Horoscop săptămânal 4 - 10 mai 2020. Gemenii, nevoiți să cheltuie o sumă mare de bani, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de bani, sănătate și dragoste în săptămâna 4 - 10 martie 2020. 


Horoscop Berbec săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Prima parte a săptămânii se pot întâmpla evenimente în zona relațiilor. Posibil în urma unor dialoguri cu partenerul de viață să fii dezamăgită de principiile după care acesta se conduce în viață.

Bani – Evenimente cu impact în sfera financiară ar putea să aibă loc în jurul datei de 7 mai, când are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care se perfectează în casa banilor în comun cu partenerul, banii proveniți din moșteniri, credite sau banii pe care îi datorezi.

Muncă – În data de 5 mai, axa cunoașterii va primi tranzitul Nodului Nord (destinul). Acest lucru înseamnă că vei avea lucruri noi de învățat, poate să-ți finalizezi niște studii, să te perfecționezi într-un domeniu care ar putea să te ajute în domeniul în care activezi acum.

Horoscop Taur săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Încheierea unei etape sau poate un eveniment cu impact emotional, care să îți aducă multă bucurie, se poate întâmpla în jurul datei de 7 mai, când are loc Luna Plină din zodia Scorpion, care va dinamiza axa relațiilor, a mariajului și asocierilor.

Bani – Axa financiară, respectiv casa banilor obținuți de la locul de muncă devine importantă odată cu intrarea Nodului Nord (destinul) în acest domeniu. Așadar, vei învăța să devii independentă financiar și să echilibrezi cheltuielile cu încasările de bani.

Muncă– Primele două zile din săptămână se anunță cele mai solicitante la locul de muncă. Este posibil să inițiezi dialoguri cu șefii pentru a primi o mărire salarială sau soliciți facturarea orelor suplimentare.

Horoscop Gemeni săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Odată cu intrarea Nodului Nord (destinul) în zodia ta, pe data de 5 mai, vei avea o perioadă de un an și jumătate să te redescoperi, să faci ce-ți place. Totodată, se va dinamiza axa relațională și partenerul va fi prioritatea ta.

Bani – Posibil în partea a doua a săptămânii să achiți o sumă de bani pe un bun de valoare mai mare. Deasemenea, pot să existe și dialoguri cu apropiații de la care să împrumuți o sumă de bani.

Muncă– Sectorul muncii și al activităților curente va fi activat odata cu Luna Plină din 7 mai, din zodia Scorpion, care va dinamiza aceste domenii. Vor avea loc evenimente cu impact, dar și posibilitatea schimbării situației financiare prin obținerea unei măriri salariale sau primirea unei oferte de job mai bine plătit.

Horoscop Rac săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Sectorul sentimental se va dinamiza în preajma fenomenului de Lună Plină din 7 mai, din zodia Scorpion. Așadar, dacă ești singură, poți intra într-o relație cu un coleg de serviciu sau cu unul dintre partenerii sau asociații cu care lucrezi, iar dacă deja ești într-o relație, te vei gândi tot mai serios la posibilitatea de a deveni părinte.

Bani – Săptămâna aceasta nu se prea întrevede nicio activitate financiară de intrare a banilor în conturile tale, în afară de salariu. Nu o sa faci decât să cheltui și ar fi bine totuși să stai departe de site-urile de imbrăcăminte, pentru că vei fi tentată să cumperi mai mult decât îți permiți.

Muncă– Axa muncii se va dinamiza din această săptămână odată cu intrarea Nodului Nord (destinul) în zodia Gemeni. Vei dori să schimbi ceva în activitățile de la locul de muncă în următorul an și jumătate și să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională.

Horoscop Leu săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Axa sentimentală se va dinamiza în următorul an și jumătate odată cu intrarea Nodului Nord (destinul), în data de 5 mai, în zodia Gemeni. Totodată și sectorul copiilor va fi în vizorul tău. Posibil să te gândești tot mai serios să devii părinte sau dacă deja ai copii, îți vei rezerva mai mult timp acestora și partenerului de viață.

Bani – În primele două zile din săptămână ai putea negocia profitabil un contract, care să îți suplimenteze conturile. Ai mari șanse să ai rezultatul dorit.

Muncă– Odată cu intrarea Nodului Nord (destinul) în data de 5 mai, în zodia Gemeni, în sectorul care reprezintă grupurile sociale și planunurile pe termen lung, vei vedea că prioritățile tale se vor schimba și te vei implica în tot mai multe proiecte.

Horoscop Fecioara săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– La mijlocul săptămânii ai niște dialoguri cu partenerul, care te pun pe gânduri. Ești nemulțumită de felul în care se îndreaptă relația, pentru că ai vrea ca lucrurile să se miște mult mai repede.

Bani – La începutul săptămânii se întrevede intrarea unor sume de bani, posibil din salariu, bani cu care vei achita utilități, facturi și returna datorii.

Muncă– Din 5 mai, preocupările tale se schimbă și prioritatea va fi cariera și ambițiile profesionale, odată cu intrarea Nodului Nord (destinul) în casa carierei și a imaginii. Chiar dacă vei munci mult în următorul an și jumătate, rezultatele vor fi pe măsură. Luna Plina din 7 mai, din zodia Scorpion se formează pe casa comunicării și-ți poate aduce negocierea unui contract profitabil din punct de vedere financiar.

Horoscop Balanță săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– În sfera sentimentală traversezi o perioadă destul de calmă și ești mulțumită de evoluția relației în care te afli. Zilele de weekend din această săptămână vor fi cele mai intense în cuplu.

Bani – Evenimente de natură financiară ar putea avea loc la mijlocul săptămânii, în preajma fenomenului de Lună Plină din 7 mai, din zodia Scorpion, care îți poate aduce vești despre suplimentarea veniturilor sau ai de făcut niște tranzacții financiare de pe urma unei vânzări a unui bun de valoare.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Nodului Nord (destinul) în data de 5 mai, în casa studiilor și a cursurilor de specializare, semn că vei lua hotărârea ca în următorul an și jumătate să-ți finalizezi niște studii, poate să începi un master care te-ar ajuta să obții o funcție.

Horoscop Scorpion săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Fenomenul astral de Lună Plină din zodia Scorpion, din data de 7 mai, va dinamiza axa mariajului, a relațiilor, cu evenimente intense în planul sentimental. Așadar, poate avea loc un eveniment important pentru tine, fie că este vorba de planul personal, fie că este vorba de lansarea într-un proiect în sectorul profesional.

Bani – Axa financiară, respectiv casa banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu, avantajele materiale, banii proveniți din credite sau pe care îi datorezi unor instituții financiare sau unor persoane, se vor dinamiza odată cu intrarea Nodului Nord (destinul) în data de 5 mai în aceste domenii, care vor deveni prioritate pentru tine.

Muncă– La serviciu ți se cere să faci planul pe următoarele luni. Îți faci un bilanț și analizezi finanțele pe care le deții. Încerci să gestionezi totul în așa fel încât să poți demara o afacere personală în paralel cu actualul loc de muncă.

Horoscop Săgetător săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Sectorul mariajului, al relațiilor și a parteneriatelor începe să se dinamizeze din 5 mai de când Nodul Nord (destinul) ajunge în zodia Gemeni și dinamizează axa relațională. Vor avea loc evenimente importante în cuplu: o logodnă, o căsătorie sau întâlnirea unei persoane speciale, care-ți va deveni partener.

Bani – Contractele pe care le vei semna în această săptămână îți vor schimba situația financiară. Ești fericită că te poți implica în mai multe proiecte.

Muncă– Cele mai dificile zile la locul de muncă vor fi în preajma fenomenului de Lună Plină din 7 mai, care se formează în zodia Scorpion și care anunță evenimente cu impact emotional. Posibil să fii nevoită să realizezi că trebuie să elimini din viața ta lucrurile și persoanele care te opresc să evoluezi.

Horoscop Capricorn săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 7 mai, din zodia Scorpion, care va activa axa sentimentală, dar și planurile tale de viitor împreună cu persoana iubită. Posibil să vă anunțați prietenii privind decizia de a vă întemeia o familie.

Bani – La mijlocul săptămânii vei fi tentată să faci niște artificii financiare. Nu ar fi recomandat în această perioadă, pentru că este posibil să nu iei niște decizii tocmai bune.

Muncă– Odată cu intrarea Nodului Nord (destinul) în data de 5 mai în zodia Gemeni, în sectorul care reprezintă sarcinile, activitățile de la locul de muncă și sfera profesională, prioritățile tale se vor schimba și aceste domenii vor deveni prioritare în următorul an și jumătate.

Horoscop Vărsător săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Te afli printre norocoasele zodiacului, deoarece din 5 mai, de când Nodul Nord (destinul) ajunge în sectorul sentimental și al copiilor, vei traversa o perioadă de un an și jumătate în care te vei îndrăgosti, vei reînvia pasiunea în cuplu sau puteți deveni părinți.

Bani – Faci eforturi deosebite în această săptămână să faci față cheltuielilor, dar mai ales să achiți toate utilitățile și ratele. Gestionează rațional toate sumele de bani pe care le ai și nu da curs ispitelor de a face cumpărături de lucruri de care nu ai neapărată nevoie!

Muncă– Mijlocul săptămânii este cel mai dinamic la locul de muncă și mai ales în preajma fenomenului de Lună Plină din 7 mai, din zodia Scorpion, care activează cariera și ambițiile profesionale, imaginea și statutul personal. Așadar, poți încheia o etapă la locul de muncă sau poți avea succes într-un proiect.

Horoscop Pești săptămâna 4 - 10 mai 2020

Dragoste– Sectorul vieții de familie și al căminului devine important în următoarele optsprezece luni odată cu intrarea Nodului Nord (destinul) în data de 5 mai în aceste domenii. Totodată, se va dinamiza axa carieră-familie și vei realiza că trebuie să acorzi mai mult timp celor dragi, decât activității profesioanale.

Bani – Finalul săptămânii îți poate aduce bani în conturi de la locul de muncă sau dintr-o colaborare. Faci tot ce-ți stă în puteri să obtii venituri suplimentare.

Muncă– Luna Plină care se formează în data de 7 mai, în zodia Scorpion, anunță încheierea unei etape sau culegerea roadelor unor demersuri care privesc studiile și finalizarea unor cursuri de perfecționare profesională, care ar putea să te ajute pe viitor în carieră.

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "La 12 ani am câștigat prima mie de euro"

related posts

Modifică setările cookies