Horoscop zilnic 1 iunie 2020. Leii încep o relație amoroasă cu o persoană din trecut, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 1 iunie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi se întrevede o zi bună pentru a sta în compania partenerului de cuplu și de a ieși în aer liber. Petreceți momente de relaxare și simți că rezonați din toate punctele de vedere. Veți avea discuții lungi, pe diverse teme și vei fi fascinată de cunoștințele pe care le deține.

Taur

Evită astăzi excesele pentru a nu avea probleme de sănătate! Configurația astrală activează axa sănătății și nu sunt recomandate efortul și suprasolicitarea. În a doua jumătate a zilei ești nevoită să faci niște deplasări, să achiziționezi diferite lucruri pentru casă.

Gemeni

Dacă în ultima perioadă ai avut neînțelegeri cu partenerul, astăzi ai șansa să vă împăcați și să găsiți o cale să mergeți mai departe. Cele mai multe motive de ceartă sunt banii și cheltuirea acestora. Poate ar trebui să reduceți cheltuielile și să nu vă mai abateți de la planul stabilit împreună. 

Rac

Contextul astral de astăzi îți pregătește o zi favorabilă pentru a face planuri legate de casă, de achiziționarea sau reamenajarea unei locuințe. Te sfătuiești împreună cu partenerul de cuplu care ar fi cea mai bună variantă pentru voi.

Leu

Astăzi ești pe cale să începi o relație cu o persoană din trecut. Dai dovadă de discreție pentru că nu știi cum vor evolua lucrurile. În sfera profesională, primești niște vești care te supără, în sensul că se schimbă o parte dintre sarcini și protocoalele și trebuie să înveți lucruri noi.

Fecioară

Astăzi, încasezi o sumă de bani sau prietenii cu care nu te-ai mai văzut de mult îți fac o surpriză, un cadou la care nu te așteptai. Oricare ar fi situația, ești preocupată de situația banilor și de resursele de care dispui pentru a-ți face niște planuri de vacanță.

Balanță

Astăzi, când Luna îți traversează casa personalității, te ocupi de tine și de ceea ce-ți face placere. Chiar dacă ai exagerat cu cumpărăturile în ultimele săptămâni, vestea bună este că dispui de resurse financiare pentru a-ți achiziționa niște articole vestimentare.

Scorpion

Astăzi, pot să apară oportunități de a realiza mici profituri sau poate cheltui o parte dintre economiile realizate în ultimele două luni. Și partenerului îi achiziționezi ceva de care are nevoie de mai mult timp, va aprecia gestul și mai ales faptul că nu ai uitat.

Săgetător

Cauți astăzi să te împrumuți de la prieteni de o sumă de bani de care ai nevoie pentru a demara un proiect personal. Totodată, negocierile pe care le inițiezi cu partenerii de afaceri nu merg în direcția plănuită de tine și acest lucru te mâhnește.

Capricorn

Ești foarte activă în planul profesional astăzi și rezolvi o serie de provocări care vin spre tine. La serviciu simți că muncești mult mai ușor, ai ajutorul colegilor, iar relația cu aceștia se îmbunătățește considerabil.

Vărsător

Posibil astăzi să-ți faci planuri financiare pe termen lung și încerci să-ți valorifici un talent. Obiectivul tău din următoarele luni este să-ți suplimentezi veniturile sau să obții o mărire salarială.

Pești

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să-ți asculți intuiția vis-à-vis de schimbarea pe care vrei să o faci. Vor fi importante și resursele financiare și pentru acest lucru ar fi indicat să-ți faci un plan cu bătaie lungă.

Abi îl ataca pe Alex Velea din nou - Trending Review cu Daragiu - Episodul 31

 

 

 

related posts