Horoscop zilnic 1 februarie 2021. Vărsătorii au ocazia să flirteze, să se îndrăgostească, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 1 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul care indică cercurile tale sociale, proiectele de viitor și relațiile de prietenie. Așadar, până pe 25 februarie, folosește energia lui Venus pentru a-ți susține proiectele și a petrece mai mult timp cu prietenii! Dacă ești singură, planeta iubirii ar putea să-ți aducă o nouă relație.

 

Taur

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul care indică cariera, aspirațiile profesionale, imaginea și statutul personal. Cum Venus este guvernatorul semnului nașterii tale, acest tranzit ar putea să-ți aducă reușite, recunoaștere profesională și oportunități, dacă ai știut să te pui în valoare.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul care indică mediul academic, pregătirea profesională, călătoriile și relațiile cu străinătatea. Cum Venus este guvernatorul casei iubirii, ai toate șanșele să te îndrăgostești de o persoană din străinătate, la un curs sau într-o delegație/călătorie.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul care indică avantajele materiale, moștenirile, creditele, banii proveniți din alte surse decât salariile, dar și intimitatea. Cum Venus este guvernatoarea sectorul familiei și al locuinței, este posibil să cauți să-ți suplimentezi veniturile pentru că ai planuri cu casa sau poate vrei să achiziționezi o casă. Totodată, vei căuta să îmbunătățești relația cu partenerul de cuplu printr-o apropiere mai profundă.

 

Leu

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul asociat relațiilor, mariajului, asocierilor și parteneriatelor. Cum Venus este guvernatoarea casei comunicării, urmează o perioadă în care poți deschide subiecte mai sensibile în cuplu. Totodată, vei încheia parteneriate profitabile.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul asociat muncii, activităților din sfera profesională și sănătății. Cum Venus este guvernatoarea casei banilor, pe casa muncii ar putea să aducă mai mulți bani sau dacă ești în căutarea unui loc de muncă, să găsești un job care te mulțumește din punct de vedere financiar. În ce privește sănătatea, se va observa o îmbunătățire.

 

Balanță

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, guvernatorea ta, în zodia Vărsător, în sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, erotismului, flirtului. Așadar, dacă ești singură, vei fi deschisă unei povești de iubire, vei dori pasiune sau îți vei dedica partenerului mai mult timp.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul care indică familia, locuința, relația cu părinții. Așadar, este posibil să vrei să începi o redecorare, renovare, să schimbi spațiul de locuit, să-l îmbunătățești, pentru a crea o atmosferă plăcută. Totodată, vei petrece mai mult timp cu familia, pentru că simți ca de aici îți poți lua energia de care ai nevoie.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul asociat comunicării, acumulării de informație, negocierilor. Așadar, vei fi interesată să dialoghezi mai mult pe temele tale de interes, vei negocia în favoarea ta, iar în relațiile de familie sau cu partenerul de viață vei căuta să aplanezi conflicte și să ajungeți la un punct comun.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Vărsător, în sectorul asociat finanțelor, a banilor obținuți din muncă. Așadar, Venus va aduce oportunități financiare până pe 25 februarie și ar fi recomandat să fii atentă să nu le ratezi!

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, planeta iubirii, începe să-ți traverseze semnul nașterii. Până pe 25 februarie vei beneficia de razele benefice ale acesteia, vei avea dispoziție de flirt, îți poți schimba look-ul, garderoba, te vei pune în valoare sau te poți îndrăgosti.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Vărsător. Așadar, până pe 25 februarie, planeta iubirii va traversa sectorul asociat subconștientului, a secretelor, izolării, meditației și introspecției și te va îndemna să-ți faci un bilanț sentimental, să faci planuri și să găsești soluții la unele probleme care te frământă. 

 

related posts

Modifică setările cookies