Horoscop săptămânal 27 aprilie – 3 mai 2020. Săgetătorii au nevoie de multă afecțiune, Peștii primesc vești proaste de la job


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 27 aprilie - 3 mai 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– Planul sentimental se activează în partea a doua a săptămânii, când vei avea parte de trăiri interioare intense. Ai vrea să petreci clipe romantice alături de partener într-un loc care să vă aducă aminte de începutul relației voastre, însă cum acest lucru nu este posibil momentan, nu vă rămâne decât să vă amintiți cu plăcere.

Bani – Încă din prima zi a acestei săptămâni, Mercur ajunge în zodia Taur, în sectorul financiar, pe care îl va traversa până pe 12 mai. Va aduce soluții practice la unele chestiuni financiare.

Muncă – În prima zi a săptămânii ai un randament bun la locul de muncă, iar joi sau vineri poți să negociezi profitabil un contract/parteneriat, care se tot amână de ceva vreme. În weekend ești nevoită să lucrezi. Atenție însă la comunicarea cu interlocutorii, pentru că este posibil să intrați în dispute.

Horoscop Taur săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– Cele mai bune zile pentru a le petrece în compania persoanei iubite vor fi zilele de weekend. Chiar dacă simți că ai nevoie să ai un moment de singurătate, nu te îndepărta prea mult de partenerul tău, care ți-e suport ori de câte ori ai nevoie.

Bani – Mercur, planeta guvernatoare a casei banilor, va intra în zodia ta, în casa personalității, așa că va deveni un factor important în toate negocierile tale. Nu vei duce lipsă de spirit practic și rațiune în toate demersurile.

Muncă– La începutul săptămânii acesteia faci eforturi pentru a învăța lucruri noi la locul de muncă. Posibil să ai nevoie de o pregătire suplimentară pentru a prelua un proiect nou și va fi nevoie să te înscrii la niște cursuri.

Horoscop Gemeni săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– Cum începutul săptămânii vine cu un aspect astral din care face parte și Venus, planeta iubirii, în zodia ta, este posibil să găsești soluții de compromis într-o chestiune care a apărut de curând în viața de cuplu. Chiar dacă s-au reeditat niște neînțelegeri, acum este momentul împăcării.

Bani – Din această săptămână ar trebui să fii foarte atentă cum investești o sumă importantă de bani sau ce speculații financiare ai de gând să demarezi, pentru că pot să apară niște surprize care să îți dea peste cap planurile. Odată cu intrarea lui Mercur în semnul Taur, vei analiza mult mai bine deciziile financiare.

Muncă– Urmează o săptămână în care va trebui să regândești strategiile pe termen lung și să analizezi mai mult dacă unele proiecte propuse pot fi realizate.

Horoscop Rac săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– Zilele de marți și miercuri sunt importante în planul relațiilor, mai ales dacă au existat tot felul de neînțelegeri. Totuși, vei reuși să te reechilibrezi după provocările prin care ai trecut în viața de cuplu.

Bani – Din 27 aprilie, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în sectorul care reprezintă prietenii, grupurile sociale și planurile pe termen lung, și cum face un aspest strâns cu Soarele, guvernatorul banilor, te poți aștepta la unele surprize din partea prietenilor sau a persoanelor cu care derulezi proiecte, care, ori nu-ți returnează o datorie, ori nu mai vin cu finanțarea promisă.

Muncă– La serviciu au loc tot felul de schimbări în sarcini și în activitățile profesionale. Este posibil, la un moment dat, în această săptămână, să îți susții cu tărie ideile și principiile și să-ți anunți clar șefii că nu ești de acord cu deciziile acestora, care fac mai mult să destabilizeze decât să descurce lucrurile.

Horoscop Leu săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– În relație vei dori să aplanezi toate conflictele și vei găsi căi de rezolvare a divergențelor între tine și partener, grație și lui Mercur, din 27 aprilie, care se alătură Soarelui și lui Uranus și va opera ca un mediator între voi doi.

Bani – Chestiunile financiare te preocupă în weekend, când te sfătuiești împreună cu cineva apropiat din familie legat de administrarea banilor în perioada următoare.

Muncă– Din această săptămână sectorul muncii va intra într-un fel de restructurare și ți se va da ocazia să intervii eficient în sarcinile de la locul de muncă, mai ales în zilele de joi și vineri, când Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți imprimă energie și determinare.

Horoscop Fecioara săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– La începutul săptămânii se dinamizează axa sentimentală și ai parte de o surpriză de la partener, care, împreună cu grupul vostru, organizează o întâlnire online. Posibil să se ivească și o încurcătură, dar partenerul rezolvă imediat cu detașare și diplomație.

Bani – Luni primești o sumă de bani de la cineva din familie și imediat îți achiziționez un produs vestimentar.

Muncă– Din 27 aprilie Mercur, guvernatorul tău, ajunge în casa filosofiei de viață, în Taur, lângă Uranus, patronul casei muncii, ceea ce înseamnă că ai nevoie de o reevaluare a principiilor și sistemului de valori după care te ghidezi în viață, mai ales că vei intra în posesia unor informații care privesc locul de muncă.

Horoscop Balanță săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– Joi și vineri se activează axa sentimentală, unde este prezent și Marte, planeta acțiunii. Posibil ca lucrurile să scape de sub control dacă nu reușești să-ți păstrezi calmul și diplomația, așa cum cer aspectele astrale.

Bani – Din 27 aprilie, Mercur, ajunge în zodia Taur și va dinamiza până pe 12 mai casa avantajelor materiale. Așadar, vei fi interesată să rezolvi niște chestiuni financiare, să verifici în ce stadiu este dosarul pentru un credit sau pentru o moștenire sau poate vrei să obții fonduri pentru un proiect umanitar.

Muncă– Începutul săptămânii este cel mai solicitant în sfera socio-profesională, unde se pot lua decizii importante sau trebuie să gestionezi situații dificile.

Horoscop Scorpion săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, ajunge în 27 aprilie în casa mariajului și a relațiilor și până pe 12 mai cât va sta aici, vei avea timp să pui în ordine și să-ți reevaluezi relația de cuplu. 

Bani – Luni primești o sumă de bani, care-ți va aduce bucurie, poate și pentru că intenționezi să faci niște cumpărături. Se apropie sezonul de vară și vrei să-ți împrospătezi garderoba.

Muncă– La locul de muncă vei începe să descoperi din această săptămână erori care au stat la baza unor proiecte, care nu s-au mai desfășurat din varii motive. În partea a doua a perioadei analizate, când se activează sectorul conștiinței, a idealurilor și al principiilor, vei realiza că nu totul se rezumă la bani, ci cât de important este să fii mulțumit la locul de muncă.

Horoscop Săgetător săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii simți nevoia să o petreci cu persoana iubită. Ai nevoie de mai multă afecțiune, pe care acesta ți-o acordă. Lucrurile mici înseamnă mult pentru tine, iar gesturile de tandrețe, cuvintele frumoase și micile atenții te vor încânta.

Bani – Din punct de vedere financiar, lucrurile se pot complica din această săptămână, iar banii pe care îi aștepți din niște colaborari, să întârzie.

Muncă– Pe 27 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Taur, respectiv în casa muncii și până pe 12 mai vei putea negocia, poți să-ți exprimi nemulțumiri, să-ți cauți alt job sau să reorganizezi sarcinile. Toată săptămâna ești solicitată la locul de muncă, în special zilele de joi și vineri, care pot să aducă și răsturnări de situație.

Horoscop Capricorn săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Taur, din 27 aprilie, în sectorul sentimental. Posibil să începi o reevaluare a sentimentelor pe care le ai față de persoana iubită, mai ales că ai fost destul de tulburată în ultima perioadă.

Bani – Joi și vineri se activează sectorul financiar, al banilor primiți sub formă de cadou sau pe care îi deții împreună cu partenerul. Oricare ar fi situația, primești neașteptat o sumă de bani.

Muncă– Venus, micul benefic, îți traversează casa muncii, iar în prima zi a săptămânii face un aspect cu Luna, așa că ai parte de oportunități la locul de muncă, de înțelegere cu colegii cu care faci echipă într-un proiect, care se lansează la jumătatea lunii.

Horoscop Vărsător săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– Din 27 aprilie, Mercur ajunge în zodia Taur în sectorul vieții de familie. Așadar, vei fi nevoită să rezolvi unele demersuri privind administrarea unei locuințe și pot începe conflicte verbale cu partenerul de cuplu dacă aveți păreri diferite legate de o posibilă mutare.

Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în această săptămână, așa că vei fi nevoită să renunți la cumpărăturile programate și să te descurci cu ce ai.

Muncă– Posibil din această săptămână să începi să-ți faci griji în legătură cu locul de muncă și de cu vor decurge lucrurile în viitor. Pe fondul acesta astral, vei începe unele dialoguri cu partenerii, asociații și colaboratorii. Vii cu niște idei originale de proiecte, în care aceștia vor dori să se implice, așa că veștile te vor liniști.

Horoscop Pești săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020

Dragoste– Începi săptămâna nostalgică, cu dorința de a revedea persoane dragi și de a petrece timpul într-un mod plăcut în aer liber.

Bani – Dacă ești tentată să intri într-o afacere/proiect cu unul dintre prieteni/apropiați, ai grijă că este posibil ca acesta să nu respecte termenii contractului și în final să te trezești că ai muncit fară bani!

Muncă– Spre finalul săptămânii ai parte de tot mai multe vești și informații, care au legătură cu locul de muncă și care ar putea să te destabilizeze puțin. Înainte să-ți faci griji, verifică sursele, vezi dacă sunt de încredere și nu trage concluzii pripite! Folosește prezența lui Mercur, din 27 aprilie, în casa comunicării, în mod constructiv: învață lucuri noi și nu pleca urechea la tot felul de informații neadevărate!

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almașan, copilărie fără părinți

related posts

Modifică setările cookies