Horoscop săptămânal 28 septembrie–4 octombrie 2020. Berbecii se despart de persoana iubită, Scorpionii pierd bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din semnul nașterii tale, care anunță o realizare în planul personal și relațional. Posibil să închei o etapă, pe care ai început-o în primăvară, să treci la următorul nivel al relației sau să rupi o relație care nu mai funcționează.

Bani – Venus, micul benefic si guvernatorul casei banilor obținuți de la locul de muncă, își face intrarea în zodia Fecioarei, din 3 octombrie, așa că va aduce oportunități de suplimentare a veniturilor prin serviciu, prin colegii cu care lucrezi sau cu care ai lucrat.

Muncă – Săptămâna începe cu revenirea lui Saturn, din 28 septembrie, la mișcarea directă, prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale, urmat de Pluton, planeta transformărilor profunde, care revine șa mișcarea directă din 4 octombrie. Așadar, se deblochează proiectele în carieră și vor apărea și rezultatele muncii depuse.

 

Horoscop Taur săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Revenirea lui Saturn la mișcare directă din 28 septembrie și a lui Pluton, planeta regenerării, din 4 octombrie, încheie o perioadă lungă, în care ți s-au testat principiile și valorile personale. Ai realizat că cea mai importantă este familia și în special partenerul de cuplu, de care te îndepărtasei.

Bani – Venus, micul benefic și guvernatorul tău, ajunge în 3 octombrie în zodia Fecioarei, într-o casă a creativității, vocației și speculațiilor financiare. Așadar, vei putea să-ți suplimentezi veniturile, dacă știi să te pui în valoare sau dacă îți valorifici un talent.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează în 2 octombrie, în casa subconștientului și introspecției. Totodată, va dinamiza și axa serviciului și a sănătății, semn că evenimente importante sau cu impact, vor avea loc în preajma fenomenului astral. Este recomandat să nu te suprasoliciți prea tare, să eviți conflictele la locul de muncă și să stai departe de tot ce îți aduce stres.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge pe 3 octombrie în zodia Fecioarei, pe sectorul asociat vieții de familie, a căminului și aduce înțelegere cu membrii familiei, cu partenerul și ajutor financiar de la familie în ce privește o redecorare/renovare.

Bani – Revenirea lui Saturn, din 28 septembrie, la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin casa asociată avantajelor materiale, a moștenirilor, creditelor, datoriilor, banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu, urmat de către Pluton, planeta transformărilor, din 4 octombrie, va avea efect asupra finanțelor și a gestionărilor acestora. Posibil să nu mai existe blocaje, încurcături sau amânări în încasarea banilor sau returnarea lor.

Muncă– Evenimentul astral important este Luna Plină din zodia Berbec din 2 octombrie, care se formează în sectorul asociat prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor, semn că se încheie o etapă, un proiect, o relație de prietenie sau se pot culege roadele muncii depuse la un proiect. Posibil prietenii să aibă un rol important în planurile tale profesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Revenirea lui Saturn, din 28 septembrie la mișcare directă prin casa relațiilor, urmat de către Pluton, din 4 octombrie, încheie perioada de teste în care relația ta a fost supusă în ultimele luni. Așadar, neînțelegerile cu partenerul încep să dispară, veți fi mai apropiați unul de altul, iar viața de cuplu intră într-o etapă nouă.

Bani –Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, care are efecte asupra situației financiare, deoarece poți obține o mărire salarială în urma unor negocieri sau primirea unei alte funcții în instituția în care lucrezi.

Muncă– Luna Plină din 2 octombrie, din zodia Berbec, se formează în sectorul asociat carierei. Așadar, poți înregistra un succes în sfera profesională sau poți fi investită într-o funcție. Un alt eveniment astral care are legătură cu activitatea ta profesională este intrarea lui Venus, micul benefic, în 3 octombrie, în zodia Fecioarei, în sectorul asociat comunicării și negocierilor.

