Horoscop săptămânal 31 august-6 septembrie 2020. Săgetătorii au o aventură amoroasă, Peștii sunt vedeta săptămânii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani în perioada 31 august-6 septembrie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 31 august-6 septembrie 2020

Dragoste– Luna Plină din 2 septembrie, care se formează în zodia Pești, în sectorul subconștientului și al universului interior îți aduce preocupări pentru a-ți face un bilanț și a realiza unde greșești în relațiile cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care interacționezi.

Bani – Luni și marți sunt zile în care vei fi interesată să faci rost de o sumă de bani, de finanțare pentru un proiect, pe care dorești să-l lansezi în următoarea perioadă, împreună cu un apropiat.

Muncă – Cea mai solicitantă perioadă din săptămână este vineri-duminică, când Luna îți traversează casa personalității și-ți aduce curaj, initiative și energie să faci față sarcinilor de la locul de muncă. Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, ajunge duminică în casa relațiilor și parteneriatelor de afaceri, așa că este momentul negocierilor și încheierii de contracte/parteneriate.

 

Horoscop Taur săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Luna Plină din 2 septembrie, care se formează în zodia Pești dinamizează axa sentimentală și anunță încheierea unei etape în relațiile de prietenie sau culegerea roadelor unui proiect la care ai lucrat cu un prieten, pentru care ai început să ai și sentimente de iubire.

Bani – Chiar dacă în această săptămână nu se întrevede nicio activitate în sfera financiară, tu tot faci socoteli, liste, calculezi și vezi cum poți returna datorii.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței, duminică, respectiv în casa muncii și a activităților pe care le desfășori la locul de muncă. Prin urmare, ești susținută în planurile tale, depui toate eforturile să te faci remarcată, iar Mercur te ajută la reorganizarea sarcinilor, la o mai bună relaționare cu colegii/colaboratorii și asociații.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Mercur, guvernatorul Gemenilor, ajunge în zodia Balanței, duminică, respectiv în casa iubirii, a aventurii, flirtului și romantismului și te susține în demersurile tale care au legătură cu sfera sentimentală. Vei știi să faci declarații de iubire, să-i acorzi mai multă atenție partenerului sau unui potential partener.

Bani – În primele două zile ale săptămânii vei rezolva o chestiune financiară. Posibil să primești un ajutor de la un prieten, care te împrumută pe termen lung cu o sumă de bani.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 2 septembrie, care se formează în zodia Pești și care anunță un succes în sfera carierei și a aspirațiilor profesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Luna Plină din 2 septembrie din zodia Pești dinamizează sectorul călătoriilor, al experiențelor de viață, al convigerilor și principiilor și-ți aduce niște revelații în planurile tale pe termen lung. În altă ordine de idei, Mercur, astrul comunicării, ajunge duminică în zodia Balanței, în sectorul care reprezintă familia, viața de familie, spațiul de locuit. Urmează o perioadă în care vei putea discuta cu partenerul de cuplu despre o mutare împreună, despre posibilitatea achiziționării unui imobil și despre proiectele voastre pe termen lung.

Bani – În prima parte a săptămânii vei recupera o sumă de bani de la un prieten pe care l-ai împrumutat. Suma vine numai bine pentru că vei pleca câteva zile într-un sejur.

Muncă– Ești foarte activă în planul carierei în perioada vineri-duminică, chiar dacă sunt zile libere și ar trebui să te relaxezi. Intervin niște situații neașteptate la locul de muncă, pe care trebuie să le rezolvi, așa că îți vei lua cu altă ocazie zile libere pentru perioada lucrată.

 

Horoscop Leu săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Luni ai parte de surprize de la partenerul de cuplu dacă te afli într-un proces de separare. Ar trebui să încerci să comunici deschis și să reușiți să vă înțelegeți într-un final. Te va ajuta Mercur, astrul comunicării, începând de duminică, când ajunge în zodia Balanței și va traversa sectorul asociat schimbului de opinii, comunicării și negocierilor.

Bani – Luna Plină din zodia Pești, din 2 septembrie, se formează pe sectorul asociat moștenirilor, taxelor, creditelor, resurselor în comun deținute împreună cu partenerul și anunță încheierea unei etape privind bunurile comune sau obținerea unei sume de bani mai mare dintr-un proiect sau o moștenire. 

Muncă– La începutul săptămânii ai parte de surprize de la șefi, care schimbă sarcinile și programul de lucru. Totodată, pot să apară schimbări la conducerea firmei în care lucrezi sau să primești o ofertă de job de a pleca în străinătate sau un schimb de experiență.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Luna Plină din zodia Pești, care se formează pe 2 septembrie, dinamizează sectorul asociat relațiilor, mariajului și a parteneriatelor de afaceri, semn că se încheie o etapă în relație sau se culeg roadele unor demersuri privind viața de cuplu.

Bani – Începând de duminică Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze sectorul financiar, așa că urmează o perioadă cu beneficii financiare, negocieri și suplimentare a veniturilor.

Muncă – Luni și marți sunt cele mai active zile ale săptămânii privind activitățile curente de la locul de muncă. Pot să apară surprize sau răsturnări de situație în programul de lucru. Șefii ar putea să te trimită într-o delegație sau să te înscrii la niște cursuri online pentru a mai obține o calificare.

 

Horoscop Balanță săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Sfera sentimentală se dinamizează în primele două zile ale săptămânii, când nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în viața de cuplu sau în ceea ce privește relația cu o persoană cunoscută de curând. Totuși cea mai activă perioadă din săptămână va fi vineri-duminică, când Luna îți traversează casa relațiilor. Vei avea parte de multe conflicte, dacă nu vei știi să gestionezi o criză.

