Horoscop zilnic 1 august 2020. Berbecii își aleg un drum nou în viață, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 1 august 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil, astăzi, veștile care vin de la serviciu, să te determine să rupi un contract, deoarece ești convinsă că trebuie să pornești pe un drum nou. Evită atitudinile generatoare de conflicte și chiar dacă, în ultima perioadă, ai fost nerăbdătoare să schimbi ceva în viața ta, totuși lasă loc de bună ziua și gestionează cu diplomație criza apărută!

Taur

Ești deschisă noilor experiențe și în special spre tot ce înseamnă altă cultură, persoane din străinătate și ce este diferit față de ce cunoști. Astăzi este un moment prielnic pentru a căpăta o nouă perspectivă asupra vieții. Posibil să apară o călătorie care nu era în planurile tale.

Gemeni

Primești înapoi o sumă mare de bani pe care ai împrumutat-o sau așteptai să o încasezi săptămâna viitoare. Este binevenită pentru că oricum aveai alte datorii de achitat și în felul acesta scapi de ele mult mai repede.

Rac

Timpul petrecut astăzi cu persoana iubită ar putea să te ajute să uiți de sarcinile de la serviciu, cu condiția să nu-ți stea gândul numai acolo, să nu-ți verifici emailul sau mesajele non stop. Detașează-te și acordă-i atenția cuvenită partenerului!

Leu

Chiar dacă este o zi de weekend, este posibil să ai ceva de lucru, astăzi, pentru serviciu sau pentru proiectele tale personale. În partea a doua a zilei, ar fi bine să te odihnești pentru a reechilibra organismul după o săptămână aglomerată.

Fecioară

Petreci ziua de astăzi cu persoanele dragi, cu copiii sau cu familia. Dacă ești singură, în planul sentimental se ivește oportunitatea de a ieși la o întâlnire cu cineva din grupul tău de cunoștințe. Onorează invitația, pentru că vei fi încântată de timpul petrecut cu persoana respectivă.

Balanță

În prima parte a zilei, te ocupi de treburile gospodărești, posibil să pleci și la cumpărături, pentru că în partea a doua a zilei, primești vizita unor rude. Sărbătoriți un eveniment în familie și este ocazia perfecta pentru a afla ultimele noutăți din viața acestora.

Scorpion

Pentru că astăzi Luna îți traversează casa comunicării, este o zi bună pentru a face niște deplasări, pentru a relaționa mai mult și a comunica pe rețelele de socializare. Posibil să iei legătura și cu prieteni aflați peste hotare și să puneți la cale o vacanță împreună.

Săgetător

Contextul astral de astăzi anunță traseul Lunii prin casa banilor, așa că preocupările tale vor fi de natură financiară. Ai intenția să pleci la cumpărături și ești tentată să îți achiziționezi niște obiecte vestimentare, însă, înainte să pleci, ar trebui să-ți faci niște calcule, pentru a te încadra în buget.

Capricorn

Ziua de astăzi îți aduce vești bune, legate de un succes pe care l-ai înregistrat în sfera profesională. Vei fi în centrul atenției, ai o dispoziție bună, de petrecere. În partea a doua a zilei, îți inviți prietenii la o terasă, să sărbătoriți.

Vărsător

Astăzi nu te afli într-o dispoziție tocmai bună. Nu ai niciun motiv să fii așa, însă te cufunzi în gânduri și ai parte, din nou, de o revelație. În partea a doua a zilei, primești o invitație să ieși cu prietenii. Depinde de tine dacă vrei să ieși din starea în care ai intrat. Trebuie doar să cooperezi cu astrele și să onorezi invitația.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru socializare și întâlniri cu prietenii, pentru că Luna activează casa socială. Ți-ar prinde bine un spectacol în aer liber, o ieșire la restaurant sau o plimbare în parc, unde să mai povestești cu prietenii, ce ați făcut în ultimele luni.

 

Întrebarea Mesei Rotunde - Diana C: „Membrul 5GANG care nu are ce cauta in trupa”

related posts

Modifică setările cookies