Horoscop săptămâna 2 – 8 decembrie 2019. Scorpionii au parte de momente romantice, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru această perioadă și citește mai jos horoscopul săptămânii realizat de Laura Ianculescu!


Horoscop Berbec săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste – Dacă ești îngrijorată că relația nu mai funcționează, pentru început ar fi cazul să nu mai stai peste orele de program și să-ți petreci timpul cu partenerul. Zile favorabile ar fi joi și vineri.

Bani – Nu se întrevede intrarea niciunei sume de bani în această săptămână. Mai mult de atât, posibil să fii ispitită de către o prietenă să mergeți la cumpărături duminică și să depășești bugetul.

Muncă - Jupiter, marele benefic, își face intrarea din 2 decembrie în casa carierei, a imaginii sociale și a străinătății și anunță o promovare, oportunități de avansare sau un job in străinătate. În a doua parte a săptămânii vei fi foarte solicitată la locul de muncă și poți afla niște secrete.

Horoscop Taur săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste – Partenerul de cuplu are nevoie de susținerea ta la finalul săptămânii, deoarece trece printr-o periodă mai grea din punct de vedere emoțional.
 

Bani – Deși nu te aștepți la recunoaștere din partea șefilor, vei avea o surpriză să vezi ca ești pe o listă să primești un bonus de final de an pentru tot efortul depus.
 

Muncă – Jupiter, marele benefic, își face intrarea din 2 decembrie în casa filosofiei de viață, a studiilor, a călătoriilor și în următoarea perioadă ai gânduri să mai începi o școală, niște cursuri, care te pot ajuta în sfera profesională. Totodată, poți începe cursuri de limbi străine, dacă ai de gând să obții un job în străinătate sau care are legătură cu străinătatea.

Horoscop Gemeni săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste–Jupiter, odată intrat în domeniul casei a opta, a intimității, va aduce momente pasionale și o preocupare mai mare pentru relația de cuplu.
 

Bani – Jupiter, marele benefic, își face intrarea din 2 decembrie în casa finanțelor deținute în comun cu partenerul, în casa moștenirilor și va dinamiza timp de un an acest domeniu. Dacă ai de gând să demarezi un dosar pentru un credit, ai toate șansele să ți se aprobe.
 

Muncă– Prima parte a săptămânii ești preocupată să găsești un moment în care să intri în biroul șefului, pentru a pune la punct niște proceduri pe care trebuie să le urmezi într-un proiect viitor. În a doua parte a săptămânii, faci planul, strategia și te sfătuiești cu colegii.

Horoscop Rac săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste– Jupiter, marele benefic, își face intrarea din 2 decembrie în casa mariajului și a cuplului, și timp de un an poate să aducă numai lucruri bune în relații. Dacă ești singură, ai toate șansele să vină spre tine mai mulți pretendenți sau să fii cerută în căsătorie.
 

Bani – Intenționezi să achiziționezi un sejur pentru a-l petrece cu familia în luna ianuarie. Posibil în weekend să te împrumuți la un prieten și să rezervi cazarea.
 

Muncă– Vineri ai parte de o zi destul de dificilă la locul de muncă. Rezolvi problemele apărute în mod original, însă dacă dai curs unor dispute cu colegii, poți intra ușor în conflicte.
 
Horoscop Leu săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste–Posibil să-ți dorești o minivacanță și partenerul îți face o surpriză și plecați într-un weekend prelungit. Ești romantică și îi pregătești și tu cateva momente plăcute.
 

Bani – Săptămâna aceasta reușești să rezolvi o serie de probleme în planul financiar. Chiar dacă nu iese totul cum ți-ai propus, măcar o parte din ele le poți tăia de pe listă.
 

Muncă– Jupiter, marele benefic, își face intrarea in 2 decembrie în sectorul care indică serviciul și aduce oportunități de schimbare de job sau vei avea parte de condiții mai bune de muncă în următorul an.

Horoscop Fecioara săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste– Te poți considera printre norocoasele zodiacului, deoarece Jupiter, marele benefic, își face intrarea în sectorul sentimental din 2 decembrie și timp de un an vei fi deschisă iubirii și aventurilor. Dacă ești deja într-o relatie, vei petrece clipe de neuitat cu partenerul, vă puteți gândi să deveniți părinți sau să călătoriți mai mult, pentru a vă lărgi orizontul.
 

Bani – Astrele te îndeamnă ca în această săptămână să-ți calculezi bugetul pentru cadourile de sărbători și deja să începi să mergi la shopping.
 

Muncă– Ai multă energie luni și vineri și deși este o perioadă încărcată la locul de muncă, reușești să-ți faci timp și pentru pasiunile tale. Vei fi foarte activă pe toate mediile de comunicare și implicată în prezentarea unor proiecte la sedințele săptămânale.

Horoscop Balanță săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste–Jupiter, marele benefic, își face intrarea din 2 decembrie în sectorul vieții de familie, lucru ce-ți poate da gânduri de o mutare împreună cu partenerul de viata sau de a cumpăra o locuintă.
 

Bani – La finalul săptămânii ai șanse să-ți redresezi bugetul, mai ales că ai gânduri să faci o investiție pe termen lung.
 

Muncă– Reușești cu greu să faci față sarcinilor din a doua parte a săptămânii, mai ales ca ai colegi care nu își fac treaba și trebuie sa iei tu totul din urmă, pentru a te asigura ca este în regulă. Încearcă să nu te enervezi, pune-ți niște muzică și detașează-te, pentru că altfel nu vei reuși să termini treaba până la finalul săptămânii.

Horoscop Scorpion săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste– În perioada marți-joi ești invitată de către astre să petreci clipe romantice în compania partenerului, însă atenție, că ai tendința să devii posesivă și geloasă, lucru ce-l va deranja pe partener și-ți va face reproșuri.
 

Bani – Finalul săptămănii se anunță prolific din punct de vedere financiar, când vei încasa o sumă de bani, pe care o vei folosi să mergi la un salon de înfrumusețare.
 

Muncă– Jupiter, marele benefic, isi face intrarea din 2 decembrie în casa comunicarii si a drumurilor scurte. Fiind stăpânul casei iubirii și al aventurii, ai toate șansele să-ți intâlnești jumătatea la un drum scurt, când achiți o factură, la shopping sau în drum spre serviciu.

Horoscop Săgetător săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste– Ești preocupată mai mult de chestiunile profesionale și ai tendința să-ți neglijezi partenerul. Acesta îți reproșează și te confrunți cu probleme din trecut, pe care nu ați reușit să le rezolvați.
Bani – Jupiter, marele benefic, își face intrarea din 2 decembrie în casa banilor obținuți de la locul de muncă, unde susține intrarea unor sume însemnate de bani.
Muncă– Duminică îți vine în minte o soluție originală pe care vrei să o prezinți șefilor. Ești foarte apreciată pentru seriozitatea de care dai dovadă și pentru faptul că rezolvi cu multă ușurință diverse probleme apărute.

Horoscop Capricorn săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste– Jupiter, marele benefic, își incepe drumul din 2 decembrie în zodia ta și vei avea oportunități de afirmare, dar și de a începe o nouă etapă în viața de cuplu. Posibil să primești o cerere în căsătorie, să te muți împreună cu partenerul sau să deveniți părinți.
 

Bani – În weekend au loc discuții despre banii pe care dorești să îi investești într-o afacere.
 

Muncă– Ideile pe care le prezinți joi șefilor vor fi de mare ajutor în planul profesional. Ai toate șansele ca totul să decurgă așa cum planifici și în scurt timp să se vadă și beneficiile materiale.

Horoscop Vărsător săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste– Jupiter, marele benefic, își face intrarea în 2 decembrie în sectorul subconștientului și îți dă șansa să-ți analizezi viața, să-ți faci un bilanț și să vezi dacă relația în care te afli, te mulțumește. Dacă nu, atunci este momentul să mergi pe drumul tău.
 

Bani – Marți primești un cadou sau o sumă de bani de la o rudă aflată într-un alt oraș sau în străinătate, care te ajută să-ți achiți niste plăți restante.
 

Muncă– Situația financiară ți se poate îmbunătăți considerabil, dacă vei da curs propunerilor care au venit spre tine, să te implici în diverse proiecte. Aspectele astrale formate îți aduc inventivitate și spontaneitatea de care ai nevoie să faci față provocărilor.

Horoscop Pești săptămâna 2 – 8 decembrie 2019

Dragoste– Nu traversezi o perioadă prea bună în cuplu. Ai tensiuni tot mai dese cu partenerul și sfatul astrelor este să analizezi în amănunt unde ați greșit fiecare pentru a aplana un conflict.
 

Bani – Vineri și sâmbătă faci planuri financiare de viitor împreună cu partenerul. Dacă nu depăsești bugetul, te vei descurca bine în următoarea perioadă. Acum depinde de tine cât vrei să cheltui de sărbători.
 

Muncă– Jupiter, marele benefic, își face intrarea din 2 decembrie în sectorul proiectelor și al planurilor de viitor, iar urmatoarea perioadă prioritatea ta va fi implicarea în planurile pe termen lung si in largirea cercului de cunostinte. Vei fi surprinză să constați câte persoane vor ieși în calea ta să te ajute.
 

related posts