Horoscop zilnic 1 mai 2021. Capricornii primesc declarații de dragoste de la o persoană neașteptată, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 1 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți aduce multă energie și putere să organizezi treburile în așa fel încât să eficientizezi timpul, să faci mai multe lucruri deodată, ca mâine să te poți odihni și să te bucuri de masa împreună cu cei din familie. Chiar dacă ți s-au dat planurile peste cap în ultimul moment, reușești să te remontezi imediat.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă spre o conectare profundă cu spiritualitatea. Îți dorești să stai departe de agitația cotidiană, să poți lua niște decizii importante în viața ta, care implică în special sectorul profesional. Nu vrei să te mai implici în niciun proiect în care principiile tale diferă de ale celor cu care desfășori activități.

 

Gemeni

 

Contextul astral îți aduce preocupări de natură financiară. Chiar dacă nu faci plăți sau cumpărături, astăzi, gândurile tale se vor îndrepta la cum să administrezi niște fonduri sau să faci niște investiții. Este posibil să simți o instabilitate financiară și ești determinată să cauți soluții de suplimentare a veniturilor.

 

Rac

 

Încearcă, astăzi, să menții un echilibru în relațiile tale, pentru că la orice lucru mărunt vei reacționa agresiv. Folosește constructiv energia pe care ți-o aduce Marte, planeta acțiunii, în zodia ta! Dacă alegi să cooperezi cu aspectele astrale, vei avea numai de câștigat! Nu ești dispusă să cedezi unor presiuni și constrângeri. Tensiunile vor exista, fie și doar în interior.

 

Leu


Chiar dacă nu ești în cea mai bună formă a ta, încerci totuși să te echilibrezi și să te ridici atunci când simți că obosești fizic și psihic. Cineva apropiat te va susține moral și-ți va da o mână de ajutor în treburile pe care le ai de făcut, să termini pregătirile pentru Paști și să aranjezi casa pentru musafiri.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, unde este posibil să primești niște vești surpriză de la cineva din străinătate. Totodată, poți primi niște bani cadou. Chestiunile gospodărești îți vor ocupa cea mai mare parte din zi, însă vei avea ajutorul membrilor familiei.

 

Balanță

 

Astăzi, simți nevoia să stai în familie, alături de cei dragi, să ai parte de liniște și odihnă, să te relaxezi și să te detașezi de agitația cotidiană. Relația cu partenerul de cuplu îți aduce momente frumoase. Nu se poate spune același lucru despre relațiile părinte-copii, care pot fi tensionate din cauza neînțelegerilor și mentalităților diferite.

 

Scorpion

 

Chestiunile gospodărești s-au adunat, ai multe de făcut și la orizont se anunță o zi destul de aglomerată, cu multă muncă și efort depus pentru a face pregătirile de Paști. Norocul tău este că ai ajutorul partenerului, care preia o parte din treburile casei și așa reusești și tu să mai respiri. Ți-ai fi dorit să pleci câteva zile să te relaxezi, însă acest lucru nu a fost posibil și nu rămâne decât să te mulțumești cu prezența celor dragi lângă tine.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Posibil să cheltui peste buget, deparece realizezi ca mai ai de cumpărat câte ceva și atunci pleci la cumpărături. Există riscul să nu te intereseze prețul produselor pe care le cumperi și așa să depășești cu mult bugetul alocat.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce prezența Lunii în zodia ta, așa că te îndeamnă la organizarea chestiunilor gospodărești, astfel încât să termini tot ce ți-ai propus. Posibil, să ai parte de o surpriză în planul sentimental, de la partener sau dacă ești singură, apare cineva brusc în viața ta sau te trezești că cineva îți face declarații.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai puțin bună, pentru că Luna îți traversează sectorul universului interior și al izolării. În relațiile cu membrii familiei ai tendința să exagerezi în anumite privințe, să nu ai răbdare să-și spună și ceilalți părerea și să ai tendința de a exagera, să faci planuri nerealiste și să iei decizii pripite. Norocul este că Luna face un aspect de trigon cu Uranus, guvernatorul tău, și vei avea surprize plăcute de la cine nu te aștepți.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți permite să-ți îmbunătățești relațiile în familie și să te împaci cu acei membri cu care ai avut niște neînțelegeri. Astfel, după ce te sfătuiești cu partenerul de cuplu, faci o invitație de a petrece sărbătorile cu aceștia și decizi să fii mai tolerantă, să ai mai multă răbdare și să treci mai ușor cu vederea unele comportamente, de dragul de a păstra relațiile de familie intacte.

 

A ieșit cu sabia în stradă de Paște! - Trending Review cu Daragiu - episodul 65

related posts

Modifică setările cookies