Horoscop săptămânal 5 – 11 aprilie 2021. Balanțele intră într-un conflict intens în dragoste, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de sănătate, bani și dragoste în săptămana 5 – 11 aprilie 2021.


Horoscop Berbec săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– Dacă joi și vineri ai nevoie de introspecție și izolare pentru a putea să iei niște decizii de natură partenerială, în weekend, când Luna ajunge în semnul nașterii tale, ești plină de energie, dai dovadă de determinare în tot ce faci și încerci să lămurești unele chestiuni relaționale. Posibil să fi avut parte de unele dispute din cauza unor prieteni, care te-au dezamăgit, iar partenerul le-a luat apărarea, lucru care te-a deranjat.

Bani – Sectorul financiar se activează luni și în weekend, când poți primi o sumă de bani sau un cadou venit mai târziu. 

Muncă – Toată săptămână se anunță încărcată la locul de muncă. Atenție, vineri, să nu te lași păcălită de aparențe înșelătoare, să nu iei decizii importante, care privesc munca și activitățile la serviciu!

 

Horoscop Taur săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– Luni este o zi în care vei avea niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de direcția spre care se îndreaptă relația voastră. Spre finalul săptămânii, primești o invitație de a merge cu un grup de prieteni, însă sunt niște lucruri, care te deranjează și preferi să refuzi. În weekend Luna îți traversează sectorul asociat universului interior și simți nevoia să stai retrasă, chiar dacă partenerul face tot posibilul să-ți intre în voie și să te convingă să plecați într-un minisejur.

Bani – Discuții legate de bani și de contracte apar pe întreg parcursul săptămânii. Posibil să fii impresionată de o poveste de viață a unor persoane pe care le cunoști întâmplător și să îi ajuți cu o sumă de bani.

Muncă– Luni se întrevăd negocieri și dialoguri legate de posibilitatea încheierii unui contract, marți s-ar putea să nu iasă lucrurile așa cum îți dorești, pentru că din configurația astrală face parte și Saturn, care încurcă puțin lucrurile în sfera profesională și miercuri se ivesc niște oportunități, pe care ar fi bine să nu le ratezi.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– Posibil să nu te mai aștepți la lucruri deosebite venite din partea unei persoane din străinătate cu care ai corespondat o perioadă, însă săptămâna aceasta vei avea niște surprize plăcute, neașteptate și răsturnări de situație, care sunt în favoarea ta. În weekend te vezi cu prietenele și le dai ultimele vești.

Bani – În prima parte a săptămânii, s-ar putea să nu încasezi banii pe care îi aștepți, să fie niște încurcături sau să încerci să recuperezi o sumă de bani pe care ai dat-o pe ceva ce ai cumpărat online și nu se ridică la așteptările tale.

Muncă– Dacă primești vreo ofertă de job sau ți se propune să preiei alte sarcini, ar fi bine să analizezi bine avantajele, dar mai ales dezavantajele, pentru că este în joc timpul tău liber. Atenție, vineri la tendința de a intra în conflict cu șefii sau cu cineva cu autoritate!

 

Horoscop Rac săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– S-ar putea, la începutul săptămânii, să te deranjeze ceva la partener, să aveți un dialog sincer și să lămuriți într-un final, unele temeri ale tale cu privire la acțiunile și atitudinea lui din ultima perioadă.

Bani – Chestiunile financiare te preocupă începând de marți, când încerci să faci ordine în situația financiară și un plan de returnare a unei datorii pe termen lung. Totodată, s-ar putea să apară unele discuții legate de bani cu rudele partenerului și există posibilitatea să rupeți relațiile.

Muncă– Urmează o săptămână în care s-ar putea să fii lipsită de diplomație în relațiile cu șefii sau cu colegii.  Evită semnarea sau luarea deciziilor importante, pentru că te poți răzgândi și riști să-ți pară rău.

