Horoscop zilnic 1 august 2022. Balanțele vor să se reechilibreze după niște evenimente cu impact emoțional, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 1 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna în forță la locul de muncă și te ajută mult și Luna în tranzit prin zodia Fecioarei, pentru că-ți imprimă multă organizare, ordine, respectarea tuturor sarcinilor și atenție la detalii. În partea a doua a zilei este posibil să te ocupi și de starea de sănătate, să faci o vizită medicului, să începi niște investigații medicale.

 

Taur


Contextul astral de astăzi îți rezervă o zi favorabilă poveștilor de iubire, aventurilor romantice și distracției. Luna traversează zodia Fecioarei și intră într-un aspect de cooperare și colaborare cu Venus, guvernatoarea ta, așa că te vei simți bine și vei fi mulțumită din toate punctele de vedere.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă și pentru viața de familie, pentru activitățile gospodărești sau pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Deși se menține un aspect de tensiune în raport cu unele rude, vei reuși să depăsești o situație complicată.

 

Rac

 

Registrul astral de astăzi vine cu deplasări, întâlniri, dialoguri și multe ședințe la care participi, toate cu miză financiară. Dacă încerci să obții o mărire salarială, s-ar putea să nu reușești, pentru că întâmpini un refuz sau o amânare din partea șefilor.

 

Leu


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări de natură financiară, privind administrarea unor sume de bani pe care le primești în plus de la serviciu sub formă de bonus sau de alte beneficii. Astfel, reușești să-ți achiți niște datorii.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează semnul nașterii, respectiv casa personalității și intră într-un aspect favorabil cu Venus, micul benefic, din casa prietenilor. Așadar, este posibil prietenii să-ți facă o surpriză, să primești un cadou sau să te ajute cu ceva. Poți să primești și o invitație de a pleca în afara orașului și fără să te coste nimic, pentru că prietenii vor susține cheltuielile.

 

Balanță

 

Astăzi traversezi o zi mai dificilă, pentru că Luna se află pe casa frământărilor interioare și este posibil să stai mai retrasă, să analizezi niște situații, să cauți răspunsuri la întrebări. Posibil niște evenimente cu impact emoțional te-au epuizat și acum cauți să te reechilibrezi.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri constructive la serviciu, privind planurile și strategiile pe care trebuie să le adoptați în perioadă următoare. Șefii sunt mulțumiți de rezultate, așa că poți continua pe aceeași linie.

 

Săgetător


Astăzi te preocupă obținerea unor acte, iei legătură cu diverse instituții, depui dosare sau discuți cu persoane cu putere de decizie pentru a face niște modificări în activitățile profesionale. Vei avea unele rețineri să-ți spui ideile, pentru că șefii vor avea contraargumente, dar nu te lăsa dominată, pentru că la final te vor felicita. Trebuie doar să insiști.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să vrei să semnezi un contract sau un parteneriat, însă te oprești în ultima clipă, pentru că nu-ți convine suma de bani care ți se oferă. Stai bine momentan la capitolul bani și ești în relații bune cu șefii și cu colegii, așa că decizi să mai amâni plecarea. Însă după ce termini un curs de perfecționare, dacă nu ți se mărește salariul, te reorientezi.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce tot felul de trăiri, vise, premoniții și nu știi dacă să-ți asculți intuiția atunci când trebuie să iei o decizie sau să apelezi la rațiune. În altă ordine de idei, banii comuni cu partenerul te interesează și stabiliți împreună destinația unei părți, mai ales că aveți în plan să plecați câteva zile.

 

Pești

 

Astăzi te afli față în față cu o propunere de schimbare a funcției și nu știi dacă să accepți sau nu, pentru că vine la pachet cu mai multe responsabilități. Te încântă și partea financiară, dar parcă mai mult ai vrea să ai timpul liber să-l petreci cu familia.

 

 

related posts

Modifică setările cookies