Horoscop săptămânal 6 - 12 ianuarie 2020. Săgetătorii au surprize la capitolul bani, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru această săptămână, în materie de dragoste, bani și carieră.


Horoscop Berbec săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Eclipsa de Lună din zodia Rac din 10 ianuarie marchează o schimbare, care va avea loc în viața de familie și în relația cu membrii acesteia. Fenomenul astral pare să fie evenimentul important prin care vei trece anul acesta, cu impact puternic emoțional. Vei lua decizii cu privire la continuarea unei căsnicii sau schimbarea casei.

Bani – În prima parte a săptămânii, poți avea succes la un interviu. Abilitățile tale de comunicare vor fi puse în valoare atunci când îți vei negocia salariul.

Muncă- Săptămâna aceasta ești nerăbdătoare să inițiezi ceva la locul de muncă, orice ar fi, pentru că-ți place adrenalina și circumstanțele care te pun la încercare și te provoacă.

Horoscop Taur săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Nu trebuie să faci decât un pas, să accepți oportunitățile ivite în dragoste și să inițiezi o nouă etapă. Viața ta de până acum este pe cale să ia sfârșit, iar aspectele pe care le fac planetele, te împing spre zone spre care nu ai mai fost până acum.

Bani – Săptămâna nu se anunță ofertantă la capitolul bani. Deși în a doua parte vei primi o sumă de bani, nu-ți ajunge pentru a-ți achita toate utilitățile și ratele și vei fi nevoită să mai faci rost de altă sumă.

Muncă– Eclipsa de Lună din 10 ianuarie din zodia Rac marchează evenimente care îți vor schimba cu totul sistemul de valori și principii. Nu uita că ai energia lui Jupiter de partea ta, care te va ajuta să-ți construiești o fundație nouă. Pe baza noilor credințe, vei da curs chemării interioare de a schimba lucrurile în carieră.

Horoscop Gemeni săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Exprimă-ți deschis sentimentele marți și miercuri, pentru că ai toate șansele să construiești o frumoasă poveste de dragoste. Dacă nu riști, nu ai cum să știi ce gândește despre tine persoana pe care o placi. Merită încercarea, chiar și dacă primești un refuz, cel puțin se lămuresc lucrurile.

Bani – Eclipsa de Lună din 10 ianuarie din zodia Rac, se formează în sectorul care indică finanțele și ar putea să creeze o oportunitate sau o criză, ori ambele. Posibil să realizezi că ceea ce este de preț nu înseamnă numai a avea bani. Un proces de introspecție asupra convingerilor și sistemului de valori, nu ar strica.

Muncă– Dacă simți tot mai acut că trebuie să faci o schimbare a locului de muncă, este neproductiv să continui să te ții legată cu lanțuri de lucrul de care vrei să scapi. Așadar, limpezește-ți mintea, fă un plan, setează-ți niște obiective și treci la treabă! Ești singura care poate schimba lucrurile!

Horoscop Rac săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Săptămâna se anunță agitată, mai ales din cauza Eclipsei Lunare din 10 ianuarie, care se formează în zodia ta natală. Posibil să-ți deranjeze echilibrul și va crea un vârtej din care trebuie să ieși cumva. Dacă până acum ai făcut totul în așa fel încât să le fie bine celorlalți, respectiv partenerului de cuplu, poate a venit momentul să fii și tu în prim plan și să te gândești la nevoile tale.

Bani – Dacă ești plecată câteva zile în vacanță, în weekend cheltui o sumă importantă de bani pe activități de relaxare.

Muncă– Vei fi foarte activă în prima jumătate a săptămânii, mai ales ca ai început un proiect nou care necesită mai mult de lucru. Ca să funcționeze cu adevărat, trebuie să te dedici în totalitate.

Horoscop Leu săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Planurile ți se pot da peste cap în această săptămână, mai ales la Eclipsa de Lună de vineri, care poate să-ți aducă niște surprize mai puțin plăcute, care vizează familia. Ai susținerea partenerului, chiar dacă aștepta de mult să petreceți timpul numai voi doi.

Bani – Posibil în prima parte a săptămânii să-ți faci niște planuri financiare pe termen lung. Dacă te afli acum într-o vacanță, s-ar putea să nu-ți refuzi nicio plăcere, însă verifică dacă ai bani destui în conturi.

Muncă– În prima parte a săptămânii ți se va părea că munca nu se mai sfârșește. Ai impresia că nu ești stăpână pe situațiile apărute la birou. La urma urmei ești om și trebuie să le iei mai ușor pe toate. Eclipsa de Lună din 10 ianuarie marchează un eveniment, care are legătură cu sarcinile de la locul de muncă, dar și cu starea sănătății, de care trebuie să ai mai multă grijă.

Horoscop Fecioara săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Pare că viața ta sentimentală este pe cale să se schimbe, grație Eclipsei din 10 ianuarie din zodia Rac, care dinamizează axa iubirii. În urma dialogului cu un prieten, începi să realizezi că viața ți se schimbă. Dacă ești îndrăgostită, ai șansa ca în această săptămână să-ți transformi visul în realitate.

Bani – Cum Eclipsa de Lună se formează și în sectorul care indică proiectele personale, situația ta financiară ar putea să se schimbe brusc printr-o ofertă neașteptată.

Muncă– Săptămâna aceasta ți se oferă șansa să-ți demonstrezi creativitatea practică și realistă, cum numai o Fecioară o poate avea. Cauți mereu perfecțiunea, însă vei vedea că este momentul să tranformi vechile obiceiuri și să demolezi convingerile vechi, care nu mai au valoare. Vei ajunge ușor-ușor să te detașezi de dorința de a fi perfecta.

Horoscop Balanță săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Ce n-ai da să afli ce crede despre tine un prieten, care locuiește în afara țării și pe care, brusc, te-ai hotărât să-l vizitezi. Te lupți cu emoții profunde, care ies la iveală pe neașteptate. Nu știi dacă nutrești sentimente de dragoste pentru el, știi doar că vreți să fiți împreună.

Bani – Săptămâna aceasta banii vin de la familie. Ai cheltuit foarte mult de sărbători, iar acum salariul nu-ți ajunge decât să-ți achiți datoriile și utilitățile.

Muncă– Posibil cineva din familie să-ți propună să demarați o afacere împreună. Oferta te ia prin surprindere și promiți că te gândești. Îți surîde ideea să fii propriul șef, însă trebuie să te gândești că și responsabilitățile vor fi mai multe.

Horoscop Scorpion săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Săptămâna aceasta realizezi, poate și cu ajutorul lui Jupiter, că ar trebui să-ți deschizi sufletul și să spui partenerului ceea ce simți cu adevărat în relație. 

Bani – Încep să vină bani mai mulți de la partener. Poate primește o mărire salarială. În următoarea perioadă vei fi liniștită în planul financiar și iei decizia să faci niște economii.

Muncă– Eclipsa de Lună, care are loc în 10 ianuarie, în zodia Rac, te invită să faci față la o criză apărută în sistemul tău de valori și principii. Posibil să-ți schimbi direcția în viață prin abordarea unui plan, care să includă un curs de perfecționare profesională.

Horoscop Săgetător săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Încerci să-ți convingi partenerul de viață să vă mutați împreună sau să schimbați apartamentul, poate să cumpărați/ închiriați unul mai mare. Nu prea ai succes, pentru ca partenerul nu este de acord cu acestă propunere.

Bani – Surprize și răsturnări de situație pot să apară în sectorul care indică banii în comun deținuți împreună cu partenerul, impozitele, creditele, pe fondul Eclipsei de Lună care se formează, pe 10 ianuarie în zodia Rac. O reorganizare a situației financiare ar fi binevenită.

Muncă– Ai multe drumuri de făcut în prima zi a săptămânii pentru a rezolva o serie de chestiuni apărute neașteptat, însă te organizezi exemplar și reușești să duci totul la capăt. Registrul astral se schimbă din a doua parte a săptămânii, cand vei negocia sau vei încheia niște contracte profitabile. 

Horoscop Capricorn săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Eclipsa de Lună din 10 ianuarie, din zodia Rac are loc în sectorul mariajului și a parteneriatelor de afaceri. Posibil să intervină tensiuni între tine și partener sau o criză, care să vă facă să realizați că trebuie să vă găsiți timp pentru voi. 

Bani –Săptămâna aceasta ai de gând să achiziționezi un produs electrocasnic. Ai mare grijă câți bani investești și modalitățile de plata, deoarece s-ar putea să-ți fie dificil sa returnezi o suma mare de bani într-un interval scurt. Alege magazinele care oferă achiziționare în rate!

Muncă– Nu accepta alte sarcini la serviciu decât cele pe care le ai deja, decât dacă este plătită suplimentar! Ai putea negocia în acest sens marți și miercuri, pentru că ești încântată să mai câștigi niște bani.

Horoscop Vărsător săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Fii atentă în jurul tău, zâmbește, pentru că nu se știe cine se îndrăgostește de zâmbetul tău! Ai toate șansele ca în următoarea perioadă să întri într-o relatie. Atenție însă că marți și miercuri ești tentată să te întâlnești cu un coleg cu care să începi o relație ascunsă. 

Bani – La începutul săptămânii primești vești de la banca în legătură cu un credit pe care dorești sa-l iei și ești anunțată că-ți mai trebuie niște acte. Acest lucru te nemulțumește, însă rezolvi repede, pentru a fi dosarul complet.

Muncă– Răsturnări de situație și surprize pot să aibă loc la Eclipsa de Lună din zodia Rac, de astăzi, care se formează în sectorul muncii. Posibil din cauza stării de suprasolicitare sau a stresului și a sarcinilor prea multe, pe care le îndeplinești în fiecare zi, să decizi deodată că-ți trebuie alt loc de muncă.

Horoscop Pești săptămâna 6 - 12 ianuarie 2020

Dragoste– Probleme sau momente de tensiune în planul sentimental pot să apară pe 10 ianuarie, pe fondul Eclipsei de Lună din zodia Rac. Vei lua o hotărâre radicală în ceea ce privește relația cu partenerul. Acțiunile lui te vor determina să pui capăt neînțelegerilor sau rezolvați o data pentru totdeauna și continuați relația pe alte baze.

 Bani – Perfectezi termenii unui contract pe care este posibil să-l semnezi peste două săptămâni. Dacă ai demarat procedurile pentru un credit, poți primi o veste la începutul săptămânii.

Muncă– Anul trecut ai muncit mult și ți-ai atins obiectivele. Experiența acumulată și capacitatea de a-ți face relații sunt importante în această săptămână. Niște relații sociale bune te pot ajute mai departe în carieră. 

 

Miliția Modei: Costi Diță despre Jason Momoa la Globurile de Aur 2020


related posts

Modifică setările cookies