Horoscop zilnic 28 aprilie 2020. Balanțele fac ceva riscant, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 28 aprilie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de melancolie, mai ales dacă rememorezi momente plăcute petrecute în compania celor dragi. Realizezi că prioritatea ta este familia și nu cariera pentru care ți-ai consumat cea mai mare parte din timp.

Taur

Pregătești astăzi o surpriză unuia dintre prieteni. Iei legătura cu cât mai mulți prieteni și cunoștințe ale acestuia și organizezi o videoconferință în care îi urați împreună La mulți ani. Surpriza va fi mare pentru că nu se așteaptă la o astfel de sărbătorire.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți scoate în cale o oportunitate de a-ți suplimenta veniturile. Unul dintre prieteni te recomandă într-un proiect la care poți lucra în timpul liber. În acest mod, vei putea să pui niște bani în conturile de economii.

Rac

Configurația astrală de astăzi îți aduce o dispoziție bună și chiar dacă ai epuizat metodele de a petrece timpul cu partenerul de cuplu, bucură-te de prezența acestuia. Astăzi puteți discuta și lua decizii importante în viața voastră.

Leu

Astăzi nu prea ești în apele tale. Poate și pentru că îți aduci aminte de trecut și de acțiunile tale, care nu au dus chiar la ce îți doreai să se întâmple. Fii sigură că ești pe drumul pe care trebuie să fii și lasă regretele în urmă!

Fecioară

Prioritățile zilei de astăzi sunt planurile pe care le ai în derulare și socializarea cu prietenii. Este posibil ca dintr-o discuție liberă să-ți vină o idee genială, pe care o vei implementa mai târziu într-un proiect de succes.

Balanță

Astăzi, ai parte de o zi solicitantă în sfera profesională, Totuși, reușesti să-ți stăpânești nervii atunci când intervin unele probleme la serviciu și vrei cu orice preț să le dai colegilor și chiar șefilor o lecție.

Scorpion

Contextul astral pregătește astăzi o zi în care activitățile educative îți vor ocupa cea mai mare parte a timpului. Studiezi mult, cauți informație pe internet, te documentezi și lucrezi la niște proiecte importante pentru pregătirea ta profesională.

Săgetător

Contextul astral de astăzi scoate în evidență necesitatea de a-ți suplimenta veniturile, mai ales că în perioada următoare vei avea nevoie de mulți mai mulți bani ca până acum. Mutarea pe care o pregătești de ceva timp îți va consuma toate economiile.

Capricorn

Este o zi favorabilă pentru a discuta cu partenerul de viață despre chestiuni importante din viața voastră, cum ar fi: o mutare împreună, o căsătorie sau achiziționarea unui imobil. Și în sfera profesională ai putea să discuți cu partenerii de afaceri, cu clienții sau cu asociații și să stabiliți termenii unui contract important.

Vărsător

Ai resurse nelimitate în ceea ce privește dorința de a avansa în carieră. Cum ești plină de idei originale, ziua de astăzi este numai bună pentru discutarea strategiilor pe termen lung. Se anunță o zi aglomerată, însă reușești să te organizezi să termini totul la timp.

Pești

Sfera sentimentală îți aduce astăzi mari satisfacții. Ai o energie de invidiat și o dispoziție romantică, ceea ce face din timpul petrecut cu partenerul de viață un timp al consolidării relației, dar și a legăturii emoționale. 

Pe protvplus.ro puteți vedea toate emisiunile preferate

related posts