Horoscop săptămânal 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Racii își exprimă vulcanic sentimentele în viața intimă, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate, în săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale ale săptămânii este revenirea lui Neptun la mișcare directă, în 1 decembrie, prin sectorul asociat frământărilor interioare și trecutului. Așadar, este posibil, ca în perioada următoare, să scapi de confuzie și sentimentele care te-au tulburat. Simți că poți face ordine în viață și ai niște revelații, care te ajută să-ți dai seama ce te-ar face fericită.

Bani – Miercuri și joi sunt zile în care vei fi determinată să rezolvi niște chestiuni financiare. Joi ai intuiție într-un context financiar. La serviciu primești un buget pe care trebuie să-l administrezi cât mai eficient.

Muncă – În prima parte a săptămânii ești interesată să legi niște alianțe, să semnezi un contract sau un parteneriat și vei reuși să înregistrezi un succes profesional. Al doilea eveniment astral al săptâmânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, care anunță noi etape în sectorul schimburilor profesionale, direcției și principiilor de viață. Însoțită de o Eclipsă de Soare, pot să apară evenimente neașteptate, bruște și care au legătură și cu sfera sentimentală, valorificarea unei vocații sau creativitatea.

 

Horoscop Taur săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Din partea a doua a săptămânii, când se activează sectorul relațiilor, ești interesată să lămurești niște chestiuni în cuplu. Eclipsa de Soare din 4 decembrie din zodia Săgetător are efecte în planul intim și al transformărilor profunde, așa că s-ar putea să te aștepți la evenimente care să te ia prin surprindere în planul relațional.

Bani – Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, care deschide noi începuturi în situația financiară, a resurselor pe care le deții împreună cu partenerul, a creditelor, moștenirilor, impozitelor și taxelor. Cum fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse evenimente neașteptate, neprevăzute și răsturnări de situație în familie sau care privește familia, patrimoniul, relația cu părinții.

Muncă– Neptun revine la mișcarea directă din 1 decembrie, prin sectorul prietenilor și planurilor de viitor, așa că vei vedea mult mai clar direcția într-un proiect sau în activitățile pe care le desfășori în echipă. Totodată, poți relua un proiect abandonat sau să începi o afacere cu unul dintre prieteni.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, marchează un nou început în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor. Pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, iar Soarele este guvernatorul casei comunicării, este posibil să apară surprize și răsturnări de situație în relație, în urma unor vești sau informații neașteptate.

Bani – În weekend este posibil să primești niște bani, să faci niște tranzacții online, poate niște  comenzi de cumpărături, să nu mai faci drumuri prin magazine și să pierzi timpul.

Muncă– Unul dintre evenimentele astrale importante din această săptămână este revenirea lui Neptun la mișcarea directă, din 1 decembrie, prin casa carierei, semn că după câteva luni în care n-ai putut să iei decizii în sfera profesională, pentru că te simțeai confuză, acum începi să vezi lucrurile mai clar și încet-încet te vei dumiri încotro vrei să mergi din punct de vedere profesional.

 

 

Horoscop Rac săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Miercuri și joi te preocupă sfera sentimentală sau dacă ești părinte, relația cu copiii. Posibil joi să fii mai agresivă și să-ți exprimi sentimentele mai vulcanic sau să intri într-o dispută cu partenerul de cuplu din cauza copiilor sau a altor situații care apar neașteptat și vă dă peste cap programul.

Bani– Luna Nouă din 4 decembrie ar putea să aducă modificări și-n salarizare, să aducă o mărire salarială, dar și mai multe responsabilități.

Muncă– Începând din 1 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin sectorul schimburilor de experiență profesională, principiilor și convingerilor, așa că, dacă ți se propun oferte de job, de schimbare a funcției, decizia o vei lua în acord cu principiile tale. De acum încolo vei reuși să vezi mult mai clar direcția profesională. Nu-ți va mai fi frică să iei decizii sau să ai nevoie de confirmări și din alte părți că faci bine ce faci. Pe 4 decembrie are loc Luna Nouă din zodia Săgetător, care se formează în casa muncii și activităților profesionale. Însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele îți guvernează casa banilor, este posibil să începi o nouă etapă la locul de muncă, să apară surprize sau răsturnări de situație în activitățile curente, dar și-n salarizare.