 

Horoscop Leu săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Sfera partenerială te preocupă în prima parte a săptămânii, când nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în relație sau în relația cu un partener de care te-ai despărțit și care poate să vină cu unele pretenții. 

Bani – Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei în 3 octombrie, în sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, poți primi o mărire salarială sau îți poți suplimenta veniturile din colaborări.

Muncă– Revenirea lui Saturn, din 28 septembrie la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin casa asociată muncii, urmat de către Pluton, planeta trasformărilor, din 4 octombrie, prin aceeași casă a activităților profesionale, va aduce efecte benefice. Vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, sarcinile le vei îndeplini mai ușor și nu vei mai întâmpina blocaje și amânări. Un alt eveniment astral important este Luna Plină din zodia Berbec, din 2 octombrie, care se formează în sectorul asociat dezvoltării personale, profesionale, a cursurilor, schimburilor de experiență și delegațiilor în interes de serviciu. Așadar, vor avea loc evenimente marcante care privesc aceste domenii.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Săptămâna începe cu revenirea lui Saturn la mișcarea directă, din 28 septembrie, prin zodia Capricorn, prin casa asociată sferei sentimentale. Este urmat de către Pluton, din 4 octombrie, care revine la mișcarea directă, prin aceeași casă a iubirii. Iar Venus, micul benefic și planeta iubirii, ajunge în semnul nașterii tale, în 3 octombrie, așa că planul sentimental va cunoaște o îmbunătățire. Dacă ești singură, Venus te va pune în valoare, vei avea dispoziție de flirt și de iubire.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează pe 2 octombrie, în sectorul asociat avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul sau cu alți membrii ai familiei, ai creditelor, datoriilor și moștenirilor. Așadar, este posibil să găsești surse suplimentare de venit sau cineva să te ajute să returnezi o datorie. Totodată, pot să apară unele evenimente marcante, care să te oblige să-ți schimbi obiceiurile financiare.

Muncă – Cele mai active zile din săptămână la locul de muncă sunt luni și duminică, când pot interveni evenimente, care să-ți dea peste cap programul, să apară sarcini noi sau să fie nevoie să preiei sarcinile unui coleg. O situație neprevăzută poate schimba procedurile de până acum.

 

Horoscop Balanță săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, care se formează pe 2 octombrie, în sectorul relațiilor și mariajului. Poate avea loc o ruptură/separare în cuplu sau trecerea la alt nivel al relației. Revenirea lui Saturn la mișcarea directă din 28 septembrie prin zodia Capricorn, respectiv prin casa asociată familiei, urmat de către Pluton, care revine la mișcarea directă, duminică, prin aceeași casă a familiei, va aduce decizii importante privind viitorul relației și a vieții în comun.

Bani – Venus, micul benefic și guvernatorul tău, ajunge în 3 octombrie în casa secretelor. Cum este guvernatoarea casei avantajelor materiale, tot ce vei câștiga în perioada următoare, decizi să pui într-un cont de economii, bani de care să știi numai tu de ei. 

Muncă– Luna Plină de vineri din zodia Berbec va avea efecte și în sectorul profesional, pentru că poți încheia cu succes un parteneriat/contract.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Relația cu partenerul de cuplu ar putea să cunoască o îmbunătățire în ce privește comunicarea, pentru că Saturn revine la mișcarea directă din 28 septembrie, urmat de către Pluton, din 4 octombrie, prin zodia Capricorn, prin casa schimbului de idei și a comunicării.

Bani – Nu sunt recomandate speculații financiare în această săptămână, mai ales miercuri, pentru că este posibil să înregistrezi niște pierderi!

Muncă- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec din 2 octombrie, care activează casa muncii, semn că aici vor avea loc evenimente importante. Așadar, pregătește-te de schimbări în sfera profesională! Din 3 octombrie, Venus, micul benefic și guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Fecioarei, pe sectorul prietenilor. Așadar, este posibil să închei niște parteneriate prin intermediul unor prieteni sau foști colegi.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 2 octombrie, care dinamizează axa sentimentală. Prin urmare, evenimente importante pot avea loc în acest domeniu, se poate încheia o etapă în planul amoros sau este posibil, dacă ești singură, să culegi roadele unor demersuri de a cuceri pe cineva.

Bani – Revenirea lui Saturn la mișcarea directă, din 28 septembrie, prin zodia Capricorn, prin casa asociată banilor, urmat de către Pluton, planeta transformărilor profunde, din 4 octombrie, prin aceeași casă financiară, aduce deblocarea finanțelor. Așadar, vei observa o îmbunătățire a situației financiare.

Muncă– Venus, micul benefic și guvernatorul casei muncii, ajunge în 3 octombrie în zodia Fecioarei, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Razele sale benefice vor aduce oportunități și șanse de a obține o funcție, un proiect sau recunoașterea meritelor eforturilor depuse în ultimele luni.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Revenirea lui Saturn, din 28 septembrie, la mișcarea directă, prin semnul nașterii tale, urmat de către Pluton, din 4 octombrie, prin casa personalității, are efecte benefice pentru tine, îți duce mai multă energie și vei observa că poți demara acțiuni noi în planul personal. În planul relațional se încheie testele, iar acum vei știi ce decizii să iei. Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei, din 3 octombrie în sectorul asociat călătoriilor, așa că, dacă ești singură, ai toate șansele să te îndrăgostești într-o călătorie.

Bani – Luni și duminică sunt două zile în care poți avea surprize de natură financiară, așa că ar fi recomandat să nu depășești bugetul alocat pentru această săptămână, pentru că este posibil să ai cheltuieli neprevăzute!

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 2 octombrie, care activează axa familie-carieră și aduce evenimente în aceste domenii. Este posibil să apară unele nemulțumiri ale membrilor familiei din cauza faptului că petreci mai mult timp la serviciu decât cu ei. Posibil să apară o criză în familie și să fii nevoită să găsești un echilibru între carieră și familie.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Sfera sentimentală se activează luni și duminică, când pot să apară surprize în relație, dar și în viața de familie.

Bani – Venus, micul benefic, ajunge în 3 octombrie în zodia Fecioarei, respectiv în casa avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau a banilor și bunurilor provenite din moșteniri sau valorificarea unor imobile. Așadar, partenerul poate să aducă sume suplimentare, provenite din bonusuri sau primești niște bani sub formă de cadou de la unul dintre părinți.

Muncă– Revenirea lui Saturn la mișcarea directă, din 28 septembrie, urmat de către Pluton din 4 octombrie, prin zodia Capricorn, va activa axa muncii, unde se vei observa că se îmbunătățesc condițiile de muncă, relația cu colegii și vei putea îndeplini sarcinile cu o mai mare ușurință. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 2 octombrie, care se formează în sectorul comunicării, negocierilor și al schimbului de opinii. Posibil să culegi roadele unor negocieri și să închei un parteneriat profitabil.

 

Horoscop Pești săptămâna 28 septembrie- 4 octombrie 2020


Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în zodia Fecioarei pe 3 octombrie, prin sectorul asociat mariajului și relațiilor și va aduce mai multă înțelegere și armonie în viața de cuplu. Așadar, vei traversa o perioadă bună în cuplu și momente romantice.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 2 octombrie, care activează sectorul financiar. Așadar, vei încasa sume importante de bani în această săptămână.

Muncă– Revenirea lui Saturn la mișcarea directă, din 28 septembrie, prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat proiectelor și planurilor de viitor, urmat de către Pluton, din 4 octombrie, care revine și el la mișcarea directă, prin aceleași domenii, aduce o deblocare a proiectelor, pe care le desfășori sau poți relua unele proiecte mai vechi, care au fost abandonate.

related posts

Modifică setările cookies