Horoscop săptămânal 30 august- 5 septembrie 2021. Balanțele sunt răscolite de o poveste de iubire, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce-ți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 30 august – 5 septembrie 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– Începând de luni, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței, în sectorul relațiilor și căsătoriei. Până pe 5 noiembrie comunicarea cu partenerul de cuplu trece pe primul plan.

Bani – În planul financiar, mai exact în sectorul banilor pe care îi deții împreună cu alte persoane, s-ar putea să apară un context și să fii nevoită să iei niște decizii rapide, privind o strategie sau obținerea unei finanțări. Totul depinde de deciziile șefilor și de cum vei știi să negociezi.

Muncă – În primele zile din săptămână ești preocupată să rezolvi diverse chestiuni organizatorice la locul de muncă, să obții niște acte sau aprobări, faci deplasări pe la instituții publice și încerci să închei și contracte. Ești foarte solicitată în planul profesional și ai noroc de vești sau informații care să te ajute în demersurile tale.

 

Horoscop Taur săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii se activează sectorul comunicării și este posibil să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de viitorul vostru împreună. Încerci să-ți dai seama ce-și dorește partenerul, care este poziția acestuia vis-à-vis de relația voastră.

Bani – În primele zile ale săptămânii apar cheltuieli pe utilități, rate, taxe. Poate nu vei face plăți, însă vei încerca să-ți administrezi bugetul cât mai bine, în așa fel încât să te încadrezi.

Muncă– Începând din 30 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței și până pe 5 noiembrie, activează sectorul muncii, al activităților și sarcinilor curente de la locul de muncă, dar și relațiile cu colegii și colaboratorii. Din punct de vedere al negocierilor, vei știi să îndrepți un dialog în favoarea ta. Totodată, pot să apară o serie de propuneri, oferte de job.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– Începând din 30 august, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Balanței și până pe 5 noiembrie activează sectorul sentimental. Comunicarea și exprimarea sentimentelor devine prioritară pentru tine. Vei fi atrasă de persoane cu care să ai pasiuni intelectuale în comun. 

Bani – În urma unor discuții cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități, s-ar putea să-ți revizuiești obiceiurile financiare. În partea a doua a săptămânii, încasezi bani, posibil din salarii sau din activități extraprofesionale, dar faci și multe cheltuieli, în special pentru casă,  reparații sau niște achiziții pe termen lung.

Muncă– Planetele din zodia Fecioarei, Soarele și Marte, te aduc cu picioarele pe pământ și-ți susțin schimbările pe care vrei să le faci în sfera profesională. Vezi lucrurile altfel, într-un mod constructiv, mai practic și cooperezi cu toate schimbările care au loc.

 

Horoscop Rac săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– Începând din 30 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul asociat familiei, relațiilor de familie, părinților, spațiului de locuit. Dacă au existat neînțelegeri în familie, până pe 5 noiembrie ai timp să le rezolvi, să lămurești unele situații. Totodată, poți avea dialoguri despre administrarea unui imobil sau patrimoniului.

Bani– În primele două zile din săptămână te îngrijorezi, pentru că afli niște vești de la locul de muncă, care-ți dau planurile peste cap privind accesarea unui credit. Înainte să intri în panică, ar trebui să faci verificările, dacă informațiile care au ajuns la tine sunt adevărate.

Muncă– Din a doua parte a săptămânii se aglomerează sarcinile și volumul de muncă. Și dacă ai niște zile libere, este posibil să fii nevoită să acorzi sprijin cuiva care are nevoie. Atenție mare la relațiile profesionale, pentru că este posibil să se destrame niște contracte! Marte și Soarele din casa comunicării îți imprimă multă analiză, spirit critic și pragmatism.

 

Horoscop Leu săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru relațiile de prietenie, mergi la întâlniri și afli tot felul de informații despre partener sau despre un posibil partener de care ești interesată, informații care te pun pe gânduri. Ai așteptări prea mari de la persoana iubită și s-ar putea să ai niște dezamăgiri. 

Bani – În weekend Luna începe să-ți traverseze zodia, respectiv sectorul personalității. Cum Soarele este guvernatorul tău și traversează sectorul banilor, ești interesată să-ți suplimentezi veniturile, cum să te pui în valoare pentru a putea câștiga mai mulți bani.

Muncă – Începând din 30 august, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței și până pe 5 noiembrie va susține casa asociată comunicării, schimbului de opinii, învățării, dezbaterilor, cursurilor de perfecționare, dar și deplasărilor. Așadar, urmează o perioadă activă în aceste domenii, cu deplasări pe distanțe scurte și o sferă socială activă.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii te interesează sfera sentimentală, iar perioada analizată îți aduce unele lămuriri cu privire la direcția unei relații. Dacă te-ai întrebat ce vrea partenerul sau persoana cu care flirtezi, ce așteaptă de la tine, este posibil să afli. Astrele îți recomandă să activezi energia lui Marte, care-ți traversează zodia, să ai curajul să abordezi anumite subiecte, pentru că numai așa îți vei da seama dacă te îndrepți în direcția dorită.

Bani – Începând din 30 august, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Balanței, respectiv în sectorul asociat finanțelor și banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Până pe 5 noiembrie, vei fi preocupată să negociezi și să închei noi contracte cu o remunerație mult mai bună. Ești deschisă tuturor ofertelor care vin spre tine și vei lua decizii, dar nu înainte de a analiza bine.

Muncă – Sectorul profesional este cel care-ți atrage atenția la începutul săptămânii, mai ales că ești interesată să faci niște schimbări. S-ar putea să vină spre tine oferte de job, de colaborări, negociezi, analizezi. Te poți asocia cu cineva din anturajul tău, un prieten, un apropiat, care vrea să înceapă o activitate nouă și caută să-și formeze echipa cu oameni pe care îi cunoaște și are încredere că vor face treabă bună.

 

Horoscop Balanță săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– Axa sentimentală se dinamizează în weekend. S-ar putea să ai parte de unele evenimente care să-ți aducă aminte de trecut, de persoane cu care ai trăit o poveste de iubire și să te răscolească. Vei avea suport moral de la un prieten.

Bani – S-ar putea, spre finalul săptămânii, să afli informații despre câștigurile tale extraprofesionale. Totodată, vrei să-ți suplimentezi veniturile de la serviciu, însă nu este momentul să aduci în discuție șefilor o solicitare de mărire salarială.

Muncă– Începând din 30 august și până pe 5 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, îți traversează zodia, respectiv sectorul personalității. Va fi un aliat în toate procesele de comunicare, te faci înțeleasă, negociezi și împărtășești din experiența ta profesională. În primele zile din săptămână s-ar putea să cunoști persoane noi, colegi noi, de care va trebui să te ocupi, să le prezinți colectivul, sarcinile și activitățile profesionale. Spre mijlocul săptămânii se activează relația cu șefii, cu autoritățile, prezinți proiecte, susții o lucrare.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– Începând din 30 august și până pe 5 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației și introspecției. Așadar, urmează o perioadă în care vei sta mai retrasă, cu gândurile tale, departe de toată agitația cotidiană, preferând o atmosferă liniștită. 

Bani- Începi săptămâna cu cheltuieli. Posibil să cumperi un cadou unui prieten sau achiziționezi ceva ce urmărești de mai mult timp și acum prinzi o ofertă. Vestea bună este că vei încasa și bani, o sumă pe care nu o așteptai acum, dar care vine la momentul potrivit.

Muncă – Urmează o săptămână activă în planul profesional, cu multe dialoguri și întâlniri cu persoane de la care vei avea multe de învățat. Semnezi un contract pe termen scurt și ești deschisă lărgirii orizonturilor. Ai planuri îndrăznețe în segmentul profesional.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– S-ar putea, în această săptămână să primești niște oferte în sfera profesională și te sfătuiești cu partenerul de cuplu legat de pașii pe care ar trebui să-I urmezi: dacă să te asociezi într-un proiect sau o activitate independentă sau nu. Totodată, discutați mult despre planurile voastre de viitor care vizează familia, un schimb de locuință sau achiziționarea unui imobil. 

