Horoscop zilnic 1 decembrie 2021. Berbecii au o revelație fericită în viața sentimentală, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 1 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Neptun îți traversează sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și secretelor și începând de astăzi revine la mișcarea directă prin zodia Pești. Așadar, scapi de confuzie și de trăiri care ți-au dat peste cap sentimentele și vei simți că poți să-ți faci ordine în minte și în viață. Ai revelații și-ți dai seama ce te face fericită.

 

Taur

 

Neptun revine la mersul direct prin zodia Pești, prin sectorul asociat planurilor de viitor, prietenilor, grupurilor de care aparții, dar și vieții sociale. Așadar, începând de astăzi, vei vedea mai clar unele lucruri în cadrul proiectelor pe care le desfășori. Progrese vei observa și-n relațiile de prietenie, unde vei găsi sprijin.

 

Gemeni

 

Neptun revine astăzi la mersul direct prin zodia Pești, respectiv prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, începând de astăzi, vezi mai clar lucrurile în sfera profesională și nu mai ești confuză. Vei știi ce anume drum să urmezi și ești pregătită să obții rezultate mai bune.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul asociat schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriilor, relațiilor cu instituții sau persoane din străinătate, dar și privind convingerile de viață. Așadar, reușești să vezi mai clar o direcție profesională, înveți mai ușor lucruri noi și nu mai ești confuză în legătură cu principiile și convingerile personale.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul asociat intereselor materiale, a resurselor deținute împreună cu partenerul, a banilor proveniți din credite sau a banilor pe care îi datorezi sub formă de taxe și impozite. Așadar, vezi mai clar lucrurile în situația financiară și vei lămuri unele chestiuni bănești.

 

Fecioară

 

Neptun revine la mișcarea directă începând de astăzi prin zodia Pești, respectiv prin sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor și asocierilor. Așadar, vezi mai clar lucrurile în relațiile personale sau în cele profesionale. Acum ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, neînțelegerile din cauza retrogradării fiind de domeniul trecutului.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul asociat muncii și sănătății. Toată confuzia pe care ai simțit-o în ultimile luni se risipește și vei avea un randament intelectual mai ridicat. Posibil să identifici ce anume s-a greșit și să îndrepți lucrurile, pentru că de data asta ești ascultată de către șefi.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, prin sectorul sentimental, al aventurii, romanstismului, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Confuzia pe care ai avut-o legată de domeniile enumerate începe să dispară, lucrurile încep să se îndrepte și vezi mai clar direcția în planul sentimental, în relațiile cu copiii sau privind valorificarea unei pasiuni.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Neptun revine la mișcarea directă, prin zodia Pești, respectiv prin sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Realizezi că ai fost confuză și nu ai dat dovadă de înțelegere față de unii membrii ai familiei.  Nu ai știut ce decizii să iei cu privire la viața de familie, pentru că nu erai hotărâtă ce-ți dorești.

 

Capricorn

 

Neptun revine la mișcarea directă, începând de astăzi, prin zodia Pești, respectiv prin sectorul asociat comunicării, gândirii, dezbaterilor, învățării și acumulării de cunoștințe noi. Așadar, vei comunica mult mai bine cu interlocutorii tăi, vei avea o gândire mult mai clară și vei lua decizii fără să mai fii confuză.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Neptun revine la mișcarea directă prin zodia Pești, respectiv prin sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă. Așadar, lucrurile încep să devină mult mai clare în privința situației financiare. Descoperi unele nereguli pe care acum ai ocazia să le îndrepți. Nu mai ești confuză, nu te mai lași păcălită și știi exact cum să administrezi finanțele pe care le deții.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Neptun, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin semnul nașterii tale și vei observa o îmbunătățire a stării generale. Nu vei mai avea impresia de confuzie sau de indecizie. Mintea ți se limpezește și vei putea lua decizii fără să-ți mai fie frică că te răzgândești.  

 

 

 

1 Decembrie pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies