Horoscop săptămânal 3–9 august 2020. Scorpionii pun capăt relației sentimentale, Berbecii au beneficii financiare


Află ce îți rezervă astrele în materie de iubire, bani și sănătate în săptămana 3–9 august 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Începând de miercuri, Mercur, ajunge în zodia Leu, în sectorul sentimental, așa că poți să-ți exprimi deschis și sincer sentimentele față de partenerul de cuplu sau dacă ești singură, vei avea curajul să o faci față de o persoană, pe care ai cunoscut-o de curând. 

Bani – Venus, micul benefic și planeta care îți guvernează banii, ajunge în 7 august în zodia Rac, în sectorul familie și locuință. Cum Venus nu vine niciodată fără un beneficiu financiar, este posibil ca în perioada următoare să fii implicată în niște proiecte personale la care să lucrezi de acasă, în timpul liber.

Muncă- Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 3 august, care se formează în casa proiectelor de viitor și a planurilor pe care le ai în derulare. Poți înregistra un succes în sfera profesională, se poate încheia o etapă și poți primi o sumă însemnată de bani. Nu sunt excluse evenimente neașteptate și surprize în relațiile cu prietenii cu care desfășori activități.

 

Horoscop Taur săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Din 5 august, Mercur, ajunge în zodia Rac, în sectorul vieții de familie și a locuinței. Împreună cu partenerul decizi să vă întemeiați o familie, să achiziționați o casă sau să rezolvați regimul unei locuințe.

Bani – După ce patru luni de zilei, Venus, guvernatorul tău, a traversat casa banilor și în conturile tale au intrat sume de bani cu care ți-ai rezolvat unele probleme, acum, micul benefic, ajunge, din 7 august, în zodia Rac, în sectorul comunicării și va ajuta și aici la negocieri și încheiere de contracte și parteneriate profitabile.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din semnul Vărsător, care are loc în 3 august și care activează sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale, semn că poți primi o funcție sau ți se recunosc meritele. Posibil să existe și evenimente neașteptate la nivelul conducerii instituției în care lucrezi și situații surpriză.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Dacă ești singură și pleci într-o călătorie, Luna Plină din Vărsător, din 3 august, ar putea să-ți aducă surprize și răsturnări de situație în ce privește direcția în viață, principiile și valorile personale și să cunoști, să fii atrasă de o persoană cu totul diferită față ceea ce îți doreai până acum.

Bani – Din 7 august, Venus, micul benefic și guvernatorul casei creației și hobby-urilor, își începe traserul prin zodia Rac. Așadar, sectorul financiar se dinamizează și primește razele benefice ale lui Venus. Banii încep să intre în conturi, din activități extraprofesionale sau din valorificarea unui talent/pasiune.

Muncă– Cu Mercur, guvernatorul tău, din 5 august, în zodia Leu, în sectorul care reprezintă comunicarea, negocierea și învățarea, în harta ta natală, vei avea susținerea astrului comunicării în proiectele pe care le vei lansa. Este o perioadă favorabilă acumulării de cunoștințe, informație, de susținere de examene, cursuri, interviuri și prezentare de proiecte în fața unei comisii.

 

Horoscop Rac săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Din 7 august, Venus, planeta iubirii, ajunge în semnul nașterii tale, așa că vei fi deschisă flirtului, cuceririlor, aventurii. Te vei face plăcută și dacă ești singură, te poți îndrăgosti de cineva pe care până acum îl considerai prieten.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 3 august, care îți va activa axa posesiunilor, respectiv casa avantajelor materiale, a moștenirilor și a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul. Așteaptă-te la surprize și răsturnări de situație în domeniul financiar, iar situațiile apărute îți vor da peste cap toate planurile tale de viitor. În data de 5 august, Mercur, astrul negocierilor, va intra în zodia Leu, în sectorul banilor obținuți de la serviciu sau din activități extraprofesionale și va lucra în favoarea ta. Poți să începi o negociere salarială și să ai șanse de reușită.

Muncă– Se anunță o săptămână destul de aglomerată la locul de muncă, cu evenimente și situații, care pot scoate la iveală unele lucruri care trebuie schimbate în regimul de muncă. Totodată, vineri și chiar sâmbătă, pot să apară unele situații, care să te oblige să lucrezi. Atenție la faptul că poți intra în dispute cu superiorii din cauza nemulțumirilor tale că trebuie să lucrezi în timpul tău liber!

 

Horoscop Leu săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Primul eveniment astral important este Luna Plină din 3 august, care se formează în zodia Vărsător și dinamizează axa relațională. Posibil să apară o criză în cuplu, să se încheie o etapă, pentru că nu știi să gestionezi situația apărută, care te-a luat prin surprindere. În altă ordine de idei, Venus, planeta iubirii, ajunge în 7 august în zodia Rac, respectiv în casa izolării, așa că este posibil să te simți singură în cuplu, să-ți aduci aminte de vechi iubiri sau să fii tentată să începi o relație ascunsă. 

Bani – În partea a doua a săptămânii vei încasa niște sume de bani, care provin dintr-o activitate extraprofesională, însă vei folosi banii pentru niște investigații medicale.

Muncă– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, din 5 august în zodia ta, ar putea să aducă numai beneficii, pentru că vei știi să te pui în valoare în sfera profesională. Vei avea claritate în decizii, vei reorganiza sarcinile și vei eficientiza timpul de lucru.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Odată cu intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Leu, din 5 august, în casa izolării, vei sta retrasă și îți vei analiza viața personală, de cuplu. Ai două săptămâni în care să-ți dai seama ce-ți dorești de la partener sau de la un viitor partener. Vești bune vin din 7 august, când Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Rac, în sectorul prietenilor. Socializează mai mult, ieși cu prietenii, pentru că nu se știe ce surprize plăcute vei avea în dragoste!

Bani – Weekendul este cel mai dinamic în sfera financiară. Vor intra sume de bani, însă atenție, pentru că ești tentată să cheltui mult peste bugetul alocat! Poți pierde și o sumă de bani, dacă nu ești atentă.

Muncă– Luna Plină din 3 august se formează în semnul Vărsător și anunță surprize și răsturnări de situație la locul de muncă, în programul de lucru sau în sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Nu sunt excluse evenimente neașteptate, care să-ți dea peste cap sistemul de valori personale și principiile după care te ghidezi în viață. Poate să existe și situația în care, în urma muncii depuse, să culegi roadele și să semnezi un contract pe termen lung sau în alte cazuri se poate încheia o etapă, din cauza diferențelor de mentalitate între tine și șefi.

 

Horoscop Balanță săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 3 august, care se formează în zodia Vărsător și care va activa sfera sentimentală. Așadar surprize și răsturnări de situație poți să ai parte în planul amoros, încheieri de etape sau povești de dragoste pline de pasiune.

Bani – Nu se întrevede nicio modificare în planul financiar în această săptămână, așa că ai grijă și nu cheltui peste bugetul stabilit!

Muncă– Două evenimente au loc în această săptămână în sfera profesională: intrarea lui Mercur, în zodia Leu, din 5 august, în sectorul asociat prietenilor și planurilor/proiectelor pe termen lung și intrarea lui Venus, micul noroc, în zodia Rac în sectorul carierei și a aspirațiilor profesionale. Așadar, ai toate șansele să schimbi ceva în activitățile de la locul de muncă, să-ți schimbi jobul printr-un prieten, care te recomandă într-un post sau într-un proiect.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Surprize și răsturnări de situație în familie și în viața personală pot să aibă loc în ajunul Lunii Pline din 3 august, care se formează în zodia Vărsător. Dacă ești singură, decizi, în urma unei dispute cu familia, să devii independentă și să te muți cu partenerul, iar dacă deja faci parte dintr-un cuplu, o criză apărută în relație, ar putea să te împingă să pui capăt relației. Depinde de tine cum vei știi să gestionezi evenimentele.

Bani – Venus, micul benefic și guvernatorul casei relațiilor, ajunge în zodia Rac, în 7 august, așa că sunt mari șanse ca partenerul de viață să obțină niște contracte profitabile cu persoane sau instituții, de pe urma cărora să obțină sume însemnate de bani.

Muncă– Cele mai dinamice zile la locul de muncă vor fi în weekend. Chiar dacă sunt zile libere, vei fi nevoită să rezolvi chestiuni, care apar pe moment sau dacă lucrezi la un proiect personal, să ai dead-line-ul la începutul săptămânii viitoare. Pe 5 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, respectiv în casa carierei, unde pot începe negocieri privind o funcție. Vei impresiona prin cunoștințele și experiența acumulată și dacă nu vei obține salariul dorit, nu te lași convinsă să accepți postul, care ți se oferă.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Cum Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei relațiilor, ajunge în 5 august în Rac și în casa care reprezintă intimitatea, vei discuta deschis cu partenerul despre unele nemulțumiri ale tale legate de viața de cuplu. Hotărîți împreună să reaprindeți flacăra pasiunii.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 3 august, care se formează în zodia Vărsător și care aduce surprize într-o negociere. Depinde de tine cum vei știi să obții o sumă de bani de pe urma unui parteneriat. Venus, guvernatorul casei muncii, ajunge pe 7 august în zodia Rac, în casa avantajelor materiale și va aduce bani în conturi, nu sume însemnate, dar cu care îți vei putea rezolva o parte dintre probleme.