 

Horoscop Leu săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, anunță un nou început în sfera sentimentală, în relația cu copiii, dar și privind creativitatea, activitățile de relaxare sau valorificarea unei pasiuni. Însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează zodia Leu, te poți aștepta la suprize sau răsturnări de situație în aceste domenii, la clarificarea unor sentimente.

Bani – Începând din 1 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin sectorul asociat intereselor materiale, a banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu partenerul, a banilor proveniți din credite sau pe care îi datorezi sub formă de taxe și impozite. După o perioadă de câteva luni, în care ai fost foarte confuză și nu ai reușit să administrezi rațional fondurile pe care le deții, acum ești în stare să lămurești anumite chestiuni și să faci ordine.

Muncă – Se anunță o săptămână aglomerată la serviciu, însă Venus, micul benefic, plasat în casa muncii, te ajută, primești ajutor de la colegi și cooperezi foarte bine în echipă.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii este revenirea lui Neptun la mișcarea directă, din 1 decembrie, prin sectorul mariajului și relațiilor. După câteva luni în care ai fost confuză și nu ai știut ce să faci și cum să gestioneazi o situație în planul relațional, acum vei vedea mai clar lucrurile, pentru că nu-ți va mai fi frică să iei decizii. Se pare că se îmbunătățește și comunicarea și ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Al doilea eveniment astral vizează zodia Săgetător, respectiv casa familiei, unde se formează Luna Nouă din 4 decembrie, care aduce noi începuturi în viața de familie. Însoțită de o Eclipsă de Soare, posibil să apară inițial o criză în familie, evenimente neașteptate, dar care vor duce la rezolvarea unei situații care trena de mai mult timp.

Bani – Activități în conturile tale se înregistrează luni și marți, când primești bani, dar și cheltui. Atenție la buget pentru că ai tendința să-l depășești la cumpărături!

Muncă – Revenirea lui Neptun, din 1 decembrie, la mișcarea directă, are efect și-n relațiile profesionale, în parteneriate și asocieri, pentru că acum vei putea să închei unele parteneriate sau să negociezi un contract, un proiect, fără să-ți mai fie teamă că greșești sau nu iei decizia corectă.

 

Horoscop Balanță săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare ar putea să-ți aducă niște informații neașteptate în planul sentimental, iar lucrurile să ia o altă turnură decât te așteptai.

Bani – Miercuri și joi sunt două zile în care ești determinată să obții niște avantaje materiale, să rezolvi un context financiar. Posibil să te sfătuiești cu partenerul legat de o achiziție și acesta să nu fie de acord. 

Muncă– Sectorul muncii este dinamizat în această săptămână de două contexte astrale importante. Primul este revenirea lui Neptun la mișcarea directă, în 1 decembrie, prin casa muncii. Așadar, confuzia sau neînțelegerile dispar și vei vedea mai clar o direcție. Mai mult de atât, îți dai seama de unele nereguli, pe care acum le îndrepți. Al doilea eveniment este Luna Nouă din 4 decembrie, care activează zodia Săgetător, respectiv casa comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe și care poate aduce informații sau vești surpriză, care-ți pot schimba planurile de viitor.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Primul eveniment astral astral al săptămânii are legătură cu sfera sentimentală. Este vorba de revenirea lui Neptun la mișcarea directă, din 1 decembrie, tranzit care poate să-ți aducă niște clarificări în planul iubirii, să nu mai fii confuză și să reușești să îndrepți niște lucruri. Posibil aflarea unor vești să te determine să iei o decizie, de data aceasta, în cunoștință de cauză.

Bani – Al doilea eveniment este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, care anunță o nouă etapă în sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele îți guvernează sfera profesională și relația cu șefii, s-ar putea să negociezi în favoarea ta o mărire salarială.

