Horoscop săptămânal 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Gemenii sunt ajutați să-și cucerească partenerul visurilor


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie 2020.


Trei aspecte importante se evidențiază în această săptămână: intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Balanței și revenirea lui Mercur în zodia Balanță, prin retrogradare, în 28 octombrie și Luna Plină din zodia Taur, din 31 octombrie. Așadar, planeta iubirii, va susține planul sentimental, iar Mercur cere revizuirea planurilor în relații, parteneriate și lămurirea unor aspecte peste care s-a trecut rapid și au rămas nerezolvate. Luna Plina din zodia Taur poate aduce surprize și răsturnări de situație, încheierea unor etape sau culegerea roadelor unor demersuri în domeniul din harta astrală unde se află situată zodia Taur.

 

Horoscop Berbec săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Balanței și revenirea lui Mercur prin mișcare retrogradă, tot în zodia Balanței, ambele din 28 octombrie, îți aduce armonie și înțelegere cu partenerul, dialoguri pentru stabilirea unor proiecte comune, lămurirea unor aspecte sau interpretări greșite ale unor chestiuni, care au adus tensiuni în viața voastră de cuplu.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii are loc sâmbătă, când se formează Luna Plină din zodia Taur, care va dinamiza sectorul asociat banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, deoarece din contextul astral face parte și Uranus, planeta schimbărilor și a evenimentelor neașteptate.

Muncă – De miercuri, Luna îți traversează semnul zodiacal, așa că vei avea multă energie, determinare, initiative și dorință de afirmare la locul de muncă. Atenție la faptul că vei fi iritată în unele momente și acest fapt va aduce cu sine neînțelegeri cu colegii, pe care îi suspectezi de lucruri neadevărate!

 

Horoscop Taur săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 31 octombrie, care se formează în semnul nașterii tale și care aduce o reușită în planul personal. Pot exista și surprize și răsturnări de situație în relație, pentru că din contextul astral face parte și planeta surprizelor, Uranus.

Bani – Dacă aștepți niște bani spre finalul săptămânii este posibil să ai o surpriză neplăcută și să se amâne plata pentru începutul săptămânii viitoare.

Muncă– Și sectorul profesional va fi dinamizat începând cu 28 octombrie, când Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Balanței, urmat de către Mercur, prin retrogradare, în aceeași Balanță. Așadar, se intensifică activitățile la locul de muncă, ai parte de ajutor de la colegi în proiectele noi, te înțelegi mai bine cu colegii cu care ai avut tensiuni și reiei unele chestiuni peste care ai trecut în grabă. 

 

Horoscop Gemeni săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Cele trei aspecte importante din această săptămână îți activează planul sentimental. Astfel, Venus, ajunge în Balanță, în 28 octombrie, în planul iubirii, așa că este recomandat să profiți de acest tranzit astral până pe 21 noiembrie și să te bucuri de iubire în cuplu sau să cucerești persoana cu care îți dorești o relație. În ce privește revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în sectorul relațiilor afective, ar trebui să lămurești o situație în cuplu pentru a merge mai departe. Luna Plină din 31 octombrie din zodia Taur aduce surprize, răsturnări de situație și cineva din trecutul tău apare neașteptat.

Bani – Deși în această săptămână nu sunt șanse să încasezi sume de bani, spre finalul săptămânii vei avea o surpriză plăcută.

Muncă– Începutul de săptămână este dinamic în sectorul profesional și un proiect mai vechi, pe care l-ai tot amânat din diverse motive, începe să prindă contur.

Horoscop Rac săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Începând cu 28 octombrie, Venus, micul benefic, va opera în mod favorabil în chestiunile care privesc viața de familie, locuința și până pe 21 noiembrie, când va traversa zodia Balanței, va aduce bună înțelegere cu membrii familiei. Tot aici va ajunge prin retrogradare și Mercur și va rezolva o chestiune locativă amânată de mai mult timp.

Bani – Toată săptămâna se menține preocuparea pentru banii pe care îi deții în comun cu partenerul. Posibil spre finalul perioadei analizate să ai parte de o surpriză financiară de la unul dintre părinți.

Muncă– În partea a doua a săptămânii pot să apară tensiuni la locul de muncă și în special în relația cu șefii. Și relația cu unii colaboratori sau cu parteneri cu care desfășori activități ar putea să se strice, pe fondul Lunii Pline din 31 octombrie, care se formează în zodia Taur, în sectorul asociat prietenilor și proiectelor pe termen lung sau pe care le ai în desfășurare. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, culegerea roadelor unui proiect sau încheierea unei etape profesionale.

 

Horoscop Leu săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Este posibil să apară unele nemulțumiri ale partenerului din cauza preocupărilor tale exclusiv pentru chestiunile de la serviciu. În ultima perioadă ai reușit cu greu să faci față obligațiilor gospodărești, așa că ar fi recomandat să găsești un echilibru, pentru a nu-ți fi afectată viața de cuplu.

Bani – Reușești să rezolvi o serie de chestiuni financiare încă de la începutul săptămânii. Mai mult de atât, se ivesc și oportunități de a te implica într-un proiect nou, de pe urma căruia vei încasa sume însemnate de bani.

Muncă– Toate cele trei aspecte din această săptămână au legătură cu sectorul profesional. Venus, ajunge în zodia Balanței, în 28 octombrie și va ajuta în toate procesele de comunicare, învățare și perfecționare într-un domeniu, va aduce reușite la examene, interviuri și prezentare de proiecte. Și Mercur va ajunge prin retrogradare în același domeniu, tot din 28 octombrie, și va ajuta în lămurirea unor chestiuni. Poți afla informații utile în urma unui dialog și neînțelegerile cu unele persoane cu care lucrezi ar putea să se rezolve prin comunicare deschisă. Pe 31 octombrie se formează Luna Plină din zodia Taur, care anunță evenimente neașteptate, culegerea roadelor unor demersuri în carieră, dar și încheierea unei etape și începerea uneia noi.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral importartant al săptămânii este Luna Plină din zodia Taur, care se formează pe 31 octombrie și care poate aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind relația cu o persoană din străinătate sau pe care ai cunoscut-o prin intermediul sectorului social. Cum din contextul astral face parte și Uranus, planeta surprizelor, nu sunt excluse evenimente neașteptate.

Bani – Miercuri și joi vei avea preocupări pentru a administra un buget. Tot miercuri, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Balanței, pe sectorul banilor câștigați de la locul de muncă sau din colaborări, semn că până pe 21 noiembrie, va opera în chip benefic și-ți va aduce sume de bani, care te vor ajuta. În aceeași zi și Mercur, guvernatorul tău, revine în sectorul banilor, prin retrogradare, astfel că se pot relua unele negocieri și semnări de contracte.

Muncă – Luna Plină din 31 octombrie ar putea marca evenimente care privesc sarcinile de la locul de muncă și sectorul profesional, unde pot să apară surprize și evenimente neprevăzute. Posibil să fii tentată să-ți schimbi domeniul de activitate, să te recalifici și să obții o diplomă/un atestat.

 

Horoscop Balanță săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Începând de miercuri, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în semnul nașterii, urmată de către Mercur, care ajunge în Balanță, prin retrogradare. Așadar, beneficiezi de razele benefice ale lui Venus, care îți aduce șarm, dispoziție de flirt, cuceriri, te faci plăcută și atragi sexul opus. Mercur îți atrage atenția că trebuie să rezolvi unele chestiuni relaționale, să spui ceea ce te nemulțumește în cuplu și să îndrepți împreună cu partenerul ce nu merge.

Bani – Ultimul eveniment astral al săptămânii este Luna Plină din zodia Taur, din 31 octombrie, care aduce încheierea unor demersuri financiare, dar și situații neprevăzute, răsturnări în situația banilor pe care îi deții cu partenerul, cu alte persoane, în ce privește o moștenire sau un drept care ți se cuvine de drept.

Muncă– În partea a doua a săptămânii întâmpini ostilități din partea celor cu care lucrezi, colegi sau colaboratori și vei fi și tu nemulțumită de cum evoluează un proiect sau situația la locul de muncă. Ești dezamăgită de deciziile care se iau și simți că nu mai ai puterea să te lupți cu morile de vânt.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Cele trei aspecte astrale importante ale săptămânii vor activa sectorul relațional. Astfel, miercuri, Venus, micul benefic, și Mercur, planeta comunicării, vor ajunge în zodia Balanței, pe domeniul casei subconștientului, a izolării, trecutului și meditației. Cum Venus este guvernatoarea casei relațiilor, în urma unei introspecții vei realiza unele lucruri legate de ceea ce îți dorești în viața de cuplu. Vei trece la acțiune și vei dori să îndrepți lucrurile acolo unde ai greșit. Ultimul eveniment al săptămânii este Luna Plină din zodia Taur, din 31 octombrie, care activează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație, încheieri de etape sau trecerea la unui alt nivel al relației.

Bani – Spre finalul săptămânii ai putea avea parte de o surpriză în planul financiar. Primești bani de la cineva din familie sub formă de cadou și mergi la shopping.

Muncă- Zilele cele mai dinamice la locul de muncă vor fi miercuri și joi, când este activat sectorul asociat muncii. Este recomandat să nu răspunzi la provocări. Identifică ce anume blochează să înaintezi într-un proiect și pe cât posibil evită disputele cu colegii! 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Cele mai active zile în sfera afectivă sunt miercuri și joi, când Luna traversează acest domeniu. Totodată, se dinamizează axa sentimentală, prin intrarea lui Venus, micul benefic, de miercuri, prin zodia Balanței, urmat de Mercur, astrul comunicării. Așadar, cele două planete vor lucra pentru îndreptatarea unor situații, prin comunicare și înțelegere în planul relațiilor afective. Dacă ești singură, poți relua niște dialoguri cu un prieten, care ar putea deveni mai mult decât prieten și căruia ai curajul să îi declari sentimentele tale.

Bani – Spre finalul săptămânii îți vin niște idei cum să faci mai mulți bani. Te sfătuiești cu cineva apropiat și începi să faci un plan.

 Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Taur, din 31 octombrie, care se formează pe casa muncii și a activităților profesionale, unde nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în programul de lucru, sarcinile care trebuie îndeplinite, procedurile de urmat, relația cu colegii. Poți avea parte de beneficii, poți culege roadele unui proiecte, se poate încheia o etapă la actualul loc de muncă sau poți primi vești că ai fost acceptată într-un post pe care ți-l doreai.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Taur, din 31 octombrie, care aduce evenimente neașteptate în planul sentimental, surprize și răsturnări de situație, încheieri de etape sau trecerea la un alt nivel al relației.

Bani – Finalul de săptămână ar putea să-ți aducă o idee originală de câștiga ușor o sumă de bani sau valorificându-ți un talent.

Muncă– Începând de miercuri, Venus, micul benefic, și Mercur ajung în zodia Balanței, respectiv în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, așa că cele două planete personale vor fi de partea ta și până pe 21 noiembrie este o perioadă bună de afirmare. Vei primi apreciezi și laude din partea șefilor, iar Mercur va aduce propuneri de a fi investită într-o funcție. Totodată, poți avea legături mai strânse cu străinătatea și poți încheia contracte profitabile de ambele părți.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Taur, din 31 octombrie, care aduce situații neașteptate în familie, în ce privește regimul unei locuințe, se încheie o etapă și treci la următorul nivel al relației cu partenerul de viață. Posibil să vrei să schimbi casa și să ai parte de o serie de surprize: plăcute sau neplăcute.

Bani – Situația banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă te preocupă în prima parte a săptămânii, când este posibil să cheltui o sumă de bani pentru unele investigații medicale.

Muncă– Cu Venus, micul benefic, în tranzit, de miercuri, prin zodia Balanței, prin sectorul conștiinței, principiilor și idealurilor, studiilor, urmat de către Mercur, astrul comunicării, vei putea să te afirmi profesional, să începi sau să continui niște cursuri începute și abandonate, să mergi la schimburi de experiență profesională și să desfășori activități în sfera socială.

 

Horoscop Pești săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020


Dragoste– Sectorul intimității primește de miercuri tranzitul planetei Venus, micul benefic și planeta iubirii, așa că, până pe 21 noiembrie, reînvii pasiunea în cuplu. Este urmat de Mercur, planeta comunicării, care se întoarce din drumul lui să lămurească unele aspecte ale vieții intime și invită la o comunicare deschisă cu partenerul de viață.

Bani – Două dintre evenimentele astrale ale săptămânii au legătură cu sectorul financiar. Așadar, Venus, micul benefic, ajunge miercuri în zodia Balanței, în tandem cu Mercur, care revine în Balanță prin mișcarea retrogradă. Venus va aduce beneficii financiare, prin negocieri, dar și bani care pot veni de la partener, dintr-o moștenire, de la familie sau dintr-o finanțare.

Muncă– Ultimul eveniment astral este Luna Plină din zodia Taur, din 31 octombrie, care se formează în sectorul comunicării, informațiilor, deplasărilor, cunoștințelor, și care aduce surprize și răsturnări de situație, obținerea unor informații utile, care ar putea să te ajute în demersurile tale privind un proiect nou.

related posts

Modifică setările cookies