Horoscop zilnic 1 aprilie 2022. Taurii își vor schimba perspectiva în planul relațiilor, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 1 aprilie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care vine cu noi începuturi în planul personal și profesional. Este momentul tău de afirmare, în care-ți poți seta obiective pe termen lung.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează pe sectorul asociat subconștientului, meditației, introspecției și trecutului. S-ar putea să simți nevoia să stai izolată, însă rolul acestui fenomen astral este să-ți aducă impulsul să-ți faci un bilanț. Vei avea revelații, care-ți vor schimba perspectiva în planul relațiilor.

 

Gemeni

 

Planul asociat prietenilor, grupurilor de apartenență, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung se revigorează, începând de astăzi, odată cu Luna Nouă din zodia Berbec, care vine cu noi începuturi în aceste domenii. S-ar putea să începi o activitate pe cont propriu cu ajutorul unui prieten.

 

Rac

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și marchează noi începuturi în planul carierei, imaginii, statutului personal și aspirațiilor profesionale. Este un moment bun să te faci remarcată, ai încredere în forțele tale și înregistrezi un succes, o realizare.

 

Leu

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și marchează noi începuturi în planul convingerilor, sistemului de valori, studiilor, schimburilor de experiență profesională, privind o călătorie sau relațiile cu străinătatea.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și deschide noi etape în planul asociat intereselor financiare, a banilor pe care îi deții în comun cu partenerul, privind creditele, impozitele, moștenirile. Situația financiară ar putea să se îmbunătățească datorită valorificării unui imobil.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și marchează noi începuturi în sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Ești invitată de către astre să-ți setezi obiective pe termen lung în relațiile cu ceilalți, privind relația de cuplu sau relațiile profesionale.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și deschide noi etape în planul muncii și sănătății. Așadar, începe un nou capitol, un job nou, o nouă funcție sau o activitate extraprofesională, care ar putea să-ți aducă venituri suplimentare în conturile tale.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și deschide noi etape în planul iubirii, în relațiile cu copiii, privind un proiect de creație, unde ai inspirație și înregistrezi un succes, dar și privind valorificarea unei pasiuni. 

 

Capricorn


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și deschide noi începuturi în viața de familie, privind spațiul de locuit, o tranzacție imobiliară sau privind relațiile cu părinții.

 

Vărsător


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și deschide noi etape în sectorul asociat comunicării, gândirii, opiniilor, dezbaterilor, învățării, acumulării de cunoștințe, privind negocierile, relațiile cu frații.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, din 1 aprilie, care deschide noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi obții de la serviciu sau din colaborări extraprofesionale. Ești invitată să-ți faci ordine în situația financiară și să găsești un echilibru între sumele încasate și cele cheltuite. 

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Arrosticini

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies