Horoscop zilnic 1 decembrie 2020. Săgetătorii găsesc rezolvarea la o problemă apăsătoare, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 1 decembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur ajunge în zodia Săgetător și-ți va susține toate activitățile educaționale, schimburile de experiență cu persoane sau instituții din străinătate, acumularea de informație și lărgirea orizonturilor. Vei fi preocupătă, în următoarele trei săptămâni, să-ți faci planuri de viitor.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur ajunge în zodia Săgetător și-n următoarele trei săptpmâni îți va aduce preocupări pentru chestiunile financiare, dar și pentru intimitatea în cuplu. Astrul comunicării va ajuta în toate dialogurile pe care le vei iniția și la înțelegerea emoțiilor profunde, care au dus la transformare interioară.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Săgetător, unde va sta următoarele trei săptămâni și va aduce o mai bună comunicare în cuplu. Totodată, se vor intesifica dialogurile din sfera profesională privind negocierea și încheierea unor contracte/parteneriate.

 

Rac

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Săgetător, unde va sta următoarele trei săptămâni și va aduce o îmbunătățire a relației cu colegii, cu cei cu care desfășori activități, negocierile se vor derula mult mai bine, iar gândirea va fi bazată pe o viziune pe termen lung.

 

Leu

 

Sectorul sentimental, al relațiilor afective, al creativității, distracției, activităților artistice, copiilor, dar și vocației, vor fi activate de Mercur, care începe să traverseze de astăzi zodia Săgetător. Următoarele trei săptămâni vei fi deschisă iubirii, aventurilor, flirtului și vei face tot posibilul să-ți declari sentimentele.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Săgetător, în sectorul asociat familiei, vieții de familie, părinților, spațiului de locuit și patrimoniului. Dacă au existat neînțelegeri cu unii dintre membrii familiei, acum se instaurează armonia. Totodată, vei fi preocupată să faci schimbări în casă.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 21 decembrie, Mercur, astrul comunicării, va tranzita zodia Săgetător, respectiv casa comunicării, a informației, a cunoștințelor și a schimburilor de opinii. Așadar, urmează trei săptămâni în care se intesifică preocupările tale pentru activități intelectuale. Totodată, te vei concentra mai mult pe principii, în detrimentul lucrurilor practice.

 

Scorpion

 

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu și din activități extraprofesionale se intensifică de astăzi, de când Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Săgetător. Timp de trei săptămâni, ai timp să renegociezi un contract, să faci planuri financiare și să închei parteneriate profitabile.

 

Săgetător

 

Prezența lui Mercur, astrul comunicării, începând de astăzi, pentru următoarele trei săptămâni, prin semnul nașterii tale, îți va intensifica gândirea rațională. Vei găsi soluții la unele probleme, care te frământă de o perioadă mai lungă de timp.

 

Capricorn

 

Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei muncii și al sănătății, ajunge astăzi în zodia Săgetător și îți va traversa sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, trecutului, vindecării și universului interior. Urmează trei săptămâni, în care îți vei analiza credințele, idealurile, relația de cuplu, dar și relațiile de natură profesională. 

 

Vărsător

 

Sectorul vieții sociale, al prietenilor și grupurilor din care faci parte, al proiectelor de viitor, va fi traversat, începând de astăzi și până pe 21 decembrie, de Mercur, prin zodia Săgetător. Așadar, posibil să iei inițiative într-un proiect și-ți vei folosi capacitatea de a fi activă, originală, atunci când vine vorba de planuri și strategii pe termen lung.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Săgetător, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Următoarele trei săptămâni, te poți afirma și-ți poți pune în valoare abilitățile și experiența profesională. Totodată, se intensifică relațiile cu persoane sau instituții publice sau din străinătate.

related posts

Modifică setările cookies