Horoscop săptămânal 6 - 12 aprilie 2020. Capricornii au un boom în carieră, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, carieră și bani în săptămâna 6 - 12 aprilie 2020.


Horoscop Berbec săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Fenomenul astral de Lună Plină din 8 aprilie se formează în zodia Balanței, pe domeniul casei relațiilor și a parteneriatelor, semn că închei o etapă în cuplu, ori treci la următorul nivel al relației. Dacă ești singură, posibil să cunoști pe cineva prin intermediul tehnologiei moderne de comunicare.

 Bani – Preocupări pentru situația financiară vei avea în a doua parte a săptămânii, când te interesezi să plătești niște taxe, impozite sau rate.

Muncă – Începi săptămâna în forță la locul de muncă, cu Luna care îți traversează casa muncii. Vrei să reorganizezi tot, mai ales că din 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării și stăpânul casei muncii, ajunge în zodia ta și-ți imprimă acest impuls de organizare, devii o bună negociatoare și vei rezolva o serie de situații apărute prin experiența pe care o deții.

Horoscop Taur săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Posibil din 11 aprilie când Mercur, ajunge în zodia Berbec, să meditezi mai mult la relația ta sentimentală, la viața de cuplu. Ar fi mai bine dacă ai reuși să fii mai deschisă și să-ți exprimi sentimentele.

Bani – Săptămâna aceasta primești o sumă de bani bonus de la locul de muncă sau primești o ofertă de colaborare.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii se petrece în data de 8 aprilie. Este vorba de Luna Plină din zodia Balanței, care activează sectorul muncii și casa sănătății. Posibil să te îndrepți spre o altă direcție la locul de muncă, din cauza nemulțumirilor acumulate o perioadă mai mare de timp. Totodată, poți să accepți niște propuneri profesionale pe care le-ai tot refuzat în ultimele luni.

Horoscop Gemeni săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Sectorul sentimental se dinamizează pe 8 aprilie, când are loc fenomenul astral de Lună Plină din zodia Balanței. Dacă ești singură și ai cunoscut o persoană care ți-a plăcut, astă toamnă, la finalul lunii septembrie, acum este posibil, printr-o conjunctură, să-ți iasă în cale și să vă apropiați mai mult.

Bani –Spre finalul săptămânii este posibil să primești banii dintr-o colaborare, așa că, dacă ai de făcut plăți, amână-le pentru vineri.

Muncă– Mercur, guvernatorul tău, ajunge în 11 aprilie în zodia Berbec, în casa prietenilor și a planurilor de viitor. Așadar, vei lua legătura cu tot mai mule persoane din cercul tău de cunoscuți și din dialogurile cu aceștia ar putea să se nască un proiect nou, să faceți o strategie de afacere sau să vă implicați într-o activitate umanitară.

Horoscop Rac săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, care se formează în sectorul vieții de familie. Posibil ca partenerul să-ți propună să vă mutați împreună, să căutați să cumpărați o locuință și să treceți la următorul nivel al relației.

Bani – În a doua parte a săptămânii este posibil să discuți cu partenerul despre finanțele pe care le dețineți împreună și să ajutați pe cineva cu o sumă de bani, un împrumut pe termen lung.

Muncă– La locul de muncă se anunță o săptămână destul de liniștită până sâmbătă, când Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge în casa carierei, a imaginii și statutului personal. Așadar, se dinamizează sfera profesională, vei observa o îmbunătățire a comunicării cu șefii și vor apărea și tot felul de oportunități, oferte noi de job, pe care, ar fi bine să le analizezei în amănunt înainte să dai un raspuns.

Horoscop Leu săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Cea mai favorabilă zi din săptămâna în care te vei întelege bine cu partenerul de cuplu este ziua de duminică.

Bani – În primele două zile din săptămână ești preocupată de situația banilor, deoarece se întrevede intrarea unor sume de bani, cu care imediat îți vei achita utilități, rate și returnarea datoriilor. Ai grijă cât cheltui deoarece ai tendința să faci shopping online în fiecare zi.

Muncă– Cel mai solicitant domeniul al tău va fi sfera profesională, care oricum găzduiește planetele grele din Capricorn. Săptămâna aceasta, însă, se activează sectorul comunicării, al schimbului de opinii și al cunoștințelor, cu ocazia formării Lunii Pline din 8 aprilie. Așadar, vei fi interesată de a învăța lucruri noi, poate închei un curs și primești un atestat sau negociezi profitabil un contract. Toate aceste lucruri vor fi întărite și de intrarea lui Mercur în casa studiilor și a pregătirii profesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Mercur, astrul care te guvernează, ajunge în casa intimității pe 11 aprilie și produce efecte în planul sentimental. Vei dialoga deschis cu partenerul de viață despre nemulțumirile tale. Acesta se poate arăta surprins la început, însă va fi foarte cooperant și deschis la nevoile tale.

Bani – Luna Plină din zodia Balanței care se formează pe 8 aprilie în casa banilor, poate aduce tot felul de evenimente care să aibă banii ca subiect pricipal și să te facă să reduci cheltuielile. Pe 11 aprilie Mercur, guvernatorul tău, ajunge în casa banilor pe care îi deții cu partenerul și a banilor veniți din alte surse decât cele de la serviciu, și poți începe negocieri pentru achiziționarea unui bun de valoare mai mare sau pentru a obține ceea ce ți se cuvine.

Muncă– La finalul săptămânii casa serviciului este bine susținută, mai ales că Luna activează sectorul comunicării și al schimbului de idei. Poți să iei legătura cu colaboratorii și asociații, iar la ședințe să vii cu idei care pot îmbunănăți un proiect pe care îl aveți în derulare.

Horoscop Balanță săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Putem spune că cei fi vedeta acestei perioade, deoarece Luna Plină de miercuri se formează în casa semnului tău zodiacal. Nu vei duce lipsa de energie, însă vezi cum folosești această energie, să fie în scop constructiv în relație sau mariaj. Dacă ești singură, poți relua legătura cu o persoană care locuiește în afara țării.

Bani – Joi și vineri sunt șanse să încasezi o sumă de bani, dar la fel cum îi iei, la fel îi vei și cheltui. Ai grijă, dacă faci shopping online, să te încadrezi în bugetul stabit!

Muncă– Luna Plină din zodia ta, care se formează pe 8 aprilie are efect și în casa parteneriatelor de natură profesională, așa că ai grijă cum pui problemele dacă vrei să închei o colaborare și asigurăte-te că cei cu care dialoghezi sunt mulțumiți de termenele contractului. Acest domeniu va fi susținut și de către Mercur, astrul negocierilor, din 11 aprilie, când ajunge să traverseze sectorul contractelor.

Horoscop Scorpion săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Posibil în intervalul luni-miercuri să nu fii în cea mai bună formă psihică sau fizică și acest lucru poate afecta relația cu partenerul de viață. Luna Plină de miercuri se formează în casa subconștientului tău, așa că este posibil să-ți afecteze randamenul la locul de muncă și din cauza lucrurilor pe care ți le amintești din trecut și care nu vor putea să mai fie la fel.

Bani – Duminică încasezi o sumă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie, pe care o ajuți cu niște cumpărături sau cu treburile casnice.

Muncă– Ai parte de multe sarcini dificile săptămâna aceasta, care se vor concentra în a doua jumătate a perioadei analizate. Mercur, astrul comunicării, ajunge în 11 aprilie în casa muncii, așa că poți începe o reorganizare a sarcinilor, posibil să observi o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, datorită comunicării deschise.

Horoscop Săgetător săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Dacă în ultima perioadă au mai apărut unele neînțelegeri în sfera sentimentală, din 11 aprilie este momentul să le descurci, pentru că atunci ajunge Mercur, astrul comunicării, și te face mai deschisă dialogului pe teme amoroase. 

Bani – Te descurci destul de bine săptămâna aceasta cu banii și chiar nu este nevoie să apelezi la banii din conturile de economii sau la cardurile de credit.

Muncă– Chiar dacă te simți asaltată de sarcini, vei face față tuturor provocărilor indiferent de domeniul în care activezi. Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței care-ți activează proiectele și planurile de viitor. Așadar, se poate încheia un proiect, care nu va mai continua în următoarea perioadă, dar poți încheia un altul mult mai profitabil.

Horoscop Capricorn săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– În data de 11 aprilie, Mercur, astrul comunicării, ajunge în Berbec, în sectorul vieții de familie. Așadar, relațiile cu partenerul de viață, dar și cu ceilalți membrii ai familiei, se vor precipita, așa că ești sfătuită sa nu dai curs disputelor și să stai departe de tensiuni.

Bani – Săptămâna aceasta poți să ai parte de surprize neașteptate în regimul banilor proveniți din salariu.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din 8 aprilie din zodia Balanței, care activează casa carierei și a ambițiilor profesionale. Poate anunța un succes în carieră, poți fi investită într-o funcție sau poți beneficia de aprecierea șefilor și recunoașterea meritelor muncii depuse din ultimele luni.

Horoscop Vărsător săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– Săptămâna aceasta vei avea tot mai multe gânduri de a începe un drum nou în relație și ce poți face pentru tine pe viitor. Simți nevoia să fii mai aproape de prieteni, dar mai ales să cunoști oameni noi. De ceva vreme viața ta a intrat pe un făgaș monoton și ai nevoie de ceva care să-ți aducă satisfacții.

Bani – Trebuie să faci un efort să organizezi bugetul pe perioada următoare, pentru că va fi mai modest decât ești obișnuită. Probabil vor apărea cheltuieli neprevăzute.Pe de altă parte, dacă faci reparații prin casă, acestea te vor costa mai mult decât estimezi. 

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Balanței, din 8 aprilie, care se perfectează în casa principiilor de viață, și a studiilor, Astfel, ai putea să pregătești un proiect personal, în care să-ți valorifici un talent, de pe urma căruia să obții și avantaje financiare. Totodată, Mercur, ajunge în 11 aprilie în casa schimburilor de idei și a comunicării și ajută în dezbateri, iar dacă lucrezi în domenii cum ar fi presă, PR, vânzări sau marketing, toate ideile tale vor fi salutate de către șefi și puse în practică.

Horoscop Pești săptămâna 6 - 12 aprilie 2020

Dragoste– De luni până miercuri atenția ta este îndreptată spre relația de cuplu. Ar fi bine să te concentrezi pe ceea ce nu merge în relație și pe faptul că având liberul arbitru, în tine și partener stă puterea să îndreptați ce nu merge. Ați putea reaprinde flacăra pasiunii în această săptămână, deoarece Luna Plină din 8 aprilie vă activează sectorul intimității.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plina care se formează miercuri în casa avantajelor materiale și a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul. Așadar, poate ar trebui să deschideți un cont de economii și să nu mai cheltuiți tot ce câștigați în fiecare lună.

Muncă– Vei fi foarte solicitată în această perioadă și trebuie să te împarți între serviciu și casă, fără să îți mai rămână timp și pentru tine. În anumite zile vei lucra peste program și te ocupi și de sarcinile de serviciu care le revin altor colegi. Efortul îți va fi răsplătit la un moment dat și vei fi apreciată.

Vezi și video pe protvplus.ro

related posts