Horoscop săptămânal 26 aprilie– 2 mai 2021. Taurii au parte de o criză de cuplu, chiar o despărțire dureroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 26 aprilie– 2 mai 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Săptămâna începe cu evenimente neașteptate în relația de cuplu. Posibil să fii determinată să lămurești o situație cu perechea de viață. În weekend, reușești să te detașezi și să petreci timpul cu cei dragi, cu familia, iar în relația de cuplu vei încerca să nu-ți mai manifești autoritatea, ci să cooperezi, să faci echipă cu partenerul de viață.

Bani – Evenimentul astrologic care va dinamiza sectorul financiar, al banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, moștenirile, creditele, avantajele materiale și impozitele/taxele este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează marți, în domeniile enumerate și care anunță evenimente și situații, care te vor obliga să iei decizii majore de natură financiară. 

Muncă – Tot marți, Pluton, guvernatorul Scorpionului, intră în mișcare retrogradă, în zodia Capricorn, prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni, până pe 5 octombrie, în care îți vei reevalua proiectele profesionale, vei analiza care dintre ele îți aduc beneficii și vei lua decizii de a renunța la unele dintre ele, care nu se mai dovedesc profitabile.

 

Horoscop Taur săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în sectorul astal asociat căsătoriei și relațiilor. Așteaptă-te la o criză în cuplu, pe care va trebui să încerci să o gestionezi sau la încheierea unei relații! Dacă ești singură, s-ar putea să culegi roadele unor demersuri, să intri într-o relație sau să treci la următorul nivel al relației.

Bani – În partea a doua a săptămânii, vei fi precupată de situația financiară: încasezi bani, faci plăți și mergi la cumpărături de cadouri pentru cei dragi.

Muncă– Intrarea planetei Pluton în mișcare retrograde, prin zodia Capricorn, din 27 aprilie până pe 5 octombrie, prin casa filosofiei și principiilor de viață, îți va aduce o perioadă, în care convingerile tale se vor modifica în urma unui proces de reevaluare. Totodată, este posibil, ca în următoarele luni, să începi niște cursuri, pentru o recalificare profesională sau pentru a putea să-ți schimbi domeniul de activitate. Luna Plină din zodia Scorpion de marți, care activează și sectorul parteneriatelor profesionale, ar putea aduce finalizarea unui contract sau încheierea unuia nou, în urma unor negocieri.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Relația de cuplu te preocupă începând de joi, când Luna îți tranzitează semnul Săgetătorului. Posibil partenerul să te susțină moral, deoarece vei avea parte de unele evenimente și situații neașteptate, care te vor face să renunți la un proiect sau la persoane, cu care aveai idealuri comune.

Bani – Începând din 27 aprilie, Pluton intră în mișcare retrogradă până pe 5 octombrie prin zodia Capricorn, respectiv în casa avantajelor materiale, a banilor pe care îi obții prin alte persoane sau instituții. Urmează o perioadă în care va trebui să-ți revizuiești planurile financiare, să achiți datoriile.

Muncă– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în sectorul muncii și sănătății. Poate să apară o criză la locul de muncă și să se încheie o etapă. Dacă ai demarat o acțiune de a-ți schimba locul de muncă, acum poți să culegi roadele. Totodată, va trebui să fii atentă la tot ce se întâmplă la serviciu, pentru că vor fi dese conflicte cu colegii.

 

Horoscop Rac săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează marți, în sectorul sentimental, al dragostei, romantismului, copiilor și aventurii. Depinde de tine cum vei gesiona unele evenimente, care pot să apară în viața de cuplu. Se poate încheia o etapă, să intri într-o relație dacă ești singură, sau să afli că vei deveni părinte. Tot marți, planeta Pluton intră în mișcare retrogradă până pe 5 octombrie și anunță o perioadă de reevaluare a relațiilor. 

Bani – În partea a doua a săptămânii, primești niște sfaturi utile de la persoane mai în vârstă privind administrarea unor bani.

Muncă– Activitatea la locul de muncă se aglomerează spre finalul săptămânii, poate și pentru că urmează o minivacanță. Retrogradarea lui Pluton din 27 aprilie va avea legătură și cu parteneriatele de natură profesională, așa că vei începe o revizuire a contractelor și parteneriatelor de muncă și vei lăsa doar ce îți aduce beneficii, iar pe restul le vei rezilia.

 

 Horoscop Leu săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Marți se perfectează Luna Plină din zodia Scorpion, în casa astrologică asociată vieții de familie. Prin urmare, ar trebui să te aștepți la ostilitate din partea unor membrii ai familiei care se amestecă în treburile tale, în relația cu partenerul. Posibil să încerci să aplanezi un conflict și dacă nu vei reuși, vei încheia o etapă, fără să mai insiști asupra unor principii și mentalități, care oricum sunt diferite și nu ajungeți la niciun numitor comun.

Bani – În ce privește situația financiară stai bine, chiar dacă ai făcut multe cheltuieli, așa că nu trebuie să-ți faci griji.

Muncă – Intrarea în mișcare retrogradă a planetei Pluton, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa muncii și a activităților profesionale, până pe 5 octombrie, îți va deschide o perioadă, în care ești invitată să-ți reanalizezi proiectele de muncă, să faci schimbări de job, mai ales ca nu te mai mulțumește situația actuală.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Sectorul sentimental intră în vizorul tău începând de marți, de când planeta Pluton intră în mișcare retrogradă. Așadar, până pe 5 octombrie, urmează o perioadă de câteva luni, în care planul amoros, relațiile cu cei dragi, cu copiii, vor intra într-un proces de reevaluare. Vei încerca să identifici ceea ce te face fericită și vei căuta să faci lucruri care te împlinesc. Tot marți are loc și Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în casa comunicării, așa că atenție la felul în care comunici și cum încerci să rezolvi unele probleme apărute în cuplu, pentru că se pot incinge spiritele!

Bani – Posibil, în prima parte din săptămână să primești un avans de salariu sau o primă, un cadou de la cineva din străinătate sau de la un prieten, care vrea să-ți facă o surpriză.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în sectorul informațiilor, cunoștințelor, negocierilor, comunicării, dezbaterilor, schimburilor de opinie și activităților intelectuale. Așadar, poți să ai parte de vești de la locul de muncă, care să-ți dea peste cap planurile, poate interveni o criză de comunicare în relațiile de muncă, cu șefii sau cu colegii și va trebui să dai dovadă de diplomație și calm, să aplanezi un conflict. Dacă ai de făcut deplasări sau negocieri, acestea ar trebui amânate din cauza contextului astral care este instabil.

 

Horoscop Balanță săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Pe data de 27 aprilie planeta Pluton intră în mișcare retrogradă în zodia Capricorn, prin sectorul asociat familiei și spațiului de locuit. Până pe 5 octombrie, urmează o perioadă, în care va trebui să-ți reevaluezi relațiile de familie și să rezolvi niște chestiuni locative.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează, marți, în casa astrologică asociată finanțelor. Așadar, aici pot să aibă loc evenimente importante, încheieri de etape, încasarea unor sume de bani. Posibil să apară și unele tensiuni cu rudele, din cauza banilor.

Muncă– Activitatea la locul de muncă se va aglomera în partea a doua a săptămânii, însă ai spor și vei rezolva chestiuni restante. Posibil să încerci să negociezi salariul, însă nu ți se aprobă suma pe care o soliciți.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină, care se formează, marți, în zodia ta și care anunță evenimente importante în planul personal și relațional. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, este posibil să afli lucruri ascunse de către partenerul tău. Astrele îți recomandă să profiți de oportunitățile care vin spre tine, iar dacă ești singură, fii atentă la anturajul tău, pentru că există cineva, care ar vrea mai mult decât un simplu dialog cu tine.

Bani- În partea a doua a săptămânii sunt șanse să încasezi niște sume de bani. Totodată, este posibil să ți se propună un proiect și ar fi bine să analizezi înainte să te implici, pentru că s-ar putea ca lucrurile să nu stea așa cum îți sunt prezentate.

Muncă – La locul de muncă, apelează la intuiție și nu te lăsa impresionată de vorbe, pentru că unii colegi ar putea să profite de pe urma ta. Poate ar fi cazul să începi să le vezi și adevărata față și să îi îndepărtezi pe cei pe care nu îi consideri sinceri sau cu intenții bune. Pe 27 aprilie Pluton își începe mișcarea retrogradă și până pe 5 octombrie urmează o perioadă de reevaluare a informațiilor care-ți parvin. Posibil să vrei să reiei niște cursuri și îți vei revizui modalitatea de a interacționa cu ceilelți.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astrologic al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează marți în sectorul astrologic asociat subconștientului, trecutului, vindecării, meditației și introspeției. Posibil să ai parte de amintiri din trecut, care te pot destabiliza emoțional, să revină în viața ta unele persoane și să nu știi ce decizii să iei, dar vei avea și momente de revelație cu privire la o soluție pe care o cauți. Totodată, ai tendința să analizezi un eveniment din trecut, comportamentul și acțiunile cuiva apropiat, dar și deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpului.

 

Bani – Tot marți are loc și intrarea în mișcare retrogradă a lui Pluton, prin zodia Capricorn, în sectorul astrologic asociat banilor. Așadar, până pe 5 octombrie vei avea timp să-ți revizuiești obiceiurile financiare și să găsești un echilibru între încasări și cheltuieli.

Muncă– La locul de muncă ies la iveală unele secrete și planuri ale unor colegi. Simți vă vor avea loc schimbări importante și astrele îți recomandă să faci planuri noi și să nu te mai asociezi cu persoanele care nu au aceleași principii de viață ca tine.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează marți, în sectorul asociat prietenilor și planurilor de viitor. Posibil să intervină o criză, să afli lucruri secrete despre persoane din anturajul tău, despre unii apropiați, care te dezamăgesc prin acțiunile și conduita lor. Se poate încheia o etapă, o prietenie, un proiect. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală, unde este posibil să ai parte de surprize. Tot marți are loc și intrarea planetei Pluton în mișcare retrogradă prin Capricorn, zodia nașterii tale, și până pe 5 octombrie urmează o perioadă în care vei începe o reevaluare, o revizuire a planurilor personale.

Bani –Posibil în partea a doua a săptămânii să încasezi niște bani. În restul zilelor vei face multe cheltuieli, așa că atenție la buget!

Muncă– Luna Plină din zodia Scorpion se formează marți și în sectorul planurilor și proiectelor de viitor, ceea ce înseamnă că vei putea culege roadele unor proiecte, se încheie o etapă și primești vești legate de următoarele proiecte. Posibil să intervină o criză în relațiile cu colegii de echipă și să fii nevoită să o gestionezi cu calm și răbdare. Pentru că Pluton este guvernatorul casei proiectelor și retrogradează prin zodia ta, urmează o perioadă în care va trebui să-ți revizuiești activitatea profesională.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Începând de marți planeta Pluton intră în mișcare retrogradă, prin sectorul asociat universului interior, izolării, trecutului și vindecării. Până pe 5 octombrie urmează o perioadă de reevaluări, de introspecție a planului relațional, de a vedea ce decizii trebuie să iei în viața ta personală, care a fost destul de dată peste cap în ultimul an.

Bani – Chiar dacă nu te aștepți, în weekend primești cadouri și bani de la rude pe care nu le-ai mai văzut de mult și pe care le aștepți în vizită.

Muncă – Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe casa astrologică asociată carierei, imaginii, statutului personal și ambițiilor profesionale. La locul de muncă apar schimbări importante, total neașteptate și va trebui să-ți reorganizezi munca, să împarți sarcinile noi cu colegii.

 

Horoscop Pești săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021


Dragoste– Sectorul relațional se activează în partea a doua a săptămânii, când este posibil să intervină niște discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Ar trebui să-ți calci pe inimă, să lași de la tine, să dai dovadă de calm și răbdare, să nu strici mai rău lucrurile. Chiar dacă cele patru planete din casa comunicării te îndeamnă să vorbești, încearcă totuși și folosește energia lor în mod constructiv, să rezolvi, nu să declanșezi sau întreții un conflict!

Bani – Posibil să câștigi niște bani sau un cadou dacă participi la un concurs, o tombolă. Și de la serviciu vei primi niște bani sub formă de primă sau bonus.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează marți, în sectorul asociat călătăriilor, perfecționării profesionale, relației cu persoane din străinătate. Se încheie o etapă de școlarizare, poți obține un atestat sau participarea la un curs, workshop ar putea să-ți deschisă o altă perspectivă profesională. Totuși, nu se recomandă luarea deciziilor majore în preajma fenomenului astral, pentru că este posibil să apară și o criză și să iei decizii sub impulsul evenimentelor. Retrogradarea lui Pluton din 27 aprilie, prin sectorul proiectelor, ar putea să-ți aducă revizuiri a planurilor tale de viitor, privind direcția profesională.

related posts

Modifică setările cookies