Horoscop zilnic 1 iulie 2021. Peștii au parte de un eveniment neprevăzut în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 1 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi activă din toate punctele de vedere, în special în planul sentimental. S-ar putea să apară unele confruntări cu partenerul de cuplu, din cauza unor neînțelegeri legate de petrecerea vacanței de vară sau a unor evenimente, care apar neprevăzut și vă strică planurile.

 

Taur

 

Traversezi o perioadă destul de aglomerată la locul de muncă. Relația cu șefii poate deveni conflictuală, pentru că îți dorești libertate de mișcare și un program flexibil de lucru. În cuplu ai nevoie de gesturi tandre și de susținere din partea partenerului.

 

Gemeni

 

Astăzi trebuie să clarifici o situație apărută în relația cu un prieten sau cu o persoană cu care ești pe cale să închei un contract de colaborare. Posibil să apară și cheltuieli neanunțate. În partea a doua a zilei, primești o veste financiară, care te bucură. 

 

Rac

 

Astăzi, ieși la prânz cu echipa cu care lucrezi și cu superiorii. Primești vești bune legate de sarcinile și proiectele viitoare. Deși situația financiară nu este cea pe care ți-o dorești, pentru că ai multe cheltuieli, ajutor financiar primești și de la familie, chiar și sub formă de împrumut, așa că lucrurile se rezolvă.

 

Leu

 

Dimineață este posibil să ai mai multe drumuri de făcut în interes personal. Comunicarea si deplasările sunt bine susținute și poți profita de acest lucru. Poți susține un proiect/ interviu sau participa la un eveniment, unde să fii în centrul atenției.

 

Fecioară

 

Configurația astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să faci cumpărături online, mai ales ca ți-au intrat niște bani în conturi. Totuși, recomandarea astrelor este faci niște economii, pentru că se anunță o perioadă că multe cheltuieli!

 

Balanță

 

Din punct de vedere relațional se anunță o zi conflictuală cu partenerul de cuplu, însă motivele neînțelegerilor voastre nu au nicio legătură cu viața voastră de cuplu, ci cu activitatea ta profesională și termenele limită pe care trebuie să le respecți. Nu mai ai timp de tine, de viața de familie, de partener, iar aceste lucruri îți produc frustrări și nemulțumiri pe toate planurile. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță o situatie destul de dificilă la locul de muncă și este posibil să te stresezi mai mult decât este cazul. Atenție la faptul că ești tentată să intri într-o dispută cu cei care iau decizii în firmă! Este bine să-ți spui punctele de vedere, dar ai grijă la ton și atitudine!

 

Săgetător

 

Astăzi ești predispusă la pasiuni care te pot destabiliza. Posibil să iei niște decizii pripite și la locul de muncă. Recomandarea astrelor este să ai răbdare, să asculți și sfatul celor cu mai multă experiență și să mergi pe mâna acestora, pentru că nu vei da greș!

 

Capricorn

 

Ești foarte activă, astăzi, în familie, în ce privesc activitățile gospodărești sau dacă ai o afacere proprie, ești determinată să faci ordine în acte, proiecte și contracte. Posibil să obții o sumă de bani de la familie. Este o perioadă favorabilă câștigurilor, așa că nu refuza nicio colaborare, care ți se propune, pentru că vei câștiga sume importante!

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei ai tendința să te ocupi de prea multe lucruri deodată. Se anunță o zi bogată în întâlniri, ședințe, deplasări și dezbateri. Pe seară, ieși cu prietenii sau cu colegii de serviciu. Conversația cu cineva apropiat de la serviciu îți va aduce unele informații prețioase, care te vor ajuta în perioada următoare.

 

Pești

 

Se anunță o zi în care poți să negociezi salariul sau o colaborare. Ești mulțumită de termenii contractului și de echipa cu care vei lucra la următorul proiect. În relația de cuplu poate să apară un eveniment neprevăzut, care să-ți dea planurile peste cap.

 

related posts

Modifică setările cookies