Horoscop săptămânal 29 iunie-5 iulie 2020. Vărsătorii renunță la o persoană toxică, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în săptămana 29 iunie - 5 iulie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Îți dorești să oficializezi relația în care te afli și comunici deschis partenerului intențiile tale. Consideri că a trecut destul de mult timp de când sunteți împreună și ar trebui să hotărîți dacă treceți la următorul nivel al relației.

Bani – Începând de marți te interesează situația financiară, mai ales dacă încerci să recuperezi o sumă de bani.

Muncă – Săptămâna aceasta se formează două evenimente astrologice importante: revenirea lui Saturn, din 2 iulie, în  Capricorn și Luna Plină de duminică, care se formează tot în zodia Capricorn, în sectorul care indică cariera și ambițiile profesionale. Așadar, se încheie o etapă profesională sau poți culege roadele unor demersuri, poți primi o funcție sau primești o ofertă tentantă de a lucra în străinătate. Eclipsa de Lună, care se formează, tot duminică, va aduce surprize și răsturnări de situație în planul profesional.

 

Horoscop Taur săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Marți și miercuri sunt zile favorabile petrecerii timpului în compania partenerului de cuplu. Mai mult de atât, traversezi o perioadă bună în relație și este posibil să treci la următorul nivel al relației.

Bani – Tema salarizării ai putea să o abordezi spre finalul săptămânii, când se dinamizează sectorul financiar.

Muncă– Cele doua evenimente astrologice ale săptămânii au legătură cu sfera profesională. Așadar, Saturn revine în zodia Capricorn de joi, ca duminică să se formeaze Luna Plină, tot în Capricorn, în sectorul care indică studiile, cunoașterea, acumularea de cunoștințe, cursurile de perfecționare profesionale și schimbul de experiență. Tot duminică, are loc și Eclipsa de Lună, care aduce surprize și răsturnări de situație. Posibil să fii nevoită să pleci într-o delegație, într-un schimb de experiență sau la o întâlnire importantă de afaceri.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Sectorul relațiilor se activează joi și vineri, când Luna traversează zodia Săgetător. Este o perioadă în care poți să împărtășești, împreună cu familia și prietenii, un eveniment important pe care decizi, împreună cu partenerul, să-l anunți.

Bani – Două evenimente importante au loc în sfera financiară în această săptămână: revenirea lui Saturn, din 2 iulie, în Capricorn, în sectorul moștenirilor, avantajelor materiale, al banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu sau alți terți și Luna Plină de duminică, însoțită de o Eclipsă Lunară, în aceleași domenii dinamizate de către Saturn. Posibil să existe surprize și răsturnări de situație în planurile tale financiare.

Muncă– Sectorul muncii este activat la începutul săptămânii, când deciziile superiorilor te vor nemulțumi. Ai inspirația să ții pentru tine, chiar dacă Mercur este retrograd și îți stau pe limba cuvintele să le rostești, dar te temi de consecințe.

 

Horoscop Rac săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Două evenimente importante au loc în această săptămână: revenirea lui Saturn, din 2 iulie, în Capricorn, în sectorul relațiilor și al mariajului și Luna Plină de duminică, însoțită de o Eclipsă Lunară, care se formează în aceleași domenii. Posibil să existe surprize și răsturnări de situație în planurile tale care vizează viața împreună cu partenerul.

Bani – În intervalul analizat nu sunt modificări în sectorul financiar, așa că trebuie să te descurci cu ce ai și să eviți cumpărarea unor lucruri care nu sunt urgente. 

Muncă – Sectorul asociat muncii și activităților curente de la serviciu se activează joi și vineri, când este posibil să ai confruntări cu colegii sau superiorii, legate de chestiuni care privesc departamentul în care lucrezi.

 

Horoscop Leu săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Posibil să-ți iei două zile libere la finalul săptămânii, pentru a pleca într-un minusejur, de joi până duminică. Oboseala te-a ajuns și simți nevoia de o vacanță. Dacă ești singură, ai intenția să-ți trăiești viața intens.

Bani – Posibil săptămâna aceasta să întâmpini o amânare în ceea ce privește recuperarea unei sume de bani împrumutată cuiva apropiat.

Muncă– În primele două zile ale săptămânii primești rezultatele unui examen, interviu de angajare sau din străinătate, de la persoane cu care colaborezi. Posibil să primești o bursă de studiu sau un job, care implică multe delegații în afara țării. Două evenimente importante au loc în această săptămână: revenirea lui Saturn, din 2 iulie, în Capricorn, în sectorul muncii, în Capricorn și Luna Plină de duminică, tot în sectorul muncii, care este însoțită de o Eclisă de Lună și poate aduce surprize și răsturnări de situație în planul profesional.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Două evenimente importante au loc în această săptămână: revenirea lui Saturn, din 2 iulie, în Capricorn și Luna Plină de duminică, care se formează tot în Capricorn, în sectorul sentimental și al copiilor. Fiind însoțită de o Eclipsă Lunară, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație și evenimente neașteptate în planul amoros sau în relația cu copiii. 

Bani – Luni este o zi favorabilă unor negocieri în sfera financiară sau poate încasezi o sumă de bani, pe care o și cheltui imediat.

Muncă– La locul de muncă, cele mai active zile din săptămână sunt marți și miercuri, când poți să faci o serie de deplasări sau susține interviuri, proiecte. Totodată, comunicarea este susținută și te vei remarca în ședințe.

 

Horoscop Balanță săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii ești preocupată de relația cu o persoană care locuiește în străinătate sau care are un job, care implică multe delegații în străinătate. Analizezi toate variantele și te gândești la ceea ce îți dorești. Pe 2 iulie, Saturn revine în zodia Capricorn, în casa care reprezintă familia, locuința, patrimoniul și viața de familie, iar duminică se formează Luna Plină, tot în Capricorn, care activează aceleași domenii. Așadar, vor reveni în actualitate chestiuni care privesc aceste domenii. Fiind însoțită de o Eclipsă Lunară, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în ceea ce privește deciziile pe care le vei lua privind viața de familie.

Bani – Sectorul asociat banilor se dinamizează joi și vineri, când vei încasa o sumă de bani. Vei merge la shopping să achiziționezi unele lucruri pentru casă sau ajuți pe cineva din familie cu o parte din acești bani.

Muncă– La locul de muncă, zilele cele mai bune pentru a lua decizii în planul profesional sau al derulării unor proiecte sunt joi și vineri. Dacă ai întâlniri cu colegii, asociații, colaboratorii sau partenerii de afaceri, ai toate șansele să semnați un contract profitabil pentru ambele părți.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Marți și miercuri, când Luna îți va traversa semnul nașterii, vei deborda de energie, intuiție în alegerea unui moment favorabil pentru a iniția un dialog cu partenerul, pe teme care necesită o rezolvare imediată.

Bani – Joi sau vineri este posibil să primești o sumă de bani de la o rudă. Tototată, vei fi nevoită să rezolvi niște chestiuni financiare, să faci unele deplasări pentru a pune în regulă situația financiară.

Muncă–Două evenimente importante au loc în această săptămână și acestea vor activa comunicarea, acumularea de cunoștințe, schimbul de opinii, cunoașterea și deplasările. Așadar, Saturn revine în Capricorn în 2 iulie, în aceste domenii, iar duminică se formează Lun Plină, tot în Capricorn, care va fi însoțită și de o Eclipsă Lunară. Prin urmare, așteaptă-te la surprize și răsturnări de situație în dialogul cu cei cu care lucrezi și cu care pregătești un proiect, în ceea ce privește rezultatul unui/unei examen/proiect/testare, dar și în consolidarea statutului profesional.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Deja încep să apară efectele tranzitului lui Marte prin sfera sentimentală, a aventurii și a distracției, pentru că ai dispoziție de a-ți trăi viața intens. Dacă ești singură, îți dorești să întâlnești un partener cu care să simți pasiunea, să călătoriți și să împărtășiți aceleași convingeri de viață. Joi și vineri, când Luna îți tranzitează zodia ești hotărâtâ să treci la fapte.

Bani – Cele două evenimente importante ale săptămânii au legătură cu situația financiară: intrarea lui Saturn, din 2 iulie în zodia Capricorn și Luna Plină de duminică, care se perfectează tot în Capricorn. Prin urmare, Saturn va bloca sau întârzia intrarea unor sume de bani pentru a te învăța să cheltui mai puțin și a începe să pui deoparte în conturile de economii. Fiind însoțită de o Eclipsă Lunară, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul financiar.

Muncă– Cele mai active și solicitante zile ale săptămânii vor fi marți și miercuri, când volumul de muncă va crește, va trebui să respecți niște termene, iar tu vei resimți ca o presiune, din cauza faptului că nu ești în cea mai bună formă. Nu te speria, de joi reintră totul în normal!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Cele două evenimente astrale importante ale săptămânii se formează în zodia nașterii tale, în Capricorn, așa că vei fi vedeta acestei săptămâni. Așadar, din 2 iulie, Saturn revine în Capricorn și până la finalul anului îți va aduce lecții de viață importante în planul personal, iar duminică se formează Luna Plină, tot în Capricorn și anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor muncii tale din ultimul an. Pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă Lunară, nu sunt excluse surprize și evenimente neașteptate în relația cu partenerul de cuplu. 

Bani – Posibil în partea a doua a săptămânii să găsești momentul potrivit pentru a specula o împrejurare, care-ți poate aduce mai mulți bani în conturi.

Muncă– Dacă săptămâna începe în forță și cu un volum mare de muncă, spre finalul perioadei analizate, joi și vineri vor fi două zile mai liniștite. Le propui colegilor un plan nou de acțiune sau îl îmbunătățești pe cel vechi.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Joi și vineri te preocupă situația sentimentală, așa că vei iniția niște dialoguri cu partenerul și vei fi surprinsă de faptul că acesta cooperează cu tine și este de acord cu toate propunerile tale de a reînvia pasiunea în cuplu.

Bani – Deși nu se întrevede nicio intrarea de bani în conturi în această săptămână, nu stai rău la capitolul financiar. Poate și pentru că partenerul susține toate cheltuielile.

Muncă– Cele două evenimente astrale importante ale săptămânii dinamizează axa muncii: intrarea lui Saturn, din 2 iulie, în zodia Capricorn și Luna Plină, de duminică, tot din Capricorn, ambele dinamizând axa muncii, dar în principal sectorul asociat universului interior, al subconștientului, izolării, trecutului. Cum duminică se formează și o Eclipsă Lunară, fenomenul astral poate aduce evenimente neașteptate și răsturnări de situație, conștientizarea unor chestiuni, prin eliminarea unor situații/persoane, care te țin în loc să evoluezi/să mergi mai departe.

 

Horoscop Pești săptămâna 29 iunie – 5 iulie 2020

Dragoste– Pentru că în această săptămână preocupările tale visează alte domenii decât cel sentimental, lași pe planul secund relația cu partenerul și îți promiți că te vei revanșa față de acesta.

Bani – Este o săptămână activă în planul financiar, pentru că ești determinată să găsești surse noi de câștig.

Muncă– Cele două evenimente importante ale săptămânii vizează sectorul planurilor, proiectelor pe termen lung și prietenii. Așadar, din 2 iulie, Saturn revine în zodia Capricorn, iar duminică se formeze Luna Plină, tot în Capricorn și activează domeniile enumerate. Fiind însoțită de o Eclipsă Lunară, nu sunt excluse surprize, evenimente neașteptate, răsturnări de situație în relațiile cu unii prieteni, cu care vrei să derulezi un proiect pe termen lung. Până la finalul anului, Saturn îți va aduce lecții importante de viață legate de prieteni și vei decide, într-un final, să nu mai amesteci afacerile cu prieteniile.

Vezi și: 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies