Horoscop zilnic 1 aprilie 2021. Vărsătorii au nevoie urgentă de ajutor, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 1 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Te gândești să începi un curs de perfecționare profesională, de dezvoltare personală sau de limbi străine. Ești determinată să faci ceva în plus la serviciu pentru a câștiga mai mulți bani. Totodată, se anunță o zi în care comunici eficient cu persoane cu care împărtășești aceleași idealuri și principii de viață.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru banii pe care trebuie să îi investești într-un proiect personal. Îți faci niște socoteli și ajungi la concluzia că mai ai nevoie de o colaborare ca să poți susține cheltuielile. Poți face și un drum la un notariat pentru a încheia un contract.

 

Gemeni

 

Astăzi este o zi bună să te sfătuiești cu partenerul de viață despre intențiile tale din sfera profesională. Ar fi bine să analizezi colaborarile și contractele existente, să cântărești cu grijă dacă acestea de avantajează. Dacă ții legătura cu cineva din străinătate, s-ar putea să primești vești în partea a doua a zilei.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi este favorabil unui dialog cu șefii pentru a pune problema salarizării sau a primi un bonus trimestrial pentru munca depusă în prima parte a anului. Ai toate șansele să primești o aprobare, pentru că ai demonstrat că meriți.

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, pentru relația cu partenerul de cuplu. Vă faceți planuri de viitor, mai ales că ați realizat multe lucruri deosebite împreună și aveți de gând să atingeți un obiectiv important stabilit pentru anul în curs.

 

Fecioară

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și treburile gospodărești, dar și pentru starea de sănătate. Este posibil să faci niște deplasări pentru investigații medicale, consultații sau faci niște programări pentru perioada imediat următoare.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi este favorabil comunicării cu colegii, cu cei cu care desfășori activități. Poți aborda subiecte sensibile, să spui lucrurilor pe nume, să ai dialoguri cu șefii, cărora să le ceri unele modificări în programul sau în sarcinile tale, care cresc pe zi ce trece. Unele sarcini de lucru s-ar putea complica și nu mai ai energia și elanul să le rezolvi.

 

Scorpion

 

Astăzi este o zi în care vei avea tendința să cheltui mai mult decât îți permite bugetul, așa că ai grijă la ofertele tentante! Din punct de vedere sentimental lucrurile merg în direcția bună. Chiar dacă a fost nevoie de efort din partea ta pentru a repune lucrurile în mișcare, ai avut de învățat și niște lecții.

 

Săgetător

 

Cu Luna în semnul tău zodiacal, ai parte de o zi cu energie și rezolvi multe chestiuni, care țin de gospodărie, sarcini de serviciu și activități extraprofesionale. S-ar putea să apară și niște evenimente neprevăzute într-o deplasare în interes de serviciu sau primești niște vești surpriză de la unul dintre colegi.

 

Capricorn

 

Chiar dacă astăzi vei traversa o zi în care te vei simți obosită și fără energie, vei reuși să rezolvi niște chestiuni financiare, tocmai pentru că stai izolată și nu lași pe nimeni să te influențeze în decizii. Relațiile cu membrii familiei se îmbunătățesc și programezi niște vizite.

 

Vărsător

 

Posibil, să ai nevoie, astăzi, de un ajutor financiar și vei apela la cineva din familie sau la unul dintre prieteni. La serviciu, ideile tale originale vor fi aprobate de către șefi, pentru că știi cum să le prezinți. Totodată, este o zi propice întâlnirilor, negocierilor și încheierii de contracte.

 

Pești

 

Dacă nu te mai așteptai să se întâmple ceva bun în sfera profesională, astăzi, vei avea o surpriză plăcută. Posibil o persoană cu putere de decizie să te propună într-o funcție, un proiect și vei avea șansa să-ți demonstrezi abilitățile. Vei face progrese în direcția obiectivelor tale profesionale.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Denis The Motans: „Din dragoste, nu faci niciodata lucruri urate"!”

related posts

Modifică setările cookies