mai, Mercur, astrul care te guvernează, ajunge în zodia Rac și vei începe să câștigi mai mulți bani, pe care îi vei depune în conturile de economii. Totodată, vei avea capacitatea și abilitatea de a încheia contracte favorabile. 

Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă sunt miercuri, joi și prima jumătate a zilei de vineri, când vei avea un randament intelectual ridicat. Faci deplasări, ești activă în ședințe și îți susții cu tărie punctele de vedere.

Horoscop Rac săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– Din 28 mai Mercur ajunge în zodia ta, așa că, se dinamizează axa relațională. Posibil ideile tale să nu fie împărtășite de partenerul de cuplu și să apară ostilități între voi. Poate în weekend reușiți să dialogați, fără să intrați în dispute.

Bani – Joi sau vineri încasezi o sumă de bani și începi să faci niște plăți. Poți ajuta și pe cineva din familie cu o sumă de bani pentru a rezolva niște chestiuni financiare ale locuinței.

Muncă – Casa personalității primește din 28 mai tranzitul planetei Mercur, care te va ajuta în toate procesele de comunicare, în negocieri și în acumularea de informație, mai ales dacă ai de susținut un examen, lucrare, pentru obținerea unei diplome/calificare.

Horoscop Leu săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– Din 28 mai, Mercur, astrul comunicării, ajunge în sectorul asociat universului interior și al izolării, semn că urmează o perioadă de circa două luni în care îți vei aminti de lucruri și persoane din trecut. Vei face o analiză, un bilanț, pentru a clarifica ce dorești de la viață, de la relația cu partenerul actual, iar dacă nu ai partener, cum îți dorești să decurgă o relație viitoare.

Bani – Săptămâna se anunță liniștită la capitolul bani și cheltuieli. Poate în weekend recuperezi o sumă de bani de la un prieten sau de la cineva pe care ai împrumutat.

Muncă– Zilele cele mai bune, profitabile din punct de vedere al randamentului intelectual sunt miercuri și joi, când Luna îți traversează zodia. Așadar, vei avea energie, determinare, curaj și inițiativă în sarcinile și activitățile de la locul de muncă. Chiar dacă este posibil să întâmpini și niște blocaje, vei trece cu bine peste provocări.

Horoscop Fecioara săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– La finalul săptămânii Luna îți traversează zodia și vei fi deschisă dialogului cu partenerul de viață despre cariera amândurora, despre drumul în viața profesională, dar și despre cum să faceți să găsiți timp și pentru voi.

Bani – Întâmpini niște blocaje în a intra în posesia unor bani, care provind dintr-o activitate extraprofesională. Nu dispera, pentru că lucrurile se vor aranja și aceștia vor veni când vei avea mai mare nevoie!

Muncă– Astrele te sfătuiesc să profiți din plin de intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, din 28 mai, în sectorul asociat proiectelor de grup și a prietenilor, pentru că vei observa că mentalul tău funcționează la cote maxime și vei reuși în următoarele două luni să duci la bun sfârșit un proiect.

Horoscop Balanță săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– Axa sentimentală se activează în partea a doua a săptămânii, când întâmplător afli de la un prieten niște secrete ale partenerul cu partenerul legat de cele aflate.

Bani – Dacă ești tentată să achiziționezi o vacanță, astrele te sfătuiesc să nu te pripești și să mai aștepți puțin. Oricum, ai de recuperate o sumă de bani de la un alt sejur care trebuia să aibă loc în primăvară.

Muncă– În data de 28 mai, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în zodia Rac, în sectorul asociat  carierei, imaginii și ambițiilor profesionale, semn că următoarele două luni cât se va plimba prin aceste domenii, vei fi mai deschisă provocărilor, însă foarte atentă la detalii și la ofertele primite. 

Horoscop Scorpion săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii ai dialoguri interesante cu partenerul de cuplu, despre principiile și convingerile care stau la baza construirii tale profesionale și despre faptul că toate deciziile le vei lua ținând cont de sistemul de valori personale.

Bani – La mijlocul săptămânii primești o sumă de bani sau primești o ofertă de job, care să te mulțumească din punct de vedere financiar.

