Horoscop zilnic 1 iulie 2022. Taurii au parte de tensiuni în cuplu, Berbecii intră în posesia unor bunuri de la părinți 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 1 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a intra în posesia unor bani sau bunuri provenite de la părinți. Totodată, la serviciu, s-ar putea să primești un buget pe care să-l administrezi, însă te lovești de unele blocaje. 

 

Taur

 

Se anunță o zi în care relațiile cu partenerul de cuplu pot deveni mai tensionate. Poate și pentru faptul că ai multe griji și sarcini la locul de muncă, respectarea unor termene limită. Din punct de vedere al comunicării nu stai prea bine. Ești iritată și cauți motive de ceartă. 

 

Gemeni

 

Astăzi, este nevoie să găsești un echilibru între timpul liber și sarcinile de serviciu. Posibil ești implicată în prea multe proiecte și acum nu mai faci față. Ajutorul vine de la cineva apropiat, prieten, coleg, care te mai degrevează și găsește o soluție bună la situația ta.

 

Rac

 

Ai traversat o perioadă grea la locul de muncă, în care te-ai simțit compleșită de responsabilități,  dar rezultatele au început să apară și ești mulțumită, așa că a venit momentul să-ți pregătești și vacanța. Chiar dacă ai diferențe de opinie cu partenerul de cuplu, până la urmă veți găsi o punte comună de comunicare.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi te ajută să înțelegi unele situații care au loc în viața de familie. Poate și pentru că dialogul cu unul dintre prieteni îți deschide ochii legat de o chestiune pe care nu ai luat-o în calcul. În partea a doua a zilei, începi pregătirile pentru o plecare.

 

Fecioară

 

Astăzi, discuți de bani și găsești soluții bune la o chestiune, care te frământă, de o perioadă mai mare de timp. Din punct de vedere profesional stai bine, ești implicată în multe proiecte și uiți să-i acorzi și partenerului atenția de care are nevoie.

 

Balanță

 

Astăzi, te preocupă activitatea profesională și în special, relațiile cu șefii, cu care este posibil să ai niște divergențe de opinie. Chiar dacă a trecut perioada, în care ai fost foarte dezamăgită de aceștia și nu mai pui la suflet ca în trecut, tot te afectează atitudinea și abordarea acestora.

 

Scorpion

 

Planurile tale, stabilite la începutul săptămânii, ar putea să se dea peste cap, pentru că unul dintre colegi are nevoie să-I preiei o serie de sarcini. În partea a doua a zilei primești vești bune de la șefi și ești mulțumită că ți se recunosc meritele și implicarea.

 

Săgetător

 

Contextul astral activează sfera sentimentală, aventurile romantice și călătoriile. Dacă te afli deja în vacanță, se anunță o zi cu multă distracție și relaxare alături de partenerul sau un grup de prieteni. Atenție, însă, la ce cheltuieli faci, pentru că există tendința să exagerezi!

 

Capricorn


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru un interes financiar. S-ar putea să te preocupe și niște investiții pentru casă, familie, să scoți niște bani din conturile de economii, să achiziționezi ce intenționezi să cumperi de mai de mult.

 

Vărsător

 

Dacă ai avut niște neînțelegeri cu partenerul de cuplu și nu v-ați vorbit câteva zile, astăzi este momentul să aveți un dialog sincer despre viitorul relației voastre. Ești dezamăgită de acțiunile și atitudinea partenerului, însă nu mai poți sta în incertitudine și trebuie să lămurești situația.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de serviciu și pentru starea de sănătate. Ai avut niște zile în care nu te-ai simțit prea bine și ai realizat că ai nevoie de mai mult timp pentru odihnă. În concluzie, vei face ceva și pentru tine, să te poți reechilibra.

related posts

Modifică setările cookies