Horoscop zilnic 1 februarie 2023. Peștii au parte de provocări în plan sentimental, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 1 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei, Luna traversează zodia Gemeni, respectiv casa comunicării și deplasărilor și vei face niște drumuri, să rezolvi diverse situații pentru casă sau serviciu. S-ar putea să ai dezamăgiri din partea unor persoane cu care lucrezi, dar te redresezi repede. În partea a doua a zilei, se activează sectorul familiei și ești preocupată de chestiunile casei.

 

Taur

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să mai rezolvi anumite chestiuni financiare. În partea a doua, Luna începe să traverseze sectorul comunicării și te susține în comunicarea cu șefii. Îți împărtășești opiniile, iei cuvântul în ședințe și faci impresie bună.

 

Gemeni

 

În prima parte din zi, ești interesată să rezolvi anumite chestiuni financiare, să returnezi niște datorii și să administrezi cât mai bine banii, astfel încât să scapi de niște datorii. În partea a doua a zilei, Luna începe să traverseze casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu și s-ar putea unele dialoguri pe care le ai cu șefii să-ți lase un gust amar, pentru că realizezi că nu poți obține o mărire salarială.

 

Rac

 

În prima parte din zi, s-ar putea să nu ai dispoziție prea bună de socializare, să fii stresată de un proiect profesional sau de o situație din familie. În partea a doua a zilei, Luna, guvernatoarea ta, începe să-ți traverseze casa personalității, și ești mai sensibilă. Așadar, evită confruntări și încearcă să-ți găsești de lucru, astfel încât ziua să treacă mai repede.

 

Leu

 

În prima parte a zilei, ai niște dialoguri cu prietenii sau cu colegii de la serviciu, legate de parteneriatele pe care doriți să le încheiați. În planul personal, s-ar putea să dai niște sfaturi de natură relațională unei prietene sau colege mai apropiate.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, ești preocupată să te încadrezi într-un termen limită la serviciu, să stabilești împreună cu șefii direcția pentru perioada următoare, astfel încât să înregistrați rezultate. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ai dispoziție de socializare și să programezi o întânire cu prietenii sau foști colegi.

 

Balanță

 

Astăzi, s-ar putea să nu-ți fie prea ușor din punct de vedere profesional. Șefii îți fac niște reproșuri și ești dezamagită, pentru că nu ți se apreciază munca. Relațiile sunt tensionate și va fi nevoie să dai dovadă de diplomație în raport cu aceștia.

 

Scorpion

 

În prima parte a zilei, te preocupă situația financiară, să faci niște plăți sau socoteli/ o listă de care vrei să te ții, astfel încât să te încadrezi în buget, să nu mai fie nevoie să faci împrumuturi. În partea a doua a zilei, recomandarea astrelor este să nu mai asculți de sfaturile altora, pentru că este posibil să nu se aplice în situația ta. Cel mai bine este să-ți asculți intuiția și să judeci după principiile și raționamentul tău.

 

Săgetător


Atenție la conflictele cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități, la tensiuni ivite din cauze financiare! S-ar putea să fie nevoie să faci o schimbare în administrarea banilor pe care îi deții cu partenerul sau alți terți. Ține evidența banilor și asigură-te că returnezi toate datoriile!

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei, cu Luna în tranzit prin casa muncii, vei avea randament intelectual ridicat la serviciu. Așadar, profită și afirmă-te! În partea a doua a zilei, Luna ajunge în sectorul relațiilor și te preocupă o situație apărută în cuplu, care are legătură cu treburile gospodărești sau cu familia, părinții.

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să existe niște discuții legate de bani, următoarea vacanță sau de copii, dacă ești părinte. În partea a doua a zilei, te preocupă starea de sănătate și sarcinile de la locul de muncă, care, par, că se înmulțesc pe zi ce trece.


Pești

 

Cu Luna în tranzit prin casa familiei este posibil să te preocupe, în prima parte a zilei, chestiunile gospodărești. De asemenea, este posibil să discuți cu partenerul despre anumite probleme care au apărut în familie și pe care ar trebui să le rezolvați până nu se strică relațiile. În partea a doua a zilei, se dinamizează casa iubirii și s-ar putea să ai parte de provocări în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, dacă ești părinte.

 

related posts

Modifică setările cookies