Bani – În weekend te întâlnești cu niște persoane cu care vrei să începi o afacere sau un proiect. Totodată, te preocupă obținerea unor finanțe pentru o activitate umanitară.

Muncă – Sectorul asociat prietenilor, grupurile pe care le frecventezi, planurile și proiectele pe termen lung vor fi activate din 30 august de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Balanței. Așadar, până pe 5 noiembrie, urmează o perioadă bună pentru socializare, lărgirea cercului de prieteni/cunoștințe și pregătirea unei strategii pe termen lung într-un proiect pe care urmează să-l demarezi cu un prieten.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– Miercuri, Luna ajunge în sectorul relațiilor, respectiv în zodia Rac și timp de două zile jumătate încerci să rezolvi o serie de chestiuni relaționale. Dacă ești plecată într-un minisejur cu prietenii, ai grijă și nu lăsa să-ți afecteze starea de bine și relația de cuplu o situație care apare neașteptat!

Bani – Poate nu ești mulțumită de banii pe care îi câștigi în momentul de față, însă dacă ai răbdare, pe termen lung, ai putea să ți se mărească salariul sau veniturile dintr-o activitate extraprofesională. În weekend faci planuri financiare și o strategie pe termen lung.

Muncă– Începând din 30 august și până pe 5 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, vei avea ajutor în ce privește afirmarea personală la locul de muncă, vei comunica eficient, îți prezinți ideile șefilor și vei negocia în favoarea ta un contract/parteneriat.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– Weekendul este cel mai activ în planul relațiilor, pentru că Luna traversează zodia Leu, respectiv sectorul relațiilor și mariajului. Este posibil să aduci în discuție o serie de chestiuni care vizează resursele pe care le deții împreună cu partenerul, dar și nevoia ta de a avea o relație mai apropiată, profundă cu partenerul. Încerci să împachetezi totul astfel încât partenerul să înțeleagă dorințele tale.

Bani –Posibil în această săptămână să fii nevoită să returnezi niște datorii sau primești niște înștiințări de plată a unor taxe, impozite, amenzi. Recomandarea astrelor este să reduci din cheltuieli și să faci plățile, pentru a nu plăti penalizări mai târziu.

Muncă – Sectorul asociat studiilor, pregătirii profesionale, călătoriilor, relației cu străinătatea și educației superioare va fi activat începând din 30 august de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Balanței. Așadar, până pe 5 noiembrie, se intensifică relațiile cu străinătatea, proiectele personale, participarea la evenimente sociale, culturale sau de educație. Cele mai active zile la locul de muncă sunt miercuri, joi și vineri. Atenție și la relațiile cu colegii, pentru că pot să apară dese confruntări care au la bază mentalitățile diferite!

 

Horoscop Pești săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

 

Dragoste– Cu tranzitul lui Mercur, din 30 august și până pe 5 noiembrie prin sectorul intim, vei parcurge o perioadă în care deschizi subiecte privind încrederea reciprocă. Îți dorești o transformare profundă, să trăiești mai intens viața relațională.

Bani- Începând din 30 august și până pe 5 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau alți terți, dar și sectorul asociat moștenirilor, creditelor, datoriilor, taxelor și impozitelor. Așadar, te preocupă rezolvarea unor chestiuni financiare. 

Muncă – După o perioadă de muncă asiduă, în care ai reușit să pui pe roate un proiect, prin folosirea experienței și abilităților, urmează o perioadă în care se întrevăd încheierea de contracte/ parteneriate, negociezi, analizezi și ai o deschidere mai mare către relațiile profesionale și asocieri. Totodată, rezonezi cu propuneri care vin spre tine de la colaboratori și le iei în calcul, după ce primești acordul șefilor de a le implementa.

 

related posts

Modifică setările cookies