Horoscop săptămânal 30 noiembrie–6 decembrie 2020. Fecioarele singure își găsesc sufletul-pereche, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 30 noiembrie–6 decembrie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Spre finalul săptămânii te preocupă sfera iubirii și ești mai atentă la sentimentele partenerului.

Bani – Posibil în partea a doua a săptămînii, să ai un blocaj financiar, să nu reușești să obții o aprobare pentru o finanțare și acest lucru te nemulțumește profund.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, care-ți activează sectorul comunicării, al schimbului de opinii, axa cunoașterii, informației și a învățării. Din configurația astrală face parte și o Eclipsă de Lună, așa că fenomenul astral va marca un moment important prin informațiile care vor veni spre tine. Din 1 decembrie, Mercur ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul studiilor și cursurilor de perfecționare profesională, așa că, timp de trei săptămâni, sectorul învățării, schimburile de experiență și cursurile de pregătire profesională vor fi susținute.

 

Horoscop Taur săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Începând din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în casa trasnformărilor profunde și a intimității, așa că următoarele trei săptămâni, vei putea aborda subiecte, care țin de încrederea reciprocă. Totodată, spre finalul perioadei analizate vei fi mai atentă la sentimentele partenerului.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pe teme financiare, mai ales că Luna Plină din zodia Gemeni, de luni, activează axa financiară. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, așa că, este recomandat să eviți speculații financiare sau să faci investiții mari. Pe 1 decembrie, Mercur ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul financiar și va opera în favoarea ta, pentru că poate soluționa unele probleme mai vechi, legate de moșteniri sau avantaje materiale.

Muncă– În prima parte a săptămânii este mai liniște la locul de muncă. Miercuri și joi sunt zile favorabile pentru a învăța lucruri noi, pentru a te exprima în public și a susține proiecte sau interviuri. Ziua cea mai dificilă și aglomerată poate fi vineri, când faci eforturi deosebite să rezolvi niște chestiuni administrative.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care este însoțită de o Eclipsa de Lună. Cele două fenomene astrale îți vor marca viața personală, dar și sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor, unde nu sunt excluse surprize și evenimente neașteptate.

Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi muncești, se activează miercuri și joi, când vei avea o surpriză de natură financiară. Posibil să încasezi un bonus, o sumă de bani mai mare. Atenție însă vă vei avea tendința să cheltui aproape toată suma pe cadouri! 

Muncă– Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează luni, au efect și asupra sectorului muncii, al activităților curente de la locul de muncă și serviciului, în general, pentru că Mercur se află poziționat în aceste domenii. Din 1 decembrie, Mercur începe să traverseze zodia Săgetător și va influența relațiile contractuale. Urmează trei săptămâni în care poți negocia/ încheia contracte.

 

Horoscop Rac săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează luni, pe sectorul subconstientului și poate să-ți aducă o dispoziție către izolare și introspecție. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Lună și Luna este guvernatoarea ta, vei avea parte de o revelație cu privire la relația în care te afli acum, la o soluție pentru a rezolva niște probleme. Totodată, realizezi ce este important pentru tine și anume siguranța afectivă.

Bani – Spre finalul săptămânii se întrevăde activitate în sfera financiară. Posibil șefii să te anunțe că vei primi un bonus la final de an.

Muncă– Pe 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul muncii și al activităților curente de la serviciu. Timp de trei săptămâni va susține negocierile salariale sau demersuri privind condițiile de muncă, iar relațiile cu colegii se intensifică și se pot rezolva o serie de neînțelegeri.

 

Horoscop Leu săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Sectorul vieții sociale și al prietenilor, dar și axa sentimentală, vor fi dinamizate odată cu Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care este însoțită de o Eclipsă de Lună. În urma unor dialoguri cu prietenii sau cu cineva apropiat, vei găsi soluția la o problemă de natură sentimentală. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în dragoste. Pe 1 decembrie, Mercur începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv casa iubirii, așa că următoarele trei săptămâni, ai timp să-ți declari sentimentele, să iei inițiativa pentru a cuceri pe cineva sau să deschizi subiecte, care să ducă la îmbunătățirea relației sentimentale.

Bani – Miercuri și joi te afli față în față cu o problemă de natură financiară, care vizează salarizarea. Deși ai solicitat o mărire salarială, pentru că programul de lucru și volumul de muncă s-au mărit, promisiunile șefilor nu au fost îndeplinite, așa că vei deschide din nou subiectul.

Muncă– Ai avut parte de un an greu, volum de muncă mare și acum, pe final de an, resimți toată această oboseală. Miercuri și joi vor fi două zile în care, din nou, vei face cu greu provocărilor de la serviciu, însă vestea bună este că nu mai ai mult de așteptat, pentru că Saturn, cel care dă testele și lecțiile dure de viață, va părăsi casa muncii în a doua parte a lunii decembrie și vei scăpa de aceasta presiune.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Dacă ești singură, posibil, în partea a doua a săptămânii, să ai parte de surprize în sfera sentimentală, de la prieteni sau prin intermediul prietenilor.