Muncă – Ești foarte activă la locul de muncă în prima parte a săptămânii, cu multe inițiative și propuneri, idei și strategii pe termen lung. Creativitatea este la cote înalte. Totodată, te înțelegi bine cu colegii și faceți o echipă bună.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Primul aspect astral al săptămânii este revenirea lui Neptun la mișcarea directă, în 1 decembrie, prin sectorul asociat vieții de familie și locuinței. Dacă în ultimele luni ai vrut să iei niște decizii legate de familie și nu ai putut din cauza confuziei, acum vei putea, pentru că vezi lucrurile mult mai clar. Al doilea eveniment al săptămânii este Luna Nouă din 4 decembrie, care se formează în semnul nașterii tale. Din configurația astrală face parte și Mercur, guvernatorul casei relațiilor. Fiind însoțită și de o Eclipsă de Soare, iar Soarele îți guvernează casa principiilor și convingerilor de viață, s-ar putea să aibă loc unele evenimente neprevăzute în relație.

Bani – Registrul astral din partea a doua a săptămânii s-ar putea să te îndemne să faci niște artificii financiare, care să-ți aducă pierderi, așa că mai bine renunță și ai grijă cum cheltui banii!

Muncă – Luna Nouă din 4 decembrie și Eclipsa de Soare din Săgetător vor avea efecte și-n planul relațiilor profesionale, pentru că este posibil să rupi niște relații, să închei niște contracte, care îți aduceau mai multă bătaie de cap decât beneficii. Nu sunt excluse surprize și evenimente neașteptate.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Luna Nouă din zodia Săgetător din 4 decembrie, însoțită de o Eclipsă de Soare, se formează pe casa subconștientului, frământărilor interioare și a trecutului. Ești invitată la un bilanț personal. Pentru că Soarele îți guvernează casa tansformărilor profunde, este posibil să ai niște revelații și să schimbi cumva direcția spre care te îndreptai până acum în relație.

Bani – Luna Nouă din zodia Săgetător din 4 decembrie poate să aducă modificări și-n cadrul salarizării sau a banilor pe care îi câștigi din muncă. Jupiter, guvernatorul Săgetătorului se află pe casa banilor, iar Soarele care este implicat în Eclipsa de Soare este guvernatorul casei intereselor materiale. Așadar, axa financiară este dinamizată puternic.

Muncă– Al doilea eveniment astral al săptămânii este revenirea lui Neptun la mișcarea directă din 1 decembrie, prin sectorul comunicării, gândirii și informațiilor. Așadar, vei comunica mai bine cu interlocutorii tăi, vei avea o gândire mult mai clară și decizii fără să mai fii confuză sau să-ți fie teamă că greșești. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Posibil, în prima parte din săptămână, să ai niște dialoguri mai serioase cu partenerul de cuplu, legate și de viața în doi, dar și de banii pe care îi dețineți împreună. S-ar putea să decideți, până la finalul săptămânii, să plecați câteva zile cu niște prieteni.

Bani –Începând din 1 decembrie, Neptun revine la mișcarea directă prin sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă și activități extraprofesionale. Lucrurile încep să devină mult mai clare în privința situației financiare, iar dacă descoperi nereguli, acum ai ocazia să le îndrepți. Nu mai ești confuză, nu te mai lași păcălită și știi exact cum să administrezi finanțele pe care le deții.

Muncă – Al doilea eveniment astral al săptămânii este Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, care anunță o nouă etapă în strategiile și planurile pe termen lung. Însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce evenimente bruște, răsturnări de situație și surprize în proiectele pe care le ai în derulare. Soarele este planeta guvernatoare a casei parteneriatelor, așa că evenimentele pot avea legătură cu cei cu care lucrezi, partenerii de afaceri sau colaboratorii.

 

Horoscop Pești săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021


Dragoste– Începând din 1 decembrie, Neptun, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin semnul nașterii tale și vei observa o îmbunătățire a stării generale. Confuzia se risipește, mintea ți se limpezește și vei putea lua decizii în planul relațional, fără să-ți mai fie frică că greșești.

Bani- Pentru că primește un bonus, partenerul este cel care susține o parte din  cheltuielile de la începutul săptămânii. Posibil să vrei să organizezi o petrecere surpriză unuia dintre prieteni și te ocupi tu de cadou, așa că pleci la shopping. Atenție, că s-ar putea să cumperi lucruri pentru tine, în loc să te concentrezi pentru ce te-ai dus la shopping!

Muncă – Luna Nouă din zodia Săgetător, din 4 decembrie, anunță noi începuturi în sfera profesională. Însoțit de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral poate aduce evenimente neașteptate și răsturnări de situație în sectorul muncii, mai ales că Soarele guvernează casa activităților profesionale.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies