Horoscop zilnic 1 ianuarie 2021. Taurii petrec ziua cu familia, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 1 ianuarie 2021.


Berbec

Contextul astral al zilei de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul sentimental, al aventurii, flirtului, copiilor si activităților de relaxare, te îndeamnă să petreci ziua cu cei dragi. Dacă ești singură, este posibil să ai parte de o întâlnire romantică sau să flirtezi cu cineva pe care ai cunoscut de curând. Și activitățile cu copiii sunt susținute.

Taur

Se anunță o zi în care stai acasă cu familia și cauți să-ți reîncarci bateriile. În partea a doua a zilei, ai dispoziție de studiu, să citești, ai vrea să călătorești și vei face acest lucru virtual. Cauți destinații de vacanță și speri că în vară să te poți bucura de o vacanță în străinătate, așa cum îți dorești.

Gemeni

Contextul astral de astăzi susține comunicarea și iei legătura cu prietenii, stai la povești, iar cu cei mai apropiați deschizi subiecte mai sensibile legate de planurile tale de viitor, de schimbările pe care vrei să le faci, de situația financiară, pe care cu greu ai gestionat-o în anul ce tocmai s-a încheiat.

Rac

Deși nu ți s-a confirmat de la serviciu că vei obține o mărire salarială, astăzi faci shopping, fie și online, în contul banilor care vor veni în plus la salariu. Recomandarea astrelor este să nu te avânți prea mult, pentru că atâta timp cât nu ai semnat un contract, nu ai nicio certitudine că acest lucru se va întâmpla. Așteaptă să vezi ce se întâmplă și de abia apoi, poți cheltui surplusul de bani!

Leu

Contextul astral de astăzi anunță prezența Lunii în semnul tău zodiacal, în casa personalității. Este o zi în care vrei recunoaștere, apreciere și încerci să faci planuri pentru serviciu, pentru că știi că succesul este al celor ce muncesc. În planul personal, este timpul să te ocupi de ceea ce-ți bucură sufletul, să faci ceea ce-ți place și să renunți la ceea ce-ți produce conflict interior.

Fecioară

Configurația astrală de astăzi cu Luna care-ți traversează zodia Leu, respectiv casa frământărilor interioare, a izolării și a meditației, îți aduce niște revelații legate de acțiunile tale în sfera sentimentală. Posibil să decizi să începi o relație ascunsă sau dacă intri într-o relație nouă, până nu ești dumirită dacă lucrurile merg bine, preferi să știe doar cei apropiați.

Balanță

Petreci ziua cu câțiva prieteni mai apropiați sau doar vorbiți la telefon sau pe videocall. Oricare ar fi varianta, îți dedici această zi prietenilor, pentru că ți-e dor să socializezi. În partea a doua a zilei, vei avea și o surpriză de la unul dintre aceștia.

Scorpion

Astăzi, vei fi cumva în centrul atenției tuturor, fie doar pe rețelele sociale, printr-o postare, prin gândurile pe care le vei exprima și care vor strârni multe reacții. Vrei să strălucești, să fii apreciată, să ți se recunoască meritele, posibil experiența profesională sau poate să împărtășești o realizare.

Săgetător

Astăzi, gândul tău zboară departe, la drum, la o vacanță sau la o persoană pe care ai cunoscut-o de curând, dar care locuiește în străinătate. Ești tentată să programezi câteva zile de vacanță și să achiziționezi bilete de avion pentru la primăvară, însă decizi să mai aștepți, să vezi cum mai evoluează lucrurile.

Capricorn

Primești, astăzi, un cadou sau o sumă de bani. Totodată, dialogul cu unul dintre colegi, pe care îl consideri mai apropiat, ar putea să-ți aducă o idee de afacere personală, de a începe ceva pe cont propriu.

Vărsător

Configurația astrală de astăzi, cu Luna care îți traversează casa parteneriatelor, îți aduce preocupări pentru relația de cuplu. Ar putea să apară un secret și de aici să nu mai ai încredere în partener, iar discuțiile aprinse să se transforme în conflicte. Alege să stai departe de dispute și înainte să iei decizii, analizează, pentru că riști un blocaj în viața de cuplu!

Pești

Deși beneficiezi de condiții bune de lucru, îți dorești un nou început la serviciu și ai vrea să începi un proiect nou. Partenerul ar putea să te ajute să obții o finanțare și ție nu-ți rămâne decât să faci planul și să dezvolți proiectul.

Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

related posts

Modifică setările cookies