Horoscop zilnic 1 ianuarie 2023. Peștii au parte răsturnări de situație și sunt obligați să ia decizii majore, radicale


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 1 ianuarie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima zi a anului, Luna traversează zodia Taur și formează un aspect de conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) și Uranus, aducând evenimente neașteptate în planul financiar, dar și decizii, care pot schimba cursul unor evenimente în cuplu. De asemenea, conjuncția care se formează între Venus și Pluton, planeta transformărilor, în casa carierei, vine să aducă decizii radicale privind un contract, o negociere sau o colaborare.

 

Taur


Luna îți traversează casa personalității astăzi și formează o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) și Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, este posibil să iei o decizie neașteptată, care să-ți schimbe cursul vieții cu 180 de grade. De asemenea, la aceasta va contribui și conjuncția dintre Venus, guvernatoarea ta, și Pluton, planeta transformărilor profunde, care are loc în casa filosofiei de viață, principiilor și credințelor.

 

Gemeni


Luna formează, astăzi, o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul subconștientului, izolării, meditației și trecutului și s-ar putea să ai niște revelații/conștientizări, în urma unor evenimente, care îți vor schimba perspectiva asupra vieții. De asemenea, Venus și Pluton formează o conjuncție în sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, semn că s-ar putea ca o decizie să schimbe situația financiară actuală.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, formează o conjuncție, astăzi, cu Nodul Nord (Destinul) și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul planurilor de viitor și este posibil să apară răsturnări de situație în urma unei informații primită de la unul dintre prieteni. Tot astăzi se formează și conjuncția dintre Venus și Pluton, planeta transformărilor profunde, în casa relațiilor. Va fi nevoie să ai grijă cum gestionezi lucrurile, dacă vrei să ai de câștigat în planul relațional.

 

Leu

 

Luna formează, astăzi, o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul socio-profesional și imaginii. Este posibil să iei niște decizii importante de natură profesională, care să-ți schimbe direcția. Tot astăzi și Venus formează o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în casa muncii și sănătății. Acest context astral susține o transformare profesională.

 

Fecioară


Luna formează, astăzi, o conjuncție cu Nodul Nord (Destinul) și Uranus, planeta imprevizibilului, în casa principiilor, studiilor, călătoriilor și relațiilor cu străinătatea și este posibil să ai parte de surprize din partea unei persoane din străinătate sau dacă ieși la o petrecere, un eveniment. Tot astăzi Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în casa iubirii și aventurilor romantice. Posibil să ai parte de surprize din partea persoanelor dragi sau să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă în planul sentimental.

 

Balanță


Sectorul financiar este activat, astăzi, de conjuncția care se formează între Lună, Nodul Nord (Destinul) și Uranus, planeta surprizelor, în sectorul financiar, unde pot avea loc surprize. Posibil să primești un cadou deosebit de la familie. Pe de altă parte, o altă conjuncție care se formează tot astăzi între Venus, guvernatoarea ta, și Pluton vine să întărească relațiile de familie și să aducă transformări.

 

Scorpion

 

Evenimente importante și răsturnări de situație au loc, astăzi, în planul relațiilor, datorită aspectului armonios, care se formează între Venus, micul benefic, Nodul Nord (Destinul) și Uranus, planeta imprevizibilului. De asemenea, Venus, guvernatoarea casei relațiilor se află lângă Pluton, guvernatorul tău, semn că se întâmplă ceva, care-ți va consolida relația cu partenerul.

 

Săgetător

 

Deși este o zi liberă și începutul anului, astăzi te interesează activitatea profesională și adoptarea unei strategii pe termen lung. De acest lucru este responsabil contextul astral, care are în configurație Luna, Nodul Nord (Destinul) și Uranus, planeta imprevizibilului, așa că așteaptă-te și la surprize. De asemenea, se întrevăd și oportunități de suplimentare a veniturilor, dar acestea depind de deciziile pe care le vei lua.

 

Capricorn

 

Evenimente neprevăzute pot să aibă loc în planul sentimental și răsturnări de situație datorate conjuncției care se formează între Luna, Nodul Nord (Destinul) și Uranus, planeta surprizelor. De asemenea, conjuncția dintre Venus, micul benefic, și Pluton, care se formează în casa personalității îți aduce farmec și te poți folosi cu succes de abilitățile tale pentru a te face plăcută și să interacționezi bine cu interlocutorii tăi.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să apară evenimente neprevăzute în familie sau răsturnări de situație în relațiile cu unii membrii sau părinții. Conjuncția Lunii cu Nodul Nord (Destinul) și Uranus, guvernatorul tău, ar putea să schimbe o situație. De asemenea, tranzitul lui Venus cu Pluton, din casa frământărilor interioare, ar putea să-ți aducă în atenție trecutul, un partener cu care nu au reușit să închei o poveste.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești sau informații, care te vor surprinde și care au legătură cu prietenii sau proiectele în care ești implicată. Posibil să apară răsturnări de situație, să iei decizii majore, radicale. De acest lucru este responsabil și aspectul de conjuncție, care se formează între Venus și Pluton din casa strategiilor și planurilor de viitor.

related posts

Modifică setările cookies