Horoscop săptămânal 4 - 10 ianuarie 2021. Vărsătorii sunt tentanți de o relație ascunsă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de sănătate, bani și carieră în săptămâna 4-10 ianuarie 2021. 


Horoscop Berbec săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Marți și miercuri atenția ta se îndreaptă spre sectorul asociat relațiilor, pentru că Luna traversează zodia Balanței. Aceste zile sunt favorabile pentru a-ți stabili noi idealuri în ce privește relația de cuplu, mai ales că Venus, guvernatoarea casei relațiilor, ajunge vineri în Capricorn și vei privi totul din prisma imaginii și a statutului personal.

Bani – Unul dintre evenimentele astrale importante ale săptămânii îți va activa sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Astfel, Marte, guvernatorul tău, ajunge, joi, în zodia Taur și te vei ocupa îndeosebi de banii pe care îi câștigi.

Muncă – La începutul săptămânii, cu Luna în zodia Fecioarei, care îți tranzitează casa muncii, ești organizată la locul de muncă și determinată ca totul să se desfășoare conform planului stabilit. Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, din 8 ianuarie, vei avea tot felul de idei originale și schimburi de opinii interesante cu cei cu care desfășori activități. Îți setezi obiective de viitor și folosești perioada următoare să obții o avansare sau beneficii, mai ales că Venus, micul benefic, îți traversează sectorul socio-profesional și aduce oportunități și șanse.

 

Horoscop Taur săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Odată cu intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în zodia Capricorn, este posibil să-ți găsești perechea în mediul academic, într-o călătorie sau prin intermediul sferei profesionale. Fii deschisă și nu rata oportunitățile care vin spre tine!

Bani – Urmează o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru tine, pentru că știi să te mobilizezi, să te pui în valoare și să obții venituri substanțiale, de pe urma implicării tale în carieră.

Muncă– Cu Marte în semnul nașterii tale, din 7 ianuarie, simți că poți muta munții din loc și că ai energia necesară să-ți îndeplinești țelurile în carieră. Vei avea și susținerea lui Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei banilor, care intră în zodia Vărsător, de vineri, pe sectorul asociat carierei. Așadar, vei fi deschisă noului și vei adopta metode noi de a te promova sau de a-ți prezenta ideile.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Începând de joi, Marte, planeta acțiunii, părăsește axa sentimentală și ajunge în zodia Taur, pe sectorul subconștientului, izolării și meditației. Așadar, introspecția ar putea să te ajute să identifici ce anume îți dorești de la perechea ta sau dacă acțiunile pe care le-ai întreprins în ultima jumătatea de an au avut efectul scontat în planul amoros.

Bani – Venus, micul benefic, ajunge vineri în zodia Capricorn, în sectorul asociat banilor proveniți din alte surse decât salariile, așa că te poți bucura de intrarea unor sume de bani, cu care să-ți mai achiți unele datorii. Totodată, ar fi recomandat să fii atentă cine sunt persoanele care ar putea să te ajute să rezolvi o chestiune financiară încurcată.

Muncă– Cu Mercur, guvernatorul tău, în zodia Vărsător, începând de vineri, ideile tale încep să capete contur și vei fi interesată să iei decizii majore în viața profesională, asta după ce vei face în prealabil o analiza. Decizi să ieși din zona ta de confort și să riști.

 

Horoscop Rac săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Începând de vineri te poți bucura de prezenta lui Venus, micul benefic, în zodia Capricorn, în sectorul care indică relațiile, căsătoria și parteneriatele. Armonia, înțelegerea și timpul plăcut împreună cu partenerul își vor găsi loc în relațiile tale, așa că profită de acest tranzit astral, care-ți poate aduce și trecerea la un alt nivel al relației!

Bani – Pe 8 ianuarie, Mercur ajunge în zodia Vărsător, pe care o va traversa până pe 16 martie și va ajuta în demersurile tale financiare, privind obținerea unui credit sau o finanțare pentru un bun de valoare mai mare sau pentru un proiect în care vrei să te implici.

Muncă– După o perioadă de jumătate de an, în care sfera profesională a fostă dinamizată de către Marte, din 7 ianuarie, planeta acțiunii părăsește zodia Berbec și va traversa până pe 4 martie zodia Taur. Prin urmare, se activează sectorul asociat prietenilor, proiectelor și planurilor pe termen lung. Acum este momentul demarării planurilor la care ai lucrat în ultima perioadă.

