Horoscop zilnic 1 iulie 2020. Capricornii se îndrăgostesc pe neașteptate de cineva surprinzător, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil, astăzi, să ai unele temeri cu privire la plata unor proiecte la care ai lucrat, pentru că aspectele care se formează, aduc surprize neașteptate. Nu te îngrijora, pentru că se rezolvă totul până la finalul zilei!

Taur

Contextul astral de astăzi te invită la negocieri de contracte. Ai grijă, că pot să apară tensiuni în raport cu partenerii de afaceri sau cu colaboratorii, din cauza unor proiecte amânate sau a faptului că partenerii din sfera profesională doresc să schimbe termenii. Prin urmare, așteaptă-te la surprize și răsturnări de situație.

Gemeni

Posibil să ai parte astăzi de disfuncții organice și să-ți fie afectată munca la serviciu. Încerci să te mobilizezi, însă cu greu faci față provocărilor, așa că mai bine ar fi să rogi pe unul dintre colegi să te ajute.

Rac

Contextul astral de astăzi anunță prezența Lunii în sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, flirtului, copiilor și activităților de relaxare. Totodată, se dinamizează axa socială și casa prietenilor. Prin urmare, dacă vrei să-ți petreci timpul cu partenerul, dar în aceeași măsură și cu prietenii, organizează o întâlnire comună.

Leu

Astăzi, este o zi în care ar trebui să găsești un echilibru între viața de familie și cea profesională. Chiar dacă sfera profesională are prioritate, cei dragi au nevoie și ei de tine, așa că eficientizează-ți timpul în așa fel, încât seara să o petreci în familie și nu la telefon, rezolvând probleme apărute la finalul programului.

Fecioară

Schimbul de idei și comunicarea se activează astăzi și vei fi foarte deschisă dialogului pe orice teme, în special pe cele care privesc pasiunile tale. Atenție, însă, să nu intri în conflicte cu interlocutorii, care nu îmbrațișează aceleași convingeri și principii ca tine!

Balanță

Dacă ai cheltuit prea mult în ultima perioadă, astăzi este posibil să fii nevoită să te împrumuți, pentru a face niște plăți sau pentru a merge la cumpărături necesare casei. Schimbă-ți obiceiurile financiare și găsește un echilibru între banii câștigați și cheltuielile!

Scorpion

Luna este cea care îți aduce astăzi sentimente profunde și tensiuni în raport cu ceilalți, în special cu partenerul de cuplu, cu care ai tot mai dese conflicte. Ai putea să încerci să nu mai dai curs disputelor, să dai dovadă de înțelepciune și să ignori atitudinea refractară a partenerului.

Săgetător

Universul tău interior este tulburat astăzi de prezența Lunii în casa subconștientului, iar starea ta de spirit nu este cea mai bună. Nu ai un motiv anume, doar o ușoară indispoziție, îți vin în minte evenimente din trecut, care te-au frământat la un moment dat și ți-e greu să le treci cu vederea, pentru că au facut parte din viața ta.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți poate aduce surprize și răsturnări de situație în proiectele și planurile pe termen lung, dar și în relația cu unii prieteni, cu care intenționezi să începi o afacere. Surprize sau evenimente neașteptate pot să ai și în sfera sentimentală, așa că fii pregătită!

Vărsător

Înregistrezi astăzi un succes în carieră și ești pregătită să începi o nouă etapă în viața profesională. Obiectivele tale profesionale au fost îndeplinite și ai satisfacții în planul profesional. Munca și implicarea în activitățile de la serviciu te-au făcut să te remarci în fața șefilor, care acum te răsplătesc.

Pești

Posibil astăzi să fii determinată să-ți expui opiniile, în acord cu principiile și convingerile după care te ghidezi în viață. Riști să intri în conflicte cu unii dintre interlocutori, care nu sunt de acord cu tine. După acest episod, decizi să reduci lista de prieteni/cunoștințe și să relaționezi doar cu cei cu care rezonezi.

related posts