Horoscop zilnic 1 ianuarie 2022. Balanțele sunt atrase de un bărbat la prima vedere, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 1 ianuarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi anul cu planuri de călătorie, de a pleca cu partenerul într-o vacanță sau poate programați mai multe vacanțe, pentru că ai găsit niște oferte și nu vrei să le ratezi. Dispuneți și de bani, așa că nu vă rămâne decât să stabiliți perioada. 

 

Taur

 

Începutul de an te găsește într-o formă bună, fericită și deschisă schimbărilor din viața ta, mai ales în viața sentimentală. Cum Jupiter activează axa sentimentală, mai exact sectorul prietenilor, s-ar putea să ai parte de mult ajutor de la prieteni sau prin prieteni în sfera profesională, dar și-n viața afectivă. Ai mari șanse de dezvoltare prin prieteni.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize din străinătate, de la persoane cu care ai avut niște neînțelegeri, posibil foști colegi sau persoane cu care ai flirtat cândva. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ziua de azi ți-o rezervi partenerului. Dacă te afli în vacanță sau într-un minisejur, ai parte de o zi minunată, iar vremea și compania potrivită te vor face fericită.

 

Rac

 

Începutul anului îți aduce senzația că vei traversa un an mult mai bun decât ultimele două, care au fost dificile pentru tine, din mai mult puncte de vedere: relațional și profesional. Însă anul 2022 vine cu promisiunea că totul se va așeza la locul lui.

 

Leu

 

Deși este o zi liberă și începutul anului, îți faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu, dar gândul îți este la carieră, la sfera profesională, la ce proiecte păstrezi și la ce renunți, dacă faci o schimbare sau mai aștepți să vină o propunere pentru care să merite să faci o schimbare. 

 

Fecioară

 

Dacă ești singură, astăzi, te gândești la cum ți-ai dori să fie partenerul tău, mai ales că Jupiter, marele benefic, traversează sectorul relațiilor și anul acesta va aduce șanse și oportunități de a cunoaște pe cineva cu care să-ți întemeiezi o familie. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, Jupiter își aduce șanse de evoluție profesională prin partener.

 

Balanță

 

S-ar putea să pornești la drum, astăzi, asta în cazul în care nu ești deja plecată. Ai nevoie de o gură de aer proaspăt, să petreci câteva ore în natură, să stai la povești cu prietenii. Dacă ești singură și pleci cu gașca de prieteni, s-ar putea să întâlnești o persoană cu care să ai atracție din prima clipă.

 

Scorpion

 

Astăzi, s-ar putea să-ți faci o evaluare a conturilor, să vezi cum stai, că poate reușești și-ți iei câteva zile de concediu și pleci într-o minivacanță. Totul se desfășoară pe repede-înainte și iei decizii neașteptate, bruște, pentru că ai nevoie de relaxare, de odihnă, înainte să intri iar în vârtejul de la serviciu.

 

Săgetător


Astăzi, te simți bine, detașată față de tot ce te-a stresat în ultimul an și-ți propui să-ți rezervi timpul familiei, celor dragi, să-ți vizitezi părinții sau poate primești vizita unor rude apropiate. S-ar putea, în partea a doua a zilei, să-ți vină niște idei de suplimentare a veniturilor în lunile următoare. 

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi în care vrei să te odihnești mai mult, să te relaxezi. Poate ieși și la o plimbare, care îți va face foarte bine. Dacă ai fost mai mult timp singură și ai început să ieși la niște întâlniri cu cineva de care te-ai apropiat de curând, astăzi, vei fi plăcut surprinsă, pentru că vei avea parte de o surpriză din partea acestuia.

 

Vărsător

 

Se anunță o zi activă, astăzi, și deși ești obosită după o noapte de petrecere, vei găsi energie să faci niște vizite la prieteni sau să ieși în oraș. Și dacă nu vei putea să te duci, din motive independente de tine, vei sta mai mult la telefon, la povești.

 

Pești

 

Cu Luna în casa segmentului socio-profesional, nu ai cum să nu-ți setezi niște obiective în carieră pentru anul ce tocmai începe. S-ar putea, întâlnirea cu niște prieteni, să-ți aducă niște proiecte noi sau propuneri de a face niște schimbări privind serviciul.

related posts

Modifică setările cookies