Horoscop săptămânal 31 mai – 6 iunie 2021. Racii au dispoziție de flirt, cuceriri, pasiune amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, bani și sănătate în săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Evenimentul astral al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 iunie, în zodia Rac, prin sectorul vieții de familie. Așadar, până pe 27 iunie, vei petrece mai mult timp cu cei dragi. Vei simți nevoia să-ți dedici timpul familie și părinților.

Bani – În prima parte a săptămânii ai parte de un blocaj financiar. În încercarea de a recupera o sumă de bani sau de a face un împrumut de la prieteni, este posibil să-ți dai seama cine ți-e alături când ai nevoie și cine nu.

Muncă – Se anunță o săptămână dificilă la locul de muncă, cu blocaje sau amânări în proiecte, în prima parte, și cu mai multă initiativă, din 3 iunie, când Luna ajunge în zodia Berbec si-ți imprimă curaj, acțiune și motivație interioară. Posibil, pe 1 iunie să afli unele informații, care-ți vor fi de folos în activitatea profesională.

 

Horoscop Taur săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Posibil, la jumătatea săptămânii, cineva din grupul de prieteni să-ți ofere niște sfaturi utile, pe care să le aplici în sfera sentimentală. Este nevoie mai multă implicare în relația de cuplu.

Bani –Posibil marți sau miercuri să te preocupe o chestiune financiară. Un proiect la care lucrezi necesită o investitiție mai mare. În ce privesc cheltuielile, este nevoie să-ți revizuiești obiceiurile. 

Muncă– Evenimentul astral al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Rac, în sectorul comunicării. Așadar, urmează o perioadă în care vei avea susținere dacă trebuie să înveți lucruri noi. Ideile tale vor prinde contur dacă știi cum să le prezinți, iar comunicarea și diplomația pot să rezolve unele conflicte cu șefii sau cu cei cu care desfășori activități. Atenție la ziua de luni, pentru că șefii ar putea să-ți reproșeze că nu-ți îndeplinești sarcinile la timp!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– În planul sentimental simți nevoia unei schimbări, mai ales dacă sunt discrepanțe între filosofia ta de viața și cea a partenerului.

Bani – Începând din 2 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac și-ți va îmbunătăți situația financiară. Primești bani, cadouri și reușești să pui deoparte niște sume de bani.

Muncă– În partea a doua a săptămânii este posibil să participi la o ședință cu șefii și colegii, în care vi se comunică sarcinile perioadei următoare. Ai susținerea acestora și este posibil să preiei conducerea unui proiect sau a unei echipe. Posibil să  revizuiești unele decizii luate în grabă privind activitatea profesională.

 

Horoscop Rac săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Începând din 2 iunie zodia ta primește razele benefice ale lui Venus. Vei avea dispoziție de flirt, cuceriri, pasiune sau intenționezi să-ți recucerești partenerul. 

Bani– Pe 2 și 3 iunie poți avea inspirație într-o chestiune financiară care privește o activitate profesională sau proiectele de la locul de muncă, dar și planurile tale privind reamenajarea spațiului de locuit al casei.

Muncă– Venus, micul benefic, ajunge în zodia ta din 2 iunie și face un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei muncii. Pregătește-te de noi drumuri, de oportunități care-ți vor ieși în cale în perioada următoare. Nu ești decisă să faci o schimbare, momentan analizezi, faci un plan în secret și ai răbdare să vină oferta potrivită.

 

Horoscop Leu săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Venus, micul benefic și planeta iubirii, ajunge în zodia Rac, în sectorul universului interior și al izolării. Așadar, este posibil să ai o mai mare nevoie de atenție din partea partenerului, să vrei siguranță emoțională. Posibil să împărtășești unei prietene toate aceste trăiri.

Bani – La mijlocul săptămânii primești o sumă de bani mai mare de la cineva de la care nu te aștepți. Ai gânduri să achiziționezi o vacanță și începi să cauți oferte.

Muncă – Începând din 2 iunie, Venus, guvernatorul casei carierei, ajunge în zodia Rac, pe sectorul asociat subconștientului, a universului interior, introspeției. Posibil să se intensifice suprasolicitarea la locul de muncă și să afli de planurile secrete ale șefilor. Totodată, s-ar putea și tu să pregătești un plan de relansare profesională, pe care nu îl împărtășești nici celor mai apropiate persoane.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Începând din 2 iunie, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Rac, în sectorul prietenilor. Așadar, dacă ești singură, poți cunoaște persoane noi prin intermediul grupului pe care îl frecventezi.

Bani – În partea a doua a săptămânii, încerci să administrezi cât mai eficient niște sume de bani, dar te lovești de unele blocaje sau situații care se complică.

Muncă – Începi săptămâna cu o conjunctură astrală care aduce surprize în sarcinile de muncă. Posibil, din 2 iunie, Venus, micul benefic, într-un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic, din sectorul parteneriatelor și asocierilor, să aducă înțelegere și să poți pune bazele unui contract nou.

 

Horoscop Balanță săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste–Venus, guvernatorul tău, ajunge în sectorul activităților profesionale din 2 iunie și este posibil să reiei relații cu persoane cu funcție sau cu persoane din străinătate. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, de vineri până duminică se activează sectorul relațional și pot să apară unele coflicte de idei, din cauza mentalităților diferite sau din cauze financiare.

Bani – În prima parte a săptămânii apar nemulțumiri financiare, situații complicate cu banii, blocaje sau amânări.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 iunie, în zodia Rac, prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor prefesionale. Vei avea susținerea șefilor, recunoasterea meritelor și posibil să ți se încredințeze proiecte noi, la care vei lucra mult mai bine și eficient.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Începând din 2 iunie, Venus, micul benefic, intră în zodia Rac, prin sectorul idealurilor, filosofiei de viață, perfecționării și schimburilor profesionale, călătoriilor și relațiilor cu străinătatea. Așadar, îți vei dori o relație mai profundă cu partenerul de cuplu, pasiuni comune și experiențe în care să vă puteți lărgi orizonturile. Dacă ești singură, îți poți găsi perechea în mediul academic, la un curs de perfecționare, într-o călătorie sau la o ieșire cu prietenii în oraș.

Bani- În prima parte a săptămânii, faci niște cheltuieli pentru o petrecere sau cumperi un cadou cuiva drag, unui membru al familiei sau unui prieten apropiat, căruia vrei să îi faci o surpriză.

Muncă – În partea a doua a săptămânii se activează sectorul comunicării și al dezbaterilor, ai multe întâlniri, deplasări, ședințe, prezinți proiecte, susții lucrării sau interviuri și ești convingătoare atunci când trebuie să obții o aprobare, un acord al șefilor. 

 

Horoscop Săgetător săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Posibil, în partea a doua a săptămânii, să te revezi cu niște rude și vei avea parte de momente plăcute. Dacă ai gânduri serioase cu partenerul de cuplu, privind o căsătorie, le prezinți și familiei intențiile tale.

Bani – În săptămâna aceasta vin vești bune din sfera financiară, pentru că Venus, micul benefic ajunge, în 2 iunie, în sectorul avantajelor materiale, a datoriilor, creditelor, resurselor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane. Așadar, primești bani, cadouri sau partenerul va fi cel care va susține unele cheltuieli.

Muncă – În relațiile cu cei cu care lucrezi ar putea să revină în actualitate probleme mai vechi care necesită rezolvare. S-ar putea să fie nevoie să schimbi termenii unui contract, să ai discuții mai lungi pe o temă, să ceri o amânare.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Venus, planeta iubirii, ajunge în 2 iunie, în zodia Rac, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor de cuplu și parteneriatelor. Cu razele sale benefice va aduce armonie, înțelegere și mai mult timp petrecut cu partenerul de cuplu.

Bani – Începi săptămâna cu dialoguri pe chestiuni financiare, mai ales dacă vrei să faci o surpriză cuiva drag. Te sfătuiești cu prietenii sau cu familia legat la cadoul pe care vrei să-l cumperi.

Muncă– Contextul astral al săptămânii aduce reorganizări la locul de muncă, dar și noroc și te susține în toate acțiunile pe care le întreprinzi. Sectorul comunicării, al schimburilor de opinii și al deplasărilor este activat pe 1 si 2 iunie, ai un randament intelectual ridicat, înveți lucruri noi și-ți urmezi obiectivele.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Cu Mercur retrograd prin casa iubirii, vei traversa o perioadă de reevaluare a sentimentelor și a relației de iubire. Ți se cere mai multă responsabilitate și asumarea unor decizii pe care le-ai luat în grabă. Poate vei realiza că trebuie să-ți schimbi atitudinea vis-a-vis de cum privești lucrurile în planul sentimental.

Bani – Sectorul financiar se activează pe 1 și 2 iunie, când este posibil să recuperezi niște bani, să încasezi salariul, banii dintr-o colaborare și chiar să ai un dialog privind revizuirea termenilor unui contract.

Muncă – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, din 2 iunie, în casa muncii. Acesta va influența în bine relațiile cu colegii, cu șefii, cu cei cu care desfăsori activități, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, a unei colaborări pentru suplimentarea veniturilor.

 

Horoscop Pești săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021


Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, în 2 iunie, în sectorul iubirii, aventurii, romantismului, cuceririlor, flirtului și copiilor. Dacă ești singură, ești deschisă către noi relații, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, Venus poate aduce vești despre apariția unui copil. Dacă ești deja părinte, te bucuri de realizările copiilor și-ți vei petrece mai mult timp cu aceștia.

Bani – Preocupări pentru chestiunile financiare apar din 3 iunie până la finalul săptămânii, pentru că Luna va activa sectorul banilor. Atenție, că ai tendința să cheltui mai mult decât îți permiți sau faci niște achiziții neinspirate!

Muncă – Aspectul benefic dintre Venus, intrat în zodia Rac din 2 iunie și Jupiter, marele benefic, care îți traversează semnul nașterii tale, îți aduc oportunități la locul de muncă. Este o perioadă favorabilă afirmării și culegerii roadelor muncii, mai ales dacă ai depus multe eforturi în acest sens.

 

Prințul William cerut în căsatorie!

related posts

Modifică setările cookies