Bani – În sectorul financiar nu se întrevede nicio modificare. Dacă știi să te încadrezi în buget, reușești să achiziționezi tot ce ți-ai propus.

Muncă–Luna Plină din zodia Pești, care se formează pe 2 septembrie în sectorul muncii și al activităților curente de la serviciu aduce încheierea unei etape la locul de muncă actual, pentru că poți primi o ofertă de muncă mai bună și vei alege schimbarea. Duminică, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Balanței, în semnul nașterii și va ajuta în toate procesele de comunicare/negociere și vei știi să-ți pui în valoare cunoștințele.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Fenomenul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, din 2 septembrie, care se formează în sfera sentimentală, a flirtului, aventurii, romantismului. Prin urmare, vei avea parte de situații și evenimente importante în planul iubirii, se poate încheia o etapă sau culege roadele unor flirturi cu o persoană de care ești interesată.

Bani – Ai făcut foarte multe cheltuieli în ultima perioadă și acum ai ajuns la concluzia că trebuie să renunți o perioadă la shopping.

Muncă– Mercur, astrul comunicării, ajunge duminică în zodia Balanței, pe sectorul asociat subconștientului, al izolării, trecutului și secretelor. Posibil să afli niște secrete care au legătură cu locul de muncă, cu intențiile șefilor de a schimba structura departamentului în care lucrezi. Cea mai dinamică perioadă la locul de muncă va fi vineri-dumunică, când te poți aștepta la provocări  venite din sfera profesională.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Vineri, sâmbătă și duminică sunt zile în care se activează sectorul sentimental și se anunță cea mai dinamică perioadă din săptămână. Dacă ești singură, poți să ai parte de o aventură, dacă faci parte dintr-un cuplu, reușești să-ți recucerești partenerul și să-l impresionezi prin gesturi de tandrețe, mici surprize și o cină romantică.

Bani – În primele două zile din săptămână vei face mai multe deplasări la instituții financiare pentru a rezolva diverse: să deschizi un cont, să achiți o rată, să obții o finanțare.

Muncă– Dacă desfășori activități independente, Luna Plină din 2 septembrie, din zodia Pești, ar putea să-ți aducă unele revelații privind organizarea firmei. Totodată, Mercur, astrul comunicării, își începe tranzitul de duminică prin zodia Balanței, pe sectorul asociat proiectelor de viitor, așa că următoarea perioadă ar trebui să-ți concentrezi atenția pe a încheia contracte noi, a-ți lărgi cercul de cunoștințe, pentru că ai nevoie de susținere financiară.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Cea mai dinamică perioadă din săptămână este vineri-duminică, când Luna îți traversează sectorul asociat vieții de familie și ești invitată să-ți petreci timpul cu familia și cei dragi. Atenție însă că vei avea tendința să impui anumite reguli și condiții și riști să strici relațiile cu membrii familiei! Folosește constructiv energia acestor zile și investește în timp petrecut cu familia și nu în conflicte!

Bani – Luni și marți poți avea surprize de natură financiară. Este totuși recomandat să eviți speculații financiare majore, pentru că ai putea pierde o sumă de bani.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, din 2 septembrie, care dinamizează sectorul comunicării, cunoștințelor, schimbului de opinii și deplasărilor. Așadar, sunt favorizate negocierile și se poate perfecta termenii unui contract. Totodată, poți încheia cu succes niște cursuri de perfecționare profesională, în urma cărora vei obține o diploma/atestat. Mercur, astrul comunicării, ajunge duminică în zodia Balanței, în sectorul asociat carierei și va susține și el negocierile și activitățile profesionale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Luni și marți, când Luna îți traversează semnul zodiacal vei avea o stare bună, vei fi optimistă și deschisă provocărilor în sfera relațională, pentru că se activează și axa relațiilor și a mariajului. Este un moment bun să inițiezi niște dialoguri cu partenerul de cuplu care vizează casa, familia și locuința.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Pești, din 2 septembrie, care se formează în sectorul financiar. Așadar, preocuparea ta principală va fi să achiți niște datorii sau să faci un credit de nevoi personale pentru a achiziționa ceva pentru casă, dar și să-ți faci un bilanț și să-ți schimbi obiceiurile financiare în următoarea perioadă.

Muncă– Perioada cea mai activă din săptămână la locul de muncă sau care privește activitățile tale independente este vineri-duminică, când se dinamizează sectorul asociat deplasărilor, comunicării, schimbului de opinii, cunoașterii, informației. Vei fi activă pe rețelele de socializare și orice neregula pe care o sesizezi, nu te lași până nu reușești să o îndrepți. În relațiile cu cei cu care interecționezi vei fi foarte agresivă și riști să-ți strici imaginea sau relațiile.

 

Horoscop Pești săptămâna 31 august-6 septembrie 2020


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 2 septembrie, care se formează în semnul nașterii tale, deci vei fi vedeta săptămânii. Se dinamizează și axa relațiilor și a căsătoriei și se poate încheia o etapă, să treci împreună cu partenerul la următorul nivel al relației.

Bani – Cea mai dinamică perioadă din săptămână este vineri-duminică, când Luna îți traversează sectorul financiar și vei avea tendința să cheltui mai mult. Chiar dacă faci și unele plăți la utilități și rate, mergi și la shopping pentru că ai găsit niște reduceri și nu vrei să le ratezi. Mercur, astrul comunicării, ajunge duminică în zodia Balanței, în sectorul asociat resurselor pe care le deții în comun cu partenerul de cuplu și veți încerca să reorganizați cheltuielile.

Muncă– Luna Plină din zodia Pești de miercuri are efect și în sfera profesională, pentru că poate anunța un succes într-un proiect la care lucrezi de mai multe luni.

ShARE ÎN BUCATE - Porc delicios cu alune crocante

related posts

Modifică setările cookies