 

Horoscop Leu săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– Relația de cuplu și mariajul te preocupă în prima parte a săptămânii. Luni vei încerca să împarți sarcinile gospodărești pentru întreaga săptămână, pentru că în weekend vă doriți să plecați în afara orașului. Marți, partenerul s-ar putea să primească niște vești mai puțin plăcute de la serviciu și va trebui să îl susții moral, iar miercuri este o zi în care stabiliți de comun acord unde vreți să vă petreceți vacanța de vară și încercați să faceți niște rezervări.

Bani – Joi și vineri te preocupă situația resurselor comune cu ale partenerului, avantajele materiale și achitarea unor credite sau utilități. Totodată, cauți finanțare pentru ceva ce-ți dorești să achiziționezi de mai mult timp.

Muncă – La serviciu, lucrurile se desfășoară normal, este o perioadă destul de liniștită și odată cu intrarea lui Mercur în casa studiilor, te gândești serios să mai înveți ceva. Ești înclinată spre studiu, activități intelectuale, vrei să participi la workshopuri, seminarii și cursuri de dezvoltare profesională.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– Dacă ești singură, săptămâna îți scoate în cale persoane, care, la prima vedere, par să fie exact ce-ți dorești. Atenție, însă, că te poți lăsa păcălită foarte ușor de aparențe înșelătoare! Dacă faci parte dintr-un cuplu, joi și vineri, îți rezervi mai mult timp pentru a petrece cu partenerul.

Bani – Spre finalul săptămânii, mai exact în weekend, poți primi o sumă de bani sau un cadou de la cineva de la care nu te aștepți. Totodată, ești tentată să cheltui mai mult.

Muncă – Activitățile profesionale îți vor ocupa timpul în prima parte a săptămânii. Vei fi mulțumită de rezultate, chiar dacă unele planuri s-ar putea da peste cap și să apără schimbări de direcție.

 

Horoscop Balanță săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– Contextul astral de marți ar putea să-ți dea peste cap planurile, care privesc întâlnirea cu o persoană pe care ai cunoscut-o de curând. Lucrurile se aranjează până la urmă și poți ajunge să onorezi invitația miercuri. Și weekendul se anunță dinamic în sfera relațională. Prezența lui Mercur în casa relațiilor ar putea să aducă dialoguri interesante cu partenerul. Atenție la faptul că în cuplurile mai vechi, ar putea să apară unele tensiuni, iar unii dintre parteneri să se trezească în mijlocul unui conflict care să nu se stingă prea ușor!

Bani – Începi săptămâna cu încasarea unei sume de bani, pe care o vei folosi în casă, pentru cumpărături sau cadouri pentru cei dragi, că tot se apropie sărbătorile și vrei să fii pregătită din timp.

Muncă– Zilele de joi și vineri sunt mai aglomerate la locul de muncă, pentru că va trebui să respecți niște termene, să predai niște situații, care se schimbă de la o zi la alta. Îți dorești o schimbare, însă încerci să ai răbdare și diplomație să nu-ți strici relațiile de serviciu, deși ai momente în care ai îți vine să lași totul baltă și să-ți cauți alt job.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– Vineri, s-ar putea să ai parte de o dezamăgire în dragoste sau în relația cu partenerul de cuplu să se amestece niște persoane, care-ți aduc unele vești surpriză. Dacă ești singură, este posibil să întâlnești o persoană, care te farmecă din prima clipă, însă reușești să-ți dai seama că nu este ce-ți trebuie și nu te lași păcălită de vorbe frumoase.

Bani- Miercuri este posibil să încasezi o sumă de bani, pe care o vei folosi să achiți niște utilități, dacă ai facturile emise, dacă nu, găsești tu repede cum să îi cheltui.

Muncă – Luni, joi și vineri sunt cele mai active zile din săptămâna la locul de muncă. Posibil să apară unele evenimente neprevăzute și să fii nevoită să lucrezi ceva și în weekend. Prezența lui Mercur în zodia Berbec, în sectorul muncii, nu va face decât să aducă tensiuni la locul de muncă în relațiile cu toți cu care desfășori activități, așa că, dacă ești avertizată, poate reușești să nu strici  relațiile.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– Dacă ești singură, sectorul iubirii se activează în weekend, când ai dispoziție de flirt, cuceriri, aventuri, să cunoști oameni noi sau să petreci timpul cu partenerul de cuplu, dacă te afli într-o relație. Cele patru planete care îți traversează sectorul amoros îți aduc dispoziție de a trăi viața la cote maxime, intense, pline de pasiune și profunzime.

Bani – Luni este posibil să faci niște plăți restante și încerci să închei o colaborare pentru a-ți suplimenta veniturile.

Muncă– Începi săptămâna cu multe deplasări, ai multe interacțiuni cu cei cu care lucrezi, dezbați idei, proiecte, administrezi un buget, care pare să nu ajungă pentru ce ai tu nevoie. Marți vei avea unele blocaje sau amânări în încasarea unor sume de bani sau nu primești aprobări, dar lucrurile se rezolvă miercuri, când Luna face un aspect cu Jupiter, guvernatorul tău, dar și marele benefic, care te scoate dintr-o încurcătură în ultimul moment. Noroc și cu abilitățile tale de comunicare și negociere!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– În planul sentimental încă te simți tensionat și dacă vineri intenționezi să îi faci o propunere partenerului, este posibil ca lucrurile să nu iasă cum vrei tu. Dacă ești singură sau ai hotărât să stai departe de partener o perioadă, pentru a vă da seama de sentimentele voastre, ar trebui să nu forțezi lucrurile, ci să ai răbdare să vină momentul oportun pentru a iniția o acțiune.

Bani – Dacă marți este posibil să nu reușești să intri în posesia unei sume de bani, începând de miercuri situația se deblochează. Mai mult de atât, este posibil să mai apară niște bani din surse neașteptate sau să primești niște înștiințări că ai de făcut niște plăți.

Muncă– Joi și vineri sunt două zile în care abilitățile tale de comunicare ar putea să-ți aducă rezolvarea unor interese personale. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– În weekend, luna ajunge în zodia Berbec, va activa sectorul asociat comunicării, gândirii și deplasărilor și va face un aspect cu Mercur, proaspăt intrat și el în zodia Berbec, așa că s-ar putea să nu te poți abține de la comentarii mai agresive, critice, la adresa partenerului. Recomandarea astrelor este să folosești constructiv energia planetelor care îți traversează sectorul  comunicării. Învață lucruri noi și folosește această energie pentru a-ți valorifica un talent!

Bani – Joi și vineri sunt două zile în care se întrevede activitate în sectorul financiar, fie că vei încasa niște sume de bani, fie că vei cheltui mai mult. Atenție la ofertele pe care le găsești, pentru că nu toate sunt profitabile!

Muncă – Săptămâna începe în forță, iar Luna îți traversează semnul nașterii marți și miercuri și-ți va aduce idei originale, inventivitate și dorința de afirmare. Chiar dacă s-ar putea să apară unele restricții și blocaje, vei știi cum să procedezi să ieși din situații limită.

 

Horoscop Pești săptămâna 5 – 11 aprilie 2021


Dragoste– Prezența Lunii în zodia ta, joi și vineri, îți va aduce o perioadă în care ți-ai putea recăpăta energia, încrederea în tine. Ești înclinată mai mult spre meditație, visare și vei reflecta mai profund la consecințele actelor tale în planul sentimental.

Bani – Sectorul financiar se activează în weekend, când vei merge la cumpărături și vei cheltui mai mult. Posibil să-ți faci și un plan pentru recuperarea unor sume de bani.

Muncă – Prima parte de săptămână este mai dinamică la locul de muncă, cu surprize sau evenimente neașteptate, schimbări și situații în care vei ieși doar comunicând eficient și deschis.

related posts

Modifică setările cookies