Horoscop zilnic 1 decembrie 2022. Leii le fac reproșuri partenerilor de cuplu, Balanțele intră foarte ușor în conflicte


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 1 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Marte, guvernatorul tău, formează un aspect de opoziție cu Venus, guvernatoarea casei relațiilor. Așadar, este nevoie să găsești o cale de mijloc între opiniile tale și cele ale partenerilor sau a celor cu care interacționezi, pentru că altfel vei intra în tot felul de conflicte. Ai grijă la ce ton folosești în relațiile cu ceilalți!

 

 

Taur

 

 

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, se află față în față cu Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă prin casa banilor, semn că este posibil să-ți impui anumite principii și să încerci să reușești, printr-o atitudine mai agresivă, să obții ce este al tău sau vrei să fie al tău.

 

Gemeni

 

Astăzi este important cum vei transmite informațiile pe care le deții, pentru că se formează un aspect tensionat între Mercur din casa relațiilor și Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă, din casa personalității. Pentru că este implicat și Venus, stăpânul casei iubirii, este posibil să ai niște discuții mai aprinse cu partenerul sau cu cineva care dorește să te cucerească.

 

Rac

 

Luna îți traversează astăzi sectorul principiilor și mentalităților și contextul astral este destul de tensionat, pentru că Marte, în mișcare retrogradă, formează o opoziție cu Mercur și Venus din casa muncii și sănătății. Dacă ești nevoită să lucrezi, este posibil să-ți impui părerile și să nu le accepți pe ale altora. Dacă este vorba de sănătate, te încăpățânezi să-ți susții opinia, fără să-ți dai seama că un dialog se poate transforma într-un conflict, pentru că nu-ți controlezi tonul și atitudinea.

 

Leu


Susține-ți, astăzi, părerile, însă ai grijă la cum le prezinți și dă posibilitatea și altora să spună ce au de zis! Nu de alta, dar s-ar putea să afli lucruri, care să te ajute și pe tine în unele demersuri. La nivel de relații, atmosfera este încărcată și s-ar putea să-I faci partenerului unele reproșuri.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi, în care Marte, planeta acțiunii, din casa carierei, formează o opoziție cu Venus și Mercur, ar putea să aducă unele eforturi pentru a obține niște sume de bani din alte surse decît salariile. Posibil și familia să intervină și să te ajute cu o sumă de bani sau partenerul este cel care va susține cheltuielile din perioada următoare.

 

Balanță

 

Astăzi, dacă mergi până în pânzele albe cu părerile tale, fără să îi asculți și pe ceilalți, s-ar putea foarte ușor să intri în conflicte. Nici ai cum altfel cu Marte, planeta acțiunii, în mișcare retrogradă pe casa principiilor și credințelor. Ai impresia că numai tu ai dreptate. Încerci să argumentezi orice informație pe care o transmiți, dar cu greu te abții să nu fii agresivă din punct de vedere verbal.


Scorpion

 

Dacă vrei liniște și să treci, fără prea multe bătăi de cap peste această zi, este recomandat să găsești o cale de mijloc între părerile tale și a celor cu care interacționezi, în special cu partenerul de cuplu, cu care ai mai multe dialoguri legate de partea financiară.


Săgetător

 

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect de opoziție cu Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor. Este important cum transmiți mesajele partenerului de cuplu sau celor cu care lucrezi, astfel încât să eviți confictele.


Capricorn

 

Sectorul comunicării este astăzi activat, însă s-ar putea să apară unele nemulțumiri la serviciu sau care au legătură cu serviciul și nu vei rata ocazia să îi taxezi pe cei care merită. Dacă vei știi să duci niște dialoguri, s-ar putea să afli lucruri, care să te ajute în luarea unor decizii profesionale.

 

Vărsător

 

Axa sentimentală este activată astăzi de opoziția dintre Mercur, planeta comunicării, și Marte, planeta acțiunii. S-ar putea să fii nemulțumită de acțiunile partenerului și să spui direct ce gândești, să-ți exprimi sentimentele mai agresiv, fără să îi dai voie să-și spună și acesta punctele vedere.

 

Pești

 

Luna îți traversează casa personalității și formează niște aspecte tensionate cu planetele din casa carierei și cu Marte, planeta acțiunii, din casa familiei. Dacă primești reproșuri din partea familiei, pentru că-ți petreci timpul mai mult la serviciu, încearcă și nu intra în conflicte. Susține-ți punctele de vedere și nu transforma dialogurile într-o luptă!

 

 

related posts

Modifică setările cookies