Horoscop zilnic 1 mai 2020. Peștii au parte de o ceartă considerabilă, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 1 mai 2020.


Berbec

Sectorul sentimental, al creativității, al activităților artistice, de relaxare, al vocației și al relației cu copiii vor fi preocupările tale în această zi. În partea a doua a zilei, ai parte de o surpriză, pentru că un fost partener te caută într-o chestiune profesională și-ți aduci aminte de momentele petrecute împreună.

Taur

Contextul astral de astăzi anunță că n-o să duci lipsă de energie în chestiunile gospodărești sau la locul de muncă. Le poți combina pe amândouă dacă lucrezi de acasă. Spre seară, te caută o fostă colegă de serviciu, care ți-a devenit prietenă și-ți spune ultimele noutăți din viața ei.

Gemeni

Astăzi vei fi nevoită să faci mai multe deplasări apărute neașteptat. Luna îți traversează sectorul deplasărilor, al comunicării, al informației și al acumulării de cunoștințe și este posibil să primești vești despre un examen pe care l-ai susținut de curând.

Rac

Astăzi, ai mari șanse să-ți intre în conturi o sumă de bani sau să negociezi un contract pentru suplimentarea veniturilor. Te simți inspirată în planul financiar și este bine să nu ratezi oportunitățile care vin spre tine.

Leu

Luna îți traversează astăzi casa personalității și dinamizează, totodată, axa relațională, așa că se întrevede o discuție importantă cu partenerul de viață. Propunerea partenerului este să lași problemele de la serviciu afară de pragul casei, pentru a nu vă afecta relația pe termen lung.

Fecioară

Încă din primele ore ale dimineții vei fi melancolică gândindu-te la viitorul tău relațional. Posibil să fi cunoscut pe cineva la un curs de dezvoltare personală sau prin intermediul serviciului și să simți că este persoana lângă care ai vrea să-ți petereci viața.

Balanță

Cu Luna astăzi în sectorul care indică planurile de viitor, ești optimistă și deschisă să cunoști cât mai multă lume și să legi prietenii mai ușor, fie ele pe mediile de comunicare online. Relația cu persoana iubită merge spre bine, deși ați traversat niște furtuni în ultimele săptămâni.

Scorpion

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează sectorul socio-profesional, indică faptul că te preocupă cariera și imaginea ta. Te implici în diverse acțiuni și te faci remarcată de către șefi.

Săgetător

Dacă lucrezi astăzi, este posibil să ai niște sarcini de serviciu mai dificile, iar surprizele pot să apară la tot pasul, așa că fii pregătită să faci față provocărilor! Te poți aștepta și la o surpriză din partea persoanei iubite.

Capricorn

Planurile tale de astăzi sunt date peste cap din cauza unor evenimente care au loc la serviciu. Vei fi nevoită să preiei sarcinile unui coleg/a, care are o problemă de sănătate. Nu-ți strica dispoziția pentru că astrele îți pregătesc o oportunitate profesională!

Vărsător

Cum Luna traversează astăzi casa mariajului și al relațiilor, este o zi favorabilă pentru a face planuri de viitor împreună cu persoana iubită. În ceea ce priveste sfera profesională, o idee de-a ta pare să se transforme într-un parteneriat profitabil.

Pești

Partenerul ți-ar putea reproșa, astăzi, că nu te ocupi suficient de casă și prioritatea ta este cariera. Evită orice conflict, ocupă-te de ce ai de făcut, iar spiritele se vor calma într-un final.

Și nu ratați astăzi pe PROTVPLUS.RO 

related posts

Modifică setările cookies