Muncă– Pe 28 mai, Mercur, astrul comunicării, ajunge în sectorul asociat pregătirii profesionale, a studiilor, a principiilor de viață și a lărgirii orizonturilor, semn că urmează o perioadă de circa două luni în care poți susține un examen, o lucrare, un proiect, care să-ți deschidă alte drumuri în carieră.

Horoscop Săgetător săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– Deși contextul astral din weekend indică preocupări pentru carieră, totuși vei alege să-ți rezervi timpul partenerului, care are nevoie de susținere într-o problemă apărută.

Bani – Mercur, astrul negocierilor, dar și guvernatorul casei parteneriatelor, ajunge în 28 mai în casa asociată cu banii deținuți în comun cu partenerul de cuplu, cu partenerii de afaceri sau alți terți, semn că urmează circa două luni în care vei fi cea care va administra o moștenire, banii firmei sau un buget pe care trebuie să îl folosești într-un proiect la locul de muncă.

Muncă– Mijlocul săptămânii este cel mai activ din punct de vedere profesional și vor exista momente în care vei fi foarte categorică cu privire la unele schimbări cu care nu vei fi de acord la serviciu, pentru că unele dintre ele încălcă principiile tale.

Horoscop Capricorn săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– În primele două zile din săptămână, Luna îți traversează casa cuplului și vei observa unele ostilități din partea partenerului mai ales dacă abordezi chestiuni financiare. Din 28 mai, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Rac, în casa mariajului și a relațiilor și vei realiza importanța comunicării în cuplu.  Chiar dacă nu vei avea sorți de izbândă de fiecare dată când vei aborda o chestiune contractuală, de colaborare, negociere sau de aplanare a unui conflict cu partenerul de viață, vei reuși într-un final să le rezolvi.

Bani – Provocări în planul financiar apar în partea a doua a săptămânii, când vei rezolva niște situații neașteptate în mod original.

Muncă– Chiar dacă Mercur părăsește casa muncii în 28 mai și se mută în casa parteneriatelor, aspectele vor avea legătură în continuare și cu activitățile de la locul de muncă și se va vedea în perioada următoare dacă din munca depusă vei culege și roadele încheierii unor parteneriate/contracte. 

Horoscop Vărsător săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– În partea a doua a săptămânii fii pregătită să ai parte de o surpriză de la partenerul de cuplu. Acum depinde de relația dintre voi, dacă sunteți în relații bune sau nu, dacă te anunță că vrea să se încheie relația sau că începeți o altă etapă.

Bani – Partenerul este cel care susține în această săptămână toate cheltuielile, mai ales că a primit o mărire de salariu, un bonus sau niște bani proveniți dintr-o colaborare.

Muncă– În prima parte a săptămânii se poate da peste cap programul de lucru de la serviciu din cauza unor  disfuncții organice pe care le poți avea. Poate ar fi mai bine să o iei mai ușor, să nu te mai suprasoliciți și să faci cât poți. Din 28 mai, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor ajunge în casa muncii și a sănătății și te invită la negocieri, reorganizarea sarcinilor, comunicare deschisă cu colegii, dar la investigații medicale.

Horoscop Pești săptămâna 25 - 31 mai 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii ești melancolică și-ți aduci aminte de tot felul de evenimente și situații din trecut legate de sfera sentimentală. Din 28 mai, Mercur, ajunge în sectorul iubirii, al sentimentelor, al creativității, dar și al relației cu copii, dacă ești părinte, și în următoarele două luni vei simți nevoia să-ți exprimi sentimentele, creativitatea și afecțiunea față de copii, partener sau cei dragi.

Bani – În ceea ce privesc banii, săptămâna aceasta ai dialoguri cu părinții sau membrii familiei legat de finanțele pe care vreți să le investiți în reamenajarea spațiului de locuit.

Muncă– În partea a doua a săptămânii se activează sectorul muncii, unde miercuri vei întâmpina blocaje și provocări, însă joi vei ajunge la o înțelegere cu șefii, colegii, asociații sau partenerii de afaceri legat de un proiect în derulare sau demararea unuia nou.

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang
 

related posts