Bani – Miercuri sau joi poți încasa o sumă de bani de la familie. Posibil spre finalul săptămânii să-ți faci o listă de cumpărături pentru sărbători și să începi să mergi la shopping.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină, care se formează în zodia Gemeni și care aduce evenimente în sfera socio-profesională, a imaginii și statutului personal. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, nu sunt excluse surprize și evenimente neașteptate, care să te scoată în față, să te remarci.

 

Horoscop Balanță săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

 

Dragoste– În weekend se activează axa sentimentală și tot atunci vor avea loc cele mai multe evenimente în planul afectiv.

Bani – Posibil o deplasare la una dintre instituțiile publice să-ți aducă informații despre situația ta financiară, despre un impozit sau o taxă pe care le ai de plătit.

Muncă– Luna Plină de luni, din zodia Gemeni, este însoțită de o Eclipsă de Lună, care îți va dinamiza sectorul asociat străinătății, studiilor, planurilor personale de viață, schimburilor de experiență profesională. Nu sunt excluse răsturnări de situație într-un proiect personal la care lucrezi de mai mult timp. Pe 1 decembrie, Mercur ajunge în zodia Săgetător, în sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al informațiilor și va accentua disponibilitatea ta de a te perfecționa, de a mai obține o calificare, de a începe niște cursuri.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important de la începutul săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, care îți activează sectorul transformărilor profunde, al intimității și încrederii reciproce. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce evenimente bruște și neașteptate în planul relațional și transformări profunde la nivel interior.

Bani- Luna Plină din zodia Gemeni din 30 noiembrie activează și axa financiară, unde pot să apară răsturnări de situație în planurile tale de natură financiară. Pe 1 decembrie, Mercur, astrul tranzacțiilor și al negocierilor, ajunge în Săgetător, unde va sta trei săptămâni și-ti dă ocazia să-ți suplimentezi veniturile, prin încheierea unor contracte profitabile.

Muncă- La serviciu lucrurile încep să se mai rezolve și nu mai intri în conflict cu toată lumea. Spre finalul săptămânii, Luna îți traversează sectorul socio-profesional și al șefilor și vei avea impulsul să-I abordezi și să le propui un proiect pentru anul ce vine.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important din această săptămână este Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează luni și care îți activează sectorul relațiilor și al mariajului, unde pot să apară surprize și răsturnări de situație, pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Lună. Dacă ceva nu funcționează în cuplu sau în afaceri, posibil să se încheie o etapă, însă lucrurile s-ar putea rezolva prin comunicare sinceră și la obiect. Pe 1 decembrie, Mercur, începe să-ți traverseze semnul nașterii, așa că te poate ajuta în toate procesele de comunicare și vei fi receptivă atunci când partenerul va încerca să rezolve unele probleme apărute.

Bani – Miercuri și joi sunt două zile în care te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu, dar și a banilor sau bunurilor pe care le deții cu alte persoane și unde trebuie să lămurești niște aspecte.

Muncă– Finalul de săptămână este mai aglomerat la locul de muncă, cu deplasări apărute brusc și rezolvarea unor chestiuni administrative, posibil și de achiziționarea unor echipamente IT, de care ai nevoie în perioada următoare.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Miercuri și joi sunt două zile în care Luna îți traversează casa relațiilor și vei fi mai critică cu partenerul, pentru că de fiecare dată când sunt probleme la locul de muncă, proiectezi pe partener nemulțumirile acumulate. Poate ar trebui să înveți să lași la serviciu problemele și acasă să-i acorzi partenerului atenția cuvenită! 

Bani – Începând de vineri și până duminică vei avea preocupări de natură financiară și vei căuta soluții la unele probleme apărute. Aștepți cu nerăbdare să primești un bonus sau o primă la final de an, pentru a-ți achita unele datorii.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, din 30 noiembrie, care îți activează sectorul muncii. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, iar Luna guvernează sectorul relațiilor, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în relațiile cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și cu cei cu care desfășoară activități. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează pe 30 noiembrie, în sectorul asociat iubirii, copiilor, creativității, vocației. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în sfera sentimentală. Poți încheia brusc o poveste de iubire sau dacă ești singură poți întâlni neașteptat pe cineva cu care să începi o relație.

Bani –Posibil joi sau vineri să încasezi niște bani dintr-o activitate extraprofesională sau de la cineva din familie, care se oferă să te ajute să returnezi o datorie.

Muncă– Din 1 decembrie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Săgetător și timp de trei săptămâni va susține dialogul cu cei cu care desfășori activități în sfera profesională, proiecte pe care le ai în derulare sau pe care vrei să le implementezi în următoarea perioadă.

 

Horoscop Pești săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Gemeni, care se formează în 30 noiembrie, în sectorul asociat căminului și vieții de familie. Fiind însoțită de o Eclipsă de Lună, fenomenul astral poate aduce răsturnări de situație și evenimente neașteptate în familie sau care privesc locuința/patrimoniul. 

Bani – Se menține în continuare și în această săptămână influența lui Marte, planeta acțiunii, prin casa banilor și preocupările tale de a-ți suplimenta veniturile.

Muncă– Pe 1 decembrie, Mercur, astrul  comunicării, ajunge în zodia Săgetător, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale și va influența relațiile cu șefii și direcția pe care vrei să o urmezi mai departe în planul profesional.

 

related posts

Modifică setările cookies