Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2020. Gemenii au parte de o aventură amoroasă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, carieră și dragoste în săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– În 30 martie, Marte, planeta ta guvernatoare, ajunge în Vărsător, în casa prietenilor, a proiectelor și planurilor cu obiective comune. Totodată, dinamizează axa sentimentală. Posibil să ai parte de tot felul de întâmplări ciudate sau neașteptate în relația sentimentală. 

Bani – Venus, micul benefic, părăsește casa banilor obținuți din muncă proprie și dacă în ultima perioadă ai simțit o îmbunătățire a situației financiare, din 3 aprilie va trebui să începi să ai grijă ce faci cu banii.

Muncă – În prima parte a săptămânii este posibil să fii nevoită să faci niște deplasări scurte, la shopping sau poate la locul de muncă. Totodată, Venus, micul benefic, își face intrarea în sectorul comunicării, din 3 aprilie, favorizând negocierile, comunicarea, schimbul de idei, acumularera de cunoștințe și deplasările pe distante scurte în scop administrativ sau profesional.

Horoscop Taur săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– Până pe 3 aprilie te mai poți bucura de prezenta lui Venus în casa personalității, care îți aduce farmec, dispoziție de flirt și aventură. Posibil dialogurile cu unul dintre prieteni să devină mai mult decât o simplă conversație.

Bani – Preocupări pentru situația financiară vei avea toată săptămâna, când Luna îți traversează casa banilor, dar și din 3 aprilie, când Venus, micul noroc, ajunge în casa banilor munciți. Astfel, în următoarea perioadă vei vedea că-ți rămân mai mulți bani de la un salariul la altul, poate și datorită reducerii deplasărilor la shopping.

Muncă–Încă din prima zi a săptămânii vei avea parte de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în Vărsător, în sectorul care indică cariera și ambițiile profesionale. Astfel, urmează o perioadă dinamică și nu sunt excluse schimbări radicale de direcție.

Horoscop Gemeni săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– Din 3 aprilie te vei bucura de prezența lui Venus, micul benefic, în zodia ta. Cum micul benefic îți guvernează casa iubirii, vei fi deschisă unei noi relații, aventurii sau dacă deja te afli într-o relație, vei trăi clipe pline de romantism alături de partener.

Bani – În a doua parte a săptămânii ești preocupată de situația financiară. Astfel, este posibil să fii tentată să accepți o colaborare, chiar dacă realizezi că nu ai timp suficient.

Muncă– Pe 30 martie, Marte, planeta acțiunii, dar și guvernatorul casei proiectelor, ajunge în Vărsător, în sectorul care reprezintă filosofia de viață, studiile, cursurile de perfecționare, dar și planurile de viață, semn că vei lua niște hotărâri pe termen lung legate de drumul tău profesional.

Horoscop Rac săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii nu te vei simți chiar în apele tale, iar partenerrul nu-ți intra în voie sub nicio formă. Resposabilă de această situație poate fi și Luna, care îți traversează casa ce reprezintă izolarea, subconștientul și introspecția, dar și micul befic, Venus, care ajunge tot aici în 3 aprilie. Posibil să fii nemulțumită în dragoste, să-ți aduci aminte de vechi iubiri, poate chiar să și apară vechi iubiri în calea ta și să te simți blocată că nu poți rezolva niște chestiuni care au legătură cu familia, viața de familie sau regimul unei locuințe.

Bani – Din 30 martie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în Vărsător, în sectorul care indică avantajele materiale, banii proveniți din credite, moșteniri sau cei deținuți împreună cu partenerul. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în situația financiară.

Muncă– Mijlocul săptămânii este cea mai activă zonă din săptămână la locul de muncă, mai ales în încheierea unor parteneriate sau contracte de natură profesională. Posibil să existe și unele surprize sau răsturnări de situație, iar evenimentele să nu se deruleze așa cum te aștepți. Fii  convinsă că totul se așează așa cum trebuie, chiar dacă te termen scurt nu vezi asta, însă pe termen lung este de bun augur!

Horoscop Leu săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în sectorul care indică prietenii și planurile de viață. Va sta aici aproximativ patru luni de zile, timp în care va aduce șanse de colaborare cu prietenii sau apropiații în diverse proiecte. Totodată o activitate profesională alături de cineva ar putea să fie începutul unei povești de iubire.

Bani –Din 30 martie, Marte, ajunge în semnul Vărsător, în sectorul parteneriatelor de afaceri, semn că poate aduce furtuni în relațiile profesionale, cu posibile rupturi de contracte. Ai grijă cum gestionezi finanțele în următoarea perioadă și încearcă să stai departe de dispute!

Muncă– Dacă în prima parte a săptămânii te chinui să faci față sarcinilor de serviciu, în a doua parte a săptămânii, când Luna ajunge în semnul tău zodiacal, ești în formă, plină de energie și determinată să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Horoscop Fecioara săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– În perioada următoare te poți îndrăgosti de cineva pe care îl cunoști în mediul social sau  prin intemediul serviciului.

Bani – Săptămâna aceasta nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani. Poate doar la finalul săptămânii să faci o tranzacție financiară, să achiziționezi un bun de valoare mai mare.

Muncă– Sectorul profesional primește vizita lui Venus, micul noroc, din 3 aprilie. Timp de patru luni va opera ca un protector al imaginii, în relațiile cu șefii, colegii, care-ți vor respecta munca și te vor aprecia. Totodată, din 30 martie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în Vărsător, tot în sectorul muncii si va imprima în următoarea lună dinamism. Vei observa că îți vei îndeplini sarcinile mult mai ușor, însă atenție că exista tendința de a avea acțiuni pripite!

Horoscop Balanță săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– Marte, planeta acțiunii, ajunge în 30 martie în sectorul sentimental. Cum este planeta războiului, ar trebui să te aștepți la trăiri intense, conflicte și la decizii bruște, pe care le vei lua pe fondul unor evenimente neprevăzute.

Bani – Din 3 aprilie, atenție la cum cheltui banii, deoarece Venus, planeta norocului, dar și guvernatorul tău, părăsește casa avamtajelor materiale, așa că nu vei mai dispune de aceleași sume de bani. Fii prudentă cu banii de care dispui, pentru că Uranus, poziționat pe aceeași casă financiară, aduce instabilitate!

Muncă– Din 3 aprilie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Gemeni și-ți va susține toate activitățile de învățare și perfecționare într-un anumit domeniu. Astfel, ești invitată de către astre la studiu și nu se știe niciodată ce idei îți vin și poate schimbi domeniul de activitate. Studiul va fi susținut și de către Marte din 30 martie, pentru că ajunge și el în casa educației.

Horoscop Scorpion săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– Din 30 martie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în sectorul care indică familia și viața de familie, semn că următoarea perioadă vei fi foarte activă în aceste domenii.

Bani – Din 3 aprilie, Venus, micul noroc, ajunge în zodia Gemeni în casa care reprezintă avantajele materiale. Așadar, următoarele patru luni, vei observa o îmbunătățire a situației financiare, vei primi bani din toate părțile: mici cadouri de la prieteni, bani de la familie, dar și partenerul va aduce mai mulți bani.

Muncă– În săptămâna analizată nu se întrevăd prea multe evenimente de natură profesională, așa că vei avea timp de studiu. Posibil să cauți să te înscrii la niște cursuri de perfecționare profesională.

Horoscop Săgetător săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– Din 3 aprilie, Venus, micul noroc, ajunge în casa relațiilor și parteneriatelor. Așadar, dacă au existat dispute între tine și partener este momentul împăcării și al găsirii unor soluții pentru a evita o ruptură.

Bani – În ceea ce privesc banii, nu stai prea bine la acest capitol săptămâna aceasta, pentru că poți întampina tot felul de blocaje și amânări în încasarea unor sume de bani.

Muncă– Atenție la felul cum comunici din 30 martie de când Marte, planeta războiului, începe să-ți traverseze casa comunicării, a schimbului de idei și a deplasărilor! Foloșeste energia lui Marte în mod constructiv, prin curaj, determinare, combativitate în tot ce întreprinzi! Nu te lăsa antrenată în dispute care nu-și au rostul!

Horoscop Capricorn săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– În prima parte a săptămânii te ocupi de relația de cuplu. Poate luați o hotărîre importantă pentru viața de familie. Sunteți pregătiți de o căsătorie sau de a achiziționa o casă în perioada următoare. Oricare ar fi situația, vă faceți planuri pe termen lung.

Bani – Din 30 martie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în casa banilor obținuți de la locul de muncă și aduce dinamism și preocupări pentru a-ți suplimenta veniturile. Nu se poate spune același lucru săptămâna aceasta, când Saturn blochează intrarea unor sume de bani. Spre finalul săptămânii primești o sumă de bani de la unul dintre părinți.

Muncă– Vei observa o îmbunătățire a condițiilor de lucru, dar și a stării de sănătate din 3 aprilie, de când Venus, micul benefic, ajunge în casa care indică sfera profesională și sănătatea. Vei beneficia de prezenta planetei norocului timp de patru luni, îți va aduce protecție la locul de muncă, dar și găsirea unui loc de muncă mai bun.

Horoscop Vărsător săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– Sectorul sentimental și al relațiilor de iubire primește tranzitul lui Venus, micul benefic, din 3 aprilie, așa că te poți aștepta în următoarea perioadă la dinamism în acest domeniu. Posibil să fii interesată mai mult de plăcerile vieții, de activitățile de creație, de relațiile cu copiii, dar și de valorificarea unui talent.

Bani – Sectorul financiar nu suferă modificări în această săptămână. Pot sa apară doar niște oferte de colaborare, pe care ar trebui să le verifici înainte.

Muncă– Din 30 martie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în casa personalității. Astfel, va fi ca un fel de locomotivă în toate acțiunile tale, te vei mobiliza exemplar în sfera profesională și vei începe proiecte, care îți vor deschide niște perspective noi de viitor.

Horoscop Pești săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020

Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în 3 aprilie în Gemeni, în sectorul care indică familia, viața de familie, semn că dacă ai avut unele neînțelegeri cu unii membrii ai familiei sau cu partenerul de cuplu, acum se pot rezolva.

Bani –Din 30 martie, Marte, planeta care îți guvernează banii, ajunge în Vărsător, în sectorul izolării și al subconștientului. O instabilitate financiară ar putea să-ți tulbure universul interior și să ai o stare psihică mai puțin bună.

Muncă– La locul de muncă, în proiectele pe care le ai în derulare, ar putea să apară tot felul de blocaje sau de amânări.

Sora lui Dani Mocanu s-a apucat de cantat - Trending Review cu Daragiu - Episodul 22

related posts