Muncă– Din 5 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, în sectorul asociat schimburilor de experiență profesională, a seminariilor, workshop-urilor și cursurilor de dezvoltare profesională. Urmează o perioadă de două săptămâni în care ar fi de preferat să te ocupi de aceste domenii, pentru că-ți vor folosi pe viitor în activitatea ta.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste–Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac, în 7 august, în sectorul mariajului și relațiilor de cuplu. Acum este momentul împăcărilor și armoniei în cuplu, recuperării timpului pierdut în favoarea sferei profesionale. Așadar, îți poți îmbunătăți relația de cuplu, mai ales că este un moment bun pentru a pleca într-o vacanță.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Vărsător, din 3 august, care se formează în sectorul finaciar și aduce surprize și evenimente neașteptate în ce privește salarizarea sau beneficiile pe care le poți obține de la locul de muncă. În altă ordine de idei, Mercur, astrul negocierilor, ajunge în zodia Leu, din 5 august, în sectorul care reprezintă finanțele în comun cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, așa că este necesar să faci ordine în situația financiară, să faci planuri pe termen lung și mai ales un plan de economisire.

Muncă– În partea a doua a săptămânii vor avea loc o serie de evenimente la locul de muncă și vei reuși, prin comunicare și diplomație să aplanezi unele conflicte între colegi și superiori și să împiedici plecarea unora dintre aceștia, care sunt nemulțumiți.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Ești vedeta săptămânii, deoarece Luna Plină din 3 august se formează în semnul nașterii tale, în casa personalității și va dinamiza axa relațiilor și a parteneriatelor profesionale. Poți să ai parte de un succes în planul personal, în relație, dar și în activitatea profesională. Cum Mercur, ajunge în 5 august în zodia Leu, în sectorul relațiilor și al mariajului, începe o perioadă de negocieri, dialoguri și schimburi de idei, împreună cu partenerul. Nu este exclus să apară o criză în cuplu, care poate fi aplanată prin comunicare și diplomație, însă depinde și de tine și de partener, ce vă doriți fiecare de la relație.

Bani – Partea a doua a săptămânii dinamizează sectorul banilor și vei primi vești de la superiori privind un beneficiu ce ți se acordă pentru munca din ultimele luni.

Muncă– Venus, micul benefic, ajunge în 7 august, în zodia Rac, în casa muncii și anunță o îmbunătățire a condițiilor de muncă, relații bune cu colegii, iar superiorii ar putea să te degreveze de unele sarcini. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, micul benefic ar putea să te ajute, să ai șanse să primești mai multe invitații de a merge la interviu.

 

Horoscop Pești săptămâna 3 – 9 august 2020


Dragoste– Luna Plină din zodia Vărsător, din 3 august, se formează în casa izolării și a trecutului și unele evenimente care apar neașteptat, ar putea să-ți amintească de trecut, de relații mai vechi, de faptul că îți dorești stabilitate și siguranță în sfera sentimentală. Din 7 august, Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Rac, în sectorul sentimental și ai putea să încerci să reaprinzi pasiunea în cuplu. Dacă nu ești pregătită pentru acest lucru, ai putea să faci lucruri care îți fac plăcere, să petreci timpul cu cei dragi și să redirecționezi energia, care te trage spre izolare, spre activități de creație sau artistice.

Bani – Sectorul financiar se activează în weekend, când este posibil să te îngrijoreze o veste, care vine de la serviciu și care are legătură cu salarizarea. Totodată, atenție la cât cheltui, încadrează-te în buget și fii atentă unde ții portofelul, pentru că există neșansa să ai niște pierderi de bani!

Muncă– Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Leu, în 5 august, în sectorul muncii și începe acțiunea în ce privește reorganizarea. Totodată, vei analiza situația de la actualul loc de muncă, vei pune în balanță sarcinile versus salarizarea și vei lua o hotărâre, dacă să cauți alt job, mai bine plătit sau te mulțumește faptul că acum simți că ai stabilitate la locul de muncă.

Intră în challenge-ul oficial How to Tik Tok!

related posts