Horoscop zilnic 1 august 2021. Peștii depun eforturi pentru consolidarea relației cu partenerul, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 1 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Apare astăzi tendința de a cheltui mai mult. Tot legat de partea financiară intri într-o dispută cu unul dintre prieteni care are o datorie la tine și nu se achită. Dacă organizezi o ieșire cu persoane apropiate, poate și cu cei cu care lucrezi, afli informații despre niște oferte în planul profesional, care ți se par interesante.

 

Taur

 

Astăzi ești preocupată de strategia pe care vrei să o adopți în planul profesional, pentru a face schimbări importante. În planul sentimental, este o zi favorabilă să alungi plictiseala din cuplu, să reaprinzi flacăra pasiunii.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să faci niște achiziții pentru casă, poate niște comenzi online. În partea a doua a zilei, dialogul cu unul dintre prieteni, legat de acțiunile tale din ultimele luni, te face să realizezi că nu aveți aceleași principii și viziuni și decizi să te depărtezi, pentru că fiecare conversație se transformă într-o dispută.

 

Rac

 

Dacă ești singură, un eveniment neprevăzut poate să apară într-o deplasare și să cunoști o persoană deosebită. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, revin în actualitate unele dialoguri despre resursele financiare comune. Deși ai dialoguri în contradictoriu, tot îți vei comanda ceva pentru tine sau pentru casă.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, dacă ești singură, să ai o reacție surprinzătoare în fața unor declarații primite din partea unui potential partener. Încă nu ești pregătită pentru o relație pe termen lung. Mai degrabă vrei să ai un timp al tău, să-ți dai seama ce ai nevoie în acest moment.

 

Fecioară


Astăzi este o zi favorabilă explorării și lărgirii orizonturilor cunoașterii. Ești interesată să aprofundezi unele informații despre un domeniu de care ești atrasă. În planul relațional, îți revine pofta de viață. La serviciu, apar evenimente care pot schimba cursul unui proiect sau te pregătești să preiei conducerea unei echipe, lucru pe care îl afli din surse neoficiale.

 

Balanță

 

Te gândești, astăzi, că ți-ar prinde bine o revizuire a stilului de viață, mai ales dacă te-ai suprasolicitat prea mult. În planul financiar este recomandat să-ți revizuiești obiceiurile, prin reducerea achiziționării unor lucruri de care nu ai neapărată nevoie. Nu te mai lăsa influențată de anturaj, pentru că acesta este motivul pentru care rămâi frecvent fără bani!

 

Scorpion

 

Chiar dacă apar tot felul de evenimente neprevăzute în familie sau în grupul de prieteni și provocări peste care trebuie să treci, îți păstrezi optimismul cu ajutorul partenerului de cuplu, care are grijă să nu vă fie afectată relația. Atenție la investițiile financiare, care nu sunt recomandate în această perioadă!

 

Săgetător

 

Astăzi este recomandat să nu faci excese culinare, pentru că este posibil să ai parte de disfuncții organice și să-ți strici ziua, weekendul sau concediu, dacă ești plecată. Posibil să ai și o stare de agitație și stres, provocate de unele schimbări pe care trebuie să le faci la locul de muncă. 

 

Capricorn


Astăzi, te poți îndrăgosti la prima vedere, însă sfatul astrelor este să nu te grăbești în a lua decizii pe termen lung, chiar dacă simți o pasiune intensă. Nu acționa sub impulsul momentului nici dacă ești singură, nici dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, pentru că pot să apară surprize și nu toate vor fi plăcute, ci mai degraba complicate!

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te invită să-ți petreci mai mult timp cu partenerul de cuplu, acasă, într-un cadru intim, fără să fiți deranjați de familie sau prieteni. Este o zi favorabilă în care poți reface comunicarea cu partenerul și să redescoperi pasiunea de la început.

 

Pești

 

Sectorul comunicării este activat astăzi și pot să apară și surprize într-o deplasare, drum scurt sau o vizită. Este ușor să legi prietenii și nu este exclus să cunoști sau să descoperi, că cel pe care îl cauți este chiar lângă tine. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche sau o căsnicie, depui eforturi pentru a-ți consolida relația.

 

 

related posts

Modifică setările cookies