 

Horoscop Leu săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Cu Mercur, astrul comunicării, din 8 ianuarie, prin zodia Vărsător, în sectorul relațiilor și căsătoriei, vei avea parte de dialoguri interesante cu partenerul de cuplu. Dacă te afli într-un proces de divorț, acum poți găsi căi de înțelegere, iar dacă ești singură, vei știi ce subiecte să abordezi pentru a-ți cuceri partenerul.

Bani – Cum Luna traversează zodia Fecioarei, respectiv sectorul financiar, la începutul săptămânii, sunt șanse să încasezi niște bani de la serviciu sau dintr-o activitate extraprofesională. Posibil să ai și niște dialoguri cu șefii, legate de activitatea ta și de faptul că aștepți un bonus pentru orele suplimentare.

Muncă – Două dintre evenimentele astrale din această săptămână privesc sfera profesională. Primul este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, în sectorul socio-profesional, al imaginii și statutului personal și al doilea este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Capricorn, respectiv în casa muncii. Așadar, Marte, planeta războiului, vine cu energia necesară să te lansezi în carieră, iar micul benefic aduce șanse, oportunități, ajutor de la echipa cu care lucreazi, mici noroace și ajutor de la colegi, asociați, partenerii de afaceri. Totodată, poate aduce și oferte noi de job.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Planul sentimental primește de vineri tranzitul lui Venus, micul benefic. Așa că, până pe 1 februarie, ai timp să folosești toate mijloacele să-ți recucerești partenerul sau să începi o nouă relație. Dacă până acum au fost momente în care ai simțit o presiune sau că lucrurile nu se îndreaptă spre direcția dorită de tine în planul afectiv, ai acum posibilitatea să îndrepți lucrurile.

Bani – Marți și miercuri sunt zile în care se întrevede activitate în conturile tale. Așa că, fie că încasezi bani, achiți utilități sau mergi la shopping, te vei preocupa să asiguri cele necesare și să fii la zi cu toate plățile.

Muncă – Cu Marte, planeta acțiunii, din 7 ianuarie, prin zodia Taur, urmează o perioadă  (până pe 4 martie) în care preiei inițiativa și ai curaj să te implici în proiecte noi la locul de muncă. Vei fi ajutată și de Mercur, guvernatorul tău, care din 8 ianuarie intră în Vărsător, în casa asociată muncii.

 

Horoscop Balanță săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Începând de vineri, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul asociat vieții de familie, căminului și spațiului de locuit, așa că te vei simți bine acasă și numai de aici îți vei lua energia să poți susține proiectele în care te implici la locul de muncă. Tot de vineri și Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, respectiv în sectorul sentimental, al aventurii, distracției, flirtului și romantismului și introduce o notă de originalitate și imprevizibilitate atunci când vine vorba de iubire. Dacă ești singură, așteaptă-te la evenimente bruște și răsturnări de situație în planul afectiv.

Bani – După un tranzit de circa șase luni, în care Marte, planeta acțiunii, a dinamizat relațiile, pe 7 ianuarie părăsește casa relațiilor și ajunge într-o casă financiară, a banilor deținuți în comun cu partenerul de cuplu sau cu alți terți, a banilor care provin din alte surse decât salariile. Prin urmare, până pe 4 martie, vei putea rezolva unele chestiuni financiare, pe care nu ai putut să le rezolvi până acum, care vizează un partaj, o împărțire de bunuri, accesarea unui credit, achitarea unor taxe și impozite.

Muncă– La serviciu, săptămâna se anunță dificilă doar în prima parte, pentru că în partea a doua, intervine o problemă de sănătate și ai putea să fii nevoită să-ți iei câteva zile libere. Ai nevoie să te reechilibrezi, mai ales că minivacanța de sărbători nu a fost de ajuns pentru tine.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Joi și vineri Luna îți traversează semnul nașterii, așa că vei trăi mai intens totul, dar mai ales planul afectiv. Vineri, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Taur, și va tranzita până pe 4 martie sectorul relațiilor și parteneriatelor. Ar trebui să fii atentă cum îți folosești energia, dar mai ales să nu intri în conflicte, pentru că Marte poate aduce dispute și-ți va pune la încercare relația în care te afli.

Bani- În weekend primești o sumă de bani de la cineva mai în vârstă din familie. Cum nu aveai planuri cu acești bani, decizi să îi investești în materiale și cărți de care ai nevoie într-un proiect personal.

Muncă- Începând din 8 ianuarie, Mercur, guvernatorul casei proiectelor și planurilor de viitor, ajunge în zodia Vărsător pe care o va tranzita până pe 16 martie. Prin urmare, începi să-ți dorești să ai afacerea ta, să nu mai depinzi de nimeni și să-ți faci programul pe care ți-l dorești. O activitate extraprofesională s-ar putea transforma în jobul tău și vei avea mai mult timp liber pentru tine.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Cum Mercur este guvernatorul casei relațiilor și începe să tranziteze casa comunicării, respectiv zodia Vărsător, urmează o perioadă, în care vei redescoperi comunicarea cu partenerul și faptul că dialogurile interesante și preocupările intelectuale v-au adus împreună.

Bani – Sectorul financiar este activat marți și miercuri, când ai parte de semnale că ar trebui să-ți faci o reorganizare a finanțelor. Începând de vineri, Venus, micul benefic și guvernatorul casei muncii, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul financiar, așa că vei avea parte de negocieri profitabile și de sume de bani, care te vor ajuta să capeți încredere în tine, că direcția pe care mergi este cea bună.

Muncă– Se anunță o săptămână foarte activă, în care vrei să-ți stabilești planul de acțiune pentru următoarea perioadă. Începând de vineri, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, în sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, așa că vei dispune de energia necesară să faci o strategie pe termen lung. Ideile tale originale și deschiderea către nou ar putea să te ajute să vezi că ai nevoie de o schimbare radicală în sfera socio-profesională.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Începând de vineri te poți bucura de prezența lui Venus, micul benefic, în semnul nașterii tale. Până pe 1 februarie ar fi recomandat să-ți folosești șarmul, să te faci plăcută, pentru că nu se știe ce surprize poți avea în planul sentimental. Planul iubirii va fi activat și de către Marte, din 7 ianuarie, așa că ai grijă cum folosești energia planetei acțiunii, pentru că nu de puține ori vei avea tentația să iei decizii pripite sau să intri în dispute!

Bani – Începând de vineri, Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în zodia Vărsător, în sectorul banilor obținuți din muncă și aduce metode noi și originale de a face bani. Profită de acest tranzit astral, care durează până pe 16 martie!

Muncă– Începând cu 7 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur și te poate ajuta să te pui în valoare, să-ți valorifici un talent, de pe urma căruia să obții beneficii financiare. Marți și miercuri sunt zile favorabile pentru a-ți aborda superiorii și a le propune o idee de proiect.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Capricorn, prin sectorul asociat frământărilor interioare, te va ajuta să-ți dai seama ce anume îți dorești în planul afectiv. Totodată, ești tentată să reiei legătura cu cineva din trecutul tău sau să începi o relație ascunsă.

Bani – Posibil în primele zile ale săptămânii să încasezi niște sume de bani, cu care-ți rezolvi o serie de chestiuni restante.

Muncă– Cu Mercur din 8 ianuarie până în 16 martie în semnul nașterii tale, ar trebui să profiți de acest tranzit astral, pentru că-ți va aduce numai beneficii, deschidere, idei originale și vei înțelege și din altă perspectivă tot ce se întâmplă în planul profesional. Cu Marte, planeta acțiunii, în Taur din 7 ianuarie, pe sectorul familiei, vei munci mai mult, dar mai eficient și vei avea parte de susținere din partea familiei să începi o activitate pe cont propriu.

 

Horoscop Pești săptămâna 4 - 10 ianuarie 2021


Dragoste– Cu Mercur prin zodia Vărsător începând de vineri prin casa subconștientului nu vei face decât să stai să analizezi sectorul sentimental și să-ți dai seama dacă te afli în relația la care ai visat.

Totodată, este posibil să afli secrete și să să pui cap la cap informațiile care-ți parvin privind acțiunile partenerului de cuplu.

Bani – Marți și miercuri se activează sectorul financiar, al banilor care provin din alte surse decât salariile. Posibil să recuperezi o sumă de bani restantă, împrumutată unui prieten.

Muncă– Începând de vineri, Venus, micul benefic, ajunge în casa proiectelor de viitor și a prietenilor sau grupurilor pe care le frecventezi. Posibil să fii surprinsă că cineva din anturajul tău te susține. Din 7 ianuarie si Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Taur, după un traseu lung prin zodia Berbec. Până pe 4 martie, Marte va traversa casa comunicării, a studiului personal, schimburile de idei, obținerea de informații, acumularea de cunoștințe și deplasările. Așadar, profită de acest tranzit și învață lucruri noi! Atenție însă la felul cum comunici, pentru că este posibil să fii destul de agresivă în comunicare și acest lucru să-i deranjeze pe interlocutorii tăi!

Share în bucate - Varză a la Cluj

related posts

Modifică setările cookies